Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Alex Jones, μαλακία που σπάει καρύδια.

Συνβλογερούδες, συνβλογεράδες, αυτή η προεκλογική περίοδος έχει βγάλει από μέσα μου τις πιο κυνικές μου τάσεις.

Θα πέσει ο Κωστάκης; Στα τσιμπιρδόνια μου.

Θα ανέβει ο Γιωργάκης; Στα τσιμπιρδόνια μου.

Θα βγει το Λάος με την συμπαράσταση της Καμπότζης, του Βιετνάμ και του «Πσομάκη, πσομάκη με τον Ανατολάκι» τρίτο κόμμα; Στα τσιμπιρδόνια μου.

Θα παλέψει η ακέφαλη Λερναία Ύδρα με τα 11 πλοκάμια του Συρίζεως να μπει στην βουλήν με μεγάλη πιθανότητα να μην το επιτύχει, προς τέρψιν του Σουηδοθρεμμένου Svartskalle (Μαυροκέφαλου) Γιωργάκη; Στα τσιμπιρδόνια μου.

Η παγκοσμιοποιημένη αποβλάκωση που οδηγεί τους πολίτες να ενεργούν ενάντια στα συμφέροντα της τάξης τους, μου την έχει δώσει στην κρανιακή μου κοιλότητα. (Μουχαχαχα, λίγο ακόμα θα σας πω και για το ιστορικό προτσές και το εξ ίσου ιστορικό περίπτερο της πλατείας Κάνιγγος, όπου στεκόμουνα και χάζευα διάφορες αριστεροαναρχοφυλλάδες τρώγοντας ζαμπονοτυρόπιτα, πριν πάω για μάθημα στο ίδρυμα προστασίας του τυρού Μετσοβόνε).

Αμάν δηλαδή.

Όταν στις ΗΠΑ (11/9 σήμερα, επίκαιρη!) με τα 50.000.000 ανασφάλιστους βρίσκονται γκαρσόνια και ψηφίζουν Πέη-λυν για να μην έρθει ο αράπης σοσιαλιστής(!!!) μωαμεθανός Κενυάτης Ομπάμα, σκέφτεσαι, γιατί να περιμένω καλύτερα από τους Ελλαδέζιους; Υπάρχει άλλο κριτήριο για το 80% του εκλογικού σώματος εκτός από το ποδοσφαιρικού τύπου οπαδηλίκι και το μικρορουσφέτι; Όχι.

Οπότε…

Θαυμάστε στο παρακάτω βίδεο τον συνωμοσιολόγο της συμφοράς Alex Jones που σαν τον Λιάκουρα ανακατεύει 2-3 αληθή γεγονότα με 15 ακροδεξιές παπαριές για να κονομήσει…

Ο καργιόλης Αράπης Σοσιαλιστής (σιγά τον Ούλουφ Πάλμε ρε) Μωαμεθανός Κενυάτης Ομπάμα, θα φέρει το Γκομμουνισμό στις ΗΠΑ, γιατί θέλει να κάνει λίιιιιγο πιο ανθρώπινο το σύστημα(;) υγείας των ΗΠΑ, όπου αν δεν έχεις γερή καβάντζα, έτσι και πάθεις κάτι σοβαρό ή χρόνιο (ή και τα δύο), την ΠΑΤΗΣΕΣ.

Ο κεντροδεξιός Ομπάμα λοιπόν, Μωαμεθανικό Κομμούνι, Εγκληματίας σαν τον Τζόκερ (από το κόμικ «Μπάτμαν»), που θα πάρει τα λεφτάκια του οπλόκαυλου μαλάκα Εημέρικαν Πέητριοτ για να τα δώσει στους αρρωστιάρηδες… (Μόνο μην μας αρρωστήσει ο μαλάκας ο Πέητριοτ, την γάμησε).

Θαυμάστε καραγκιοζιλίκια από τον «μαχητή» που θα γκρεμίσει την New World Order και θα κάνει καλά τα κομμούνια και τους αντιοπλόκαυλους… Enjoy!

17 σχόλια:

  1. Φίλε, νομίζω ότι πρέπει κι εμείς να ψηφίσουμε κάποιον μαύρο σαν τον Ομπάμα μπας και σωθούμε.
    Νομίζω ότι έχω έναν υποψήφιο, ο οποίος μάλιστα έχει μάθει και καλά ελληνικά:

    http://www.youtube.com/watch?v=J8OtTupCs60

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @doctor: Αγαπητέ doctor, μαύρα τα πράματα. Ο μόνος μαύρος υποψήφιος στις εκλογές είναι ο Μιχαλολιάκος! Αλλά μάλλον από solarium είναι, στοίχημα πως αν τον βάλεις να παίξει μπάσο ούτε νότα δεν θα σταυρώσει.

