Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Δολιχοκέφαλοι εναντίον Βραχυκέφαλων. (Η κατάρα του κρανιόμετρου)

Με αφορμή την υπόθεση του Σάκη Βαγιάτα και την έκπληξη που εκφράζουν αρκετοί για το πώς μπορεί να συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην δημοκρατική Σουηδία θα ήθελα να αναφερθώ σε αυτό το ποστ σε έναν από τους καλοκρυμμένους σκελετούς στην ντουλάπα της Σουηδικής κοινωνίας, το ινστιτούτο φυλετικής βιολογίας (Rasbiologiska Institutet).

Ένα πολύ καλό βιβλίο πάνω στην μυθολογία περί ανωτερότητας της Γερμανοειδούς φυλής και της προσπάθειας επινόησης παραδόσεων στη Σουηδία είναι το βιβλίο της Maja Hagerman “Det rena landet” (Η καθαρή χώρα). Οι σουηδομαθείς ή σουηδικής καταγωγής αναγνώστες μπορούν να το βρουν εδώ. Οι φωτογραφίες πριν τις πιάσει το μιαρό χέρι του Κάρολου Πολσεμάνογλου είναι από το συγκεκριμένο βιβλίο.

Στόχος του ινστιτούτου που ιδρύθηκε το 1921 με σύμφωνη γνώμη τόσο σοσιαλδημοκρατών όσο και της δεξιάς, ήταν η διατήρηση της «καθαρότητας» των γονιδίων του Σουηδικού έθνους που ειρήσθω εν παρόδω σύμφωνα με έγκυρους ερευνηταί-ομφαλοσκόποι ναούμε, διέθετε τις καθαρότερες Γοτθικές συκωταριές σε σύγκριση με τα άλλα Γοτθικά (Γερμανοειδή) φύλα (Δλδ Τεύτονες, Αλαμανούς, Φρίσιους, Σάξονες, Άγγλους, Γιούτιους, Φράγκους, Λομβαρδούς και δε συμμαζεύεται) αλλά και τους άλλους Σκανδιναβούς.

Το απόσταγμα αιώνων προσπάθειας εύρεσης ένδοξου παρελθόντος και στοιχείων που να αποδεικνύουν την μοναδικότητα του Σουηδικού έθνους κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το χαρακτηριστικό που χαρακτηρίζει τον καθαρό Γερμανοειδή τύπο, είναι το μακρόστενο κρανίο όπως αυτό του Herman Lunborg ιδρυτή του ινστιτούτου φυλετικής βιολογίας, ενός δολιχοκέφαλου με τσαγανόν και τσαμβουκάν όπως βλέπετε παρακάτω:


Αξιοπρόσεκτη είναι και η χρήση της ελληνικής ορολογίας Δολιχοκέφαλοι – Βραχυκέφαλοι από τους Σουηδούς φυλετικούς ερευνητές από τον 19ο αιώνα και μετά.

Το γελοίο και συνάμα τραγικό του πράγματος γίνεται σκέτη φρίκη όταν δει κανείς πόσο οργανωμένη ήταν αυτή η μπούρδα με την μέτρηση σκελετικών χαρακτηριστικών για να φανεί η «καθαρότης» της φυλής. Iδού και τα εργαλεία της εν λόγω διαδικασίας::


Πάντα αναρωτιόμουν πώς στον Ήφαιστο τον Κούτσαβλο μου έβγαιναν κάτι ατάκες «Μάνα μου η κρανιούμπα σου» ή «Πόσο μακρυά την έχεις κούκλα μου (Την κρανιούμπα)» που είχαν τραγικά αποτελέσματα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλλο. Ίσως το γεγονός ότι είμαι Σουηδός κατά το ήμισυ να δικαιολογεί αυτή την παρέκκλιση.

Όπως και να ‘χει, όλη αυτή η ιστορία που πρόλαβε τους ναζιστές που εμφανίστηκαν το 1933 σε κάνει να αναρωτιέσαι τι θα γίνονταν εάν η Σουηδία είχε την δεκαετία του ’20 την στρατιωτική ισχύ της ναζιστικής Γερμανίας. Βέβαια υπήρχε μία εποχή που η Σουηδία ήταν περιφερειακός χωροφύλακας τον 17ο αιώνα, όταν είχε υπό την κατοχή της την Φινλανδία, τις Βαλτικές χώρες και τμήματα των Πολωνικών και Γερμανικών ακτών στην Βαλτική.

Τότε έγινε επιτακτική ανάγκη για το Σουηδικό κράτος να αποκτήσει ένδοξη ιστορία, ή κάτι που να καταδεικνύει την ανωτερότητα των κατοίκων εκείνης της περιφερειακής υπερδύναμης. Ε, όσο να ‘ναι δεν ήταν δυνατόν να αποκαλούνται οι Σουηδοί «βάρβαροι» από τις «λουλούδες» τους Βρετανούς.

Έτσι έπεσαν όλοι με μανία στην μελέτη των Ισλανδικών Σάγκα τις ανασκαφές για αρχαιολογικά ευρήματα και στο έργο του Τάκιτου «Germania» που περιέγραφε τα γοτθικά φύλλα που συνωστίζονταν στην Germania και την Scandia.


