Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Ιδιωτοκρατία: Η σαγιονάρα στην εξουσία.


Όχι, ω σύντροφοι και συναγωνιστές κυβερνοκαβαλάρηδες.
Όχι, ω προστάτες των πτωχών και αδυνάτων αναξιοπαθούντων.
Όχι, ω περήφανοι ιππότες με τα λευκά, ψηφιακά σας καθαρόαιμα άτια.

Δεν αναφέρομαι στην επικείμενη κυριαρχία των ιδιωτικών επιχειρήσεων στα πάντα.

Αναφέρομαι στην λέξη «ιδιώτης» με την αρχαία έννοια του όρου, που έχει πολιτογραφηθεί στο σύνολο σχεδόν των Ευρωπαϊκών γλωσσών σε κάποια μορφή του «idiot», σημαίνοντας «ηλίθιος» και όχι κάποιος μη μετέχων στα κοινά.

Όμως τόσο στην Ελλάδα, όσο και αλλού, παρατηρεί κανείς ένα συνδυασμό αυτών των δύο χαρακτηριστικών, της αποχής από τα κοινά και της ηλιθιότητας να κερδίζει έδαφος στα στίφη των πληβείων, προς μεγάλη τέρψη των πατρικίων αυτού του κόσμου.

Άλλωστε όπως έχω επισημάνει πολλάκις εις πλείστα μβάρμβεκιου με ποιοτικά λουκάνικα, σε αυτό το διαδικτυακό σαλονάκι, για να κάτσουσι στον σβέρκον των 100.000 π,χ, οι 10, έστω και ευφυέστεροι και των 100.000 παρακατιανών, απαιτούνται τα παρακάτω (Minimum System Requirements):

1. Πληβείοι τρομοκρατημένοι (Με εγκληματικότητα, «τρομοκρατία», κλιματική αλλαγή - μα που πήγε η υπερθέρμανση ρε παιδιά, κλιματική αλλαγή συμβαίνει ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ-.
2. Πληβείοι οικονομικά εξαρτημένοι, ήτοι μεροδούλι – μεροφάι, χρωστώντας τα άντερα τους με τόκο γιατί αγόρασαν ένα κάρο αηδίες που δεν χρειάζονταν, με χρήματα που δεν είχαν. (Και που ούτε οι τράπεζες είχαν, αλλά τα δημιούργησαν από το τίποτα στους υπολογιστές τους).
3. Πληβείοι αμόρφωτοι, που βγαίνουν μπουλουκιδών μέσα από μια «δωρεάν» υποβαθμισμένη παιδεία που καλλιεργεί την παπαγαλία και το σκονάκι και όχι την κριτική σκέψη. Είναι τραγικό να βλέπεις απόφοιτους Πολυτεχνείου να μην έχουν κριτική σκέψη. Οι πατρίκιοι πάνε στα «καλά» εκπαιδευτικά ιδρύματα.
4. Πληβείοι παραπληροφορημένοι και παραπλανημένοι μέσα από τα ανήκοντα στους πατρικίους ΜΜΕ, αποβλακωμένοι από τις φρικώδεις σκουπιδοαηδίες των πρωινο-μεσημεριανάδικων και ατελείωτο, ατελείωτο κλωτσοσκούφι, καλαθοσκούφι ή ότι άλλο άθλημα ταιριάζει στην υπό εξέταση χώρα, π.χ. Βασόσφαιρο και Εημέρικαν φούτμπολ στις ΗΠΑ. Φυσικά και οι διάφοροι Λιάκουρες και Alex Jones και David Icke αυτού του κόσμου, παραπληροφόρηση προσφέρουν, κάνοντας τους πληβείους να καταριούνται τα Αρλουμπίμ, ή τους Ερπετόμορφους εξωγήινους, όπως η βασίλισσα της Αγγλίας και ο «Ντάμπγια» Μπους.

