Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2010

Δυστοπικός Υπερμεγατεραπολυδιαδραστικός καζαμίας 2010.

Κυβερνοναύτες, Κυβερνοναυτοπούλες,

Σχεδόν δυο χρόνια μας χωρίζουν από το τέλος της ανθρωπότητας, όπως προέβλεψε ο βράχος πάνω στον οποίο οι Μάγια χάραξαν το ημερολόγιό τους.

(Φυσικά και ο ΒΡΑΧΟΣ έκανε την πρόβλεψη βρε, Αφού το μέγεθος του καθόρισε το σύνολο των συμβόλων που χωρούσαν πάνω του. Εάν ήταν μεγαλύτερος θα χωρούσαν περισσότερα, εάν ήταν μικρότερος θα χωρούσαν λιγότερα.
Όπερ έδει δείξαι).

Πάμε λοιπόν.

ΔΥΣΤΟΠΙΚΟΣ ΓΕΝΑΡΗΣ:

Η κατάσταση στην οικονομία είναι σφιχτή πολύ σφιχτή, αλλά αναμένεται να χαλαρώσει, διότι φημολογείται ότι θα έρθει τημ από την κομισιόν συνοδευόμενο από δυο κοντέινερ προφυλακτικά και λιπαντικά για fisting, που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από επαγγελματίες των σεξουαλικών αναπαραστάσεων.

Τα μαγαζιά και άλλες επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, μειώνοντας τραγικά την φορολογική βάση. Μόνο ο Λιακό που πουλάει κιτ επιβίωσης για το 2012 παρουσιάζει αύξηση του τζίρου.

Το σύνολο των πινακίδων των προ του 2000 οχημάτων κατατίθεται στις εφορίες, λύνοντας το κυκλοφοριακό της Αθήνας, αλλά καθιστώντας το παρκάρισμα ανέφικτο. Αιτία; Όσοι καταθέτουν πινακίδες, παρατάνε τους κουβάδες τους όπου βρουν.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στο ΤΗΛΕ ΑΣΤΥ satellite, παρουσιάζοντας απόδειξη από το Κινέζικο εστιατόριο Φούξια Γκέη Ντράγκον ύψους $ 354 ,45.

ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ:

Ο ΓΑΠ βρίσκεται σε αδιέξοδο, διότι δεν μπορεί να βρει λεφτά πουθενά. Ακόμα και η μέντορας του, αρχηγός των Σοσιαλδημοκρατών στην Σουηδία κυρία Μουουουουουουούνα (Måååååååååååna) Sahlin δεν μπορεί να βοηθήσει διότι βρίσκεται στην αντιπολίτευση, από όπου δεν προβλέπεται να ξεκολλήσει πριν το 2014 ή το 2012, όποιο έρθει πρώτο.
Ο Γιώργαρος σκέφτεται να εφαρμόσει την ιδέα του θυρωρού της απέναντι πολυκατοικίας Γιώργου και να νομιμοποιήσει όλα τα μαύρα χρήματα αρκεί να ριχτούν στην οικοδομική δραστηριότητα.

Χαράς ευαγγέλια δι’ όλους τους σχετιζόμενους με την ομφαλοσκοπική ατμομηχανή της Ελληνικής οικονομίας, την οικοδομή. (Αν μου πει κάποιος πόσο συνάλλαγμα ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ στην Ελλάδα από το Γκαζοζέν της Ελληνικής οικονομίας την οικοδομή, θα του στείλω τσουρέκι Τερκενλή με λευκή σοκολάτα ΑΒΑΔΙΣΤΑ στον χώρο του /της).

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον βλόγερ Μακ Μανους , παρουσιάζοντας απόδειξη από το ομογενειακό Σουβλατζήδικο «Νία Βάρνταλος πλέης» ύψους $ 278 ,99.

