Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2009

Έτσι θα συντριβεί ο ρατσισμός. Πονεί δόντι κόψει γκλάβα.

Σε όλη την διάρκεια της αιματηρής και βιαίας ιστορίας του γένους των μεγαλομανών άτριχων χιμπατζήδων, που νομίζουν ότι είναι η κορωνίδα του σύμπαντος, πάμπολλες συγκρούσεις, γενοκτονίες και άλλες αθλιότητες, έγιναν με την εξής αφορμή:

Την διαφορετικότητα.

Φυσικά και οι χώρες της από εμάς χαρακτηριζόμενης πολιτισμένης υπερβόρειας Ευρώπης έχουν τους δικούς τους σκελετούς στην ντουλάπα (φρικώδης Αγγλισμός σόρρυ :-Ρ).

Δέστε τι έχει γράψει η Ροδιά για την Νορβηγία για τα χρόνια που ακολούθησαν τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο εδώ.

Δέστε τι έκαναν και οι Σουηδοί από την δεκαετία του ’20 μέχρι την δεκαετία του ’50 στους πολίτες τους εδώ. Μιλάμε άφησαν τους Γερμανούς ναζιστές μαλάκες. Τους πήραν την πρωτιά, τους τα πήραν όλα.

Πέρα από τις εθνοτικές και θρησκευτικές διαφορές, αφορμή για απάνθρωπες συμπεριφορές έχουν υπάρξει σε μεγάλο ποσοστό τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ατόμων, όπως το χρώμα του δέρματος και των μαλλιών. Αρκεί να θυμηθούμε τι τράβηξαν οι μαύροι Αφρικανοί στις φυτείες του νότου των ΗΠΑ και φυσικά και την διαβόητη Κου Κλουξ Κλαν. Αρκεί να θυμηθούμε πόσες φορές βρέθηκαν Σουηδοί να αποκαλούν τον ΓΑΠ. «Μαυροκέφαλο». (Βέβαια σήμερα κάτι τέτοιο λόγω τριχόπτωσης θα ήταν κομπλιμέντο. Αλλάζουν οι καιροί).

Γενικά όσο υψηλότερο είναι το μορφωτικό και πνευματικό επίπεδο ενός ανθρώπου, τόσο ελαχιστοποιούνται οι πιθανότητες να είναι ρατσίστας σαν την γνωστή στους κύκλους της στρατευμένης θολοκουλτούρας, «τρελόγρια». (Σιγά μη δεν ξέρετε σε ποιον αναφέρομαι).

Το πρόβλημα είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των ανθρώπων, απορροφημένη στο κυνήγι του επιούσιου, με ελλιπή και κατευθυνόμενη από την εξουσία παιδεία και υπό καθεστώς συνεχούς αποβλάκωσης από τα ΜΜΕ, αδυνατεί να αποκτήσει μια ανθρωπιστική, ανεκτική και γιατί όχι θολοκουλτουρέ θεώρηση του κόσμου.

Συνεπώς, ευκαιρίας δοθείσης (οικονομικά σφιξίματα) θα κάθεται να ασχολείται με συκωταριές, χρώματα δέρματος και άλλες ανούσιες αηδίες. Και επειδή η τάση είναι προς περισσότερη αποχαύνωση του πόπολου παγκοσμίως, οι ρατσιστικές συμπεριφορές, όχι μόνο δεν θα εκλείψουν, αλλά θα ενισχύονται περαιτέρω οδηγώντας σε συγκρούσεις,

Άρα αν περιμένουμε να ανεβεί το πνευματικό επίπεδο του κόσμου, τα πιάσαμε τα λεφτά μας. Χρειαζόμαστε δραστικές λύσεις. Να πάει το βουνό στον Μωάμεθ.
Σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η σύγχρονη βιοτεχνολογία. Προτείνω ελεγχόμενες μεταλλάξεις στο DNA του συνόλου των βρεφών παγκοσμίως ώστε να έχουν ομοιόμορφα χρώματα, διαφορετικά από αυτά που διαθέτει ο Homo Sapiens σήμερα.

