Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Βλαχοδημαρχική σαπουνόπετρα.

Ο υποψήφιος βλαχοδήμαρχος Έξω Παναγιάς Σταύρος Μπάκουλας (καλλιτεχνικό Scott Bakula) προσπαθεί να γίνει συμπαθής σε παρανόμως εισελθόντες στην χώρα αλλοδαπούς κατοίκους του δήμου.

Είμεθα ένας μεγάλος λαός.

"Δεν είμαστε λαός" Φανούρης Μπεχλιβάνογλου Μάρκετινγκ εντζινήαρ - παρκαδόρος σε κωλάδικο.

Είμεθα ένας αρχαίος λαός.

'Είμαι απ' ευθείας απόγονΙΣΣΑ του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του Ηφαιστίωνα" Σουλτάνα Μπίμπα, Φίτνες αιντ Ουέλνες κονσάλταντ - μπάρπερσον (πολιτικά ορθός ορός όρος του μπαργούμαν)

Είμαστε ένας παθιασμένος λαός.

"Πρωτάθλημα που δεν κατακτεί ο Θρύλος ή το αντίπαλο δέος ημών η Βαζελίνα, θεωρείται ως μη γενόμενο". Ευστάθιος Κουτσαβλόπουλος Διδάκτωρ Γυμναστικής Ακαδημίας - Ημιεπαγγελματίας Οβελιστής (αμείβεται μαύρα & χωρίς ένσημα).

Είμαστε ένας λαός διψασμένος για την γνώση.

"Όλοι την Πέμπτη στην διαδήλωση στην κεντρική πλατεία της ΜΠόλης μας με αίτημα να ιδρυθεί Παιδαγωγική ακαδημία, τμήμα μηχανικών κβαντικού μάρκετινγκ και γεωδαιτικής αργιλοπλαστικής, καθώς και ΤΕΙ βατραχομυοκαλλιέργειας στην ιστορική μας ΜΠολή και τροφό μας". Πελοπίδας Τσερβενοστογιανοκράλης, επί σειρά ετών Βλαχοδήμαρχος, αλλά και Βλαχοαρχηγός της Δημοτικής Βλαχοαντιπολίτευσης, ραντιέρης κεφαλαιούχος (ιδιοκτήτης γκαρσονιερόνε) και ιδρυτής της αλυσίδας οβελιστιρίων "Τσακ μπαμ φάτο".

Είμαστε ένας λαός που πιστεύει στους θεσμούς.

"Ο αρχηγός κάνει εκλογές όποτε του γκαβλώσει ναούμε. Ήτοι πρόωρα αν μας ευνοούν οι δημοσκοπήσεις, ή στο τελευταίο δευτερόλεπτο της τετραετίας αν δεν μας ευνοούσαντε οι δημοσκόπησες ναούμε." Λάμπρος Μακρυγιώργος. κομματόσκυλο και στέλεχος - σύμβουλος πλείστων οργανισμών του δημοσίου όταν έπαιρνε το πρωτάθλημα η κομματάρα. Όταν δεν το έπαιρνε απλά "έμπαινε στο ψυγείο" εισπράττοντας κανονικότατα τις αργομισθίες του κάθε 1η του μηνός. Πτυχιούχος της Παντείου με 12ετή προσφορά στο χώρο της μάθησης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Είμαστε ένας λαός που πιστεύει στην αξιοκρατία.

"Καλά έκανε ο κύριος Ολιγόπαρτας και διόρισε τις εντυπωσιακές κόρες του συμβουλάτορες στο υπουργείο Ανάπτυξης με μισθοδοσία από τα μελανά κονδύλια του ΥΠΕΣ. Μιλάμε σφεντόνα την έκανα για πάρτη τους όταν έστελνα την σύζυξ που έχει γίνει σαν περίπτερο να μου πάρει τις Μαλμποριές μου από το περίπτερο (το κανονικό). Άλλωστε αν δεν μπορείς να έχεις τα παιδιά σου να σε βοηθάνε στο τσιφλίκι σου, τι σκατά τα έκανες;" Περίανδρος (Ρούλης) Κλαπετόπουλος Θεολόγος - σερβιτόρος - αιώνιος υποψήφιος ΑΣΕΠ.

