Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Jaaaaaaa!!!! Νίκη για το Piratpartiet στη Σουηδία! (Με τους φαγωμένους από τους καρχαρίες θα ασχολούμεθα τώρα;)


Αμ’ πώς. Οι Σουηδοί πειρατές κούφαναν κόσμο. Όχι σαν την Ελλάδα που διπλασιάζει την εκπροσώπηση των Μπουμπούκων στην Ευρωβουλή…

Τελικά στην Ελλάδα οι καρχαρίες έκαναν πάρτι και βρέθηκαν οι Μπουμπούκοι με δύο Ευρωβουλευτές, ενώ ούτε ο δικομματισμός τιμωρήθηκε σοβαρά.

Ο Κωστάκης και οι συν αυτώ το έριξαν στην τρελίτσα λέγοντας ότι το σύνολο των απεχόντων συμπεριλαμβανομένων των από 20ετίας αποβιωσάντων εγγεγραμμένων ψηφοφόρων είναι ΝουΔου.

Ρε Κωστάκη και Σία, χάσατε με 4 μονάδες στο κεφάλι από τον Γιωργάκη και σύντομα θα χάσετε και την κουτάλα, μην φέρεστε σαν γιδοβοσκοί που μόνο από πήξιμο τυρόγαλου ξέρουν και όχι από αξιοπρέπεια.

Το μόνο που σας μένει είναι να πάρετε επιπλέον δάνειο από Πούτιν, Κίνα, Ινδία και Μπουρκίνα Φάσο, για να διορίσετε με αργομισθία στην Αγροφυλακή το σύνολο των εκλογέων μπας και δεν χάσετε τις εκλογές που θα γίνουν το 2010 λόγω προεδρικής εκλογής.

Τους Τσιπροαλαβάνους και τους Δρασοφιλελεύθερους τους πάτησε το τρένο, διότι προφανώς δεν συμμετείχαν σε αρκετά μεσημεριανάδικα όπως οι Μπουμπουκο-Βελοπουλο-Πλεύρηδες. Τελικά τα μεσημεριανάδικα όχι μόνο έχουν δύναμη, αλλά αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο ποσοστό το πνευματικό επίπεδο του μέσου ΕΛ.

Ο Γιωργάκης λοιπόν με τα χίλια ζόρια θα νικήσει τον Πλεηστεησιόνειο Δράκοντα, κάτι που οιοσδήποτε άλλος δελφίνος του ΠΑΣΟΚ θα το είχε πράξει από το 2007.
Δε βαριέστε, καλό παιδί είναι και δείχνει άνθρωπος επίμων, αφού κράτησε το οικογενειακό μαγαζί στα χέρια του παρά τις φουρτούνες από τις απανωτές ήττες. Αθάνατη Ελληνική οικογενειοκρατία. Αν οι Έλληνες δεν ήταν από μόνοι τους νεποτιστές του κερατά, δεν θα ανεχόντουσαν την Κληρονομική μας Δημοκρατία.

Στην Φλώρινα πήρε το μάτι μου κάτι 3,3% στο «Ουράνιο Τόξο» του προκλητικού ομολογουμένως Βοσκόπουλα. Η Ελληνική πολιτεία πρέπει να σταθεί στο ύψος της και να παράσχει και αναγνωστικά και λεξικά σε όσους Σλαβόφωνους Έλληνες πολίτες / μαθητές το επιθυμούν. Δεν μασάμε από τα εθνικιστικά παραληρήματα των ΦΥΡΟΜΑΤΖήδων. Αυτοί να προσέχουν σε 20-30 χρόνια που οι Αλβανοί θα είναι πλειονότητα στο κράτος τους. Μπορεί να πέσουν μπάτσες ζόρικες.

Για τους Πράσινοι Οικολόγοι δεν λέω τίποτα ακόμα, διότι δεν έχουν δώσει μέχρι στιγμής δείγματα γραφής. Πάντως την κρίσιμη ώρα δεν δικαίωσαν τις (φουσκωμένες; στημένες;) δημοσκοπήσεις.

