Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Αφήστε ωρέ τις ντόπες ελεύθερες να 'φχαριστιέται ο κόσμος θέαμα!

Τελικά η πολυνίκης των ολυμπιακών αγώνων του Σίδνεϋ Μάριον Τζόουνς, (3 χρυσά, 2 χάλκινα) ομολόγησε την χρήση του μέχρι το 2003 μη ανιχνεύσιμου αναβολικού THG με δάκρυα μπροστά στις κάμερες , μάλλον για να αποφύγει χειρότερα μπλεξίματα με τις ομοσπονδιακές αρχές των ΗΠΑ.

Τώρα σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΔΟΕ, πρέπει η Μάριον να επιστρέψει τα Ολυμπιακά μετάλλιά της, ανάμεσα στα οποία είναι και αυτό των 100μ. στο Σίδνεϋ.
Το μετάλλιο το παίρνει η αμέσως επόμενη αθλήτρια στην κατάταξη και στην περίπτωση των 100μ. αυτή είναι το κόκκινο πανί για την WADA (World Anti-Doping Agency), η Κατερίνα Θάνου!


Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα του συστήματος αντιντόπινγκ, αφού το μετάλλιο θα καταπλήξει σε μία αθλήτρια που έχει κατηγορηθεί ότι απέφυγε τον έλεγχο ντόπινγκ τον Αύγουστο του 2004 (Μαζί με τον Αίολο Κεντέρη). Πλην όμως τα παλικάρια της φακής της WADA, παρ’ όλο που τους είχαν στην μπούκα τους δύο αθλητές, τελικά κατέληξαν σε συμβιβασμό και οι δύο μπορούν πλέον να αγωνίζονται εάν το επιθυμούν.

Φυσικά εάν ήμασταν π.χ. ΗΠΑ ούτε που θα σκεφτόντουσαν να μας κάνουν τα καψώνια που μας έκαναν τον Αύγουστο του 2004, όντας αμφιτρύωνες των αγώνων.

Τώρα θα έχει ΠΑΡΑ πολύ πλάκα να εμφανιστεί και ‘κάνας Τζέκος στην σεμνή τελετή παράδοσης του μεταλλίου στην Θάνου (Εάν φυσικά δεν μας την παίξουν πάλι επειδή σαν χώρα είμαστε της σφαλιάρας και το δώσουν σε μία Τζαμαϊκανή που ήρθε 3η τότε).

Βέβαια, το ότι η Θάνου ήταν φυσουναρισμένη μέχρι τα μπούνια είναι γεγονός, αρκεί να θυμηθεί κανείς την εξωφρενική ακμή που παρουσίαζε ιδιαίτερα κατά την διάρκεια μεγάλων αγώνων. Μία βασική παρενέργεια των στεροειδών άλλωστε ΕΙΝΑΙ η αδικαιολόγητη εμφάνιση ακμής.

Πλην όμως, το φυσουνάρισμα της αρκούδας πέφτει σε όλους τους αθλητές του στίβου και άλλων αθλημάτων επιδόσεων, διότι πώς να γίνει, όση τεχνική και αν έχεις εάν δεν έχεις το «κάτι» παραπάνω, το ρημάδι το σφαιράκι δεν θα πάει μισό μέτρο μακρύτερα για να μπεις στα μετάλλια.

Με αφετηρία τις παραπάνω σκέψεις θα ήθελα να κάνω μία αφιέρωση και μία προτροπή.

Πρώτα η αφιέρωση:

Στον σουηδό ξερακιανό χλαπάτσουρα που είναι σχολιαστής στίβου και στο Sportspegeln του SVT στην ερώτηση του δημοσιογραφάντζα για το πώς του φαίνεται το γεγονός ότι η Αικατερίνη Θανού (Έτσι ακριβώς) , θα πάρει το χρυσό μετά από 7 χρόνια, απάντησε χώνοντας τον δείκτη και τον μέσο στο στόμα του προσποιούμενος εμετό, αφιερώνω την παρακάτω φωτογραφία της σουηδέζας βασίλισσας του επτάθλου Carolina Klüft τίγκα στα σπυριά.


Εγώ είμαι μεν φαν της Carro, ξέρω ότι φυσουνάρεται όπως όλος ο κόσμος του στίβου, αλλά δεν με νοιάζει γιατί γουστάρω θέαμα. Μάλιστα σαν ξανθή και Σουηδέζα δεν πρόκειται να πιαστεί ποτέ διότι οι Σουηδοί λύνουν και δένουν στο αντιντόπινγκ, που για μένα καλό είναι να καταργηθεί.

Διότι ποιος ο λόγος ύπαρξης του αντιντόπινγκ, όταν ήδη ο μέσος άνθρωπας ψοφάει στις ντόπες από μόνος του, είτε με καφεΐνες, είτε με αλκοόλ, είτε με νικοτίνες, είτε με ηρεμιστικά και άλλα νόμιμα ψυχοφάρμακα, είτε με Ανίτα και Δρούζα, είτε με τα βιβλία του Λιακό + evlogisson+.