Τα αποτελέσματα των αρχαιολογικών ανασκαφών αποκάλυψαν πολλά και διάφορα μεν, όχι ένδοξα δε, ανάμεσα στα οποία και ένα κάρο διπλούς πέλεκυς από αυτούς που χρησιμοποιούσαν οι Βίκινγκς για όπλα, όπως και Ρωμαϊκά νομίσματα και σκεύη, καθώς και αντίγραφα αυτών, απόδειξη εμπορικών επαφών από την εποχή της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας.

Χαρακτηριστικά ο Αύγουστος Στρίντμπεργκ στο σατυρικό του έργο «De lycksaliges ö», σατιρίζει την σπουδή με την οποία ο διευθυντής του Ιστορικού μουσείου της Στοκχόλμης ταξινομούσε τους διπλούς πέλεκυς, με την παρουσίαση ενός τύπου που με ίδια σπουδή ταξινομούσε κουμπιά.

Έτσι λοιπόν αφού αρχικές κορώνες του 17ου αιώνα ότι τάχαμου Σουηδοί συμμετείχαν στην πολιορκία της Τροίας ατόνησαν, προωθήθηκε σαν απόλυτος θησαυρός του Σουηδικού έθνους η καθαρότητα και η ανωτερότητα του Σουηδικού έθνους έναντι των μιαρών Φινλανδών, (Δεν έφτανε που η Φινλανδία ήταν σουηδική επαρχία επί 600 χρόνια), Οβριών, Γύφτων, Λαπόνων και Τατάρων.

Αυτή η συστηματική αναζήτηση της απόλυτα καθαρής Σουηδικής συκωταριάς σκόνταφτε στο γεγονός ότι οι Φινλανδοί π.χ. είναι επίσης ξανθοί και γαλανομάτηδες αν και Ουραλοαλταίκό φύλο. Έτσι η «ανακάλυψη» ότι κατά μέσο όρο οι Σουηδοί είναι πιο μακρυκέφαλοι από τους άξεστους Φινλανδούς (φτου κακά), οδήγησε στην συστηματοποίηση των σκελετικών μετρήσεων. Το καταπληκτικό είναι ότι γίνονταν και καλλιστεία «Σουηδικότητας» προς αναζήτηση του πιο Σουηδού Σουηδαρά.

Παρακάτω, βλέπετε αριστερά Σουηδό πρωταθλητή ποδηλασίας νικητή τέτοιων καλλιστείων, σε αντιπαραβολή με Φινλανδικό μίασμα δεξιά. Τα κυανοκίτρινα βέλη δείχνουν τα σημεία υπεροχής του ποδηλάτη, ενώ τα λευκοκυανά τα σημεία κατωτερότητας του μπυροκοιλιά Μογγολοφινλανδου.

Το πιο τραγικό της υπόθεσης ήταν και οι στειρώσεις στις οποίες υποβάλλονταν άνθρωποι με «κατώτερο» γενετικό υλικό δλδ. κληρονομικά νοσήματα, ψυχικές διαταραχές ή παραβατική συμπεριφορά, κατά προτίμηση προερχόμενοι από κάποια μειονοτική εθνοτική ομάδα. Στην Σουηδία έγιναν μέχρι και την δεκαετία του ’50 63.000 στειρώσεις έναντι 200.000 που έγιναν στην Ναζιστική Γερμανία. Δεδομένου του οκταπλάσιου πληθυσμού της Γερμανίας, βλέπουμε ότι έγιναν αναλογικά διπλάσιες στειρώσεις στην Σουηδία.

Τουλάχιστον το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα είχε πάρει αποστάσεις από αυτές τις διαδικασίες μετά την άνοδο των ναζιστών στην εξουσία το 1933, ενώ σταδιακά από την δεκαετία του ’60 και μετά η επίσημη ιδεολογία μεταλλάχθηκε σε έναν θολοκουλτουριαρέικο (sic) πολυπολιτισμό ;-) για τον οποίο είναι γνωστή η Σουηδία σήμερα. (Δόξα σοι Χριστέ ο Θεός).

Βλέποντας λοιπόν απ’ έξω την παρελθούσα εθνοφυλετική παράκρουση ενός κράτους που στο μυαλό των περισσοτέρων Ελλήνων αποτελεί κοινωνικό πρότυπο, ίσως γίνει αντιληπτό και σε εμάς πόσο γελοίες και καταστροφικές μπορούν να είναι αντίστοιχες παρακρούσεις στον Ελληνικό χώρο.

32 σχόλια:

  1. Παπάρια πρότυπο δημοκρατίας είναι η Σουηδία. Δεν είναι καθόλου τυχαίο μου φαίνεται ότι παρά ένα ρο οι Σουηδοί δεν είναι s!

    Στην πραγματικότητα όσοι δηλώνουν ενθουσιασμένοι με τα συστήματα της Σουηδίας κτλ δεν έχουν στο μυαλό τους τίποτα άλλο από τα γκομενάκια, τα οποία όχι άδικα να έχουν καλή φήμη στην πιάτσα παγκοσμίως, αν και για να πούμε και του στραβού το δίκαιο υπάρχουν και πολλές σουηδέζες που είναι πατσαβούρες κανονικές.