    @polsemannen: Μα πώς γίνεται πια σε κάθε χώρα αυτοί που γνωρίζουν τις συνωμοσίες, το masterplan ρε αδερφέ, να είναι οι πιο μορφωμένοι και νοήμονες; Ε;

    Λες αν τους αναθέσουμε να λύσουν αυτό το μυστήριο να πέσουν σε infinite loop, ωσάν τα ρομποτάκια που χτυπούσαν μονότονα στον τοίχο, μπρος πίσω, και να γλυτώσουμε μια και καλή; Χμ.

    @+Λιακόπουλος+: Προφήτα, ψάξε να βρεις γιατί είσαι έξυπνος και φωτισμένος ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαταρχήν να χαιρετήσω τον συναγωνιστή Φραπ...είσαι απαράδεκτος.

    Κατά δεύτερον...Εκτός το ότι ο τύπος είναι τρομαχτικός, φαίνεται ότι γνωρίζει πολύ καλά τους κανόνες του μάρκετινγκ, καθιστώντας τον ικανό να ξεγελάσει από τον βλάχο αμερικάνο του Νότου μέχρι τον "υποψιασμένο", τρομολάγνο που μεγάλωσε με τα X-files και έχει να πηδήξει από το 98.Ο καιρός γαρ εγγύς και έχουμε να φάμε στη μάπα ολοένα και περισσότερους τέτοιους Γκεμπελίσκους-τηλεπλασιέδες με πολλαπλασιασμένη ισχύ χάρη στο ιντερνέτς.

    Αϊντε να δούμε τί θα δούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αχ, για κάτι τέτοιες περιπτώσεις στενοχωριέμαι που η φυσική επιλογή έχει αφήσει το γυναικείο φύλο χωρίς τσιμπιρδόνια ή η γλώσσα έχει καταστεί ανεπαρκής για να περιγράψει και να αποδώσει τα δίκαια!! Και επειδή δεν προσανατολίζομαι σε αλλαγή φύλου, μήπως σκέφτεστε το γεγονός ενοικίασης χώρου τσιμπιρδονίων (μιλάμε για τρελή μπίζνα), γιατί με αυτά που ακούω και βλέπω....
    ;-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. !!!!!!!!!!

    (συμπτωμα coof-ωματος μετα το υπερβιδεο)

    "Όταν στις ΗΠΑ (11/9 σήμερα, επίκαιρη!) με τα 50.000.000 ανασφάλιστους βρίσκονται γκαρσόνια και ψηφίζουν Πέη-λυν για να μην έρθει ο αράπης σοσιαλιστής(!!!) μωαμεθανός Κενυάτης Ομπάμα, σκέφτεσαι, γιατί να περιμένω καλύτερα από τους Ελλαδέζιους; Υπάρχει άλλο κριτήριο για το 80% του εκλογικού σώματος εκτός από το ποδοσφαιρικού τύπου οπαδηλίκι και το μικρορουσφέτι; Όχι."


    Tι να πουμε μετα απο αυτο το βιδεο ρεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως αντέχεις και τον βλέπεις. Εντάξει η συμομωσιολογία έχει την πλάκα της αλλά αυτός καταντάει ανάμεσα στον Μέγιστο τηλεπροφήτη Λιακό και τον Μπουμπούκο της Μπουμπούκας. Από παλιά την είχε ψωνίσει αλλά όλο και χειροτερεύει. Όσο για τις "θεωρίες" του το να ανακατεύεις αλήθειες με ανοησίες κάνει την χειρότερη σούπα.
    Και το γράψιμο πόσο μεγάλα τσιμπιρδόνια μπορεί να έχει κανείς για να τους χωρέσει όλους. Βέβαια η ΤουΒί φροντίζει για την διόγκωση τους αλλά και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ doctor

    Με αυτόν πρωθυπουργό η Ελλάδα θα βαρεθεί να κερδίζει μπενάλτια! Το παγκόσμιο κύπελλο είναι δικό μας!

    @ FrapDigo

    Μπα είναι χοντροκέφαλοι, αντέχουν! :D

    @ BioLogos

    Θεωρώ ότι εμείς οι θολοκουλτουρέ βλόγερς μπορούμε να τα καταφέρνουμε καλύτερα στα μάρκετινγκζ. πρέπει να ανοίξουμε μαγαζί με σαβουροπακέτα, να μάθουμε στον ΓΚοΖμάκη "τι παίζεται"!

    @ Sophia

    Νομίζω ότι βρήκατε λύση για το πρόβλημα της απασχόλησης των άνεργων λαθρομεταναστών! :D

    @ Zaphod

    Τι να πούμε; Να βάψουμε τις μάπες μας σαν τον τζόκερ και να τις κάνουμε άβαταρ!

    @ Ptomas

    Έχω φοβερό στομάχι - μπετονιέρα. Έχω φάει άπειρες ζαμπονοτυρόπιτες από το κέντρο των Αθηνών. :-Ρ

    Μην λησμονείτε όμως, ότι είσθε ΕΛ και τα τσιμπιρδόνια σας διαστέλλονται με τον ρυθμό διαστολής του σύμπαντος, οπότε νο πρόμπλεμ!

