Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2009

Έχω 6 παιδιά* να θρέψω...(Η δίκη της μιαράς ροής RSS II)



Μετά από έναν χρόνο και... βάλε επανερχόμαστε στην απίστευτη υπόθεση της δίωξης του Αντώνη Τσιπρόπουλου από τον τηλεπωλητή εθνωφελούς
χαρτοπολτού κ.κ. Λιάκουριδέα μετά την απίστευτης διάρκειας
αναβολή που πήρε η δίκη.

(Τι να λέμε τώρα περί χαρτοπολτού; Για αρλουμπίμ, την κουφάλα γη, τον χριστιανό ορθόδοξο Μεγαλέξαντρο και τα αρχαιοελληνικά λάπτοπ από τον Σείριο; Η ανωτέρω εικών δίνει τον τόνο πιστεύω. Όχι μόνο desktop PC και φραπέ είχαν οι Αρχαίοι, αλλά και λάπτοπ και φρεντοτσίνο! :-P)

Σούπερ περιληπτικά, ο Αντώνης Τσιπρόπουλος είχε έναν συναθροιστή της Ελληνικής ιστολογόσφαιρας, το blogme.gr. Μέσα στα ιστολόγια των οποίων τους τίτλους των αναρτήσεων παρουσίαζε ήταν και το funel, το οποίο σατίριζε ανελέητα τα πονήματα του κατά δήλωση του σε μεσημεριανάδικο"εκδότη ποιοτικού βιβλίου".

Ο Λιακουρεύς μη μπορώντας να εντοπίσει τον +Γέροντα+ Φάνελο που τον έκανε ρόμπα σε ίσα με 50 νοματαίους που ούτως ή άλλως δεν υπήρχε περίπτωση να αγοράσουν τα βιβλία του με καμία χριστοπαναγία, βάρεσε όχι το σαμάρι του γαϊδάρου. αλλά μία μουσμουλιά στην Κόρδοβα της Αργεντινής. Φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεστε ότι η μουσμουλιά ονομάζεται Αντώνης.

Ο Φάνελος αργότερα παράτησε το ιστολόγιό του και ασχολήθηκε με όλα όσα έχει να ασχοληθεί εις ΝεοΕΛλην άνθρωψ στον ανθό της ηλικίας του, ο δε Αντώνης που δεν έκανε τίποτα απολύτως τραβάει τα πάθη του Χριστού.

Γιατί;

Μα γιατί δεν έχει μπάρμπα στην Κορώνη ή ορθότερα κουμπάρους σε πόστα - κομπόστα όπως ο Λιακουρεύς. Διότι στην Κληρονομική Τηλεορασοκρατία του Δεσποτάτου της Ελλαδομαρκίας δεν υπάρχουν νόμοι, υπάρχουν μόνον κουμβάροι και δαβατζήδαι (αρχ. πορνοβοσκοί).

Ο Τσιπρόπουλος δεν έχει σχέση με το ιστολόγιο funel, αλλά και να είχε θα είχε κάθε δικαίωμα να κάνει σάτιρα και μάλιστα σκληρή στον Λιακουριδέα. Διότι ΟΥΔΕΙΣ είναι υπεράνω κριτικής και σάτιρας, ακόμα και σκληρής. Ούτε ο Λιακουρεύς, ούτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ούτε η Καραμανλάρα, ούτε ο Ομπάμα, ούτε η Πετρούλα που λέει τον καιρό, ούτε φυσικά και εγώ ο έσχατος όλων που γράφω ένα ιστολόγιο για την πλάκα μου.

Πόσο μάλλον όταν κάποιος πωλεί εξόφθαλμες μπούρδες σε αδαείς και αφελείς. Αν μπορεί κανείς να αποδείξει επιστημονικά ότι η γη είναι κουφάλα, ότι έχει μέσα Αρλουμπίμ και ότι οι Νεοέλληνες ερχόμαστε από τον Σείριο, θα ζωστώ φυσεκλίκια να πάω στα τάρταρα να πολεμήσω τους Νεφελιμοαρλουμπίμ :-P.