    Όταν κατακτήσω με το στρατό μου και αυτό το λαό το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τους αλλάξω όνομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Hταν της μοδός κάποτε (αλλά και σήμερα-βλέπε γονίδιο Ιχώρ) να τραβάνε τη θεωρία της εξέλιξης από τα μαλλιά και βάσει γονιδιακών "προτύπων" να κατατάσσουν τους ανθρώπους σε φυλές, κατώτερες και ανώτερες.Κανείς δεν τους είπε ότι υπάρχει μόνο μια φυλή, η ανθρώπινη και ανήκουμε όλοι στο ίδιο είδος.Ειδάλλως θα υπήρχαν οι λεγόμενοι αναπαραγωγικοί φραγμοί μεταξύ "φυλών" , όπως το άλογο με το γαϊδούρι, που το αποτέλεσμα διασταύρωσης είναι το στείρο μουλάρι κ.ο.κ.
    Τώρα για το να κατηγοριοποιούμε κράτη ως πιο "κοινωνικά" και ανεκτικά καταντά αηδία. Εδώ μέχρι και οι Ελβετοί έχουν αρχίσει τις εθνικές κορώνες.Τελικά είναι στη φύση του ανθρώπου να ζητά μέσω ομάδων να κρατά ηγεμονική και ανώτερη θέση έναντι των υπόλοιπων "μιασμάτων".
    Με τις υγείες μας!

    ΥΓ.Και οι Γερμανοί το παίζουν κουλ και άνετοι με τους ξένους αλλά φαίνονται από μακρυά, ότι πολλές φορές υποκρίνονται.Είναι και άριοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγώ πάλι νομίζω έχει νόημα να κατηγοριοποιούμε κράτη ως πιο κοινωνικά και ανεκτικά

    δεν σημαίνει ότι δεν έχουν προβλήματα ρατσισμού και παρόμοιες αντιλήψεις, ίσα ίσα, τα έχουν και τα παραέχουν και αν είναι δυνατόν να μην κάνουν κάτι γι αυτό

    όχι ότι το έλυσαν το πρόβλημα, όχι ότι δεν υπάρχει υποκρισία, όχι ότι δεν παραμένει ο ρατσισμός

    απλά σημαίνει ότι οι 'άδικημένοι΄ ίσως -και το τονίζω το ίσως- έχουν μια ελπίδα παραπάνω να βρουν το δίκιο τους, να ακουστούν και οι φωνές λογικής τέλοσπαντων, να αναγνωριστούν τα λάθη και οι υποκρισίες και οι προκαταλήψεις μέσα στην ιστορία, κτλ κτλ

    αλλιώς μούγκα και κουκούλωμα και δεν τρέχει τίποτα,

    καλύτερα θα ήταν? ή μάλλον, καλύτερα είναι εκεί που είναι έτσι?

    άρα ναι, έχει προβλήματα η σουηδία, το ότι ανακάλυψαν οι έλληνες οτι δεν είναι η ιδανική πολιτεία δεν σημαίνει ότι δεν κάνουν βήματα ενάντια του ρατσισμού,

    να δούμε τι θα γίνει, γιατί μπροστά μας θα τα βρούμε

    www.stormfront.org
    μπες σουηδέ και πες ότι είσαι μισός έλληνας να δεις τι θα γίνει...θα πέσει το stormfront scandinavia να σε φάει, αλλά υπάρχει και stormfron serbija που θα βγει να σε υποστηρίξει....και τελικά θα πλακωθούν μεταξύ τους...α ρε νούμερα που είναι όλοι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Ε, ρε κόλλημα με τους *s*!

    (Σημείωση: Όπως η Ελλάς έχει την συντομογραφία "GR" έτσι και η Σουηδία έχει το "S". Συμπτωματικόν?)

    Εθνοφυλετομαλακία υπάρχει σε όλα τα μέρη του κόσμου διότι δυστυχώς η ξενοφοβία είναι κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανθρώπων, σε άλλους περισσότερο και σε άλλους λιγότερο.

    Οι Σουηδέζες αρέσουν τόοοσο πολύ στους Έλληνες κυρίως λόγω των ανοικτών χρωμάτων τους.

    Όντως οι Σουηδέζες είναι καλαί γκόμεναι συνήθως, ΑΛΛΑ όταν μιλάμε για άσχημη Σουηδέζα, μιλάμε για άσχημη, όχι ημίμετρα.

    @ BioLogos

    Ακριβώς όπως τα λέτε αγαπητέ εν Φλαντζιζμώ - Ζαβιζμώ σύντροφε.

    Το επόμενο που μένει να ακούσουμε μετά τις αρχιδιές περί +Ιχώρ+ είναι ότι ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης π.χ. είναι μουλάρι και μάλιστα ως υβρίδιον ΚΑΙ στείρο από πάνω.

    Ποιός θα πετάξει αυτή την μπαρύφα;

    Πάμε στοίχημα ρατσιστόσφαιρο!

    Κώστας Πλέυρης 1:1,2

    Θάνος Πλέυρης 1:2,2

    Λιακό 1:1,6

    Βελό 1:3

    Άδωνις 1:3

    Schwartzführer 1:5,5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ trol

    Ε, ρε τι γίνεται...