Στο θέμα του τίτλου μας τώρα.

Το πειρατικό κόμμα στη Σουηδία πήρε 7,1% και εξέλεξε έναν Ευρωβουλευτή, αφήνοντας μάλιστα τις ακροδεξιοί (Sverigedemokraterna) εκτός νυμφώνος με 3,8% να βράζουν στο ζουμί τους. (Στη Σουηδία βλέπεις Θηρεσία δεν έχει εκπομπές τηλεπωλήσεων με βιβλία αρχαίων Σουηδών συγγραφέων).

Μια μεγάλη νίκη για την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο και ενάντια στο Οργουελιανό κράτος που χτίζεται στην Σουηδία με τους νόμους FRA και IPRED.

Τουλάχιστον μια πνοή φρέσκου αέρα βρε παιδί μου, όχι σαν την Ελλάδα με τον σημερινό ξαναζεσταμένο μουσακά…

29 σχόλια:

  1. 7,1% τα παιδιά, ε;

    Έλα μωρέ τώρα με τους Σουηνδούς!
    Τί ξέρουν αυτοί;
    Εχουνε τίποτις της προκοπής να μας πούνε νε;
    Εχεις δεί καμμιά ξαπλώστρα σε φιόρδ;
    Φραπέ 4 ευρώ, πίνουνε; Λαρδί καταναλώνουνε, καημένεεεεεεεε!
    Τί να μας πούνε τώρα και αυτοινοί;
    .
    .
    .
    .
    7,1%, ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ά, τώρα το κατάλαβα..
    Δέν πρόκειται για πειρατές της Υεμένης, αλλά της ..Ουαιμένης..!

    Πρωινός

    Υ.Γ
    "ΕΓΡΑΨΕΣ" Pølsemannen !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ βαρειά η αρχαία κληρονομιά... Μας τραβάει όλο και πιο κάτω.. μέχρι τη Πλεηστεσιόκαινο εποχή προβλέπω να φτάσουμε...

    7,1% ε, το ΛΑΟΣ τους περνάει λέμε
    (φουσκώνω υπερηφάνως τώρα)

    -->> ξαναπες το αυτό με τους αποθαμένους. Ο μακαρίτης ο πατερας μου δε λέει να ξεγραφτει απο τον εκλογικο καταλογο εδώ και 2 δεκαετιες και αναρωτιεμαι μηπως ψηφιζουν πραγματι οι εν τω Παραδείσω (ΝΔ πάντως, α+πο+κλει+ε+ται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Polse
    Τι να μας πουν οι Σουηδοί με τη SAAB τη VOLVO και τη HUSQVARNA.
    Εμείς STAYER φτιάχναμε, STAYER και θα φτιάχνουμε ο κόσμος να χαλάσει.

    Παρά την αποχή τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

    Δεν πήραν χαμπάρι ότι παρά τα 27 κόμματα,οι μισοί έλληνες δεν βρήκαν κανέναν να εκφράσει την αγανάκτησή τους;Ας αφήσουμε την πιπίλα περί μπάνιων και τεμπελιάς.

    Χθές βράδυ όλοι ανέλυαν το αν κέρδισε το πασοκ ή αν έχασε η νδ.

    Το ότι πέρασε μπροστά από τα μάτια τους το ποσοστό του ουράνιου τόξου στη Φλώρινα δεν άγγιξε κανέναν.

    Τι πολιτική θα ακολουθήσουν τα δύο κόμματα για να κερδίσουν ψήφους;
    Λυπάμαι τους μετανάστες.