    Το βίδεο το πέτυχα στο βλογ Leaving AlexJonesTown!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με εξαίρεση το μακιγιάζ, μη μου πείτε ότι δεν θα θύμισε κάτι δικά μας παλικάρια ;;;

    Υπομονή όμως, δεν είναι μακριά η ημέρα που και οι δικοί μας θα χρησιμοποιούν προϊόντα Max Factor για να τονίσουν το νόημα των λεγομένων τους !!! (προς το παρόν σκούζουν)...

    Που είναι ρε γαμώτο εκείνη η βόμβα ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ESKARINA

    Να δω τον Λιάκουρα ή τον Μπουμπούκο με μακιγιάζ τζόκερ και ας μην ξαναφάω πατάτες τηγανητές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ επιμένω. Το θέμα είναι εξελικτικό. Ο κόσμος δεν γαμιόσαντο τη σήμερον ημέρα και ιδού τα αποτελέσματα. Εάν δεν γαμείς και έχεις απωθημένα, φυσικά και θα κάψει φλάντζα το σύστημα.

    Είναι όλα μέρος του ευφυούς σχεδιασμού. Μην ανησυχείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ ellinaki

    Ιτ ιζ ωλλ διζάηνεντ ναούμ.

    Σεξ και βια σε κάθε συνοικία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Από πού ξεφυτρώνουν όλοι αυτοί; Γέμισε ο κόσμος χοντρομπαλάδες προφήτες! Φτυστός ο Λιακουρας!

    Εκπληκτικό παγκόσμιο φαινόμενο ή κατι αλλο;... σκεφτομαι σοβαρα μπας και ειναι αυτοι οι τυποι τα λεγομενα Νεφελιμ που βγηκαν απο τη κουφια Γη...
    (να ανοιξω τον Προφητη Αγαθάγγελλο ή το Νοστραδαμο; κανα Καζαμια ίσως..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. όταν κάποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για ότι συμβαίνει τότε μόνο ο κυνισμός μπορεί να τον εκφράσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ασχετο:
    Αν δεν το πρόσεξες, έλα να με βρεις και εδώ:-->> http://blip.fm/Rodia300

    Ωραίος τόπος για μουσικοφιλους και οχι μονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Rodia

    Λιακό, η συνταγή της επιτυχίας!

    blip.fm; Καλέ τι 'ν τούτο;!?!!!? Θα πάω να δω!

    @ Κλείτωρ

    Φοβούμαι πως ναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. O Jones ειναι αρχαιοτερος απο τον Λιακοπουλο παντως. Αχ και να ξερε γνωστος μου εψιλονιστης οτι συμπεριφερεται σαν τα "Αμερικανακια" που βριζει. Να του τα πω ταπερι Jones λες;

    Η αληθεια ειναι πως οποιος πιστευει οτι ο Ομπαμα ειναι κρυφο-"Μαρξιστης" ή κρυφο-"Ισλαμιστης" δεν πρεπει να αφεθει να χρησιμοποιει αιχμηρα αντικειμενα. Παρολα αυτα δεν πολυ-(ή μαλλον καθολου)συμπαθω την Lib'rul αμερικανικη αριστερα ή "αριστερα" (whatever). Χιλαρυ Κλιντον, Αλ Γκορ; απαπαπα. Εξαλλου και απο "αντικαπιταλιστικο" (;!;!) πεδιο να το δεις, ο Ομπαμα χρηματοδοτηθηκε περισσοτερο απο μεγαλες επιχειρησεις απο τον ΜακΚειν. Ασε που εδωσε αφεση αμαρτιων σε βασανιστες, συνεχιζει πολεμο στο Αφγανισταν. Οσο για το περιφημο προγραμμα υγειας του, αμφιβαλλω αν θα ειναι διαφορετικο απο αυτο της Χιλαρυ τοτε παλια. Αλλα για αυτο δεν ξερω... Εξαλλου ουτε συμφωνω εντελως με την ορθοδοξια "οι καλοι Δημοκρατικοι κατα κακων Ρεπουπλικανων" (με την εννοια οτι και οι δυο πολιτικες ειναι λανθασμενες κατα την αποψη μου). Απο την αλλη αποκλειεται να ειναι χειροτερος του Μπους. Το πολυ πολυ να ειναι Μπους λαιτ! Κατι δεν ειναι και αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ DennisV

    O Eψιλονιστης θα σου πει ότι η ύπαρξη και μόνο του Alex Jones, είναι απόδειξη ότι οι Έλληνες με αρχηγό τον Ηρακλή, ανακάλυψαν και κατέκτησαν την Αμερική!

    Περί αριστεράς...

    O Bill Maher λέει χαρακτηριστικά ότι στις ΗΠΑ υπάρχουν δύο κόμματα:

    Ένα κεντροδεξιό (Δημοκρατικοί)
    Και ένα για το τρελάδικο (Ρεπουμπλικάνοι) με όλους τους Flatearthers, creationists, θεούσους, οπλόκαυλους και όλο το κακό συναπάντημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...