Άσε πια τις ντρόγκες. Eδώ στην Ιταλία οι οικοδόμοι χτυπάνε κοκαΐνες για να έχουν απόδοση και να μην χάσουν το μεροκάματο, τι να λέμε τώρα…

Ας μην πιάσουμε και τα αντιβιοτικά, τις ορμόνες, τα φυτοφάρμακα και δεν συμμαζεύεται που τρώμε. Τουλάχιστον οι αθλητές εν γνώσει τους παίρνουν το φαρμάκι για να κονομήσουν… Ο φουκαράς που παίρνει το χοιρινό τίγκα στην ναδραλόνη δηλαδή τι να κάνει; (Αυτός στο βάθος που είπε να γίνει μωαμεθανός, να περάσει αύριο με τον κηδεμόνα του!)

Γι’ αυτό λέω, αφήστε ελεύθερες τις ντόπες να ‘φχαριστιέται τουλάχιστον θέαμα ο κόσμος… Ο λαός γουστάρει αρένα και μονομάχους… αφού ούτως ή άλλως πάμε φουλ για μία Οργουελιανή κοινωνία της μιζέριας, ας έχουμε τουλάχιστον θεάματα!

Χμμμ… τι μέηλ ήρθε εδώ;

”Testotosterone pads! You can now come like a true porn star!”

Πω, πω… Πάω να δώσω αμέσως τα στοιχεία της πιστωτικής μου κάρτας για να πάρω τσιρότα τεστοστερόνης! Πάντα ήθελα να εκσπερματώνω έναν ΓΚΟΥΒΑ σπέρμα έτσι για το θεαθήναι, ενώ παράλληλα εξ’ αιτίας της αντίδρασης του οργανισμού μου στην εξωγενή τεστοστερόνη, οι όρχεις μου θα γίνουν σαν φουντούνια!

Πάνω απ’ όλα το θέαμα σας λέω…

11 σχόλια:

  1. Βρε συ, πολύ δυνατό αυτό το κείμενο. Μήπως παίρνεις τίποτε; Για να αρχίσουμε τα τεστ αντι-ντόπινγκ και για τους bloggers...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπυρωίνη και κρασίς ;

    :-Ρ


    Εξαιρετικός πολσε!

    Για την Τζόουνς χάρηκα, διότι θυμήθηκα πως είχε ξεχέσει τον άντρα της όταν πιάστηκε αυτός.
    "Εγώ ποτέ" και "δεν εχω σχέση, ο κακός Cj" κτλ, ενώ αν θυμάμαι καλά γυμνάζονταν μαζί!


    Πλάκα πλάκα, ο επαγγελματικός αθλητισμός μοιραία θα τα έχει, και τα έχει, αυτά.

    Η τα αφήνεις όλα στην φόρα (τις ντόπες), ή τους κόβεις τα λεφτά. Να τρέχουνε μόνο φραγκισκανοί καλόγεροι αφιλοκερδώς....και ο Νταλάρας :-)


    Το μειονέκτημα του αν τα αφήσεις όλα χύμα είναι πως μετά θα βλέπεις αθλήτριες με μύστακα τσιγκελωτόν και αθληταράδες πιο τσαχπίνηδες και απ την Μενεγάκη.



    .....


    Ρε καλά λέει ο Τζιμάκος πως καλά ξηγιέται η Θάνου και μας γράφει όους στ' αρχίδια της! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντάξει, κατάργηση δεν θέλει αλλά επείγουσα αλλαγή λίαν συντομως αφού όντως με την ιστορία της Τζόουνς το όλο οικοδόμημα του αντιντόπινγκ είναι προς κατάρρευση αφού ούτε να διατηρήσουν το μετάλλιο στη Τζόουνς μπορούν, ούτε να το δώσουν και στη Θάνου. Από την άλλη όμως στη Θάνου δεν μπορούν να ΜΗΝ της το δώσουν αφού θεωρητικά δεν πιάστηκε ντοπέ ποτέ! Την ψιλοπαρακολουθώ την ιστορία γιατί έχει να βγάλει τρελό γέλιο...

    Ωραίος σχολιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ J

    Μόνο τσιρότα τεστοστερόνης σκέφτομαι να πάρω, γιατί είμαι οπαδός του θεάματος!

    @ Zaphod

    Γιατί, έχεις την εντύπωση ότι ήδη δεν πέφτει ξύρισμα στο πρόσωπο πολλών αθλητριών; :-D

    Βέβαια το πρόβλημα είναι η υποκρισία που υπάρχει γύρω από το θέμα. Αναρωτιέμαι πώς δεν έχει απαξιωθεί περισσότερο ο αθλητισμός "ξερών" επιδόσεων ακόμα... (ίσως παίζει ρόλο η ανάκρουση των εθνικών ύμνων στην απονομή. Θέμα σωβινισμού).

