Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

Pølsemannen: 100 ποστ γεμάτα σεξ, βία, αδικία, λουκάνικα, αμπελοφάσουλα, surströmming και θεούσες Εσθονές (Εκ Σειρίου® ) μοντέλες...(+evlogisson+)

Αγαπητή αναγνώστρια,

Με το παρών πόστιον συμπληρώνονται 100 ποστ εις αυτό το ΕΛ-ληνόφωνον, φιλοκενταυρικόν και λουκανικοβόρον ΕΥ-λογ. (Καλόν βλόγ).

Επί της ευκαιρίας ο Κενταυρόμορφος στην ψυχή, Αιγοκαιρόμορφος στο ζώδιον και Λεονταρόμορφος με κυανήν χαίτην εις το άβαταρ pølsemannen, απεφάσισε να δείξει με ποιόν τρόπον προωθεί την αφύπνισιν των 150.000.000 ΕΛ-λήνων κατόχων του γονιδίου Αίπσηλων® εις τον ευρύτερον Ευρασιατικόν χώρον.

Για την Αμερικανικήν ήπειρον δεν το συζητάμε, εκεί υπάρχουν τουλάχιστον 327.000.000 Αepsilonistas® compañeros y compañeras. Δείτε και τα σχετικά ποστ του ανταποκριτή μας εις Λατινικήν Αμερικήν Αθεοφόβου.

Η αφύπνισις των Äpsilonister® εις την Β. Ευρώπην γίνεται με τον παρακάτω εικονιζόμενο πολυμήχανο ωσάν τον Οδυσσέα, τρόπον: (Βλ. Εικόνα)


Ναι, τους ταΐζουμε με λουκάνικα ενισχυμένα με εκχύλισμα Ιχώρ, οξέα Ωμέγα-3 και Αίπσηλων -2024®. Με αυτόν τον Οδύσσειον τρόπον θα ξουπνήσουν την κατάλληλην ώραν, όταν σημάνει η ώρα της νέας ημών κοσμοκρατορίας.

Εναλλακτικά μπορεί να πάθουν καρκίνο του παχέως εντέρου από την υπερβολική κατανάλωση καρκινογόνων νιτρικών που περιέχονται σε όλα τα αλλαντικά, αλλά μπροστά στο εθνικό καθήκον, εμείς όλα αυτά τα γράφουμε στα παπάκια μας.

Συλλογή πολσεμανιώτικων άβαταρς διαμέσου των 100 πόστ ακολουθεί.

6 σχόλια:

  1. Φέρε ναυτάκι, ναυτάκι Σειριανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. exo kati wraia loukanikoskylakia!
    edo: fast food made in China (apo tin perioxi Taklamakan bebaiws...

    sketo link, an den anoigei:
    http://photos1.blogger.com/blogger/223/1891/1600/FIL4503.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ doctor

    Σύρος, Σείριος... Συμπτωματικόν?

    @ Rodia

    Εγώ θα πάρω αυτό με την μουστάρδα... (Ααααααααα!!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε πολισμάνε, τι γράφεις βρε; μήπως έχεις φάει τα λουκάνικά τους;


    χεχεχε
    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή το ποστ απευθύνεται μόνο σε αναγνώστριες ,προφανώς με ειδικήν ροπήν προς τα λουκάνικα ,και επειδή θεωρούμε τον ιστοχώρον αυτό άκρως επικίνδυνον μετά την αναγραφήν του Γουσγουνίου παραγγέλματος –Σκύψε ευλογημένη- ακολουθούντες το δόγμα –όποιος φυλάει τον κώλο του τον έχει ολόκληρο- απλώς ευχόμεθα μακροημέρευσιν των ποστ με την ευλογίαν του Γέροντος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ροΐδης

    Αγαπητέ συν-ΕΛ-ληνα. Η βρώσις των εν λόγω αλλαντικών είναι ιερά υποχρέωσις κάθε κατόχου του γονιδίου Αίπσηλων®.

    @ αθεόφοβος

    Ευχαριστώ αγαπητέ συν-ΕΛ-ληνα, είθε οι ευχές του +gerontos+ να σας συνοδεύουν στην Οδύσσεια της ζωής.

    Σίγουρα δεν θέλετε ένα αλλαντικόν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...