    Ο διαχωρισμός των κρατών σε ανεκτικά και μη, έχει νόημα αναφορικά με την υπάρχουσα νομοθεσία για αυτά τα θέματα, διότι το δίποδον θηλαστικόν άνθρωψ έχει βαθιά ριζωμένη μέσα του την ξενοφοβία. Χωρίς αυτή οι πρωτόγονες ομάδες δεν θα είχαν εξελιχθεί σε ξεχωριστές κοινότητες, έθνη κλπ.

    www.stormfront.org??

    Ωχ αμάν!

    Γέα! Srbija, Srbija, Srbija svi, svi, svi! (Μαζί, μαζί, μαζί)

    Α, ρε τα ορΦοΝΤοξα αΝΤέλφια μας...

    Αν θες να σου φύγει το καφάσι δες και την "Καρδιά της μάνας" εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πάντως εμένα οι σκανδιναβοί
    μου λένε συνέχεια ότι ωραίες οι γυναίκες τους
    αλλά δεν κάνουν για σπίτι
    γιατί την έχουν δει πολύ ανεξάρτητες
    και ένας μάλιστα μου έλεγε για έναν φίλο του που παντρεύτηκε τουρκάλα και τι ευτυχισμένος που είναι και πως τον περιποιείται ένα πράμα

    α ρε μάνα σκεφτόμουν εγώ,
    ήθελες να με σπουδάσεις,
    αντί να με βάλεις να μαγειρεύω, να καθαρίζω, κτλ μπας και βρω κανέναν γαμπρό βόρειο να κάνουμε ξανθά και ψηλά παιδιά, με χαντάκωσες

    αυτά τα έλεγα από μέσα μου βέβαια

    σε αυτούς που μου τα έλεγαν, τους έλεγα να μην πουν τίποτα ξανά για τους έλληνες και ιταλούς άντρες που θέλουν την μαμά τους συνέχεια :p

    ακούτε έλληνες άντρες? σας υπερασπιζόμαστε κι απο πάνω, α ρε, αθάνατη γυναίκα ελληνίδα, πάω στις sisters στο link που μου έδωσες να τα πούμε, να συμφωνήσουμε και να χαρούμε :p

    ο κόσμος το έχει χαμένο,
    εμείς το βρήκαμε θα μου πεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ trol

    A, τον πΟΡδότη, Τουρκάλα ε;

    Αυτό που παίζει αρκετά, είναι Σουηδοί που παντρεύονται Ταϊλανδές που είναι ακόμα πιο υπάκουες και περιποιητικές ΚΑΙ ξέρουν από εξωτικά φαγιά!

    Τώρα στην Σουηδία υπάρχει και η νομική αναγνώριση της "Ελεύθερης συμβίωσης" οπότε αν το ζεύγος πάει στην κοινότητα και δηλώσει ότι ζει κάτω από την ίδια στέγη και κάμνει ΣΑΙΚΣ, αποκτά τα ίδια πάνω κάτω δικαιώματα μα τα παντρεμένα ζευγάρια. Φυσικά ένας υπάλληλος από τον δήμο πάει στο σπίτι και ελέγχει ιδίοις όμασι εάν η σεξουλίκή πράξις πραγματοποιείται καλώς και σύμφωνα με τους κανόνες της τέχνης και της επιστήμης. (Καλά για το τελευταίο κάνω πλάκα, αλλά θα ήταν καλή φάση για τους υπαλλήλους του Δήμου).

    Βέβαια τέτοιες σχέσεις διαλύονται ευκολότερα από τους γάμους ένεκα της έλλειψης γραφειοκρατικών εμποδίων. (Αχ, κλέφτες θα γίνουν ωρέ οι δικηγόροι; E;)

    Πάντως εάν καμακώσετε και διπλαρώσετε εν τέλει έναν γνήσιο κάτοχο του γονιδίου Αίπσηλων® θα πρέπει να κάνετε τα πάντα καλύτερα από την πάνσεπτον μητέραν του, αμ' πως.

    Εμείς τουναντίον ως μερικώς κατέχοντες το προαιώνιο γονίδιο Αίπσηλων® συμβιβαζόμαστε με ένα ραβανί ισάξιο με αυτό της θείας Κορνηλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι ναι πορδότης,
    και έχει κανα δυό φίλους που του λένε ότι θα κάνει mud children και στενοχωριέται,
    αλλά τρώει μετά τον μπακλαβά που του κάνει η γυναίκα του και του φεύγουν τέτοιες στενοχώριες,
    βέβαια το έχει δηλώσει, αν κάνει κόρη και την πιάσει με φάκιν' νίγκαρ, θα τον σκοτώσει επι τόπου,
    αλλά μου φαίνεται μόνο λόγια ξέρει να λέει, στα νιάτα του όταν τα είχαν κάνει γης μαδιαμ οι οπαδοί της galatasaray στην κοπενχάγη(-λαλαλαλαland) θα σκότωνε όλους τους τούρκους, τώρα μπακλαβάς ο θεός

    πάντως άσε,
    έχει πέσει συναγωνισμός μεγάλος,
    η μια με τον μπακλαβά,
    η άλλη με τα khao soy-chaing mai noodles, τώρα οι καημένες οι σουηδέζες με τα σουηδέζικα κεφτεδάκια πως να μη μείνουν ξωπίσω?

