Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

H Σούπερ Λίγδα χρειάζεται μία Μάργκαρετ Θάτσερ.

Νισάφι πια με τα χάπατα, τους στρατούς των χουλιγκάνων, για χάρη των οποίων οι μαφιόζοι της Σούπερ Λίγδας κάνουν τεμενάδες.

Σε ένα κωλοπαίχνιδο, όπου η ΑΕΚ ήταν συντριπτικά ανώτερη αγωνιστικά, με αναλογία θεατών 8:1, τα πρεζόνια που δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν στην γαμοζωή τους, ήθελαν να βγάλουν προς τα έξω όλο το σκατό που αποτελεί την θλιβερή μισάνθρωπη τους ύπαρξη.

Και φυσικά όλες οι κωλοομάδες του Ελληνικού πρωταθλήματος τους ίδιους στρατούς πρεζονιών έχουν και τρέφουν και φυσικά κάνουν τα ίδια και χειρότερα με κάθε ευκαιρία.

Δεν τολμάει πια κάποιος να πάρει μικρά παιδιά στο γήπεδο σε έναν γαμοτελικό ΑΕΚ-... Ατρόμητος (τέως Χαλκηδόνα), μην τυχόν και έχουν την τύχη του 7χρονου γιου του παπά. Που μια 25χρονη όρθια κουράδα που δεν κάνει ούτε για κρεατάλευρα ή σαπούνι, του στέρησε την ζωή.

Δηλαδή αν έπαιζαν Ολυμπιακός – ΠΑΟ τι θα είχαμε; Νεκρούς; Αν συνεχίσει αυτή η βιόλα, θα έχουμε σε κάποιον τελικό Ολυμπιακός – ΠΑΟ καμιά 20αριά νεκρούς, ώστε να αποκτήσουμε και εμείς το δικό μας «Χέιζελ».

Λοιπόν. Η λύση είναι η εξής:

Μάργκαρετ Θάτσερ για πρόεδρος της Σούπερ Λίγδας. Η οποία Μάγκυ παρεμπιπτόντως, έχει μεγαλύτερα αρχίδια από το σύνολο του Ελληνικού πολιτικού και ποδοσφαιρικού κόσμου. Και φυσικά θα κάνει ότι έκανε στην Ινγκλατέρα μετά το 1985 και τους φόνους που διέπραξαν οι οπαδοί της Λίβερπουλ στο Χέιζελ στον τελικού του πρωταθλητριών Γιουβέντους – Λίβερπουλ 1-0.

Οι Ελληνικές κωλοομάδες αποσύρονται από τα Ευρωπαϊκά κύπελλα μέχρι να γίνουν όλα τα γαμωγήπεδα όχι εκκλησίες ρωμέικες και άλλα τέτοια αδελφίστικα, αλλά τζαμιά. Κουνήθηκες ωρε; Χραπ, το κεφάλι.

Κατάργηση του συνόλου των οπαδικών εκπομπών στην τηλεόραση και διάλυση όλων των συνδέσμων “φιλάθλων”. Όποιος γουστάρει εισιτήρια να πάρει από το άθεο ίδερνετ με πιστωτική “Απόλλων Κρύας Βρύσης VISA”.

Θα στρβομουτσουνιάσει π.χ. ο Μαρινάκης και ο κάθε πρόεδρος ΠΑΕ γιατί θα χάσει τα τσιγκοφόρα πακέτα του Τσου – Λου και την 4η θέση του ομίλου που οδηγεί στον Πειραιά; Χεστήκαμε.

Ε, μα πια.

22 σχόλια:

  1. Στο μυαλο μου βρισκεσαι ημιξάδερφε!!!
    Μια φωτοβολιδα να πεσει θα πρεπει πλεον να συνεπάγεται ετσιθελικο αποκλεισμό όλων των Ελληνικών ομάδων απο την Ευρώπη για μια πενταετία!
    Αμαν πια!

    Maggy 's got balls!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το:
    Δεν τολμάει πια κάποιος να πάρει μικρά παιδιά στο γήπεδο σε έναν γαμοτελικό ΑΕΚ-... Ατρόμητος (τέως Χαλκηδόνα)

    Να μην τολμάει! Όποιος θέλει να πάρει μικρά παιδιά στο γήπεδο στη σημερινή εποχή, είναι καθυστερημένος και δαρβινικά μη βιώσιμος. Κάτω τα χέρια από τα παιδάκια. Όσοι καραγκιοζοπαίκτουρες είναι ταγμένοι σε θεούς και δαίμονες, είτε αυτοί είναι παίκτες, είτε ομάδες, είτε θεοί, είτε δαίμονες, κάτω τα χέρια τους από τα παιδάκια!!!