Χρώματα δυναμικά, πρωτοπόρα και ρηξικέλευθα.

Το ΣΥΝΟΛΟ λοιπόν της νέας ανθρωπότητας (Homo Ultrantifus) θα έχει:

1) Πράσινο λαχανί δέρμα με χλωροφύλλη για φωτοσύνθεση και παραγωγή επικουρικών θρεπτικών συστατικών.
2) Φούξια μαλλιά.
3) Πορτοκαλί μάτια που θα φωσφορίζουν στο σκοτάδι για αποφυγή ατυχημάτων.
4) Νύχια ση μπηζάκη, γιατί είναι σικ.

Να κάπως έτσι:

Αν έχετε προτάσεις για άλλα χρώματα ή / και πρόσθετες λειτουργίες που θα είναι κοινές για το σύνολο της ανθρωπότητας, ενδιαφέρομαι να τις μάθω.

Μιλάμε για την λύση της χιλιετίας:
Υπάρχει ρατσισμός; Καταργούμε τις ράτσες! Φακ Γαια!

E, Jostein πιάσε τώρα και ένα Νομπέλ Ειρήνης μαζί με την prinsessbakelse, τον έσκισα τον Ομπάμα μιλάμε, που μας κάνει τον ξύπνιο επειδή είναι ηλιοκαμένος!

23 σχόλια:

  1. Τι μου θύμισες τώρα!!!
    Εχουν περάσει πάάάρα πολλά χρόνια απο τότε που είχα διαβάσει ένα άρθρο σε εφημερίδα, όπου αναφερόταν η δομή του μελλοντικού ανθρώπου...
    Θα είναι μιγάς (ή κρεολός,δε θυμάμαι την ακριβή λέξη), λέει, πάρα πολύ όμορφος, λέει, εξυπνότατος, λέει, κλπ κλπ, επειδή τα προϊόντα επιμειξίας αποτελούνται από τα καλύτερα γονίδια, εκείνα που είναι πιο ισχυρά και ικανά να διαιωνιστούν -κάπως έτσι. Αυτό το άρθρο, βέβαια, το έλαβα σοβαρά υπόψη όταν αποφάσισα να τεκνοποιήσω, εμπλουτίζοντας το γενεαλογικό μου δέντρο με φρέσκο γονιδιακό υλικό! :))
    (υποθέτω ότι το ίδιο θα έπραξε και η μαμά σου, αγαπητέ Κάρολε, και χάρισε στη κοινωνία μας ένα εξαιρετικό-τα-το προϊόν!!! :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόσεξε μόνο μήπως κλέψουν την ιδέα σου οι οπαδοί της ευγονικής. Φοβερό κείμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εξαιρετικόν. Δεν γνώριζα τίποτα για τα παιδιά στην Νορβηγία. Όσο για την κρανιομέτρηση θυμηθείτε και το βιβλίο του Cesare Lombroso με τις εγκληματικές φυσιογνωμίες.
    Για το μοντέλο του μέλλοντος θα μπορούσατε να προσθέσετε όμως καί κάποια χαρακτηριστικά υψηλής τεχνολογίας στο γενετικό προιόν σας. Π.χ. γιατί όχι μίαν διεπαφήν Μπλέ οδόντος (bluetooth) που είναι και από τα μέρη σας αν και με την αλλαγή της κυβερνήσεως προκοπή θα έχουν όσοι διαθέτουν greentooth και όχι blue. Να καταναλώνει λιγότερο οξυγόνο να έχει μικρότερες εκπομπές ρύπων να παρασκευάζει καλύτερον φραπέ κ.λ.π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βρέθηκε η... λύση.
    http://kleitor.blogspot.com/2009/10/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάποτε είχα αγοράσει απο περιέργεια ένα αντίτυπο ενος ναζιστο-ακραίου περιοδικου, αλλα τώρα δεν ξέρω πού βρίσκεται! (Η βιβλιοθήκη μου τα τελευταία χρόνια θυμίζει λιγάκι Βαγδάτη.)