Είμαστε ένας λαός που αγαπά την συνέπεια λόγων και πράξεων.

"Η αντίληψη οτι το μήλο πεφτει κάτω απο τη μηλία, δηλαδη οτι επειδη η κ.Παπαρήγα ειναι ΚΟΜΜΟΥΝΑ πρεπει ντε και καλα να είναι και οι κόρες της, ερχεται απο τα δεξά. Οταν το λέει η προγιαγία μου φαντάζει χαριτωμένο "εμας στην οικογενεια μας στηριζαμε τον Βασιλια"( συνοδευομενο συνηθως και αποτι ειχαν ανοιχτες τις πορτες τη νυχτα) αλλα οταν το πιστευουν νεοι ανθρωποι το 2010 ε ειναι λιγο θλιψη." Ανώνυμος Ανωνυμόπουλος διαδικτυακός σέρφαδόρος εδώ για το γεγονός ότι η κυρία Παπαρήγα, ΚΟΜΜΟΥΝΑ και θιασώτης της δημόσιας παιδείας, έστειλε τις κόρες της στο ΚΟΛΕΓΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και κατόπιν στις ΗΠΑ για σπουδές,

Τι να πω, για τις ΗΠΑ πάσο, είναι πλέον ενήλικες και μπορούν να ζητούν από την μαμά τον ουρανό με τ' άστρα και αυτή να ενδίδει. Νόου πρόμπλεμ.

Αλλά οι κορούλες της ήταν συνειδητοποιημένες καπιταλίστριες στην ηλικία του Λυκείου και δι αυτό σνόμπαραν το όποια Δημόσια σχολεία και υποχρέωσαν την ΚΟΜΜΟΥΝΑ μάνα τους να ξοδευτεί για τα βλαστάρια της; Τζήζας που λένε και στα Στέητς. Να θυμηθώ να βάλω ένα πηνίο γύρω στον τάφο του ιδεολόγου κομμουνιστή Έλληνα παππού μου για να έχω τζάμπα ρεύμα. (Ο Σουηδός ήταν θρήσκος και δεξιός).

Σε λίγες μέρες βλαχοδήμαρχοι και βλαχονομάρχες με την βοήθεια αδίσταχτων ίματζ μέηκερς θα ζητήσουν την ψήφο ανθρώπων που τον τελευταίο χρόνο ειδικά, έχουν δει τον Ιησούν στρατιώτην πολλάκις και συχνάκις, χωρίς όμως αυτό να φέρει κάποια σημαντική μεταβολή στην όποια θρησκευτικότητα τους. Οι θρησκόληπτοι έμειναν θρησκόληπτοι, ενώ οι άθρησκοι δεν θα φάνε τυρόπιτες και πιτόγυρα την Μεγάλη Παρασκευή του 2011, όχι γιατί θέλουν να νηστέψουν αλλά γιατί δεν θα τους περισσεύουν.

Η Δανειακή Μεταπολιτευτική Δημοκρατία της Ελλάδος, του Χελλένικ ντρημ του διορισμού του συνόλου του Ελληνικού πληθυσμού στο δημόσιο, χρεοκόπησε και κρατιέται στην ζωή τεχνητώς απλά και μόνο για να πάρουν οι διεθνείς Σάυλοκ την μια λίβρα Ελληνικής σάρκας που σύμφωνα με το συμβόλαιο δικαιούνται.

"One pound of flesh, no more no less".

Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί για τον ίδιο λόγο που ένας οικογενειάρχης των 1500€ με στεγαστικό, 5 καταναλωτικά και 4 τιγκαρισμένες πιστωτικές, δεν μπορεί να σωθεί αν του δώσεις μια VISA Platinum.

Θα ήθελα να ήξερα, το έχουν πρέφα αυτό οι ψηφοφόροι; Θα θελήσουν να τιμωρήσουν τους κυανοπράσινους παπατζήδες ψηφίζοντας π.χ. γραφικούς και δελαπατρίδηδες στους θώκους για να γίνει το έλα να δεις; Πιο σκατά δεν πρόκειται να τα κάνουν.

Θα πάρουν πρέφα ότι η ψήφος τους είναι όπλο και όχι τρόπος διορισμού στο δημόσιο; Άλλωστε πλέον μόνον τα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ βύσματα θα μπαίνουν εκεί μέσα, σε θέσεις με 16 μισθούς...