ΚΑΨΑΛΙΑΣΜΕΝΟΣ ΜΑΡΤΗΣ:

Καμία χαρά δεν διαρκεί για πάντα, άσε που οι περισσότερες φουσκώνουν τις κοιλίες ανδρών τε και γυναικών με ποικίλους τρόπους.

Όλοι οι πεζεβέγκηδες με τα μαύρα πεντόλιρα και μονόλιρα που είχαν στην πούγκα, πήγαν και έφτιαξαν μεζονέτες στην Ελβετία, στις Ολλανδικές Αντίλες και στις Μαλδίβες νήσους.

Όχι, δεν φοβούνται την άνοδο της στάθμης της θαλάσσης και τις κλιματικές αλλαγές που απειλούν να βουλιάξουν τις Μαλδίβες, διότι ακούνε Alex Jones που λέει ότι όλα αυτά είναι κόλπο των Ιλουμινάτι που θέλουν να μας πάρουν τα εκ Θεού εκπορευόμενα SUV μας.
Οι οικοδόμοι, πολιτικοί μηχανικοί, αρχιτέκτονες, σιδεράδες, τσιμεντοβιομήχανοι κλπ., εξαγριωμένοι κάνουν το Κολωνάκι γης Μαδιάμ και απαλλοτριώνουν γυαλιά ηλίου και τρπεζοκαθίσματα.

Το σύμβολο της Ειρήνης Μπαράκ Χουσεΐν Ομπάμα, στέλνει 1,500.000 επιπλέον στρατιώτες σε Αφγανιστάν και Ιράκ, ενώ εισβάλει σε Υεμένη και Ομάν για να ξεκωλιάσει την μποτάνα την τρομοκρατία και αυτόν τον φούστη τον Μπιν Λάντεν που χρησιμοποιεί Γερμανικό μηχάνημα αιμοκάθαρσης και όχι Αμερικάνικο.

Οι Νορβηγοί που του έδωσαν το Νόμπελ ειρήνης σκασμένοι στα γέλια από την πλάκα που έπαιξαν στον κόσμο, εξακολουθούν να ασχολούνται με το αγαπημένο τους χόμπι που είναι να κοροϊδεύουν τους Σουηδούς λέγοντάς τους:
«Α, ρε τσόλια που θα μας πείτε εμάς βλάχους! Εμείς έχουμε πετρέλαια και λογαριασμό δεν δίνουμε! Εσείς τι έχετε ρε; Απούλητα SAAΒ:»

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στο σάητ της Original, παρουσιάζοντας απόδειξη από το ΙΚΕΑ Σικάγου ύψους $ 458,99.

ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΞΑΝΘΟΠΛΑΤΙΝΕ ΑΠΡΙΛΗΣ:

Οι Υεμενίτες και οι απόγονοι πειρατών Ομανίτες αποδεικνύονται σκληρά καρύδια και ο Μπαράκ δηλώνει ότι θα στείλει άλλα 2.000.000 φαντάρια στο μέτωπο για να προστατέψει την στρατηγικής σημασίας αραβοσιτοπαραγωγό πολιτεία της Άιοβα. Οι κάτοικοι των ΗΠΑ που λόγω του μεταλλαγμένου τζανκ φουντ που καταναλώνουν, έχουν πλέον μέσο δείκτη νοημοσύνης 74, τα καταπίνουν όλα αμάσητα φωνάζοντας «Γιου – Ες –Εη!» και βλέποντας Φοξ Νιουζ.

Ο ΓΑΠ βλέπει σκούρα τα πράγματα μετά την ισοπέδωση του Κολωνακίου, πλην της οικίας Σημίτη που προστάτευσε με αυταπάρνηση το 956 μηχανοκίνητο τάγμα πεζικού γαζώνοντας όποιον έβρισκε μπροστά του.

Η πρόταση του επίτιμου (μπρρρρ...) για κυβέρνηση εθνικής ενότητας τον επισκέπτεται τα βράδια μέσα στα ανήσυχα όνειρά του...

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στo Άρτα TV, παρουσιάζοντας απόδειξη από το Honest Butch Fartberg Used Autos Inc. ύψους $ 999 ,99.