Ιδιωτοκρατία λοιπόν, ή σε δημοτικιά, Ηλιθιοκρατία. Ο πληβείος καταφέρνει και εκλέγει τους ακαταλληλότερους, τους ενάντια στα συμφέροντά του, είτε διότι πιστεύει ότι είναι ο ίδιος πατρίκιος, είτε διότι δεν διακρίνει την διαφορά ανάμεσα στο κλωτσοσκούφι και το άδειο του πορτοφόλι, είτε για κάποιο ρουσφέτι της πλάκας συνήθως, διότι τα ΚΑΛΑ ρουσφέτια πάλι οι πατρίκιοι τα καρπούνται. (Καλά για μαλάκες τους περάσατε; Λάθος καταλάβατε. Αυτοί σας πιάσανε μαλάκες!).
Και βλέπει και διβέητ ο έρμος και η έρμη… (Το διβέητ προέρχεται από το δίβατον, ή το άβατον, ή το άβαταρ ή το αβοκάντο, δε θυμάμαι πως το είπε ο Μεγιστόπευκος).

Και λοιπόν τι έγινε; Έχει καμιά σημασία τελικά τι ειπώθηκε; Τι ποσοστό επί των έγκυρων θα ψηφίσει κάτι διαφορετικό φέτος; 5%; 6%; 7; Τόσο θα πάρει και ο Καρατζαφιόζης. Τα ίδια Παντελάκη μου τα ίδια Παντελή μου. Οι πληβείοι έχοντας υποστεί την δέσμη μέτρων 1-4, σε ποσοστό 93-95% θα μείνουν στα ίδια και τα ίδια, βλαστημώντας την κακούργα την κενωνία για την μιζέρια τους, αντί να βαράνε στον τοίχο το κλούβιο τους κεφάλι.

Αγαπητοί ιππότες με τα λευκά σας άτια (ενίοτε και Α.Τ.Ι.Α.).

Τίποτε δεν πρόκειται να αλλάξει, η πλέμπα ΔΕΝ πρόκειται να ξυπνήσει και η κοινωνική κατρακύλα και η σταδιακή αποδόμηση του όποιου κράτους πρόνοιας όπου υπάρχει, ΑΝΕΥ σοβαρής αντίστασης, είναι αναπόφευκτη.

Η κατάσταση είναι πιο εφιαλτική και από το παμπάλαιο βιντεοπαιχνίδι με τα ανθρωπάκια Λέμινγκς, όπου αυτά γκρεμοτσακίζονταν, εκτός αν τους έφτιαχνές γέφυρες, ανατίναζες τις κοτρόνες που πήγαιναν να τα πλακώσουν κλπ.

Η μόνη περίπτωση να προκύψει κάτι καινούργιο στον επερχόμενο κοινωνικό μεσαίωνα είναι μια κρισάρα του τύπου:

«Αχεμ. ΜάΝγκες μας τελείωσε το πετρέλαιο!».

Τότε μέσα στο χάος που θα ακολουθήσει, ίσως προκύψει κάτι με καλύτερες κοινωνικές προοπτικές.

Μέχρι τότε όμως, μην ακούσω κανέναν φούστη να λέει δεν πάω να ψηφίσω για να τους κάνω τα μούτρα κρέας. Χεστήκανε οι πατρίκιοι για τους «ιδιώτες».

Αν έρθει 40% αποχή θα ιδρώσει κανενός το αυτί; Όχι. Άντε να έχουν για λένε για κάνα μήνα ο Χατζητέτοιος με τον Τράγκα και τον Ζούγκλα. Μετά business as usual.

Αν όμως ο Χαριζοοικόπεδας πάρει 4% θα σου πω εγώ. Σεισμός θα γίνει.

Αλλά που να τολμήσουν οι ιδιώτες. Αυτοί νομίζουν ότι θα γίνουν μια μέρα Ροκφέλερ!

Μέητζορ απδέητ:

Πριν κάνετε οτιδήποτε την Κυριακή, σας εξορκίζω:

Δέστε το παρακάτω βίδεο του Doctor Reason

26 σχόλια:

  1. Γι' αυτό εμείς θα κάμουμε τη διαφορά και θα κατεβάσουμε το Κόμμα των Ωραίων και Σαίκση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώστε ηλεκτρολύτες στο λαό!!! (εκ του φιλμ "Ιδιωτοκρατία")

    @ pastaflora

    Με τα αρχικά: ΩΡ.ΣΑ. ή ΩΡ.ΣΑΙ.! Ψήνομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχασες στο 1