    και που να κάνουμε ντου και εμείς με τα γιαπράκια με αρμιά :)

    (ακατονόμαστε-u-know-who δεν θέλω σχόλιο, είμαι σίγουρη πως τα τρως και σου αρέσουν και μη ζορίζεσαι που και στη Σκανδιναβία θα τα αναγάγουμε σε haute cuisine όταν την κατακτήσουμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....


    δόξα τω θεώ μια χαρά είμαστε!

    Εδώ ακόμα και σε περιόδους υπέρμετρης ΕΛ παράνοιας (πχ Μεταξας, μετεμφυλιακά χρόνια, χούντα) τόσο ξεφτίλες δεν γίναμε!!


    Συμπέρασμα: Η μαλακία εστί παγκόσμιος σταθερά. Βαρούτε ανοιχτά!


    Περι Σοφο: Τα λεφτά μου στο ζεύγος Λιακό/Βελό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά όντως το τελευταίο διάστημα ακούγεται πιο πολύ ο Μεταξάς από κάθε άλλη φορά.Γιατί αρχίσαμε πάλι τις νεκρομανίες και τις συγκρίσεις?
    Μπορούν οι εν Ελλάδι φίλοι να ενημερώσουν τί παίζει γιατί οι δικοί μου ασχολούνται μόνο αν θα προλάβουν καμιά δημοσίευση (και αν θα μιμηθούν αναπαραγωγή χρησιμοποιώντας τεχνητό latex φραγμό)?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ BioLogos

    Ο πατήρ Πλεύρης ήταν, και είναι, φανατίλα τεταρταυγουστιανός. Μάλιστα είχε και κάποιο ανθυποκομματίδιο, ή ανθυποργάνωση περί 4ης Αυγούστου.

    Τώρα με υιό Πλέυρη, Βελό και Άδωνι επιθετική Λαοτιανή τριπλέτα στη βουλή και δεδομένου ότι η επέτειος της 28ης Οκτωβρίου έρχεται καλπάζουσα, (Τι ποίησις μα τον Ήφαιστον τον κούτσαβλον) ο Μεταξάς παίζει δυνατά μπάλα.

    Εδώ ο Τζαφέρης the Black αμόλησε Μεταξά χύμα και τσουβαλάτα στη βουλή επ' ευκαιρία των προγραμματικών δηλώσεων.

    Έχουν να γίνουν τρελά γούστα κατά την διάρκεια αυτής της κυβερνητικής θητείας.

    (Δε λέω 4ετία, διότι έχει καταντήσει πλέον η εξαίρεση να προκυρήσσονται οι εκλογές στην ώρα τους).

    Όχι στο λάτεξ, ναι στη διακεκομμένη συνουσία που έχει περισσότερα ρίσκα και ανεβάζει αδρεναλίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mπήκα στον πειρασμό να σχολιάσω μόνο το τελευταίο...living on the edge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. great αρθρο, και όσο χρειάζεται επίκαιρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ BioLogos

    Ακριβώς έτσι! Άμα δεν έχει αγωνία το θέμα δε λέει...

    @ ammos sta malia mou

    Ευχαρισθώ(sic).

    Ε, μια που επανέρχονται και οι μνήμες από τον β' Π.Π. τώρα τέλος Οκτώβρη, οι θεωρίες για τις ανώτερες φυλές και συνφείς παπαριές έρχονται στο προσκήνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είναι αλήθεια ότι οι φινλανδοί είναι ποντιακής καταγωγής?

    Ο φινλανδός μου φαίνεται όντως πιο προικισμένος από το Σουηδό ή πρόκειται για οφθαλμαπάτη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Το αν είναι οι ανθρωποφάγοι Φιλανδοί δεν το γνωρίζω, αλλά οι Σουηδοί τους έχουν για παρακατιανούς (Όπως όλους τους γείτονες τους άλλωστε).

    Ναι η τσουτσου του κανίβαλου που τρώει παιδάκια στη σχάρα με κέτσαπ είναι πιο μεγάλη ΑΛΛΑ είναι ΣΤΡΑΒΙΑ!

    Η ποιοτική υπεροχή του δολιχοκέφαλου είναι προφανής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Zaphod

    Εγώ θα έβαζα τα λεφτά σε κάποιον από τους Πλεύρηδες!

    Ειδικά ο Πατήρ είναι πυροβολημένος αντιεβραίος και δεν φαντάζομαι κάτι τύποι σαν τον Σόφο να τον φτιάχνουν ιδιαίτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Νομίζω ότι ο παραλληλισμός των αηδιών που έκαναν οι Σουηδοί του μεσοπολέμου (όπου ο φασισμός βασίλευε παντού) με την σημερινή Σουηδία είναι τουλάχιστον αφελής.
    Η Σουηδία σήμερα, είναι η πιο δημοκρατική χώρα στον κόσμο και σίγουρα δεν είναι ο παράδεισος.