ΜΑΡΑΜΕΝΟΣ ΜΑΗΣ:

Οι πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες των 45 βαθμών Κελσίου στέλνουν την Ελληνική αγροτική παραγωγή στον Άδη. Μόνη ελπίδα οι Έλληνες αγρότες του Farmville στο Facebook. Οι βαμβακοπαραγωγοί του κάμπου ωρύονται «Όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά!». Βέβαια και όλα τζετ να ήταν, πάλι το ίδιο θα φώναζαν, διότι το υψηλού κόστους παραγωγής μπαμπάκι τους, δεν μπορεί να ανταγωνιστεί χωρίς επιδότηση το Αιγυπτιακό.

Η καρδιά του ΓΑΠ σκίζεται και ο επίτιμος εξακολουθεί να στοιχειώνει τα όνειρά του.

Η Καραμανλάρα τρώει κοντοσούβλια και ξεχνά τις πίκρες της πολιτικής, αλλά ο ΠΑΟ του φορτώνει νέες, αφού ο Κόκκαλης κατακτά και πάλι την απαξιωμένη Σούπερ Λίγδα. Σκέφτεται, «Τουλάχιστον πρόλαβα και έφυγα νωρίς από το πρωθυπουργιλίκι. Πολύ άγχος. Δεν αντέχονταν 2 έως 4 ώρες εργασίας την ημέρα».

Ο Αντώνης Σαμαράς αφήνει για λίγο την Μακεδονολογία, για να συμπαρασταθεί στους αγρότες του κάμπου και δηλώνει Θετταλός. Ο Γιώργος ο θυρωρός, δηλώνει Θετταλομακεδών. Ο Βαΐτσης Αποστολάτος δηλώνει πιο Θετταλομακεδόνας από όλους.

Ο Γκρουέφσκι αποκαλεί τους Θεσσαλούς αγρότες αδέλφια του.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στα «Ομογενειακά Νέα της Μόσχας», παρουσιάζοντας απόδειξη από το εστιατόριο Κράσνη Πακάλβνικ, ύψους 26,600 Ρουβλίων.

ΡΑΤΣΙΣΤΟΚΛΩΤΣΟΣΚΟΥΦΙΚΟΣ ΙΟΥΝΗΣ:

Η ένδεια στην Ελλάδα έχει αγκαλιάσει τα πάντα. Απελπισμένοι Έλληνες μπαίνουν σε κοντέινερ για να πάνε να καθαρίζουν παρμπρίζ στα φανάρια του Βουκουρεστίου, της Σόφιας και της Βουδαπέστης. Στην Μανωλάδα, εκτεταμένες συγκρούσεις ανάμεσα σε Ινδοπακιστανούς και Έλληνες για το ποιος θα βγάλει μεροκάματο ψάχνοντας για φράουλες που γλίτωσαν τον μόνιμο καύσωνα.

Τουλάχιστον στην Νότια Αφρική το πειρατικό του Ρεχακλή κερδίζει όποιον βρει μπροστά του με 1-0 και ο στόχος του τελικού του Ιουλίου δείχνει εφικτός. Γελούν και τα μουστάκια του δημοσιογράφου του «Φιλάθλου» Ηλία Μπαζίνα που πόνταρε σεβαστό ποσό στην κατάκτηση της κούπας από την Εθνική.

Το θερμό κλίμα έχει λαλήσει τον κόσμο που χωρίζεται σε τρεις κατηγορίας;

1. Αυτούς που κατηγορούν τους Ιλουμινάτι και το HAARP.
2. Αυτούς που κατηγορούν την καύση ορυκτών καυσίμων και το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
3. Αυτούς που λένε ότι για όλα φταίει το 2012.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον «Εθνικό κήρυκα του Γιοχάνεσμπουργκ», παρουσιάζοντας απόδειξη από το ινδικό εστιατόριο Bombay Holy Happy Cow, ύψους 4049 Ραντ Νοτίου Αφρικής.