    Α και το άλλο.Αν δεν τους βγεί ο Παπούλιας ας ετοιμαστούμε να δούμε πρόεδρα τον σιμίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία αποχή δεν θα έχω από την κρίση σου! Πλεύρης Τζιούνιορ και τα μυαλά στο μπλέντερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δύο ενστάσεις έχω μόνο: η νουδού τους πήρε και τα σώβρακα και δεν το κουνάω ρούπι από τη θέση μου. Όταν κατεβαίνεις στην ενδεκάδα με Παυλίδη, Δένδια, Βουλγαράκη και δε συμμαζεύεται, όταν βρίσκεσαι μπλεγμένος σε ό,τι σκάνδαλο κυκλοφορεί από την πιάτσα έως τις λαϊκές, όταν τα έχεις κάνει σκατά όχι μόνο σε χειρισμούς υποθέσεων (πχ κλείσιμο της Βουλής) αλλά και στον επικοινωνιακό τομέα και τελικά χάνεις μόνο με 4 μονάδες, πρόκειται όχι απλά για άθλο αλλά για ξεβράκωμα όλου του πολιτικοποιημένου κόσμου από την εποχή του Κλεισθένη κι έπειτα. Δηλαδή συγγνώμη αλλά τι άλλο θα έπρεπε να έχει συμβεί για να γίνει ιστορικό limit down;;; Και όχι μόνο αυτό, αλλά αποδεδειγμένα όσοι δεν την ψήφισαν ουσιαστικά δεν πήγαν και σε άλλα κόμματα κιόλας! Τεράστια νίκη, η οποία μάλιστα πιστώνεται προσωπικά στον Καραμανλή.

    Αναφορικά με τους Οικολόγοι, επίσης διαφωνώ. Δείγματα γραφής έχυν δώσει. Οι θέσεις τους στα περισσότερα ζητήματα είναι ανύπαρκτες, στα δε εθνικά έχουν κάνει ακόμη και τους Σκοπιανούς να κοκκινίσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ kaltsovrako

    Είδες το λαρδί; Θάματα κάνει... :-D

    @ Πρωινός

    Ω, ευχαρθσΘώ σας!

    @ Rodia

    Εδώ στην Ελλάδα έχουν ψηφίσει τα δέντρα, οι πεθαμένοι δεν θα πάνε για μπάνιο για να τιμωρήσουν την ΝΔ;

    @ tiktos

    Μπουμπουκιδεύς και Μεγαλόπευκος οι κερδισμένοι των εκλογών. Η πατριδοκαπηλεία στα καλύτερά της...

    @ Yellow Kid

    aka Μεγαλόπευκος!

    @ Hades

    Τελικά έχω την εντύπωση ότι κατά βάθος όλοι οι Έλληνες προσδοκούν διορισμό στην ένδοξη Αγροφυλακή από την Καραμανλάρα. Τι να πω...

    Όσο για τις Οικολόγοι θα περιμένω απτές ενέργειες πέρα από τα λογάκια (που προκαλούν τάση προς φαλάκρα)... Θα τολμήσει ο Τρεμόπουλος να κάνει ταρζανιές αλά Κεμάλ στο Ευρωκοινοβούλιο;

    Θα τον φάνε ζωντανό οι Πανίκες στην Θεσσαλονικη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ~~Hades, οι μπανιαριζόμενοι έβγαλαν τη ΝΔ με την αποχή τους, αυτό είναι ολοφάνερο!
    Αν ψήφιζαν οτιδήποτε εκτός ΝΔ, θα τη βλεπαμε να κατρακυλά στα τάρταρα...
    Δεν την ψήφισαν μεν, αλλά απείχαν ταυτόχρονα από τις εκλογές, άρα τιμωρησαν τη κυβέρνηση δίνοντάς της παράταση.. έτσι.. να ντρέπεται για τα χάλια της.. :ΡΡΡ
    Απίστευτη επιλογή από, υποτίθεται, σκεπτόμενους πολίτες. Τι να πω...
    (αλλά, ξεχασα: το σύστημα θα πεσει απο μονο του)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στους Σουηδοί!!! Νά και ένα καλό νέο. Όσο για τα αποτελέσματα επιβεβαιώνεται πως αν οι εκλογές μπορούσαν να αλλάξουν κάτι θα ήταν παράνομες. Μήν ξεχνάμε πάντως οτι σύμφωνα με τα λεγόμενα του Γιωργάκη έννοιωσε ο ίδιος το σκληρό πρόσωπο του ρατσισμού όταν ήταν οικοκομικός μετανάστης στην Σουηδία! Ναι το είπε και αυτό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Pirate Party 4 the win