Άντε να δούμε, θα βρεθεί δικαστής με στοιχειώδεις γνώσεις στα περί διαδικτύου για να αποδώσει δικαιοσύνη, ή θα στείλει ο Λιακουρεύς πάλι την μπάλα στην εξέδρα; Φοβάμαι ότι μάλλον θα γίνει το δεύτερο.

Δέστε και το πόστ της Ροδιάς που λέει την όλη ιστορία ωραία σαν παραμύθι. Και στο metablogging εδώ

Αν θέλετε να στηρίξετε ηθικά τον Αντώνη ψηφίστε στον παρακάτω σύνδεσμο:




* Ο Λιακουρεύς είναι πατήρ 6 τέκνων.

18 σχόλια:

  1. Ωραία που τα λες αγαπητέ Κάρολε!
    ..και μερσί για τον ιερόν σύνδεσμον (λινκ βαρβαριστί) αρχαιοΕΛληνικής προελεύσεως υποθέτω, άλλως δεν τον δέχομαι λέμε!:)

    Ανέβασε και ο κ.
    Καλτσοβρακέας
    ένα ιερόν πόστιον με ποτ-πουρί από τον βδελυρόν ιστότοπον του βρωμο-Φάνελου, αυτού του τέρατος που κόντεψε να μας οδηγήσει ομαδόν εις την οδόν της απωλείας...
    Αν πας να διαβάσεις, κράτα μακριά τον καφέ σου, μη χάσεις άλλο έν πληκτρολόγιον.
    Με τούτα και με κείνα, κοντεύουμε να ξεχάσουμε να γελάμε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι να πω εγω που αδελφος και θειος εχουν κολλησει Λιακοπουλιτιδα και θεωρουν πως και για το γεγονος οτι χρησιμοποιουμε γυαλινα ποτηρια και οχι ...πηλινα ως γνησιοι αρχαιοελληναραδες, φταινε οι Εβραιοι (οχι δεν κανω πλακα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τι άσχετον, αλλά σχετικόν με την άνωθεν ψηφοφορίαν:
    το ενδεχόμενο συμπράξεως Μπαράκ και Βλαδιμήρου εναντίον Αφγατηγανιστάν, δεν το έχετε συμπεριλάβει και πώς να το ψηφίσω..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΨΗΦΙΖΩ Ο,ΤΙ ΚΑΙ Η ΡΟΔΙΑ,
    ΠΑΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ ΣΥΡΡΑΦΗ ΛΙΝΚΑΚΙΩΝ

    ΦΙΛΙΑ

    ΥΓ, ΔΕΝ ΜΠΡΟΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑ, ΑΚΟΥ ΑΡΛΟΥΜΠΙΜ ΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧ

    ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΡΟΛΕ!
    ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΛΕΞΗ ΛΕΜΕ!

    ΑΡΛΟΥΜΠΙΜ: ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΡΛΟΥΜΠΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΠΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...


    ΞΑΝΑΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ξεκινώντας από την απάντηση της Αθηνάς -σκυταλοδρομία, ε!- προτείνω τη διάδοση του αληθινού/πραγματικού ονόματος του Προφήτου Μας, που είναι: ΛΙΑΚΟΥΡίΜ.

    Ετσι, να το μάθουν οι οπαδοί του να ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με εντεταλμένο εκπρόσωπο των Νεφελίμ και να αναλάβουν τις ευθύνες τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συχωρέστε με που χαλάω το ελαφρύ της ατμόσφαιρας ,μα διάβασα κάπου σε κάποιο σχόλιο την εξής παρατήρηση και τρόμαξα στην κυριολεξία...

    "...σκεφτήτε το αρκετα πιθανό ενδεχόμενο ,ο ακατονόμαστος να έκανε όντως μήνυση κατά αγνώστου ,και ο εισαγγελέας να πήρε ο ίδιος την απόφαση να διώξει τον Τσιπρόπουλο..."