ΚΕΦΑΛΟΘΕΡΙΣΤΗΣ ΙΟΥΛΗΣ:

Το αίμα τρέχει ποτάμι στην Αραβική χεσόνησο, αλλά ο Ομπάμα επαναλαμβάνοντας συνεχώς το “Yes we can” αποφασίζει να ρίξει μια ατομική μπόμπα στην Τεχεράνη για να στείλει μήνυμα ειρήνης και να εμποδίσει την διάδοση των πυρηνικών.

Ισλαμιστές καμικάζι σε αντίποινα ανατινάζουν την Ντίζνεϋλαντ.

Ο Άλεξ Τζόουνς και ο Ζαχαρίας Σίτσιν και όλοι οι συνωμοσιολόγοι, δηλώνουν ότι ήταν “inside job”.

Το δολάριο μετά από καιρό ανεβαίνει, μέχρι να ξαναπέσει, γιατί οι ΗΠΑ πληρώνουν τα χρέη τους στους Κινέζους τυπώνοντας αβέρτα πράσινο χαρτί.

Η Ελλάδα κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο κερδίζοντας στον τελικό την Γαλλία με 1-0. Ο Ρεϋμόντ Ντομενέκ μετά τον αγώνα δήλωσε ότι για όλα φταίει η κακή συναστρία Γαλλίας – διαιτητή.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον Δημοσθένη Λιακόπουλο, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά σαβουρομπαζοπακέτων του Ελλαδέμπορα, ύψους € 399,99.

ΚΩΜΑΤΩΔΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ:

Μέσα στο κλίμα εθνικής ευφορίας, ο ΓΑΠ ακολουθεί την πρόταση το επίτιμου και φτιάχνει κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Το ΚΚΕ απέχει και δηλώνει ότι δεν θα γίνει λακές των καπιταλιστών και των μονοπωλίων.

Υπουργός πολιτισμού ο Επίτιμος, εξωτερικών ο Σαμαράς, ΠΡΟ.ΠΟ. ο Μπουμπούκος, Γεωργίας ο Τσίπρας, Παιδείας (σκέτο) η Διαμαντοπούλουυ, Θρησκευμάτων ο Ιερώνυμος.

Με τον υδράργυρο στους 50 C και μετά τα πανηγύρια για την κούπα κανείς δεν παίρνει πρέφα τίποτα.

Στην Τουρκία γεννιέται ΔΙΚΕΦΑΛΟ μοσχάρι λόγω της ραδιενέργειας από την μπόμπα της Τεχεράνης. Χαρά στην Ορίτζιναλ που κάνει όνειρα και στον Λιακό που κάνει τούμπες, αφού βρήκε θέμα για νέα μπαζοπακέτο.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στα Σπορ του Βορρά παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά καζάντιμπι από το Πανόραμα, ύψους € 625,99.

ΠΛΗΜΜΥΡΟΠΑΘΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ:

Οι πυρκαγιές του καλοκαιριού και η λαθραία κοπή δέντρων από απελπισμένους άνεργους, δεν άφησαν ρουθούνι από τα Ελληνικά δάση. Έτσι με τους πρώτους μουσώνες που αντικατέστησαν τα πρωτοβρόχια, η Νέα Σμύρνη έφτασε στην Γλυφάδα και το γήπεδο του Πανιωνίου συγχωνεύτηκε μα το γήπεδο του Γαύρου.

Ο Κόκκαλης σαν μεγάλη μαφία που είναι, άδραξε την ευκαιρία, έβαλε το ένα γήπεδο πάνω στο άλλο και συγχώνευσε τις δύο ομάδες πλουτίζοντας την συλλογή των τίτλων του Ολυμπιακού κατά δύο κύπελλα Ελλάδος. Το νέο όνομα της ομάδος είναι ένεκα των συγχωνευμένων χρωμάτων, Ολυμπιακός Σύλλογος Φιλάθλων Μπερτσελόνα Πειραιώς, ή Μπαρτσυμπιακός για συντομία.