    Ψήνεστε να το βάλουμε μπροστά στο Ελλάντα;
    ΚΑημένοι μετανάστες... Το βλέπω το Άουσβιτς του Ασπρόπυργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάντως τα "δικά μου" ποθαμένα δεν εμφανίζονται στους εκλογικούς καταλόγους...πάλι καλά ;-)
    Εθνική κληρονομιά και η πειρατεία γαρ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Polse, μία μικρή διόρθωση: ο Τρεμάμενος (κατά Τράγκα!) θα την κάνει όχι α λά Κεμάλ, αλλά α αλά (λίγο αραβικό δεν ακούγεται αυτό;) Οδός Κεμάλ. Όχι τίποτε άλλο, αλλά για να μείνει πιστός στις φιλοουρανιο-τοξικές θέσεις του που εξέφρασε σχετικά προσφάτως λίγο βορειότερα της Σαλόνικας και τας οποίας ο κύριος Νομάρχας προφανώς επλεροφορήθη. Μυστήριο αποτελεί το γεγονός ότι εξεστομίσθησαν από δεδηλωμένο Σαλονικιό (αν και με ασαφές διαβατήριο, κατά τα λεγόμενα του ιδίου) και ο Νομάρχας παρέμεινε απαθής (ίσως ένεκα υψηλής πιέσεως). Μυστήρια πράματα...

    Rodia, διαφωνώ ορίζωντίως, καθέτως, ακόμη κι εγκαθέτως... :)
    Πρώτον, η αποχή δεν έβγαλε πρώτο κόμμα τη νουδού. Έβγαλε απλώς πρώτο κόμμα την αποχή. Αν ρωτήσεις κάποιον άλλον μπορεί να σε διαβεβαιώσει ότι η αποχή οφέλησε το ΠΑΣΟΚ διότι δεν καταβαράθρωσε τις θέσεις του που δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα κλπ, κλπ. ΑΝάλογα με την οπτική γωνία αλλάζει και η ερμηνεία της αποχής.
    Στην πραγματικότητα η αποχή απλά έδειξε την απέχθεια του κόσμου για το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Βέβαια, εδώ υπάρχουν δύο αστάθμητοι παράγοντες που κάνουν και λίγο εμπόριο την όλη φάση: πρώτον, δεν ήταν βουλευτικές να περιμένουμε κανά ρουσφετάκι και δεύτερον, αν δεν ήταν τριήμερο, ναι μεν θα ήταν και πάλι υψηλή αλλά εκτιμώ όχι στο 50%.
    Και να σου πω και κάτι άλλο: γιατί να πάει κάποιος να ψηφίσει κατά της νουδού; Να ψηφίσει δηλαδή τα χρηματιστήρια και τις ασχετολογίες του ΠΑΣΟΚ; Να ψηφίσει την διαφήμιση ότι δεν έγινε διαφήμιση επειδή τα λεφτά των διαφημίσεων τα δώσαμε στο ταμείο φτώχειας του ΛΑΟΣ (πρώην Καμπότζη); Να ψηφίσει την λαϊκή επανάσταση (στον δεκεμβριανό ύπνο) του Τσίπρα; (δεν αναφέρω τον Αλαβάνο διότι αυτός είναι συνιστώσα). Ή μήπως να ψηφίσει την πρεμούρα της Παπαρρήγα για τα λεφτά της Ζήμενς (άρα και του ελληνικού λαού) όταν η ίδια αρνείται να κοινοποιήσει τις χρηματοδοτήσεις του Κόμματος; Τα ίδια σκατά είναι όλοι τους. Απλώς η αποχή ήταν κατ' εμέ η χείριστη (μα και χοίριστη συνάμα) πολιτική λύση. Μια λύση που ουδεμία λύση θα δώση, αφού ήδη όλοι την βλέπουν ωσάν ξερολούκουμο δεξαμενής υποψηφίων ψηφοφόρων. Χαίρετε δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι άραγε τυχαίο ότι οι ιερείς του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος φέρουσι πειρατικά ενδύματα;