    Μεγάλο ρεσπέ για το: Κατάργηση του συνόλου των οπαδικών εκπομπών στην τηλεόραση και διάλυση όλων των συνδέσμων “φιλάθλων”. Όποιος γουστάρει εισιτήρια να πάρει από το άθεο ίδερνετ με πιστωτική “Απόλλων Κρύας Βρύσης VISA”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. A certain crazed alien penguin2 Μαΐου 2011 στις 11:35 π.μ.

    Να σου πώ ότι συμφωνώ απόλυτα; Το ξέρεις. Να σου πω ότι αν ξεκαθαρίσει η βρώμα και η δυσωδία που λέγεται σύνδεσμοι, θα ξεμαγαρίσει σημαντικά η χώρα, θα'ναι σαν να λέω στον παππού μου που το'χει η γιαγιά μου.
    Και τι είχαν γράψει πρόσφατα οι Jungle; Ότι οι σύνδεσμοι είναι φυτώριο Τσεκουράτων και στρατόπεδο εκπαίδευσης των νέων φασιστικών ταγμάτων εφόδου; Την περασμένη εβδομάδα ήταν.
    Μου περνάνε ιδέες να γράψω για το χουλιγκανισμό και το πόσο κοντά είναι με τον εθνικισμό. Ή μάλλον ότι ο χουλιγκανισμός είναι για τη φίλαθλη ιδιότητα ότι ο εθνικισμός για τον πατριωτισμό. Νεάντερταλ με εγκεφαλική ανεπάρκεια που τρέχουν πίσω από ένα τοτέμ, κατασκευασμένο από προνομιούχα βουτυρόπαιδα με φαλλική ανεπάρκεια.
    Τέλος πάντων... Κάτι καλό έκανε ακόμα και η Θάτσερ τελικά...

    +ηmadokaηχαος+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης προτείνω ακροβολισμένους ελεύθερους σκοπευτές εντός των ορίων του γηπέδου, οι οποίοι θα τιμωρούνται με αποκεφαλισμό αν καταφέρει φίλαθλος, ή καλύτερα έχθραθλος, να πατήσει εντός του αγωνιστικού χώρου. Δωρεάν πίτσες με καραμανλίδικο σουτζούκι στον σκοπευτή με το μεγαλύτερο bodycount!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ααα, και για να μην το ξεχάσω, της μαμάς τους το Μ εις την Ν ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι ότι η Dama de Hierro είχε cojones γενικώς. Εδώ στην παράγκα μας το είδος σπανίζει, αγαπητέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΣΩΤΗΡΕΣ....ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΠΛΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΔΟΣΦΕΡΙΣΤΕΣ... ΤΑ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. kai ποιός έχει τις αρχιδάρες της Θάτσερ σήμερα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ με χίλια και επαυξάνω: Κόψιμο οργάνων και λοβοτομή στα υστερικα αποβράσματα της πνευματικής δηθενιάς (μη χ..ω)
    Απο εκεί (ή ΚΑΙ απο εκει, αν προτιμας) ξεκιναει το κακό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. :-)...Αυτή η Νεοφιλελεύθερη προβοκάτσια είναι Ιστορικό Ποστ- Μαχαιριά
    στη Σοσιαλιστική Ελλάδα
    από την Δεύτερη Πατρίδας μας, την τεως Αριστερή Σουηδία του Γιωργάκη

    ((..Τρίζουν τα κόκαλα του Αντρέα και του Πάγκαλου..από τους λίγους που τα βαλαν με την Iron Lady...))

    και ποιά είναι η Ελληνίς Θάτσερ?
    ..καταζητείται..αλλά έτσι προβοκατόρικα
    θα επέλεγα για Υφυπουργό Αθλητισμού
    τη Βαζελίνα Λιάνα Κανέλλη!! :-)

    Οι Κομμουνιστές γνωρίζουν από Μαζικό Αθλητισμό! :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Zaphod

    E μα, αλλιώς δεν μαζεύεται το πράμα...

    @ Batcic

    Εναλλακτικά τα Ελληνικά γήπεδα μπορούν να χρησιμεύσουν σαν σατανική μέθοδος ευγονικής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ A certain crazed alien penguin

    Γαλάζια στρατιά και δε συμμαζεύεται... Αμάν πια με τους απογόνους του Μεγαλέξαντρα και του Ηφαιστίωνα που γράφουν με greeklish!