Ο υπουργός θρησκευμάτων Ιερώνυμος εκμεταλλευόμενος την ανέχεια, κάνει υποχρεωτικές όλες τις νηστείες. Οι παραβάτες αντιμετωπίζουν ποινή πενταετούς φυλάκισης άνευ αναστολής. Απελπισμένοι άνεργοι ψάχνουν αρτύσιμα σε μέρες νηστείας για να προκαλέσουν τα όργανα της τάξης, ώστε τουλάχιστον να έχουν συσσίτιο στην φυλακή.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά snus και surströmming χονδρική, ύψους 9000 Κορώνων Σουηδίας.

ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΗΣ:

Το αίμα στην μέση Ανατολή ρέει ποτάμι, το πετρέλαιο είναι δυσεύρετο και στην Αθήνα και άλλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες ξαναγυρίζουν τα γκαζοζέν. Τα αμερικανικά στρατεύματα που πολεμούν σε Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν, Υεμένη, Ομάν, Σαουδική Αραβία, φτάνουν τα 7.000.000.

Ο Μπαράκ δηλώνει ότι η ειρήνη είναι κοντά. ενώ Ισλαμιστές ανατινάζουν το άγαλμα της Ελευθερίας στην Νέα Υόρκη. Το διαλυμένο άγαλμα το αγοράζουν οι Κινέζοι έναντι χρεών και το βάζουν στην οροφή του Ολυμπιακού σταδίου του Πεκίνου.

Το ΚΚΕ συνωμοτεί για να φέρει την κΑμμουνίΖμα και φέρνει στη ζούλα το θωρηκτό Ποτέμκιν στην Φρεαττύδα. (Μια νύχτα με φεγγάρι).

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον Ριζοσπάστη, εκπληρώνοντας την ατελέσφορη προσπάθεια που είχε κάνει κάποτε το ΚΚΕ να αγοράσει την ομάδα, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά κουπονιών της οικονομικής εξόρμησης του ΚΚΕ ύψους € 1500.

ΕΡΗΜΟΣΠΙΤΗΣ ΝΟΕΜΒΡΗΣ:

Επανάσταση!

Το θωρηκτό Ποτέμκιν κάνει ρημαδιό το άντρο της καπιταλιστικής διαπλοκής γήπεδο Καραϊσκάκη, δίνοντας το έναυσμα στους ΚΚΕδες με την συνδρομή όλων των Κινέζων που ζουν στην Ελλάδα (Είναι ΟΛΟΙ πράκτορες του ΚΚΚ), να καταλάβουν το ΕΜΠ και εν συνεχεία να ρίξουν σαν πύργο από τραπουλόχαρτα την κυβέρνηση της ξεπεσμένης μπουρζουαζίας. Ο ΓΑΠ, ο Θετταλομακεδών Αντώνης, ο θυρωρός Γιώργος και ο λακές του ιμπεριαλισμού Τσίπρας φυλακίζονται στην αποθήκη του σπιτιού της Καραμανλάρας στην Ραφήνα, που προσχωρεί στην επανάσταση. Ο Ιερώνυμος ξυρίζεται και αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος ενθρονίζεται η Λιάνα Κανέλλη με το όνομα Φιλοθέη η Α’.

Η Τεχεράνη πέφτει στα χέρια των ΗΠΑ, αλλά οι Ισλαμιστές ανατινάζουν τον Λευκό Οίκο, το Καπιτώλιο και το γήπεδο των Νιου Γιορκ Γιάνκις. Ο Μπαράκ και η πρωτεύουσα των ΗΠΑ μετακομίζουν στην Φιλαδέλφεια, Παροξυσμός στους απανταχού ΑΕΚτζήδες.

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον παράνομο πλέον σταθμό της Ιερωνυμικής Εκκλησίας της Ελλάδος, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά κηρίων από την μονή Σταυρονικήτα ύψους € 1501.

