Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Κρυστάλλινες σφαίρες. (Doom and gloom and stuff that goes boom).



Τις προάλλες παρήγγειλα από μια έγκυρη εκπομπή τηλεμάρκετινγκ, δύο «Κβαντοκοσμικές νανοβιονικές βιοκρυσταλλοσφαίρες». Κόστιζαν περίπου €99,99 με πληρωμένα τα έξοδα μεταφοράς. Δεδομένου ότι έρχονταν με εγγύηση 666 ετών από το σάιτ του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, αποφάσισα να τις αγοράσω. Άλλωστε στο τέλος του μήνα μου είχαν περισσέψει ΑΚΡΙΒΩΣ €99,99 και επειδής ο σουβλατζής της περιοχής λείπει ακόμα στην Νάξο, απεφάσισα να κάνω κάποια επένδυση στο μέλλον.

Ιδού λοιπόν τα αποτελέσματα που έλαβα από την χρήση των δύο κρυστάλλινων σφαιρών:

Κρυστάλλινη σφαίρα Ι

Η κατά Σαμαρά συνωμοσία της δραχμής και τρίχες κατσαρές περί εξόδου της Ελλάδας από το Ευρώ.

Η Ελλάδα δεν θα βγει από το Ευρώ. Αν είναι κάτι να βγει, αυτό θα είναι το Ευρώ από την Ελλάδα, διότι αυτό θα έχει καταρρεύσει. Δύο κατά την αποψάρα μου είναι τα επικρατέστερα σενάρια που ανοίγονται μπροστά μας:

1. Κατάρρευση τελικά του Ευρώ, διότι πώς να το κάνουμε δεν γίνεται να έχουν κοινό νόμισμα η Ψωρογιώργαινα (τέως Ψωροκώσταινα χωρίς VISA platinum), η Γερμανία, η Γαλλία, η Ισπανία, η Πορτογαλία και η... Εσθονία. (45%).

2. Βίαιη ομοσπονδοποίηση της Ευρωζώνης με την δημιουργία ενός ενιαίου υπουργείου οικονομικών για την ΕΕ, που θα καταργεί τα επιμέρους υπουργεία των χωρών. Το επιχείρημα γι αυτήν την αντιδημοκρατική εξέλιξη (Εκλέγεται η κομισιόν; Όχι. Θα εκλέγεται ο υπουργός οικονομικών της ΕΕ; Όχι.) θα είναι το "Πρέπει να σώσουμε την Ευρωζώνη". (40%).

3. Τα ρέστα Πακοτίνια (15%).

Εσάνς συνωμοσιολογίας: Το Ευρώ επίτηδες σχεδιάστηκε λάθος εξ' αρχής, ώστε με την κατάρρευσή του, να δοθεί η αφορμή για την παρά την θέληση των λαών ομοσπονδοποίηση της Ευρώπης. Σιγά τώρα μην κάθονται να πείσουν τους πληβείους να αφήσουν τις εθνικιστικές τους τάσεις.

Κρυστάλλινη σφαίρα ΙΙ

«...Ακόμη και το 2008, την εποχή δηλαδή που χιλιάδες νέοι διαδήλωσαν κατά της αστυνομίας -και παρεμπιπτόντως κάηκε η Αθήνα- μετά τον φόνο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Και είναι ίσως ιστορική ειρωνεία ότι πολλά από τα δεκαπεντάχρονα και δεκαεξάχρονα του «μεγάλου ξεσηκωμού», εκείνα που φώναζαν «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», τώρα συνωστίζονται στις εισόδους εισαγωγής στις αστυνομικές σχολές. Πού πήγε όλη αυτή η οργή; Πώς χάθηκε το μένος κατά της αστυνομίας συνολικά και κατά των αστυνομικών συλλήβδην;...» Πάσχος.

Αθήνα 2017:

Ο Γ' Παγκόσμος πόλεμος μαίνεται στα μέτωπα της Αυστραλίας, της Βόρειας Γερμανίας - Κεντρικής Ευρώπης, του Τέξας, καθώς και της Αραβικής χερσονήσου.

Στην ακόμα υπό ΝΑΤΟϊκό έλεγχο Αθήνα, κυβέρνηση Μιχαλολιάκου.

Σε ένα μπομπάδικο (μπαρ) του Εξαρχείου, ένας μεθυσμένος Χρυσαυγίτης μέλος των ελληνοπρεπών Μαιανδροστούρμαμπτάιλουνγκεν, σφάζει στο γόνατο έναν μπάτσο σε έναν τσαμπουκά για τα μάτια μας Ουζμπέκας μεταμφιεσμένης σε Καραγκούνα.

Σχεδόν αμέσως, μπάτσοι, αξιωματικοί του Στρατού και άλλοι καραβανάδες που βρίσκονταν σε άδεια από το μέτωπο του Δομοκού, κάνουν το κέντρο παρανάλωμα του πυρός.

Οι Χρυσαυγίτες αδυνατούν να ελέγξουν την κατάσταση. Ο Μιχαλολιάκος δίνει διαταγή: "Προστατέψετε πάση θυσία το Μαξίμου. Όλα τα άλλα ας γίνουν πουτάνα!".