    Τελικά η Θάτσερ, έστω και κατά λάθος, πήδηξε κάποιους που το άξιζαν!

    @ apos

    Και αυτά εισαγωγή σαν τα αυγά Τουρκίας! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ Ανώνυμος 2 Μαΐου 2011 1:14 μ.μ.

    Ορθώς επισημαίνετε!

    @ mahler76

    Κανείς. Μόνο ο Ανδριανόπουλος έχει τα ταγεράκια της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Rodia

    Μαζεύτε τον Ζουρλάρη ρεεεε!!!!

    @ Michalis Melidonis

    Η Λιάνα ε; Γιατί όχι; Μόνο που για το κάπνισμα δεν θα κάνει τίποτις! :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε γαμώτο, η Μαργαρίτα είναι πλέον σε ηλικία που χρειάζεται γεροντικες πάνες ακράτειας.

    Δεν μπορει να χρησιμοποιηθει, δυστυχως. Εαν, όμως, έχει προχωρήσει η κλωνοποίηση, κάτι μπορούμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. φίλτατε
    με απάλλαξες από τον κόπο να γράψω ακριβώς το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μετά από 20 χρόνια φίλαθλης ζωής και γενικότερων ενδιαφερόντων προς το ελληνικό πρωτάθλημα, έχω καταλήξει στο πολύ απλό συμπέρασμα εδώ και 1-2 χρόνια περίπου:

    Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αξίζει ούτε να το διαβάζει κανείς σε εφημερίδα. Συγκεντρώνει όλη τη νεοελληνική κατάντια σε ένα τρισάθλιο σόοου. Και ΟΚ, και στη Λατινική Αμερική οι Προεδράρες ξεπλένουν φράγκα κόκας, αλλά αν μη τι άλλο βλέπεις μπάλα. Εδώ είτε πας γήπεδο είτε σε κανα σχολείο να χαζέψεις πιτσιρίκια να κλωτσάνε μια μπάλα, το ένα και το αυτό είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνώ στο ότι χρειάζονται δραστικά μέτρα (που δεν πρόκειται να ληφθούν και κυρίως να εφαρμοστούν) αλλά διαφωνώ λίγο με το άγριο κράξιμο για πρεζάκια, χάπατα και καθυστερημένους. Νομίζω το φαινόμενο της βίας χρειάζεται πιο βαθιά ανάλυση την οποία δεν θα κάνω αλλά νομίζω ότι γίνομαι κατανοητός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ εργδημεργ

    Εναλλακτικά, για πιο φτηνά, την στέλνουμε στον Φουστάνο.

    @ tiktos

    ΑΕΚ μαγεία, γαμώ το υπουργεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ ellinaki

    Ναι ρε, αλλά ο Μαρινάκις θα φέρει πεχταράδε, ούγκα, μπούγκα, στούνγκα, στρούγκα.

    @ O korax

    Κοίτα, μου την σπάσανε πολύ τα μαλακισμένα, με σπάσανε τον μπαγλαμά αν με εννοείς. Με βγάλανε την χρυσή κυπελλάρα από την μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το ότι κάτι πρέπει να γίνει έχω βαρεθεί και να τ'ακούω και να το λέω, polse. Και δυστυχώς η κατάσταση χειροτερεύει.
    Ποιος να δώσει λύση όμως; Οι πολιτικοί; Αστεία πράγματα. Αν λύσουν το πρόβλημα της βίας στα γήπεδα, μετά θα αρχίσουν να τρώνε αυτοί το ξύλο που τους αναλογεί (το οποίο είναι υπερτοκισμένο κιόλας). Για μαλάκες ψάχνεις;
    Μήπως να δώσει λύση ο Πιλάβιος; Μα αυτός θέλει να τα'χει καλά με όλους.
    Απλά, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το ρίξουμε στο υπερφυσικό, με προσευχές μην έχουμε πάλι νεκρούς, ή σοβαρούς τραυματισμούς. Δραματικές καταστάσεις που ακόμη δεν έχουν πιάσει πάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ Hades

    Βέβαια, εκτός από την Θάτσερ, ίσως θα μπορούσε να κάνει κάτι και ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΥΛΑΣ.

    Ή όχι.

    Πάντως το κόνσεπτ "Ας πλακώνονται στο ξύλο μεταξύ τους και με τους μπάτσους αντί να πλακώνουν εμάς" είναι αρκούντως αποδοτικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...