Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Το φιλότιμο κιτρινόμαυρο Ντεσεβώ.


Η ιστορική ομάς των προσφύγων, ΑΕΚ εισήλθε εις την σεζόν 2011-12 με τους πλέον απαίσιους (μη αίσιους) οιωνούς.

Διοίκηση γιόκ, λεφτά γιόκ, γήπεδο γιόκ, χειρότεροι παίκτες από την προηγούμενη σεζόν και ένας ανύπαρκτος Ισπανός προπονητής με μεγάλη μύτη που θυμίζει καρικατούρα του συνονόματου του Αργεντινοϊσπανού σκιτσογράφου Gimenez.

Όμως, αυτό το κράμα απλήρωτων, περίεργων, υπέργηρων, αλλά και ορισμένων νεαρών ταλαντούχων παικτών, με την προσθήκη ενός θρήσκου προπονητή, καταφέρνουν και αγωνίζονται με φιλότιμο κρατώντας την ομάδα σε καλύτερα επίπεδα από πέρυσι. (Πιθανώς έχει βοηθήσει η Παναγιά η κιτρινόμαυρη).

Η όλη κατάσταση θυμίζει ένα ηρωικό Ντεσεβώ που τρέχοντας συνέχεια στα κόκκινα, προσπαθεί να ανταγωνιστεί αυτοκίνητα μεγαλύτερης ιπποδύναμης, αλλά με υπερφίαλους οδηγούς που μπορεί να στουκάρουν την Φεράρι τους και να μην τερματίσουν καν.

Που μπορεί να φτάσει το Ντεσεβώ;

Μέχρι και στο να επαναλάβει το κουφό του 1988-89, όπου η ΑΕΚ με 3-4 καλούς ποδοσφαιριστές και μια καραβιά απίθανους, πήρε το πρωτάθλημα με γκολ του … Καραγκιοζόπουλου.

Βέβαια τα λεφτά είναι πολλά στο Τσου Λου και αναμένεται να δούμε κάτι απίθανες ομορφιές του ποδοσφαίρου αν φανεί πως στραβώνει η δουλειά για τους Μαρινάκηδες. Aλλά το Ντεσεβώ με την βοήθεια της Παναγιάς της Κιτρινόμαυρης, ή ακόμα και του Οντότητα (κατά Πανουτσοκαρπετόπουλους) μπορεί και να κάνει κάνα μπραφ περίεργο.

1989: Ολυμπιακός- Καραγκιοζόπουλος 0-1

14 σχόλια:

  1. Λες να το σηκώσει η ΑΕΚ και να καταστραφεί τελικά το κόσμος το 2012; Αλλά όπως είπες κι εσύ κάποιος θα βάλει το χέρι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αν σας παρηγορεί καθόλου... σύντομα και ο τριφυλλοφόρος θα βρίσκεται στο ίδιο χάλι... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Πρόεδρος Α.Π.Ι.

    θα δούμε πράματα και θάματα. Μονόκερους, ομορφιές του ποδοσφαίρου, τα πάντα για να μην τελειώσει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ κουκαράτσας

    Καλά, δεν έχει ο Τσάκας άλλους 42 πρίγκιπες στο μανίκι του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Που να έπαιζε και ο Τζίμης Πατίκας...

    Υ.Γ. πολύ θα γούσταρα να έπαιζε μόνο με πιτσιρίκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ tiktos

    Κλωναρίδης, ο νέος Καραγκιοζόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όχι, όχι, δεν θα το αντέξω!
    Η υπερβολική δόση ευτυχίας θα αποβεί μοιραία και θα παριστάνω στο Δαφνί τον πατριάρχη με την αγιαστούρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πού ξέρεις. Μπορεί η Παναγία να μη βοηθήσει παιδάκια με HIV ή ανέργους Έλληνες και να βοηθήσει μια ιδιωτική ανώνυμη εταιρεία λακτίσματος μπάλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ένας στρατολάτης

    Ευλόγηcον +Γέροντα+!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ ο δείμος του πολίτη

    Πρόσεξε, όχι Παναγιά ότι κι ότι, Παναγιά η Κιτρινόμαυρη!

    Αν και εδώ που τα λέμε, ούτε Παναγιές, ούτε Άγιοι, ούτε Βούδες, έχουν βοηθήσει να λυθούν τα πραγματικά προβλήματα της ανθρωπότητας... Οι ερευνητές ιατροί έχουν κάνει απείρως περισσότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ, ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ. ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ DEUX CHEVAUX ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΧΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ. ΣΑΝ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΡΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΤΛΟΣ ΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ stevenavramidis

    Τριπλός τίτλος για αυτοκίνητο δύο φορολογήσιμων ίππων (με το Γαλλικό σύστημα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το πιο σωστό το είπε ο Γεωργίου: οι συγκεκριμένοι πιτσιρικάδες είναι ικανοί ακόμη και να πληρώσουν για να παίξουν βασικοί στην ΑΕΚ οπότε είναι απολύτως λογικό να δίνουν και το 110% των δυνατοτήτων τους. Το πρόβλημα θα δημιουργηθεί αν αρχίσουν να επιστρέφουν Δέλλες, Λυμπερόπουλοι και λοιπαί σημαίαι.

    Την άποψή μου πάντως στην έχω πει για την ομάδα σου: αν δεν την αφήσουν να πεθάνει δεν πρόκειται να αναγεννηθεί από τις στάχτες της. Οι εποχές των παχιών αγελάδων με τις χίλιες διευκολύνσεις εκτιμώ ότι παρήλθαν οριστικά. Πλέον μόνο Δ' Εθνική και Μελισσανίδης μετά, στο παρακαλετό από την ορίτζιναλ κιόλας για να ξεπλυθεί η ντροπή των (τότε) εκλογών της ερασιτεχνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Hades

    Είσαι βλάσφημος!

    Ο Οντότητας (κατά Πανουτσοκαρπετόπουλους) θα σε τιμωρήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...