    ΟΧΙ, τίποτις δεν είναι τυχαίο :)

    Σήμερις η Σουηδία, αύριο η χώρα των ΕΛ, θα περάσει απ' τα χέρια ληστών σε χέρια πειρατών, που θα πάει!;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σεβασμιότατε,
    θα σας ήταν κόπος να μας ενημερώσετε (πλήήήζ) τι πράμα είναι ετούτοι οι πειρατές piratpartiet? Καλό πράμα, μέτριο, ή κρύβουν και τίποτα επίφοβες τάσεις?

    Ιδέα δεν έχω, απλά ρωτάω έναν insider (εσάς) μπας και μάθουμε τίποτα παραπάνω από όσα μας λένε τα δημοσιοκαφρικά νέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τους πειρατές τους στηρίζουμε και τους γουστάρουμε, μακάρι να γίνει κόμμα πειρατών και στην Ελλάδα, θα γίνει μεγάλο ρεσάλτο σου λέω. Δυστυχώς τα ακροδεξιά φασιστάκια σηκώσανε κεφάλι στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δηλαδή, το eye patch θα φορεθεί πολύ φέτος, ε?
    ;-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ptomas

    Nαι ρεσε, τον λέγαν μαυροκέφαλο...
    (Παγκόσμια αυτά)

    @ Tango (Pingusatanis Furious)

    Άμα ντυθούμε και πειρατές του 17ου -18 ου αιώνα θα εξαφανιστεί και το φαινόμενο του θερμοκηπίου!

    Tον 17ο αιώνα:

    1.Υπήρχαν πειρατές με ξύλινα πόδια και παπαγάλους στον ώμο.

    2, Δεν υπήρχε φαινόμενο θερμοκηπίου.

    Τον 21ο αιώνα:

    1.Δεν υπάρχουν πειρατές με ξύλινα πόδια και παπαγάλους στον ώμο.

    2, Υπάρχει φαινόμενο θερμοκηπίου.

    Άρα;

    @ An-Lu

    E, έτσι είναι. Οι μαύροι πειρατές δεν έχουν ανάγκη βρικολάκων!

    @ Hades

    Ο Νομάρχας μόνο από σκυλοτράγουδα και Παναγία Σουμελά ξέρει, μην του βάζεις δύσκολα...

    @ undantag

    Και θα σωθεί και ο πλανήτης από την κλιματική αλλαγή!

    Tον 17ο αιώνα:

    1.Υπήρχαν πειρατές με ξύλινα πόδια και παπαγάλους στον ώμο.

    2, Δεν υπήρχε φαινόμενο θερμοκηπίου.

    Τον 21ο αιώνα:

    1.Δεν υπάρχουν πειρατές με ξύλινα πόδια και παπαγάλους στον ώμο.

    2, Υπάρχει φαινόμενο θερμοκηπίου.

    Άρα;

    @ πρκλς

    Βασικά πρόκειται για ιντερνετικά μπακούρια που σιχαίνονται τον περιορισμό της ελευθερίας του διαδικτύου και το κόπυράιτ.

    Μια χαρά.

    Δέστε και εδώ.