ΝΟΜΠΕΛΟΜΠΑΧΑΛΑΚΙΑΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ:

Η κΑμμουνίΖμα, παρά την υποστήριξη της Κίνας δεν φτουράει τελικά στην Ελλάδα, αφού με την έκρηξη των νεοδεκεμβριανών, η Κινεζοκίνητη COSCOκρατούμενη κυβέρνηση των κόκκινων Κουίσλινγκ πέφτει από των δυναμισμό της μελανόμαυρης συμμαχίας (Αναρχικών και φασιστών) που κάνουν όλες τις κοινότητες άνω των 2.000 κατοίκων παρανάλωμα του πυρός.

Οι Αμερικανοί είναι πολύ απασχολημένοι για να επέμβουν και να επιβάλουν την τάξη στην Ελλάδα. Αιτία οι «βρωμικες» μπόμπες που αμολάνε οι Ισλαμιστές παντού στις ΗΠΑ. Η ΕΕ δεν ασχολείται γιατί έχει μείνει από βενζίνη και η Κομισιόν λέει «Στα διάλα με τους Ψωροκωσταινίτες πια, ας μας αδειάσουν την γωνιά να ξεμπερδεύουμε. Κάνουμε και την λίρα Αγγλίας το νόμισμα της ΕΕ και καθαρίζουμε». Η Ελλάδα πορεύεται προς το 2012, σαν ένα συνονθύλευμα αναρχικών και φασιστικών αυτοδιαχειριζόμενων και φιλονικούντων κοινοτήτων.

Η Σουηδική ακαδημία για να την σπάσει στα βλαχαδερά τους Νορβηγούς απονέμει όλα τα βραβεία Νόμπελ στον Ομπάμα που με την Ινδία σύμμαχο κήρυξε τον πόλεμο ΚΑΙ στην Κίνα. Η αντίστροφη μέτρηση για το 2012 συνεχίζεται...

Ο Bob Kozonis δηλώνει έτοιμος να αναλάβει την ΑΕΚάρα σε συνέντευξή του στον υπό κατάληψη από μπαχαλάκηδες Real FM, παρουσιάζοντας απόδειξη από την αγορά ειδών κηπουρικής από το Alex Pack ύψους € 1,999,99.

Άντε και το χρόνου και είθε το 2010 να σας φέρει ότι επιθυμείτε!

32 σχόλια:

  1. Γραμμένο με κέφι και με το σπάνιο χιούμορ σου. Υποθέτω οτι ο μάστορας θα αποσυρθεί λόγω της επερχόμενης καταστροφής. Με το reset του 2012 όμως τα μπαρμπούνια περήφανα θα ξαναπέσουν στην θάλασσα και πάλι με χρόνια και καιρούς θα πέσουν οι μιναρέδες. Ευχές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ
    Σε βλέπω για μεγάλα πράγματα φέτος αφού είχες την όρεξη για αυτό το κατεβατό.
    Έμαθες ποίος πήρε την ΑΕΚ;
    http://pikraetoi.blogspot.com/2010/01/blog-post.html


    ΥΓ.Επειδής σε δύο χρόνια θα έρθει το τέλος του κόσμου, φαντάζεσαι μετά από χιλιάδες χρόνια να βρει κανείς αυτό το κείμενό σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια πολλά, Κάρολε, και ελπίζω το 2010 να σου φέρει κι εσένα ότι επιθυμείς, αλλά τι θα μπορούσες να επιθυμείς εσύ, που είσαι μακριά από το μπουρδέλο, μέσα στο οποίο καλούμαστε εμείς και να βγάλουμε άκρη. Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ steven

    Εμ, έτσι είναι. Τι ψάρια να πιάσει και ο Μπομπεύς...