    και τους
    "εθνικους κινδυνους" μιας και περιτριγυριζομαστε απο εχθρους όπως λέει και ο -ολα τα σφαζω όλα τα μαχαιρωνω- Karatza-ferries


    Στα λοιπά άψογος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ετσι είναι αλλά...
    Ναί θα πάω να ψηφίσω όπως και σε όλες τις εκλογές των τελευταίων 25 ετών που δεν έχω χάσει ούτε μία. Και τις περισσότερες φορές αυτό που ψηφίζω ή δεν εκλέγεται ή η συμμετοχή του στα δρώμενα είναι αμελητέα.
    Και οι ίδιοι ηλίθιοι πανηγυρίζουν για τους μονάρχες (αν υποθέσουμε πως έχουν έστω και ένα) που εξέλεξαν. Και όπως κάθε φορά όλοι ισχυρίζονται πως νίκησαν είτε γιατί κέρδισε η ομάδα τους είτε γιατί έχασαν λιγότερο από το αναμενόμενο. Και τα ίδια καθίκια θα μας "κυβερνάνε" για ένα διάστημα μέχρι το επόμενο πρωτάθλημα. Και παραδομένοι όλοι θα πούμε όπως κάθε φορά τέτοιοι ηλίθιοι είμαστε τέτοια μας αξίζουν. Και το χειρότερο είναι πως μπορεί να έχουμε και δίκιο.
    Άντε και να περιμένουμε την επόμενη πετρελαϊκή κρίση ή όπως έλεγε κάποιος η συντέλεια του κόσμου μπορεί να είναι η ευκαιρία που περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν σκοπεύω να ψηφίσω τις κρυφές ή φανερές ατζέντες των κομμάτων.
    Συχνά ξεχνάμε ότι τα νομοθετικά πλαίσια που ψηφίζει η βουλή, είναι πάνω απ΄όλα σχέσεις ανάμεσα στους νομοθετούντες και την κοινωνία που απευθύνονται.
    Αν λοιπόν κάποιοι εναντιώνονται (σωστά) σε αλλαγές που θίγουν δικαιώματα και παράλληλα με την πυροσβεστική -καθεστωτική τους πρακτική περιορίζουν τις κινητοποιήσεις στους δρόμους και τους χώρους δουλειάς σε εθιμοτυπικό φαινόμενο, τότε όλοι οι νόμοι παλιοί και καινούριοι επαρκούν απόλυτα για τον περιορισμό των δικαιωμάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανθρώπινη φύση δεν αλλάζει! Οι ακόρεστα αχόρταγοι δεν γίνεται να μην υπάρχουν..!
    Όμως, λύση στο πρόβλημα της σωστής διαχείρισης της Εξουσίας, επίσης υπάρχει:

    http://anarxiametroepeia.blogspot.com/

    και εκτενέστερα:

    http://stelianos.wordpress.com/2009/06/08/manifestation/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ pastaflora

    Εμείς οι ωραίοι και σέκση πρέπει να εκπροσωπηθούμε επιτέλους!

    @ ellinaki

    Ελέκτρολάητζ ή θάνατος!

    @ Zaphod

    Φυσικά, πάντα βολεύει ένας μπαμπούλας...

    Ο Karatza - Ferries θα αγοράσει την θρυλική Ρομίλντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Ptomas

    Η βλακεία είναι αήττητη, αλλά αν της πάρεις το SUV (Stupid Useless Vehicle) μπορεί και να ζαλιστεί και έτσι να γίνει πιο ανώδυνη!

    @ μυστικοπαθής ατζέντης

    Οι μυστικές ατζέντες των διαπλεκόμενων κομμάτων αποκαλύπτονται κατόπιν εορτής και τότε φυσικά πρέπει οι πολίτες να είναι σε εγρήγορση, ώστε σε πρώτο χρόνο να μην πέσουν θύματα της παραπληροφόρησης και σε δεύτερο χρόνο να παλέψουν για την ανατροπή τους.

    Όμως, η διάχυτη βλακεία καθιστά τα ανωτέρω άκυρα και η διαπλοκή καλά κρατεί...

    @ Μιχάλης Καρδαμάκης

    Καλώς ήλθατε!