    @ Ourbax

    Nα ξεκινήσουμε πυρήνα με την Tango από παν'!

    @ Sophia

    Και ο παπαγάλος στον ώμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @sophia,@ Pølsemannen

    Για ενημερώστε με,παρακαλώ:

    Τα eye patch, υπάρχουν για αριστερούς ΚΑΙ δεξιούς, ή,one-fit-all ;;
    Θα τα βρούμε μόνο στα haute couture, ή υπάρχουν και στα Prêt-à-porter;;

    δ.σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μετακομίζω Σουηδία ΤΩΡΑ!!
    Καλά οκ οχι τώρα, μόλις τελειώσω με τα πιειτσντια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτοί οι πειρατές να'ουμ είναι πολύ πρακτικοί σε φάση κι έτσ'. Να τους φέρουμε Ελλάδα κι έτσ'. Είσαι αραχτός και πίνεις τον φρεντοτσίνο σου και χτυπας και ένα πειρατικό ντιβιντί να'ουμ.

    Σε φάση ρίχνεις τη ρέκλα και ψηφίζεις ταυτόχρονα. Μιλάμε για καρασούπερ γουάου κι ετσ'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ δ.σ

    Θα τα λανσάρει το H&M!

    @ Prophet Estarian

    Ελάτε, υπάρχει πεδίον δόξης λαμπρόν στα μάνιφολδζ!

    (Όχι των μαθηματικών, των βιομηχανικών εργαλείων! ;) )

    @ ellinaki

    Ε, βέβαια καρασούπερ γουάου κι ετσ', εμείς θα βάζουμε και φρεδοτσίνο να 'ουμ'!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Να σας αποστείλω κουρκουλικουρουμ βιταε να με έχετε υποψην... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλοι οι Ευρωβουλευτές στίς Βρυξέλλες, δουλεύουν σάν σκυλιά.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. μπράβο στους Πειρατές. Όσο για τα δικά μας χάλια δεν έχω να πώ κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ο σουηδός για πρόεδρος του ελληνικού πάιρειτ πάρτυ οεοεοεο

    ps.
    "πήρε το μάτι μου στη φλώρινα..."

    ...ανατρίχιασα για λίγο :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ Prophet Estarian

    Με τέτοιο κουρκουλικουρουμ βιταε είσθε εξασφαλισμένος!

    @ Ανώνυμος

    Μεγάλη πίκρα...

    @ mahler76

    Τι να πεις μωρέ σε πιάνει κατάθλιψη...

    @ trol

    Ψηφίστε με ρε! Αν δεν με ψηφίσετε θα κάνω σαν τον Βασίλη Λεβέντη το '93!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. α είμαι μικρή δεν ξέρω τι έγινε τότε ήμουν δημοτικό - αρχές γυμνασίου αν δεν κάνω λάθος πες με τώρα εσύ αυτή η γενιά πως να ψηφίσει όταν δεν έχει γνώση της πρόσφατης πολιτικής ιστορίας ε και ποιός είναι αυτός ο λεβέντης? :o

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αχ ναι.. πάντα με άρεζε το Σβέριγκε ως ιδέα.. Καλοί μισθοί (καλύτεροι απο δω πάντως), κοινωνική πρόνοια, μέταλ και ψηλές ξανθιές που γουστάρουν άσχημους αλλά μελαχροινούς νότιους.
    Πάρανταιζ λέμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ trol

    1993... Βλέπετε να μορφώνεστε!

    Tον Παπαντρέα τον έφαγε με τις κατάρες του, τον Μητσοτάκη ακόμα!

    @ Prophet Estarian

    Ναι μωρέ, αλλά τις "μπόμπες" πρέπει να τις σιάχνεις μόνος σου ή να τις φέρνεις από Δανία... Δράμα... Ψύχωση με τον έλεγχο του αλκοόλ...

    Να πάρεις μαζί αποστακτήρα για τσίπουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...