    Αυτό διάβασα και παρέλυσα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιστεύω ότι η ταλαιπωρία του Αντώνη σύντομα θα τελειώσει. Το όλο σκηνικό μάλιστα δεν έχει να κάνει καν με την προσβολή και την ανωνυμία, αλλά επί της ουσίας με την καθαρή ελευθερία του λόγου, αφού ο ακτανόμαστος τηλεπλασιέ πολύ απλά απαιτεί να μη λειτουργούν agreegators, να παρουσιάζονται καν τίτλοι άρθρων που τον κατηγορούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Rodia

    Φοβερόν. Ο ΚΑλτσοβρακεύς εζωγράφισεν πάλι!

    Εάν ο Ιρλανδοκενυάτης Μπάρρυ Ο' Μπάμα και ο ΞανΦός ΕΛ Βλαδίμηρος συμπράξουν, θα το πράξουν διατί στην Αυ-γάνει-σταν',
    βόσκουν Εβραιοαρλουμπίμ!

    @ DennisV

    Ήμαρτον! Τουλάχιστον στο σπίτι έχουν πήλινα ποτήρια;

    @ ATHENA

    Τα αρλουμπίμ ήτο αρχική ιδέα του θρυλικού Σπάει του Τζάνγκλεως Ρηπόρτεως!

    Όσο για τον Μπάρρυ Ο'Μπάμα παίζει να είναι Εβραϊκό Αρλουμπιμ!

    @ Φιλαλήθης

    Μην το γελάς καθόλου!

    @ ο δείμος του πολίτη

    Λογικά ναι. Είμαι περίεργος για το πως θα το αντιμετωπίσει ο Λιακουρεύς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κάτω τα χέρια από τον Μέγιστο Προφήτη-Τηλεπλασιέ. Οποιος (προφανώς δάκτυλος των αντιπάλων φυλών από τους εχθρικούς μας πλανήτες) τολμάει να αναφέρεται στον Μέγιστο χωρίς να τον εκθειάζει πρέπει να του παραδίδουν στους εσωγήινους Παπαρίμ που θα τον πετάνε από τις ιπτάμενες Βρωμοσφαίρες (δανεικές από το ξανθό γένος) στην τρύπα της κουφάλας της Γης και να τον τρώει η υποκαταχθόνια Μαρμάγκα κατά τας γραφάς. Μα τον Ψείριο τι είναι αυτά που λέτε. Ακόμα και οι κακόβουλες σκέψεις πρέπει να τιμωρούνται πόσο μάλλον αν τολμούν κάποιοι να τις αναμεταδίδουν. Η Βλακεία είναι άπειρη και ακατανίκητη. Πόσο μάλλον σε ένα κράτος όπως το δικό μας.
    Δείτε και το καινούργιο του βλογιον:
    http://liakonews.blogspot.com/
    Προσοχή μόνο αν έχετε γεμάτο στομάχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αααααχ...
    +πιασετοτουρκομπαροκμαστορα+
    Καραπιπερίμ, Νεφελίμ, Ελοχίμ,
    γιάβρε σεκερίμ, αρλουμπίμ, ξεφτιλίμ
    δεν αντέχω άλλο τον κάθε παπαρίμ!

    +μονομηνυσειςξερουννακανουνταφασιστακια+
    +αρεκοτεςλειρατεςλαοτιανες+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αίσχος νέα πρόκλησις

    http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=987488&lngDtrID=244

    Με τα ιερά και όσια τα έχουν βάλει οι εχθροί του έθνους. Ορίστε μέχρι και τον Ιερομόναχο Εφραίμ τα βάλανε οι βλάσφημοι. Πρώτα ο ΠανΜέγιστος Τηλεπροφήτης μετά ο Αγιος Εφραίμ μετά ποιόν άλλο θα αφήσουμε τους εχθρούς του έθνους να μολύνουν με τις βλασφήμιες τους. Πότε επιτέλους θα ιδρυθεί το Υπουργείο Αλήθειας (όπως στο 1984) για να κόψει τα πόδια όσων τολμούν να σκέφτονται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ polsemannen

    Δεν καταλαβαινεις το προβλημα δεν οτι οτι πινουμε με γυαινα ποτηρια αλλα ο γεγονος οτι πισω απο αυτο υπαρχει μια συνωμοσια αποελληνικοποιησης του ΕΛ-ληνος.