    Ρησέτ το 2012 και σύμφωνα με τον Γάλλο προπονηταρά Ρεϋμόνδο Δομενέκ (μετά το μουντιάλ αναλαμβάνει αστρολόγος στην ΑΕΚ), πρωτάθλημα ή το 2014 (τα 20χρονα) ή τι 2024 (τα 30χρονα).

    Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς για σένα και την οικογένειά σου. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ tiktos

    Καλή χρονιά και ότι επιθυμείς! :)

    Μόνο με Μπιν Λάντεν σώζεται η κατάσταση!

    Αν κάποιος εξωγήινος αρχαιολόγος βρει αυτό το κείμενο μετά από 2.000 χρόνια, θα συμπεράνει ότι η ΑΕΚ ήταν το σημαντικότερο πράγμα στην ανθρωπότητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Διαγόρας ο Μήλιος

    Χρόνια πολλά και ότι επιθυμείς για σένα και την οικογένεια σου σύντροφε Διαγόρα! :)

    Κοίτα, στους οίκους ανοχής υπάρχει και κάποια τάξις που επιβάλει η τσατσά...

    Εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "στέλνουν την Ελληνική αγροτική παραγωγή στον Άδη"
    Δεν κατάλαβα;;;;;;; Σαν ολίγον τι διαπλεκόμενο μου φαίνεται αυτό, προκειμένου να διαλυθούμε εκ των έσω εδώ κάτω από την πολλή χορτόσουπα... :):)

    ΕνδιαφέρΟν καζαμίας, αν και οφείλω να ομολογήσω ότι η κακοήθεια ότι κερδίσαμε όλες τις ομάδες στο μουνδιάλ με μόλις 1-0 είναι υπερβολική. Μήπως εννοείτε 1-0 στο 4';
    Καλή χρονιά polse! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλή χρονιά polse!
    Με υγεία και προσωπική ευτυχία.
    Να είσαι πάντα καλά και να απολαμβάνουμε τις αναρτήσεις σου!
    Και έτσι πάντα κεφάτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ελλείψει οποιασδήποτε αναφοράς στον ιστορικό σύλλογο βάζελων, να υποθέσω ότι αυτός το 2010 δικαιώνει τον χαρακτηρισμό ιστορικός και περνάει στην ιστορία ;;;

    Μόνο επειδή σε συμπαθώ, σου εύχομαι Χρόνος Ανέστη και μέχρι την επόμενη ανάσταση του να έχεις υγεία και χιούμορ στη ζωή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ρεξάτο σε βλέπω. Σου εύχομαι ένα δημιουργικό Νέο Έτος και πολύ χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν έχω διαβάσει πιο επιστημονικό και ακριβή καζαμία !...
    Δεν το συζητώ, το high light ήταν η Ραφήνα-Γιάφκα αντι-επαναστατών !..
    Καλή Χρονιά Κάρολε, πάνω απ' όλα με υγεία..

    ΥΓ1. Δια προσωπικάς προβλέψεις δώσε please το απόρρητο 090.......

    ΥΓ2. Η ΑΕΚ πάντως καλά θα πάει ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Hades

    Είναι δάκτυλος του Σαλατανά για να σε πάρει από τον ορθό δρόμο του Σουβλακισμού!

    Όσο για το Μουδιάλ, όλα είναι θέμα συναστρίας όπως πολλάκις έχει δηλώσει ο μέγιστος προπονητεύς, Ρεϋμόνδος Δομονέκ!
    Καλή Χρονιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ τάκης τυρταίος

    Ευχαριστώ και με την σειρά μου αντεύχομαι να σου φέρει η νέα χρονιά ότι επιθυμείς! :)

    @ ESKARINA

    Αληθώς ο Σάντα Κλάους!

    Μα, η αποστολή του ΠΑΟ είναι φέρνει πίκρες στην Καραμανλάρα τώρα που παράτησε την ενεργό πολιτική για τα κοντοσούβλια!

    Καλή χρονιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ ο δείμος του πολίτη

    Το αυτό εύχομαι και για σένα αγαπητέ δείμε! :)

    @ Θανασης Ξ.