    Till saken nu:

    Παραθέτω παρακάτω μια πολύ ωραία συνέντευξη του καθηγητή Γενετικής, Διευθυντή του Εργαστηρίου Μοριακής και Ιατρικής Γενετικής, στο Τμήμα Βιολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κύπρου και Ιδρυτή του Τμήματος Μοριακής Γενετικής Γ’ στο Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου, Κωνσταντίνου Δέλτα, η οποία απαντά επιστημονικά στους ελληνοκύπριους που θεωρούν εαυτούς ως απογόνους των Αχαιών:

    "Και μέσα από αυτό είναι που μπορεί κανείς να αποδείξει πλέον τον εμβολιασμό της γενετικής δεξαμενής των Κυπρίων με άλλα γονίδια, ένας εμβολιασμός ο οποίος συνεχίζεται με ακόμη πιο έντονους ρυθμούς στις μέρες μας.
    «Η ελληνοκυπριακή γονιδιακή δεξαμενή είναι σήμερα ένα συνοθύλευμα», εξηγεί ο καθηγητής.
    «Και η αλλαγή που συντελείται σήμερα, είναι άμεση. Τα γονίδια, όταν έρθουν, μένουν.
    Γι' αυτό ίσως είναι που δεν έχει νόημα πλέον να μιλούμε για ελληνοκυπριακή γονιδιακή δεξαμενή σε σχέση με τα γονίδια των Αχαιών, διότι αυτή η δεξαμενή έχει εμβολιαστεί με πάρα πολλά γονίδια από πάρα πολλούς ξένους μέσω της συνεχούς γενετικής ροής.
    Αυτό, πέρα από τις κληρονομικές ασθένειες, επιβεβαιώνεται και οπτικά.
    Αν πάτε σ’ όλη την Κύπρο, θα διαπιστώσετε πως ένα μέρος του πληθυσμού δεν έχει σχέση με τον κλασικό μετρίου αναστήματος, μελαχρινό Κύπριο. Υπάρχουνψηλοί, ξανθοί, γαλανομάτες... Άνθρωποι οι οποίοι εάν τους ρωτήσετε θα σας πουν ότι δεν γνωρίζουν να είχαν ποτέ κάποιον ξένο στην οικογένεια. Όμως, δεν γίνεται. Αυτά τα γονίδια ήρθαν κάποτε. Και έμειναν στη γονιδιακή δεξαμενή».

    Όλη η ενδιαφέρουσα συνέντευξη:

    http://www.ucy.ac.cy/~fpas/DNAkipriwn.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Όσο για τις σουηδέζες: Στις 10 οι 7 δεν βλέπονται, οι 2 είναι μέτριες και η 1 είναι Θεά.

    Ειδικά στο τμήμα καλλυντικών του Åhlens υπάρχουν πολλές Θεές!

    Vad säger du Karl?

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ doctor

    Σίγουρα η σημερινή Σουηδία δεν έχει σχέση με την Σουηδία των δεκαετιών '20 έως και '50. (Περιστατικά στειρώσεων υπάρχουν καταγεγραμμένα μέχρι τότε).
    Σήμερα το Rasbiologiska institutet είναι "Α skeleton in the cupboard" ο οποίος καλό είναι να μην αναφέρεται παραέξω.

    Φυσικά υπάρχουν πυροβολημένοι που σκέφτονται και σήμερα έτσι όπως ο κ. Lundborg και βρίσκονται μαζεμένοι κυρίως στους Sverigedemokraterna και τους Nationaldemokraterna.

    Τα όσα αναφέρει ο Κύπριος καθηγητής ισχύουν μέχρι κεραίας τόσο για τον Ελληνικό, όσο και τον Ευρωπαϊκό χώρο.

    (Γουστάρω ντιμπέητ Κώστα Πλεύρη vs Σόφο Σχόρτσια. Γέα).

    Καλά τώρα σιγά μη δεν είχαν καλάς γκόμενας στο τμήμα καλλυντικών.

    -Να χρυσή μου πάρε αυτό εδώ και θα γίνεις σαν εμένα μιλάμε!

    ΥΓ.

    Χμ, μην το λέτε ότι δεν μπορεί να υπάρξουν παραλληλισμοί της σημερινής Σουηδίας (έστω και μερικώς) με την Σουηδία του μεσοπολέμου. Άλλωστε όπως επισημαίνει και ο Björn Afzelius (Γιούχου! Småland!), αυτές οι κουφάλες οι moderaterna, είναι συνέχεια των κουφάλων που κονομήσανε πουλώντας χάλυβα στους ναζιστές κατά την διάρκεια του β' Π.Π.

    Κουφάλες που μετά τον β' Π.Π. ντύθηκαν στελέχη της Bofors που πουλούσαν όπλα στο δικτατορικό καθεστώς της Ινδονησίας για να εξοντώσει τους αντάρτες του Fretlin στο Ανατολικό Τιμόρ.

    Det svarta gänget ger sig aldrig. Κampen är oändig.

    ΥΓ2.

    Το βιβλίο της Maja Hagerman είναι πολύ ενδιαφέρον και σας το συνιστώ.

    Εάν θέλετε σας το δανείζω κιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. There are two versions of this game for Finns; regular and advanced.

    Regular: Three Finnish guys go into the sauna, each with half a litre of Kossu. They each drink the vodka, and then one guy goes outside. The other two have to guess who went outside....