    Διότι οι αθλοπαιδιές διαφέρουν, καθ' ότι όση ντόπα και να πάρεις Μαραντόνα δεν γίνεσαι. (Το πολύ αν ΕΙΣΑΙ ο χοντρούλης ΜαραΔόνα να αρχίσεις τις μυτιές και να διαλύσεις τον μεταβολισμό σου όπως έκανε ο λεγάμενος).

    Πάντως η αλήθεια είναι ότι και χωρίς ντόπες πάλι η Μάριον και η Κλύφτ θα έπαιρναν τα χρυσά, απλά δεν θα υπήρχαν όλα αυτά τα ρεκόρ για το οποία πιέζει η ΙΑΑΦ...
    ΄Ωραία η πρόταση να κατέβει ο Νταλάρας στα ταρτάν!!! ;-)

    @ Hades

    Μωρέ θα είναι και ο Τζέκος παρών στην απονομή για να διαφημίσει το μπριζολάδικο που έχει ανοίξει μετά την νίλα του Αύγουστου του -04 αν δεν απατώμαι...

    Άντε μωρέ με τους υποκριτές εκεί πέρα, που έχουν τον μηχανισμό αντιντόπινγκ απλά και μόνο για να μοιράζουν τα μετάλλια εκεί που πρέπει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί ρε Σουηδέ δε θες να πάρει η Θάνου το χρυσό, δεν είσαι Έλληνας εσύ;

    Δε νοστάλγησες τον παππόυ της να βγαίνει στα κανάλια να ρίχνει μπαλωθιές στον αέρα της Πρέβεζας or whatever και να λέει ηπειρωτικες μαντινάδες για το "χρυσό μας κορίτσι";

    Πλάκα πλάκα τώρα που το ξανασκέφτομαι, η Θάνου όποτε έπαιρνε μετάλλιο οι γονείς τις δεν εμφανίζονταν στα κανάλια ποτέ. Λες να ήξεραν κάτι ή μήπως ήξερε η Θάνου και δεν τους άφηνε να βγουν για να τους προστατεύσει.

    Ούτε και οι γονείς του Τζέκου βγήκαν ποτέ. Ισως είναι καιρός -και εδώ μπορείς να βοηθήσεις και εσύ- να του δώσουν το νόμπελ χημείας για να τους δούμε και αυτούς να κλάινε και να καμαρώνουν για το γιό της που "έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες" και μπήκε στο Πάνθεον των Ελληναράδων μετά τον Ελύτη και το Σεφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παρακαλω, οπως μου αποστειλατε το πολλα υποσχόμενον η-μεηλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Αγαπητέ, φυσικά και επιθυμώ να πάρει το κοράσιον μας το ματάλλιον!

    Απλά, το κουλό του όλου σκηνικου δείχνει την υποκρισία του πράγματος...

    Χωρίς τις ντόπες πάλι οι ίδιοι πάνω κάτω θα έπαιρναν τα μετάλλια, απλά δεν θα γίνονταν αυτά τα εξωγήινα ρεκόρ...

    @ Void

    Δυστυχώς το έσβησα...

    Μόλις όμως μου ξαναστείλουν (Που θα μου ξαναστείλουν, μου έχουν ζαλίσει τον έρωτα) θα σας το προωθήσω για να μπορείτε να εκτοξεύετε και εσείς το σπέρμα σας στο 1,5 μέτρο όπως ο κ. Peter North...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 'Ααααλλο Σέρλοκ Χόλμς και άααααλλο Τζων Χόλμς... :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΧΩ ΦΙΛΗ 40ΑΡΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΣΤΙΣ 4 ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙς 8 ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΑΛΕΝΤΟ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΖΕΨΕ ΜΠΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΛΙΑ, ΕΦΤΑΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΥΣ, ΧΤΥΠΗΣΕ ΠΡΩΤΙΑ ΣΕ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

    Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΩΝ ΓΑΙ ΦΥΣΟΥΝΑΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΦΥΣΟΥΝΑΡΙΣΤΟΥΣ ;-)

    ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΛΥ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΣΤΗ ΘΑΝΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ATHENA

    Και εγώ θα καραγουστάρω να δοθεί τελικά το μετάλλιο στην Θάνου για να φάνε τα λυσακά τους οι υποκριτές της WADA!

    Ατυχώς ο μεγολοπροπoνητάντζας είχε δίκιο. Η φίλη σας καλώς έκανε πίσω. Mη βρισκόταν όπως κάτι αθλήτριες της πρώην DDR (Αν. Γερμανίας) με ανάπηρα παιδιά, ή όγκους στο συκώτι σε μέγεθος πορτοκαλιού, ή με αλλαγή φύλου όπως η τέως Χάιντι και νυν Αντρέας Κρύγκερ.

    Τώρα το ερώτημα είναι:

    ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ που θα είναι;

    Στους φυσουναρισμένους ή τους αφυσουνάριστους αγώνες;

    Α;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...