    Μέσα του είχε ένα άρθρο, με σκίτσο ανατυπωμένο απο παλιότερο παρόμοιο έντυπο, που είχε σχεδιασμένα κάτι προφιλ, κι έλεγε:

    "Κρανίον Απόλλωνος, γωνία κάμπερ 90 μοίρες.
    Κρανίον λευκου ανθρώπου, γωνία κάμπερ 75 μοίρες.
    Κρανίον νέγρου (ήτοι: τα σκατα), 60 μοίρες.
    Κρανίον πιθήκου (ήγουν: τ' απόσκατα - είχε το κρανίο του ξαδέρφου μας του χιμπαντζη), 52 μοίρες."

    Δεν το βρήκα ρε γαμώτο (κάποιες φορες που το ζήτησα), να το σκανάρω! Ακόμη γελάω!

    Υγ: Το προηγούμενο σχόλιο (το διαγραμμένο) δικο μου ήταν, ακριβως το ίδιο. Διόρθωσα τα ορθογραφικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα, εγώ θα το προτιμούσα μπλε το μαλλί αντί για φούξια (εκτός άμα θέλουμε να φωσφορίζουμε και ελαφρώς στα σκοτάδια) είναι πιο ωραίος συνδυασμός με το λαχανί!!
    ;-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απολαυστικός!
    (την ιδεα περι νεας ράτσας μικτης κτλ νμζ πως την εχω διαβασει σε ενα βιβλιο του Φιλιπ Ντικ χεχεχε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Κρανίον Απόλλωνος, γωνία κάμπερ 90 μοίρες."

    Από το ότι η γωνία Κάμπερ είναι μέγεθος που χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα (νομίζω ειναι η μέγιστη γωνία στην οποία μπορούν να στραφούν οι μπροστινές ρόδες), φαίνεται περίτρανα αυτό που λέει ο Πολσε για το χαμηλό επίπεδο: το πιο ακαδημαϊκό πράγμα που έχουν διαβάσει στη ζωή τους οι ρατσιστές είναι το Auto-Τρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μπορούσαμε να μεταλλάξουμε το DNA και με τρόπο ώστε οι μελλοντικές γενιές να μην έχουν καθόλου κεφάλι. Ούτως ή άλλως σε αχρηστία είναι.

    Ένα σωληνάκι στον οισοφάγο για τρόφη, γεννητικά όργανα για αναπαραγωγή και λύθηκε το ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Rodia

    Δεδομένης της ολοένα αυξανόμενης κινητικότητας των ανθρώπων, η ανάμιξη θα είναι συνεχώς αυξανόμενη. Όπως είπα και ο θείος Ηράκλειτος "Τα πάντα ρει, δις εις τον αυτόν ποταμόν ουκ αν εμβαίης!".

    Οι μεταβολές είναι συνεχείς, είτε προς την επιθυμητή είτε προς την ανεπιθύμητη κατεύθυνση. Ο συντηρητισμός είναι ανέφικτος ακόμα και με ψυγεία Electrolux.

    @ ο δείμος του πολίτη

    Μπα, αυτοί την ψάχνανε αλλιώς. Τα επιθυμητά προς διαιώνιση χαρακτηριστικά, ήταν... τα δικά τους!

    Ευχαριστώ!

    @ Ptomas

    Θα βάλουμε bluegreentooth που θα συνδυάζει κινητή τηλεφωνία με πράσινη ανάπτυξη!

    @ Κλείτωρ

    Θα Veni, θα Vidi και θα Vici! (Τα πήραμε παρμάζωμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ εργδημεργ

    Άστα βράστα.

    Γωνία Φράνκενσταιν 120 μοίρες, σούπερ καραγουάου!

    (Το μέτωπο προεξέχει κατά τι).

    @ Sophia

    Χμμμ... να το κάνουμε φωσφορίζων και αυτό, για λόγους κυκλοφοριακής ασφάλειας!