Θα καταλάβουν ότι π.χ. το να αγαπάς την Παναγιά και το να είσαι Πόντιος ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΑ είναι εγγύηση για... το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ;

Είμαστε λαός με ακλόνητον πίστην που μετακινεί οροσειράς, αστεροειδείς και πλανήτας, μην πω και γαλαξίας.

"Έκανα τάμα στην ΜΠαναγιά την Ανωχωριώτισσα, μια λαμπάδα ίσα με το μπόι του Σοφοκλέους Σχορτσανίτου για να καεί η LCD του κωλοπαιδαρά του γείτονα που είναι και κωλοαλβανός" Μέλετης Τούντας Εθνοκεντρικός συγγραφεύς - πράκτωρ παιγνιών του ΟΠΑΠ.

14 σχόλια:

  1. Αυτος ο:

    ***Λάμπρος Μακρυγιώργος. κομματόσκυλο***

    έκανε αίτηση αλλαγης επιθέτου σε "Μακρυχέρης"! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ εργδημεργ

    Έχει "γνώθι σε αυτόν" (12 χρόνια προσφορά στον χώρο της μάθησης στο Πάντειο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προώθησέ το και άλλο αυτό με τον αδίστακτο ιματζ μέϊκερ μπας και βγάλω κανα φράγκο, γιατί με τη βενζίνη 1.51 έχω πατώσει!! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Prophet Estarian

    Θα πω στον ΠPEZA TV να ποστάρει την παραακάτω βόμβα:

    "AΔIΣTAKTOΣ IMATZ MEHKEP! -ΔIAΔΩΣTE TO-"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAI ΤΕΛΟΣ ΕΙΜΕΘΑ ΛΑΟΣ ΦΡΑΠΕΔΙΑΡΗΣ, ΜΠΟΥΖΟΥΚΛΕΜΕΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟΣ. ΕΘΝΟΣ ΑΝΑΔΕΡΦΟΝ ΟΠΩΣ ΕΦΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ-ΟΜΕΛΕΤΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΝ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΟΝ ΕΜΑΘΑΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΦΑΝ ΜΕΤΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ, Η ΨΗΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟΝ ΟΠΛΟΝ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΕΘΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ( ΤΗΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ εννοώ και θα πάω να την "ακούσω" θαυμάζοντας το ντεκολτέ της ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ steven

    Nαι, αλλά μας ζηλέυουν γιατί έχουμε ωραία ντεκολτέ. (Άνδραι τε και γυναίκαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ pastaflora

    Aυτά παθαίνεις αν είσαι επιτυχημένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @pols: λέτε να εξάγουμε το νόου χάου δια να δώσουμε ώθηση στην πάντα ανθηρή αναπτυξιακή μας πολιτική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ pastaflora

    Πιο πολλάς γαρδένιας και από τον Πανίκα όταν δούλευε νυχτοκάματο στας πίστας θα δεχθόμεν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είμαστε ένας μαλάκας λαός. Και λίγη αυτογνωσία δεν βλάπτει. Καλημέρες πόλσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ hackaday

    Δε βαριέσαι, τουλάχιστον μας σηκώνεται για να τον κάνουμε σφεντόνα όντας μαλάκες, κάτι είναι κι αυτό... :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αψογότατος ο polse!
    αν
    "Η Ελλάδα δεν μπορεί να σωθεί για τον ίδιο λόγο που ένας οικογενειάρχης των 1500€ με στεγαστικό, 5 καταναλωτικά και 4 τιγκαρισμένες πιστωτικές, δεν μπορεί να σωθεί αν του δώσεις μια VISA Platinum."
    τοτενες διατι δεν το λεμε πως φαληρισαμε να δουμε επιτελους τι θα κανωμεν;

    Το ζητημα ειναι να συνεχισουμε να δανειζομεθα με "ασφαλεις" ορους μην τυχον και κουνηθει και κανεις παο τον καναπε του - και βεβαιως καποιοι ακομα να οικονομωσι επ αυτού


    Ξαναπες ο καναπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Zaphod

    Nταξ' μωρέ, το πολύ να πάμε τον καναπέ μέχρι το Σύνταγμα! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...