    Ορθά επισημαίνετε περί απληστίας, μάλλον πρόκειται για παράγωγο της ανασφάλειας των ανθρώπων!

    Θα πάω να ελέγξω τις σχετικές διευθύνσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Pølse: Πίστευεις ότι σε χώρες όπως το Ζβέριγκε που τοσο αγαπάμε και θαυμάζουμε, το φαινόμενο της "ιδιοκρατίας" είναι λιγότερο έντονο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Σπίθας

    ΕυχαρισΘώ. Μας βοηθεί το κέφι και το μεράκι των παλαιών καλών μαστόρων!

    @ fileasphogg

    Τα ίδια σκατά είναι με διαφορετική υφή. (Πολύ λιγότερος νεποτισμός και ρουσφέτι μεν, αλλά η ιδιωτία, ιδιωτία). Θα πάθεις πλάκα με κάτι περίεργους που μπαίνουν στην βουλή. Βέβαια βλέποντας μια συνέντευξη του δεξιού πρωθυπουργού Fredrik Reinfeldt και μια του Κωστάκη, στην δεύτερη θες να σπάσεις την τηλεόραση.

    (Τον Σεπτέμβρη του 2010 που θα τα έχει σκατώσει ο Γιωργάκης και ο Fredrik Reinfeldt μάλλον θα έχει χάσει τις εκλογές, να θυμηθώ να του κάνουμε πρόταση για μεταγραφή).

    Μία σημαντική διαφορά είναι ακόμα το ότι αντί για μπάσκετ στην Σουηδία προτιμούν να βλέπουν χόκεϋ επί πάγου και bandy (χόκεϋ επί πάγου σε ανοικτό γήπεδο μεγέθους γηπέδου ποδοσφαίρου!).
    Το ποδόσφαιρο τους ενδιαφέρει εξ' ίσου, αλλά δεν έχουν 12 (ή μήπως 14; ) αθλητικές εφημερίδες οι απολίτιστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ατελείωτε Καρολε!!! Είμεθα υπερήφαναι δι υμάς :))
    Α-ΨΟ-ΓΟΝ ΠΟΣ-ΤΙ-ΟΝ λέμε.
    (μετά σεβασμού, βεβαίως)

    Α! μια υπενθυμισούλα: κατοχύρωσε γρήγορα το "Μεγιστόπευκος" μη στο βουτήξει κανείς, ε

    -->> και μη παραλείψεις να μελετήξεις το παραμυθάκι μου "ο Λαός και η Δημοκρατία" -νομίζω ότι το πέτυχα αυτή τη φορά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ptomas με καλυπτει πληρως. αποχή, λευκο, άκυρο δεν ειναι η λυση της τιμωρίας τους. Ειναι να βλεπουν τα υπολογιστέα ποσοστά τους να μικραινουν, ειναι να κρεμονται από τους όρχεις του Βασίλη Λεβεντη, Οικολογων-Βεργή, Οικολογων-Τηλεφως και αλλων διαφορων για να σχηματισουν κυβερνηση. Ή ακομα καλυτερα να υποχρεωθουν να κανουν κυβερνηση συνεργασιας με αυτους που μολις χθες έβριζαν στα παραθυρα ως ανικανους και κλεφτες.

    Γι αυτο ψηφο στα εξωκοινοβουλευτικα κομματα ειναι η μονη υπολογισιμη τιμωρια.

    Τωρα το πιο επιτυχημενο προφιλ αυτων που μας κυβερνανε δια των κρετινων και ιδιωτων το δινει η Grace Jones στο Corporate Cannibal. Την ξεσκισε την Φαραντουρη και ολα τα υπολοιπα απολιθωματα τα αδωντα και ομιλώντα με ξυλινες φωνες..

    ΥΓ Μην τρελλαθουμε παντως οτι ΔΕΝ υπαρχουν εξωτερικοι κινδυνοι. Hellloo! Δεν το εχετε παρει ακομα χαμπαρι οτι συνορευουμε πλεον με την Αμερική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Rodia

    Ω ευχαρισΘώ, απλά εξέλιξα τον "Μεγαλόπευκο" του Περίκαλλου (prkls) και τον έκανα "Μεγιστόπευκος"!