    Εγω βεβαια του προτεινα (του θειου) ενα ωραιο αρχαιοελληνικο θεσμου: διασπαση του εθνικου ελληνικου κρατους μεσω του θεσμου της αυτοδιοικουμενης κοινοτητας (ή πολης-κρατους), ωστε ο ελληνας να μιμηθει σε ολιγον πιο ουσιαστικα ζητηματα τους προγονους του. Περιττο να πω πως μια παγερη σιωπη ακολουθησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. eleos!thelame na pame kai meis sta dikastiria alla o urf den akouei apo to ena auti...krywse to poulaki mou!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όταν τα τινάξει ο Λιάκουρας, θα του χαράξω στον τάφο "Here lies Liako the EL-lenic prophet... Good news, he's dead. Bad news, he bred."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είναι πασιφανές ότι βαλόμεθα πανταχώθεν από τα Αρλουμπίμ! Κλικάροντας στο λινκ του ανωνύμου σχετικά με το καρναβαλικό άρμα ΕΦραίμ και την αίτηση απόσυρσής του διατρανώνω για μια ακόμα φορά την επιθυμία μου να μετοικήσω εις την αλλοδαπήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Ptomas

    Λιακουρεύς ο Ιστολόγος, όπως ο Καραγκιόζης αστροναύτης!

    @ Crafty Chinstrap Tango

    Φέρτε την νέα καταλυτική υβριδική σκουπιδιάρα funel-2.blogspot.com.
    Είναι εθνική επιταγή.

    @ Ανώνυμος

    Απαράδεκτον! Τι κάμει ο στρατός;

    @ DennisV

    Μην τα ρίχνεις έτσι απότομα.
    Πάρε πρώτα ένα σετ με πήλινες ερυθρόμορφες κούπες!

    @ λολιτα

    Α, περαστικά, δεν πειράζει, ραντεβού τις 6-5-2010! (Για όνομα με αυτή τη δίκη πια...)

    @ Ο Αιρετικός - The Heretic

    Και μετά σου λέει ότι η "ευγονική" συνδυαζόμενη με στειρώσεις είναι απάνθρωπη και βάρβαρη...

    @ pastaflora

    Μην κιοτεύετε! Μαζί με τα μετανοημένα Kαραπιπερίμ, θα τα φάμε τα Αρλουμπίμ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε όλο τον κόσμο υπάρχουν άνθρωποι που βγάζουν χρήματα απο ψευδοεπιστημικές ανοησίες, φανταστικά πράγματα, θεωρίες συνομωσίες και λοιπά. Μυθοπλασία είναι. Μερικοί τα πιστεύουν, όπως πιστεύουν και στους βρυκόλακες μερικοί. Στην περίπτωση σου Λιακόπουλου είναι δανεική βέβαια, αλλά δεν έχει σημασία αυτο. Δεν κάνει και κανένα έγκλημα.

    Βέβαια, το να πιστεύει ένά μικρό κοσοστό των Ελλήνων ότι μας ψεκάζουν είναι τραγικό. Αλλά η λύση ποια είναι, να απαγορεύσουμε τη μυθοπλασία επειδή μερικοί την παίρνουν στα σοβαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος6 Μαρτίου 2013 - 9:25 μ.μ.

      Μακρύς ο κατάλογος, ειδικά στις ΗΠΑ. Απαγόρευση όχι, δεν μπορεί να φιμώνεται κανείς ακόμα και αν λέει απίστευτες σαχλαμάρες. Η καζούρα όμως, είναι σίγουρα μέσα στο fair play.

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...