    Advanced: TWO Finnish guys go into the sauna, each with a litre of Kossu. They each drink the vodka, and then one guy goes outside. The other guy has to guess who went outside....
    **********

    Five. One to hold the bulb and four to drink enough Kosu (vodka) until the room starts spinning.

    OR

    (based on the fact that 'all' Finns are engineers) None. They fix the old one.
    &&&&&&&&&&&&&
    How can you tell the difference between a Finnish introvert and a Finnish extrovert?

    When he's talking to you a Finnish introvert looks at his feet. A Finnish extrovert looks at yours!



    Εσείς τα διακινείτε αυτά τα ψευδέστατα ψεύδη αναρχοσουηδοί;

    Γιατί τους περάσατε τους ανθρώπους, για πόντιους μήπως;

    Αυτό εδώ πάντως είναι καλό:
    Sakke and Ville are sitting in a cottage in the middle of nowhere. They've been drinking for three days straight and they finally run out of booze.

    Sakke says to his mate "Hey, go and look in the tool shed and see if there's anything to drink there."

    Ville comes back with a bottle of methanol, and says "We could drink this, but we'll go blind!"

    Sakke slowly looks around the cottage and out the window, and says "I think we've seen enough."

    Ουστ απο δω παλιορατσίστες που ζηλεύετε αυτούς του τιμίους ανθρώπους επειδή έχουν πιο φιλελευθερους νομους από εσας αναφορικά με το αλκοόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Αγαπητέ αντι-*s*ιστή αγωνιστή,

    Τα περιστατικά που αναφέρατε δεν είναι καλαμπούρια αλλά τεκμηριωμένα και αληθή γεγονότα.

    Διότι εάν αφεθούν τα οινοπνευματώδη πλην μπύρας με 2% αλκοόλ ελεύθερα προς πώληση από το μπακάλικο του κάθε μεθύστακα, τι θα απογίνει το κρατικόν μονοπώλιον του Systembolaget?

    Το οποίo είχε την τιμή να αφεθεί στα στιβαρά χέρια της συζύγου του Πατρός του έθνους και πρωθυπουργού, του μεγάλου τιμονιέρη, του λατρευτού μας, Göran Persson? (Τον Σεπτέμβριο του 2006 πήρε τον ΠΟΥΛΟ του Μογγολοφινλανδού στας εκλογάς, αλλά τεσπα).

    Α; όχι σας ερωτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μουσικό break.

    Οικοδεσπότα, μήπως ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το Σουηδικό Punk?

    Λοιπόν ένα δείγμα:

    http://www.youtube.com/watch?v=UDz_pvekPiE

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οι σουηδοί είναι οι "Αθηναίοι" της Σκανδιναβίας: όλους τους γύρω τους θεωρούν καράβλαχους (Δανούς), καραγκούνηδες (Νορβηγούς), γύφτους (Φινλανδούς), μπασταρδεμένα ξαδέρφια (γερμανούς)...

    Ε, και μετά αρχίζουν μεταξύ τους, π.χ. λέει ο ... Stockholmare στον Malmöare: - Prata svenska din djävla skit, inte skånska!

    lol

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι λε ωρέ Πολσεμάνε;
    Ψάχνω για σύννεφο για να κρατηθώ..
    Αλλά μιλάμε και για γαμώ τους σοσιαλδημοκράτες που ήταν και σύμφωνοι για το ινστιτούτο ρατσισμού.
    Περίμενα μέσα από την εξέλιξη του κειμένου, μαζί με τα άλλα περί της ανωτερότητας των Σουηδών, να διαβάσω και τη γνωστή φήμη ότι οι Βίκινγκς ανακάλυψαν την Αμερική, αλλά γιοκ.

    Τέλος, για να μη χάσουμε και τη σοβαρότητά μας, θέλω να προσθέσω ότι και οι Σουηδοί φυσικά, ως απόγονοι των Βικινγκς, είναι Έλληνες [και ότι αυτός ο Hermann (-->Hermes=Ερμής) λέει μαλακίες].
    Προήρχοντο από Έλληνες εξόριστους βασιλείς που ανέβηκαν στη Σκανδιναβία.
    Βασιλείς --> Βασιλεία --> Βίκυ --> Βίκινγκς

    (τον έφαγα τον Λιάκουρα, έτσεεε;;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ doctor

    Yeah! Τρίζουν οι Gothia Towers από τις ροκιές!

    (καλή φάση θα ήταν να μπει το κομμάτι στα Friskis&Svettis για να χορπηδούν οι υπέρβαροι - υπέρβαρες!

    A, δε βαριέστε με την Skåne...

    Όταν μετακόμισαν εκεί δύο ξαδέλφια μου, στο σχολείο τους λέγανε:"Hallå där era Smålänningar! Har ni era pass med er eller?"

    Πάντως εγώ, από τους πρωτευουσιάνους τους Σκουνέζους τους βρίσκω πολύ πιο ξηγημένους γενικώς!