    @ Theoprovlitos

    Ακριβώς. Κάτσε να πάρει ο Χαρίζω οικόπεδα 4% να σου πω εγώ...

    ΥΓ.

    Άλλο η ύπαρξη εξωτερικών κινδύνων (όντως υπάρχουν) και άλλο η καπηλεία.

    Αυτό με τις ΗΠΑ ξαναπείτε το. Αλλά όχι με πολιτεία ακριβώς , με ένα είδος Πουέρτο Ρίκο που είναι και δεν είναι ΗΠΑ. (Φαντάζομαι με εννοείτε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ενα σωρό "πατριώτες" (με μπροστάρη το "Ρεσάλτο") συνιστούν... ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ώστε να γλυτώσουμε από τον κλανιάρη Γιωργάκη...

    Ε, αυτό Πολσμανέστατε μου θυμίζει τις γκρίνιες για το θερμοκήπιο.

    ΓΙΑΤΙ σκούζουν για την υπερθέρμανση λόγω των καυσαερίων?
    ΣΑΜΠΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΥΡΙΟ?

    Εεεεεεεμ...
    Κοτζάμ Peak-Oil έρχεται ρεεεε!

    Αφήστε τον άνθρωπο μα εκλεγεί.
    Αφήστε τον,
    κι αυτόν,
    να ΚΛΑΣΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υ.Γ. "μα εκλεγεί" -> "ΝΑ εκλεγεί".
    Σόρυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Theoprovlitos
    Δες εδώ http://atheofobos2.blogspot.com/2009/09/blog-post.html γιατί στην παρούσα συγκυρία δεν είναι λύση η ψήφος σε εξωκοινοβουλευτικό κόμμα (ουσιαστικά αυξάνει τα ποσοστά του πρώτου κόμματος).

    Αν έχω καταλάβει σωστά την αλληγορία του "Μεγιστόπευκος", προτείνω να εφαρμόσουμε τη μέθοδο του Αντώναρου και ως επιβαρυντικό για το περιβάλλον να τον κάνουμε καύσιμη ύλη για μπάρμπεκιου με εκλεκτά λουκάνικα, που αρέσουν και στον οικοδεσπότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ omadeon

    Ναι, συνιστούν τον ανίκανο διότι του κόμματος του η σημαία έχει χρώμα κυανό και μπλαστρωμένο πα' στην μέση έχει έναν τσίλικο πυρσό! (Μασονικό ; E; A; Ου; ) Να το πάω σε πιο συνωμοσιολογία;

    Στο σποτ της Καραμανλάρας το 2000, λέγεται ότι το πάτωμα πάνω στο οποίο ήταν το γραφείο του στο διαφημιστικό σποτ, ήταν μαυρόασπρη σκακιέρα! Στους ναούς των μασόνων στο κέντρο το πάτωμα είναι ΠΑΝΤΑ μαυρόασπρη σκακιέρα! (Ψάχνω να βρω το βίδεο από την καμπάνια του 2000 και δε το βρίσκω γμτ... όποιος το βρει, να το στείλει σε εμένα, τον Χρήστο Μόρφο και τον Alex Jones). Κρυπτικό μήνυμα για τους σύντροφους μασόνους; A; E; Ου;

    Ρε άντε από κει ρε Ρεσαλταρισμένοι, που αν συνεχίσω, θα βγάλω το πουλέν σας υπεύθυνο για την καταστροφή της Πομπηίας! Σιχτίρ μπετόβλακες ρίξτε ένα γερό κλάσιμο να ξαλαφρώσετε...

    Παρενθετικά, καταδικάζω την φασιστική επίθεση των καραγκιόζηδων που κατέστρεψαν τα γραφεία του Ρεσάλτο. Αυτά είναι ναζισμός, όπως και το συνεχές κάψιμο του βιβλιοχαρτοπωλείου του Μπουμπούκου.

    @ ESKARINA

    Ο Μεγαλόπευκος είναι ο Θανάσης Πλεύρης που δήλωνε σε όλους τους τόνους ότι έκανε ΛΟΚατζής στο μεγάλο Πεύκο και ότι η λέξη "debate" παρέρχεται από το 'Δίβατον".