Ο Πάσχος δεδικαίωται.

Διαβάστε τι έγραψε και ο Άδης για το θέμα παρατηρόντας ενδελεχώς την δικιά του «Κβαντοκοσμική νανοβιονική βιοκρυσταλλοσφαίρα» εδώ.

7 σχόλια:

  1. Αφού διάβασα το σεντόνι του Άδη του άφησα το παρακάτω σχόλιο χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να μελετήσω την «Κβαντοκοσμική νανοβιονική βιοκρυσταλλοσφαίρα» αλλά φορώντας μόνο την νανοβιονική του μπαντάνα:

    Το τραγικό δεν είναι τι γράφει ο Πάσχος.
    Το τραγικό είναι ότι οι νέοι μας, όπως γινόταν πάντα, επιλέγουν σχολές που θα μπορέσουν να τους προσφέρουν ένα σίγουρο εισόδημα στην ζωή τους και αυτές είναι σήμερα οι σχολές με στολή αντί για τις σχολές που βγάζουν επιστήμονες αλλά οι οποίοι τελικά παραμένουν άνεργοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ αθεόφοβος

      Εμ, έτσι. Κάποιοι πιο δημιουργικοί επιλέγουν να γίνουν γεωπόνοι γιατί ξαφνικά τα παρατημένα χωράφια στο χωριό μοιάζουν σαν καλή μπίζνα σε μια χώρα με τραγική ανεπάρκεια σε αρκετά βασικά τρόφιμα. (Βρε 6 στα 7 κιλά φακές εισαγωγή από Τουρκία - Καναδά; Αμάν).

      Άσε Αθεό, δεν περνάει πια η μπογιά μας. Γιατροί, δικηγόροι, μηχανικοί δεν είναι πλέον περιζήτητοι γαμπροί. :-Ρ

      Διαγραφή
    2. Και αυτό δεν είναι το λογικό, Αθεό; Σε μία τέτοια κατάσταση, τι να θέλει να γίνει όταν μάλιστα δεν έχει μία οικογενειακή οικονομική βάση ικανή να τον στηρίξει; Έχουμε κάνει καμία ανάλυση της οικονομικής κατάστασης των παιδιών αυτών;

      Διαγραφή
  2. Pølse: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟΙ?!?! Μα άλλα έγραφε στο προσπέκτους της σχολης οταν μπήκα....*föralltidensam*...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχόλιό μου όταν πρωτοδιάβασα το άρθρο του ένός και μοναδικού Πάσχου ήταν τι να πρωτοσχολιάσω; Το ανεκδιήγητο κι άκρως αναπόδεικτο συμπέρασμα ότι 'μέλλον της χώρας φαίνεται από τις βάσεις εισαγωγής στα ΑΕΙ και τα ΤΕΙ;'
    Να σχολιάσω το ότι 'πολλά από τα δεκαπεντάχρονα και δεκαεξάχρονα του ''μεγάλου ξεσηκωμού'', εκείνα που φώναζαν ''μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι''», τώρα συνωστίζονται στις εισόδους εισαγωγής στις αστυνομικές σχολές. Πού πήγε όλη αυτή η οργή;'
    Αλήθεια, ρε Πάσχο (με συγχωρείς για τον ενικό), πώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι οι νέοι που εισήχθησαν ή δήλωσαν αστυνομικές σχολές, ασκούσαν βία ή έβριζαν αστυνομικούς; Σε ποια κοινωνιολογική μελέτη στηρίζεται το συμπέρασμα; Σε ποια δημοσκόπηση, ίσως;
    Και άντε οι γονείς είναι αγράμματοι (γραμματιζούμενε ελιτιστή εσύ), τόσο καλή ήταν η σχολική κοινότητα, τόσο υπέροχες οι μέρες στο σχολείο ώστε τα παιδιά κόντρα στη συνείδησή τους αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους για να γευτούν δακρυγόνα;
    Θα συμφωνήσω όμως (όχι στο α΄ πληθυντικό πρόσωπο ) ότι "αναθρέφουμε μια ευνουχισμένη γενιά. Δεν μπορεί τόσοι νέοι άνθρωποι να ονειρεύονται να γίνουν αστυνομικοί ή στρατιωτικοί". Φυσικά ανδρώνεται μία γενιά ευνουχισμένη από τον τρόμο της ανεργίας, την τρομοκρατία της ελεύθερης σκέψης που το δικό σου κομφορμιστικό σχολείο τίκτει, το φόβο της ένδειας που η δική σου νεοφιλελεύθερη πολιτική γεννά.
    Και όντως "αυτή η γενιά αναπαράγει το σύνολο των πεποιθήσεων της προηγούμενης" γιατί ακριβώς ρόλος κάθε σχολικού συστήματος είναι να συντηρήσει το κοινωνικό μοντέλο που το συντηρεί
    .
    Μία μπούρδα ήταν το άρθρο. Από τις πολλές που λέει ο Πάσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...