Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Θεία Ίντα

Όχι. δεν είναι η θεία Ίντα από την Νορβηγία, κολλητή της θείας Γκουνίλα της ακροδεξιάς, της αντιευρωπαϊστριας, της ομοφοβικής και ξενοφοβικής. (Παρεμπιπτόντως, ζήτω ο Βασιλεύς Κάρολος - Γουσταύος XVI).

Είναι μια πολύ πιο σιτεμένη θεία από τις παραπάνω, ηλικίας 47 εκατομμυρίων ετών, που απλά βαφτίστηκε έτσι, από τον Νορβηγό που ανακάλυψε το απολίθωμα της, με το όνομα της κορούλας του Ίντα που γουστάρει πολλά τα παγωτά.

Το "λεμουροειδές" (μάλλον θα μας σφαλιαρίσει κάνας βιολόγος) ζώον πιθανολογείται ότι είναι μακρινός πρόγονός των διαφόρων ανθρωποειδών, μέλη της οικογένειας των οποίων είμαστε εμείς οι και καλά ευφυείς(;) κορωνίδες της δημιουργίας που κατά τας γραφάς συνεντελέσθη προ 6.000 ετών.

Παράλογο;

Καραπαράλογο, διότι η Γέννεσις της Βίβλου και οι υπόλοιπες θρησκευτικές γραφές του κόσμου, που συγγράφηκαν ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ κατά την πορεία του ανθρώπινου είδους, ουδεμία σχέση έχουν, έστω και αλληγορική με την ιστορία του σύμπαντος, ή την εξέλιξη του φαινομένου της ζωής.

Απολαύστε στο παρακάτω βίδεο από το BBC την τρισδιάστατη αναπαράσταση τοα απολιθώματας της θείας Ίντα.

(Ήχος Οξφορδιανά Αγγλικά, υπότιτλοι γιοκ, μπηκώζ γουη αρ ωλλ Εημέρικανς και δεν περισσεύει χρόνος για υποτιτλισμούς τώρα).

9 σχόλια:

  1. 47 εκατομμύρια χρόνια; ψεύτη! υποκριτή! βασιβουζούκε!
    αφού όλοι γνωρίζομεν πως ο κόσμος εδημιουργήθη προ έξι χιλιάδων ετών.
    Λάθος κάνετε!
    Άσε που αυτό το μαμούνι απο και κλείεταινα έχει σχέση με εμάς.Αυτός ο δαίμων της κολάσεως! έχει και ουρά!
    ου σιξ σιξ σιξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά. Πάω στοίχημα ότι όταν εμείς φτιάχναμε τον περιστρεφόμενο ναό του Απόλλωνα στα βόρια προάστεια της Ατλαντίδας, και η Ίντα στο βελανίδι θα είχε χεστεί, οπότε τί να λέμε τώρα...;;;

    Δεν πάτε να αρμέξετε όλοι εσεις οι βόρειοι καμιά αγελάδα βίκινγκ και να αφήσετε την υπόλοιπη ανθρωπότητα να ζήσει εν ειρήνη κατά τας Γραφάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως, της φέρνει λίγο της άλλης θείας Ίντα που αναφέρεις. Απ' την περιορισμένη δε έκταση της κρανιακής κοιλότητας, πάω στοίχημα ότι άν ζούσε σήμερα, θα ψήφιζε σίγουρα Jimmie Åkesson δαγκωτό.

    ΥΓ: Ζήτωσαν οι Κρλ Γτσφ και Σβλια, Βασιλείς των Σουηδών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήπως ο επιστήμονας ήταν κρητικός, που δεν άκουσε καλά όταν τον ρώτησαν πως τη λένε; Π.χ. (φωνητικό rendering):

