Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2011

Έλλην θα σώσει την ένδοξον πολιτείαν του Τέξας και θα συντρίψει τον Αντίχριστον!

Οι ΗΠΑ, όπως κάθε ένας από τους 11.000.000 Έλληνες οικονομολόγους γνωρίζει, βρίσκεται εις dire straits, εις πολύ δύσκολον κατάστασιν οικονομικώς. (Ουδεμία σχέση με το ομώνυμο συγκρότημα).

Ο πρόεδρος Ομπάμα εδήλωσεν ότι θα κηρύξει στάσιν πληρωμών τις 2 Αυγούστου εάν δεν αυξηθεί η οροφή του χρέους πέραν των 14 τρισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ. (Εις Ομηρικήν διάλεκτον: Μπλαφό. Μετά το πήραν οι Γάλλοι και το έκαμαν plafond).

Όμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και πολλές πολιτείες της ακατάλυτου ενώσεως θεοπλήκτων δημοκρατιών, όπως οι πολυπληθέστερες Καλιφόρνια και Τέξας.

Αξιοπερίεργον δε είναι το γεγονός ότι τέτοιου είδους προβλήματα παρουσιάζει η ευσεβέστατη πολιτεία του Τέξας, πατρίς του γνωστού πολέμιου της νέας τάξης πραγμάτων Αλεξίου Τζόουνς.

Ο κυβερνήτης της εν λόγω πολιτείας Rick Perry, απεφάσισε να λύσει το πρόβλημα προσευχόμενος μαζί με χιλιάδας άλλους Τεξανούς εις το στάδιον Reliant, έδρα των ενδόξων Houston Texans τις 6 Αυγούστου.

Πιθανώς να απονεμηθεί και η θέση του κυβερνήτου της πολιτείας εις τον θεόν αυτοπροσώπως για καλύτερα αποτελέσματα.

Όμως εκτιμώ ότι δεν χρειάζονται τέτοια δραστικά μέτρα.

Η Ελλάς, η φωτοδότις της ανθρωπότητος, έχει την λύσιν εις το πρόσωπο του Δημητράκη του πορνομετανάστου, που θα συντρίψει τον αντίχριστον. Ιδού:Γαμείτε χριστιανοί διατί χανόμεθα.

11 σχόλια:

 1. θεοφιλέστατε εν χριστώ αδελφέ Κάρολε, σας εφιστώ την προσοχή εις το ότι ο αντίχριστος πιθανολογείται πως -πέρα από Έλλην- θα είναι και γκέουλας!!!

  Να, δείτε το σχετικόν θεοφιλές λίνκιον, αν δεν με πιστεύετε!

  Επομένως, τα περί σούπερ-εγγόμενας που λέγει το ιερόν βίδεον, μάλλον είναι αιρετικά!!!
  :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. dimitrakis29 ο γνωστος πορνομεταναστης με videakia στο youtube που βγαζουν πολυ γελιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Νομίζω ότι και στην προσευχή προηγούμεθα κατά πολύ. Ιδίως τα πρωϊνά όσοι βρίσκονται ιδίως στους δρόμους έχουν την παναγία όλη την ώρα στο στόμα τους. Και συχνά όχι μόνο αυτήν κιόλας. Πάντως ο τσολεεύς είναι σχεδόν επικός. Νομίζω πως κι αυτός ομηρικός πρέπει να είναι -ως προς την καταγωγή πάντοτε, διότι μην ξεχνάμε ότι οι Αχαιοί φορούσαν φουστανέλες και ήτο χριστιανοί ορθόδοξοι, δείγμα της αδιαλείπτου συνέχειως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. A certain crazed alien penguin28 Ιουλίου 2011 - 8:35 μ.μ.

  Θεός! Όχι θεός, ημίθεος!
  Που πάς και τα βρίσκεις ρε συ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΛΕΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΗ ΧΟΝΤΡΙΚΗΣ...!?! ΘΑ ΠΟΥΛΑΩ ΣΟΥΡΓΕΛΑ.!ΑΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΙΑ... ΚΑΙ ΜΕ ΔΩΚΙΜΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ... ΤΕΤΟΙΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ...ΣΟΥΡΓΕΛΑ.... ?!!!! ΘΑ ΕΙΠΑΡΧΕΙ ΛΕΤΕ....?? ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ...?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ πρκλς

  Ου σιξ χάνδρεδ ενδ σίξτυ σιξ!

  @ jorz

  Με την βοήθειά του όλοι θα γαμήσουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. @ Hades

  Είμεθα λαός ευσεβής και θεοφοβούμενος.

  Επίσης αγαπάμε την Παναγιά.

  Επίσης ο Όμηρος έτρωγε καταϊφι.

  @ A certain crazed alien penguin είπε...

  Το δαιμόνιο της φυλής με τραβά οσάν μαγνήτης!

  @ Ανώνυμος

  Για τα πάντα υπάρχει πελατεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. τώρα μπορώ να πεθάνω απτά γέλια ξέροντας πως τα έχω δει όλα σε αυτή τη μάταιη ζωή(ή μήπως όχι.Αλλά πόσες κεραμιδιές να αντέξω ο κακομοίρης ;))
  εγώ πάντως προτείνω τον jesus himself για να ξεφύγει απτήν σκιά του daddy και της mommy

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. @ περσέας

  Ο Δημητράκης είναι Μύθος, αλλά... πάντα υπάρχει ένας μεγαλύτερος μύθος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. φιλτατε pølsemannen ΔΕΣ εδω...http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/mystiske-svensker-kobles-til-breivik-3548741.html...ΚΑΙ εδω..http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/hevder-breivik-fikk-militaer-trening-i-hviterussland-3548338.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...