    Καλώς ήλθες, καλή χρονιά και σε εσένα και ότι επιθυμείς! :)

    ΥΓ1

    Θα αναρτήσω σχετικό βάνερ!

    ΥΓ2

    Λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ακόμη δεν πιστεύω αυτό που διάβασα. Περιμένω το Νοέμβριο όπου θα γίνει της πουτάνας στον πλανήτη.
    Καλούς μήνες να' χουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ καλός ο γκαζαμίαζ. Αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον όταν αναγνώσκεται με συνοδεία του Ramatahatta των Sepultura μέχρι το Νοέμβρη και μπάσιμο της rock opera Antigona από την επανάσταση και μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστος ο παιχτουρας!!

    Καλη χρονια (;) να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κοίτα, θα το φυλάξω για να σε προτείνουμε μετά όλοι μαζί ως νέο προφήτη των ΕΛ.
    Άπαιχτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ιδρωσα μεχρι να τελειωσω τη μελετη του Καζαναμια σου, αγαπητε Καρολε, και ο καυσων δεν εχει εισετι αρχισει...
    Πολλα τα βρισκω απολυτως εφικτα, ιδιως εκεινο με το υπουργειο Θρησκευματων. Διαφωνω με το υψος της αποδειξης του Φεβρουαριου: πολυ φτηνιαρικα την εβγαλε ο ακατανομαστος με το μπλογγερ Μακ Μανους και δεν ξερω πώς θα στο συγχωρησει αυτο ο εν λογω μπλογγερ!:)
    Α! πρεπει να προσεχω να μη τρωω ντολμαδες οταν σε διαβαζω, λιγδωθηκε το πληκτρολογιο.
    Καλη Χρονια Πολσε μας, να σε χαιρομαστε, και του χρονου καλυτερα ευχομαι, χωρις αποδειξεις!!!:)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ..ειναι της μοιρας μου, φαινεται, να γραφω το υπ' αριθ. 19 σχολιο..
    Διαψευδω παραυτα τη μοιρα γραφοντας και το 20ό!:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ ΟΧΙΑ

    Καλή χρονιά να έχουμε! :)

    @ ellinaki

    Εξαιρετική μουσική επένδυση, καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Zaphod

    Καλή χρονιά να έχουμε ημιξάδελγφε! :)

    @ Φώντας

    Καλή χρονιά, προσφέρουμε απόκρυφη γνώση, όχι αηδίες! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @ Rodia

    Ω, μα τι λέτε, βλογότσρκα χωρίς μασαμπούκα δίπλα δε λέει!

    Νταξ' μωρέ το Μακμάνους είναι λίγο τσαντιλοζοχάδα, αλλά θα το αφήσει να περάσει!

    Καλή χρονιά να έχουμε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 2000 χρόνια μετά, top keyword "ΑΕΚ"
    Γράψατε Ιστορία , Σεβασμιότατε
    Ευτυχείτε μετ'αποδείξεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ diVa

    ΑΕΚ. Η κορωνίδα του ανθρώπινου πολιτισμού!

    Καλή χρονιά και ότι επιθυμείτε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αμάν... πάω να χτίσω το καταφύγιο!

    ευχαριστώ που με προειδοποίησες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ exadaktylos

    Μία βλογόσφαιρα είμαστε, αν δεν αλληλουποστηριχθούμε καήκαμε!

    Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. το αυτό και δι υμάς, αγαπητέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ξέχασες να πεις οτι ο Κοζώνης μπήκε απο τον Μελισσανίδη ο οποίος θα πάρει την ΑΕΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. @ coachp

    Ο Τίγρης με ζήτησε να το κρατήσω μυστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. το περιμενα απο περυσι
    να εισαι καλα και του χρονου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. @ "Δημήτριος ο Ταξιδευτής"

    Του χρόνου υποσχόμαστε ακόμα μεγαλύτερα μεγαλεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...