Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Patria Socialismo y Bolivar, Muchos Burritos Por La Gente


Στην παρούσα κρισάρα της Ευρωζώνης, όλα τα δυσοίωνα ενδεχόμενα είναι πιθανά, ακόμα και η ανάγκη να εκδιωχθεί η χρεοκοπημένη Ελλάδα από την Ευρωζώνη και να αναγκαστεί να κόψει νέο δικό της νόμισμα.

Φυσικά, μην νομίζετε ότι θα σας πω με ύφος 47 καρδιναλίων ότι «έτσι θα γίνει ναούμε» διότι δεν είμαι θρήσκος, σε αντίθεση με τον παππού μου τον αρσιβαρίστα. Αν ήμουν θρήσκος θα σας το έλεγα το παραμύθι με ύφος 456 καρδιναλίων.

Απεναντίας όταν λήξει σε 20 ημέρες η επιστημονική δημοσκόπηση κάτω από τον τίτλο του ιστολογίου, θα σας φέρω το διαμάντι της ανατολής, την κβαντοκαρμική αστρολόγο Νταίζη Τσαπερδόνογλου να ψυχολογήσει το πώς και γιατί ψηφίσατε ότι ψηφίσατε.

Τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα είναι:

1. ΜΠΟΛΙΒΑΡ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ 17 (30%)

2. ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 9 (16%)

-.ΦΡΑΓΚΟ CFA (ΑΦΡΙΚΗΣ) 9 (16%)

-.ΔΡΑΧΜΗ 9 (16%)

-.ΕΥΡΩ 9 (16%)

6. ΔΗΝΑΡΙΟ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ 3 (5%)

Άλλα ντάλα δηλαδή, αλλά παρατηρούμε μία σαφή προτίμηση προς την εκδοχή του σοσιαλισμού αλά Ουίγου Τσάβες, όπερ και ο κουλός τίτλος του ποστίου.

Έχω την αίσθησιν ότι τα μπλουζάκια με τον Τσε Γκεβάρα, έχουν μπολιάσει τον ομφαλό της γης με λατινοαμερικάνικο μπρίο.

Señoras y señores, muchas gracias por su atención.

8 σχόλια:

  1. Gracias a usted!

    Εμείς ψηφίζουμε κάργα bolivares.

    (και αν δεν σας κάνει κόπο, βάλτε άλλο ένα r στα burritos...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντωνάκης ή Ουίγος;

    Μάλλον Ουίγος με burritos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΙΣΧΟΣ !!!!
    Λατινοαμερικανολιγούρηδες , ονειρεύεστε επαναστάσεις και εθνική ομάδα που παίζει μπάλα όπως αυτά τα τσίρκουλα στο Copa America . Ρε πάρτε το χαμπάρι , το Φράγκο της Αφρικής είναι πιό κοντά στις ρίζες μας . Να γίνει και κάνας εμφύλιος να βρουν και καινούργιο παιχνίδι τα μικρά παιδάκια , να παίζουν boy soldier , να βγάζει το διεφθαρμένο ποδόσφαιρό μας κάνα μαύρο διαμάντι και να μας εκμεταλλεύονται οι πολυεθνικές σαν Αφρικανική χώρα και όχι σαν εν δυνάμει Ευρωπαίους . Εν τέλει, καλύτερος είναι ο Τσάβες από τον μεγάλο ηγέτη , στρατηγό (generalissimo για να καταλαβαίνεται και εσείς οι Λατινολιγούρηδες) Idi Amin Dada ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Spyros

    Μα ποια υποσαχάρια (μαύρη) Αφρική μου λέτε; Εμείς ήρθαμε με διαστημόπλοια από τον Σείριο και χτίσαμε τις πυραμίδες της Αιγύπτου αλλά κυρίως αυτές που βνρίσκονται στην Αμερικανική ήπειρο. Αζτέκοι, Μάγιας, Ίνκας, κοντοχωριανοί είναι.

    Μετά όμως ένας τρόμπας έχασε τα μάνιουαλ συντήρησης των διαστημοπλοίων και από τότε όχι διαστημόπλοια, αλλά ούτε ποδήλατα δεν φτιάξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το θεωρώ ανεπίτρεπτον να μην προτιμούμε το εγχώριο προϊόν όπως εκείνο το μήλο ΧΙλής που αποκαλύψατε, ήτοι τον Φοίνικα του Καποδίστρια εν προκειμένω, ο οποίος Καποδίστριας μας έφερε και την πατάτα άλλωστε. Άσχετο, ξέρω. Οι ελληνικές ζέστες είναι σε συνδυασμό με τις σοσιαλιστικές προοπτικές της χωρός, μην δίνεις βάση... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Hades

    Άι δεν ήταν ο Καποδίστριας θα τρώγαμε τώρα σουβλάκια με τηγανητές (προτηγανισμένες) μελιτζάνες (Βελγίου μέσω Αιγύπτου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άσε τις τσιριμόμονιες μαστρο-Πολσεμάνογλου, Σουηδο-Έλληνα σκιντζή προφήτη, και πες μας πότε επιτέλους θα κατέβει η "Ξανθή Γενιά" να σώσει τη "Ζαβή Γενιά"!!! Και ποια είναι αυτή η Ξανθιά Γενιά: Ρώσοι, Ουκρανοί, Σουηδοί, Ανδρομεδανοί ή μήπως Κασσιοπαίοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Μιχάλης Καματερός

    Από την Ανδρομέδα! Από την Ανδρομέδα! Τώρα ζεσταίνουν τους κινητήρες αντιύλης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...