    @ SPY

    Χμμ ναι την ανακάλυψαν μεν τον 11ο αιώνα, φτιάξανε και μία μικρή αποικία την Vinland στον Καναδά, αλλά δεν μπορούσαν να φέρνουν προμήθειες, οπλισμό και κυρίως πολύ κόσμο από το δρομολόγιο Σκανδιναβία - Ισλανδία - Γροιλανδία - Καναδάς για να εκδιώξουν τους ιθαγενείς όπως έγινε μετά το 1492 από Ισπανούς Άγγλους Γάλλους κλπ.

    Βέβαια αυτοί ήταν κυρίως Νορβηγοί και Δανοί. Οι Σουηδοί ήταν στραμμένοι προς την Βαλτική και την Ρωσία. Άλλωστε το Κίεβο από αυτούς τους Βίκινγκς του Ρούρικ ιδρύθηκε.

    Η ιστορική σας ανάλυση είναι ακριβής και πρέπει να προσέχετε διότι ο Λιάκουρας έχει ρημάξει το ίδερνετ και τις θεωρίες συνομωσίας και τα κάνει βιβλία.

    Πάντως ο Λαζόπουλος λέει στο Αλ Τσαντίρ τον έκανε εντελώς Ρόμπα και μετά βγήκε καλεσμένος σε κουτσομπολίστικη ροζέ εκπομπή του Αντέννα και έλεγε ότι τον βρίζουν επειδή ο Λαζό απεκάλεσε τα πονήματα περί Ελοχίμ , Νεφελίμ και ΕΛ "Μαλακίες" και αναρωτήθηκε κάνοντας την χειρονομία του αυνανισμου, αν αυτός είναι ο τρόπος έμπνευσης του Λιακό. Τρελά γούστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητέ... λουκανικοπωλητά.

    Ως γνήσιος... βραχυκέφαλος (για το πάνω κεφάλι μιλάω, που διακρίνεται και στο avatar μου) διαπιστώνω και επιστημονικά πλέον στο παρόν άρθρο, τον περιώνυμο σουηδικό υπερεθνικισμό (γνήσιος εκπρόσωπος του οποίου διατελεί και ο Δόκτωρ) - πέραν των αντίστοιχων ζοφερών εντυπώσεων που αποκόμισα από το πρόσφατο ταξίδι μου στις χώρες του Βορρά.

    Τα δε αισχρά ανέκδοτα του Αντι-S (και συνεπώς εχθρού, μετά την πρόσφατα συναφθείσα συμμαχία με την Tr0l) Bidibis για τον αδελφό Φινλανδικό Λαό (ο οποίος BTW σας ρίχνει στα αυτιά στον φυλετικό δείκτη "όμορφες γυναίκες") αποκαλύπτουν την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου για την ολοκληρωτική επικράτηση της Αρείας Σουηδικής Φυλής και ως εκ τούτου την περαιτέρω καταδίκη του παγκόσμιου ανδρικού πληθυσμού σε μόλις 10% όμορφες γυναίκες!

    (οι οποίες μάλιστα θα βρίσκονται συγκεντρωμένες σε καταστήματα καλλυντικών, εξυπηρετώντας τις υπόλοιπες που θα προσπαθούν μάταια να τους μοιάσουν και όχι τον ανδρικό πληθυσμό, ως όφειλαν)

    Ως εκ τούτου, σας κηρύττουμε τον πόλεμο και είθε ο πλέον βραχυκέφαλος (πάντα στο πάνω κεφάλι) ας κερδίσει!


    Υ.Γ. Το θέμα είναι σοβαρό, αλλά μετά το πρόσφατο δικό μου post δεν αντέχω άλλο να συζητώ για φυλές - έτσι κι αλλιώς, όπως έγραψε σε μένα, ο Bidibis έχει την ιδανική λύση σε αυτό το ακανθώδες κοινωνικό πρόβλημα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ mickey

    A! Είδατε το σπίτιν μου βλέπω! (Το κιτρινάκι μέσα στα δένδρα. Λέω τώρα να το βάψω ση μπηζάκη).

    10% ωραίες γυναίκες είναι η ιδανική αναλογία για να ανθίσει η βιομηχανία καλλυντικών, λιποαναρροφήσεων , πλαστικών εγχειρήσεων κλπ.
    (Τι δηλαδής; Κλέπται θα γίνουσιν οι άθρωπες; Α;)

    Κουφάλες βραχυκέφαλοι, τη ΡΑΣΤΑ μας την καθαρή την τρέμουν ούλοι οι οχτροί! (Λούσιμο μία φορά το 6μηνο)

    Χμμμ...

    Όντως η Χάλι Μπέρι είναι μιγάς και τζαμάουα και εμφανώς δολιχοκέφαλη!

    Γιέεεες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πήγα να δω και το άλλο σου το σπίτι, αλλά τα είδα όλα... σουηδικά κι έφυγα άρον άρον ;)

    (εμένα η Halle μού φαίνεται βραχυκέφαλη πάντως, αλλά εντάξει, δε θα σφαχτούμε κιόλας :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @pølsemannen
    Ναι την εκπομπή αυτή του Λαζόπουλου την έχω. Το συγκεκριμένο απόσπασμα θα το ανεβάσω την άλλη βδομάδα. Μιλαμε για πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ωωωωωωωωωωω δεν παίζει ο Φιλανδός την έχει μεγαλύτερη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...