    - Μπρε συ Μανωλιό, πώς θα τηνε βγάλομενε μωρέ συ τη μαϊμού, τάξε δα που θα μας-ε-ρωτήσουνε τα κανάλια;
    - Ίντα;
    - Ίντα «Ίντα» μωρέ συ; Ίντα βλαchείες είναι μπρε συ αυτές; Κουζουλαθήκαμε chαι θα βγάλομε το μαϊμούñι «ίντα»; Εδά θα βγάλω chι εγώ το σchύλο μου “γιάϊντα», να τσοι αποκουζουλάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αστα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς! Αφού και ο παπούλης Παϊσιος είπε ότι προ έξι χιλιάδων ετών ο μεγάλος μαγικός μουσάτος μπαμπάς πεθύμησε δουλάρες να υμνούν το μεγαλείο του κι έτσι έχωσε τα χέρια του στη λάσπη κι έπλασε λασποπιτούλες με χέρια να χειροκροτούν, πόδια να γονατίζουν και στόματα να τον επαινούν.
    Δεν είναι τιμή να σε έχει φτιάξει ένας μεγάλος μαγικός μούσιας για να τον δοξάζεις; Δεν είναι ντροπή να είσαι ο απόγονος ενός απλούστερου όντος, που έγινε πιο πολύπλοκο λόγω της τύχης και της αναγκαιότητας;
    Ε; Εεεεε;
    :P
    ;)
    ΥΓ: ανυπομονώ να δώ ένα καλό animation στην πλήρη ανάπλαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαγιά μου , πόσο χάρηκα..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Prophet Estarian

    Six, six, six is da number of da beast! Dangerous rasta bredda!

    Peace and love bredda!

    @ ellinaki

    Θα μας σιάξουσι ένα filmjölk (ξυνόγαλον) άλλο πράμα!

    @ undantag

    Ο Μπαμπεύς μου που δεν ηγνωρίζει πολλά Σουηδικά, ακούγοντας τον εν λόγω Τζίμην στην τηλεόρασιν δήλωσε:

    "Ακροδεξιός είναι αυτός; Όλο του το σώμα και η στάση μυρίζει Καρατζαφερίλα".

    Από την άλλη βέβαια, Σουηδός δημοσιογραφεύς εις μια εκ των δυο καιγαμώτισλαϊκεσφυλλαδεσναούμε της Σουηδίας, (Άφτονμπλόντετ, Εξπρέσεν) δήλωσε ότι το Λάος είναι οι Sverigedemokraterna εις τον κύβον!

    @ Ανώνυμος

    Πιθανόν! Πρέπει να συμβουλευθώ τον θεοεπιστημονικόν ερευνητήν - φυσικόν - ξυγγραφέαν - εκδότην, κ.κ. Λιακόπουλον!

    @ Tango (Pingusatanis Felix)

    Μέχρι και 3D καρτούν της Ντίσνεϋ την βλέπω σε δύο χρόνια! :-D

    @ Απογευματινός

    Έτσι! Σεβασμός στους ηλικιωμένους συμπολίτες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπρε προδότη του ελληνισμού, άμα τε και της ορθοδοξίας, είναι δυνατόν το ξανθό και περήφανο γένος των Ελλήνων (γιατί ξανθό δεν έχω καταλάβει), να κατάγεται από αυτή τη βαλσαμωμένη μαϊμού; Πόσα πληρώνουν τα ταμεία του Σόρου για να διαδίδετε τέτοια παγκοσμιοποιητικά και ανθελληνικά μηνύματα; Είναι ενήμερος ο κ. Λιακό;

    ΥΓ1: Από πού προκύπτει ότι το απολίθωμα είναι θηλυκού γένους; Έχει προχωρήσει τόσο η επιστήμη; Ωιμέ, πάνε οι γραφές των πατέρων...

    ΥΓ2: Χαιρετίζω τη γιαγιάκα μου, έστω και με ουρά (λέτε να άφησε κανένα οικόπεδο;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ s.frang

    O Σόρος με πληρώνει πολλά για να καθυβρίζω τας γραφάς και να βάφω τα ξανθά μου μαλλιά βυσσινί, για να μην φαίνεται ότι είμαι ΕΛ. Ευτυχώς όμως υπάρχουν κάποιοι συνεχιστές του γέροντος Παϊσίου από τα Στέητς που μας βάζουν εμάς τους μιαρούς στην θέση μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...