    @ Zaphod

    Το «ηλεκτρικό πρόβατο» ε;

    Ισπανικά η κυρίαρχη γλώσσα στις ΗΠΑ, τι βλασφημία... :-Ρ

    @ J95

    Αν διάβαζαν 4 τροχούς θα έλεγαν λιγότερες βλακείες (λέμε τώρα).

    Προσπαθούν να νιώσουν ανώτεροι λόγω σχήματος κεφαλής και χρωμάτων, αντί λόγω προσωπικών επιτευγμάτων... πολύ κόμπλεξ βρε παιδί μου...

    @ ellinaki

    Δεν είναι κακό σαν ιδέα για την νέα μορφή τη πλέμπας...

    Μόνο οι γουάου τύποι θα έχουν κεφάλι! :-Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. νομίζω το σημαντικό δεν είναι να νιώσουν ανώτεροι, αλλά να νιώσουν ότι ανήκουν σε κάτι ανώτερο από τους ίδιους. Γι' αυτό και δεν είναι ιδιαίτερα δεκτικοί στην ορθολογική κριτική.

    Αυτό για τους non-stakeholders (π.χ. το πιτσιρίκι που ψηφίζει "έξω οι ξένοι" ενώ βασικά στ' @@ του). Για τους stakeholders είναι διαφορετικά τα πράγματα, ο "φυλετικός" διαχωρισμός είναι από τους πιο πρωτόγονους (και αποτελεσματικούς) τρόπους δημιουργίας τάξεων.

    Βιολογικά θα μπορούσαμε να επισημάνουμε τη συμπεριφορά των ξαδέρφων μας τριχωτών χιμπατζήδων (pan troglodytes). Ζουν σε φυλές λίγων δεκάδων ατόμων, με κυρίαρχα αρσενικά (και αρσενικά εν γένει) εμμονικά με την προφύλαξη από το κέρατο, με την εξολόθρευση μελών άλλων φυλών που συναντούν στην περιοχή τους, και με τις επιδρομές σε άλλες φυλές για να σκοτώσουν όλα τα αρσενικά και τα μωρά και να πάρουν τα θηλυκά για την πάρτη τους.

    Η κυριότερη διαφορά ημών των άτριχων είναι η σαφώς μεγαλύτερη ικανότητα συμβολικής σκέψης, που σε απλά ελληνικά σημαίνει ικανότητα να βλέπεις διαφορές εκεί που για πάρα πολλούς πρακτικούς λόγους δεν υπάρχουν. Να είστε σίγουροι ότι για το χιμπατζή ο κινέζος και ο νορβηγός φαίνονται τρομερά ίδιοι (ρισκάρω την εικασία ότι η ιδιότητα και των δύο που κυριαρχεί στην εικόνα τους σύμφωνα με τις παραστάσεις του χιμπατζή είναι "υπερφυσικό άτριχο μωρό με τεράστια πόδια που κάνει τα πλέον θεόκουλα πράγματα"), και όντως ένας κινέζος κι ένας νορβηγός διαφέρουν πολύ λιγότερο γενετικά μεταξύ τους απ' ό,τι δυο χιμπατζήδες διπλανών φυλών. Αλλά επανορθώνουν αυτήν την ομοιότητα εντοπίζοντας διαφορές σε στοιχεία της συμπεριφοράς ή ακόμα και των πεποιθήσεων. Και από τη στιγμή που το κάνουν αυτό, να είσαι σίγουρος κάρολε ότι ακόμα και αν τους έκανες όλους μαύρους σε μαύρο φόντο και πάλι θα έβρισκαν τρόπους ώστε να χωριστούν σε ομάδες που θα καταπίεζαν η μία την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχς τίπουτις σι κιτρινάκι polse;

    Πάντως το αποφάσισα.
    Θα θυσιαστώ.
    Προσφέρω το γρουνίδιό μου εις την επιστήμη.
    Είμαι ψηλός ξανθός γαλανομάτης πολύ ωραίος ΑΝΔΡΑΣ ΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θενκς γκοντ, μέχρι να συμβούν τα τέρατα της ευγονικής θα έχουμε γίνει λίπασμα για τα άνθη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ J95

    Θα συμφωνήσω στο ότι ακόμα και αν τους κάναμε όλους ση μπηζάκη ση φόντο μπηζάκη, πάλι θα έβρισκαν αφορμές οι αδελφοί ημών για να τρώγονται και να ομαδοποιούνται σε αλληλοσφαζόμενες φράξιες.