    Το θέμα όμως είναι, ότι από όπου σκατά και να προέρχεται η λέξη "debate", το γεγονός της αυτούσιας υιοθεσίας της από τους μαϊμουδίζοντες Νεοελλαδέζιους, παρά την ύπαρξη εναλλακτικών στα Νεοελληνικά, δείχνει την μπαζοσύνη της Νεο-ΕΛ-λάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλά τo κατάλαβα, οπότε ισχύει η πρόταση !!!

    Και μια που το ανέφερες, η μασονία είναι καινούργια μόδα ; Γιατί όλο και πιο συχνά την ακούω τον τελευταίο καιρό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η μασονία είναι παλιά, ως μόδα στην ΕΛλάδα αναρωτιέμαι αν είναι καινούργια, διότι όλο για μασόνους και μασονικά σύμβολα ακούω και έχω αρχίσει να υποθέτω ότι αυτό πάει όπως το "...φέτος το χειμώνα θα φορεθεί πολύ του μωβ", με το ύφος που ταιριάζει φυσικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θεωρώ το όλο κείμενον εκτός νεοΕλληνικής πραγματικότητα (άνευ σίγμεως). Από την στιγμή που ζούμε στην χώρα όπου:
    α) η μαλακία θεωρείται ύψιστη αρετή
    β) η μαγκιά-κλανιά επίσης. Ιδίως σε γέρους, διερχόμενους και γκομενέτα
    γ) ο ωχαδελφισμός είναι κάτι παραπάνω από εθνικό σπορ. Είναι "μάστ", "ιν" και "τρέντυ" (γειά σου μεγάλε Κωστόπουλε)
    δ) η πουστιά και η μπινιά (μηδέ του ρουσφετιού εξαιρουμένου) έχουν εδραιωθεί ως εξισορρόπηση πιθανοτήτων και αξιοκρατία
    .....
    .....τότε προκύπτει αβίαστα ότι το ιδιωτεύειν εστί αρχοντιά, φιλοσοφείν, ευ ζην, κουλουπού, κουλουπού...
    Αγαπητότατε polse, πρέπει να βρούμε τρόπον να επανέλθεις εις την πραγματικότητας (με σίγμα). Έχεις αρχίσει να συμπεριφέρεσαι ωσάν ακρομεσαίο στοιχείο, επικίνδυνο διά την κοινωνίαν... :)

    ΥΓ. Κάτω τα χέρια από τον Λιάκουρα, τον μόνο γνώστη της Ελληνικής Ιστορία (εκ νέου, άνευ... Εχμ, τελικώς είναι το σίγμα του σίγμεως ή του σίγμου; Διότι μπερδεύτηκα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ ESKARINA

    Κολοκοτρώνης Καποδίστριας κλπ. κλπ. Το νέο Ελληνικό κράτος όπως και οι ΗΠΑ φυσικά (Ουώσινγκτον, Φρανκλίνος κλπ. κλπ. ) είναι κράτος μασονικόν. (Καλό ε; ) :D

    @ Hades

    ΜαΝγκιά, κλανιά και ποπός φιλιστρίνιον.

    +Εvlogisson Geronta+

    Τώρα χέζεις. Καρατζαφέρης.

    Ζήτωσαν καi ξανά μανά ζήτωσαν, η επικυριαρχία μας στα αλλότρια χώματα της Θράκης και τα Ελληνικά του Καρατζαφιόζη.

    Ήμαρτον!

    Ώρες - ώρες σκέφτομαι ότι ο τρόπος που γράφει ο Μπαζίνας μερικές φορές για πλάκα, ανορθόγραφα με καραιδιωματισμούς, πρέπει να καθιερωθεί σαν επίσημος δια να μην κουράζονται οι αξιοκράται περδόμενοι ΕΛληναι ναούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. νομίζω ότι είναι το καλύτερο προεκλογικό βίδεο!
    τιμή και δόξα στην οικογένεια Πλεύρη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ geokalp

    Η ελπίδα των χεσμένων!

    @ mahler76

    Καλέ ζει και βασιλεύει, πηγαίνετε στο κανάλι του Doctor Reason! Δέστε και το Homophobe edition, να μην σας μείνει άντερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...