    Απλά τα κριτήρια δεν θα είχαν σχέση με τα χρώματα των ανθρώπων...

    Μπορεί όμως να ήταν πιο ευφάνταστα και λιγότερο γελοίοι από την χρωματολογία. Όχι ότι αυτό θα ήταν καμιά σοβαρή βελτίωση βέβαια...

    @ tiktos

    Να βάλουμε τα μάτια σε φωσφοριζέ κιτρινάκι, να είναι τζιτζί με τις μαύρες κόρες!

    @ pastaflora

    ….Ή στάχτη πασπαλισμένη στο γρασίδι του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ή έστω της Ελπίδας Χορτερού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προσυπογράφω! Θα κάνω και πρόταση στον γυμναστή σύζυγο της μελλοντικής σου βασίλισσας να σε προτείνει για Nobel.

    Προσωπικά, ας είχα μαλλιά και ας ήταν και φούξια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ apos

    Δεν πειράζει che apos, εμάς που μας πέφτουσι τα μαλλιά, πάει να πει ότι έχουμε πολλή τεστοστερόνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οφείλω να ομολογήσω ότι αυτά που διάβασα στη Rodia για τη Νορβηγία δεν τα ήξερα. Για τη Σουηδία ήξερα ότι και πριν ανοίξουν τα πόδια στους Γερμανούς κατά τη διάρκεια του Β παγκοσμίου πολέμου είχαν το καθαρό της φυλής τους σε περίοπη θέση στο μυαλό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. [Σκέφτομαι να σε προτείνω γενικό γραμματέα τώρα με τις open applications αλλά δεν ξέρω σε ποιο από όλα τα υπουργεία]
    Περί τεχνητών μεταλλάξεων, δεν λέω όχι, αρκεί να μπορώ να γράφω και να μιλάω [αν η μετάλλαξη κάνει δε και τους άλλους να με διαβάζουν και να με ακούν, λέω; ναι ναι ναι!]
    Ο Λαζόπουλος προχτές γιατί έδειχνε ένα ρεπορτάζ πως η γυναίκα του μέλλοντος [..] θα είναι πιο κοντή;
    αααα.. ένα ύψος έχω όλο κι όλο να ξεχωρίζω..δε θέλω απώλειες δεδομένων!
    αυτά

    [η ισορροπία -στα πάντα- είναι τροχοπέδη εξέλιξης/ δια αυτό είμεθα υπέρ της διαφορετικότητας κι έτσι θα παραμείνουμε]

    από τον δρόμο της αλλαγής..παρακολουθώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν θέλω να γίνω Ιζνογκούτ στη θέση του Ιζνογκούτ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ hackaday

    και να σκεφτείς ότι μοιράζουν το Νόμπελ ειρήνης (Ομπάμα σε λέω Ομπάμα, τα έχουμε ξεφτιλίσει όλα πια).

    @ diVa

    ΕυχαρισΘώ για την θέση γόλδεν βόυ που με προτείνετε. :))))

    Η ποικιλομορφία είναι επιθυμητή, αλλά φαίνεται μπερδεύει τον ΓΚοΖμάκη, εξ ου και τίτλος του ποστ!

    @ Σπίθας

    Ο χαλίφης είναι πιο σικ όσο να 'ναι... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έτσι είναι. Μεταξύ κατεργαρέων (Νορβηγία - Η.Π.Α.) η δείθεν και ντεμέκ ειλικρίνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...