Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Απλώνοντας σαντιγί πάνω στην κοπριά. (Επιθετικό πολιτικό μάρκετινγκ).

Κάποιοι, (όχι πολλοί διότι αλλιώς θα χάλαγε η πιάτσα) πολίτες του Γιουνάν Μπεηλίκ, θα παραξενεύτηκαν που η ΧΑ πήγε να υπερασπιστεί τα όσια και τα ιερά της Ορθοδοξίας στο θέατρο «Χυτήριο», όπου κατά την κρίση κάποιων θρησκόληπτων κινδύνευε η ύπαρξη και η τιμή του Δημιουργού (κατά την αντίληψή τους) του χαοτικά μεγάλου σύμπαντος (αυτό ίσως να μην έχει υποπέσει στην αντίληψή τους).

Είναι πραγματικά αστείο να θεωρήσει κανείς ότι η όποια δύναμη δημιούργησε το σύμπαν των τρισεκατομμυρίων αστεριών και πλανητών, κινδυνεύει από μερικά μικρόβια πάνω σε έναν γαλάζιο κόκκο άμμου. Προφανώς, οι περισσότεροι θρησκόληπτοι κατά βάθος γνωρίζουν ότι ασπάζονται μύθους για να ξορκίσουν τον φόβο του θανάτου. Η μοίρα των ανθρώπων είναι ο θάνατος και των θεών η λήθη. (Θυμάται κανείς τον Θωρ ή την Άρτεμη ρε παιδιά; A, 5-6 πυροβολημένοι, OK. Περασμένα μεγαλεία).

Όμως εμάς, σαν σκεπτόμενους πολίτες, (εγώ σκέφτομαι βυζιά και κώλους τουλάχιστον 7 ώρες την ημέρα) μας απασχολεί το πώς μία νεοναζιστική γκρούπα θαυμαστών του Χίτλερ το γύρισε σε ορθοδοξία στυλ Καρατζαφέρη. Βρε κάτι Άριοι Svartskallar (Μαυροκέφαλοι) και Blattejävlar (Κωλωξένοι) που θαυμάζουν τον Αδόλφο… Μάλλον χρειάζονται κάποιο reality check από τίποτα υπερβόρειους γαλανομάτηδες νεοναζί…

(Άριο μουσικό διάλειμμα).


Λοιπόν γιατί η ΧΑ ασχολείται με τους θρησκόληπτους;

Μα διότι θέλει να αυξήσει την πελατεία της. Σε εποχές με σχετική ευημερία, μια γκρούπα νοσταλγών του Αδόλφου δεν θα έμπαινε στην Βουλή με τί-πο-τα. Τώρα με το προφίλ του «ενάντια σε όλους και όλα» εκμεταλλεύεται την αγανάκτηση των πιο αμόρφωτων και προκατειλημμένων στρωμάτων της κοινωνίας. Και ξέρει ότι η αγορά των θρησκόληπτων στην Ελλάδα είναι μεγάλη. Των νοσταλγών του Αδόλφου ΟΧΙ. Αμφιβάλω αν υπάρχει Έλληνας που δεν έχασε κάποιον πρόγονό του εξ αιτίας της τριπλής κατοχής Γερμανών, Ιταλών και Βουλγάρων. Ένας θρησκόληπτος δεν είναι κατά κανόνα τόσο χαζός ή σκατόψυχος ώστε να πάει να συνταχθεί με τους νοσταλγούς των Ναζί που ξεπάτωσαν την Ελλάδα.

Όπερ, η ΧΑ πουλάει θρησκεία πάνω στις Χριστοπαναγίες του Παναγιώταρου και ό,τι πιάσει. Ορθόδοξη σαντιγί πάνω στα ναζιστικά σκατά. Και θα πιάσει. Ούτως ή άλλως, όλοι οι άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί, σκατιάδες είναι στην συνείδηση όσων χαμηλής μορφωτικής στάθμης και παιδείας ατόμων έχουν χτυπηθεί ΒΑΡΒΑΡΑ από την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ κρίση του καπιταλισμού – καζίνο.

Και ξέρετε, πολλοί από τους ψηφοφόρους της ΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
Αν ρωτήσεις κάποιον ψηφοφόρο της ΧΑ για την 28η Οκτωβρίου, το πιο πιθανό είναι σου πει:

«Την 28η Οκτωβρίου ο Καραϊσκάκης σήκωσε το Γιούρο στις Θερμοπύλες φωνάζοντας ΑΕΕΕΕΡΑΑΑ!!! Πράσινοι και Βένετοι εν τούτω ΝΙΚΑ!».

Η Ελλάδα δεν είχε ισχυρή οικονομία, ήταν ραντιέρικη, δεν είχε σωστή παιδεία, δεν είχε δικό της νόμισμα, έστω την αδύναμη δραχμούλα, ζούσε με δανεικά, έσκασε η παγκόσμαι φούσκα το 2008, χαιρετίσματα.

Την ΧΑ, θα την λουστούμε τώρα, μαζί με ότι άλλο θα έρθει στο εγγύς μέλλον, ίσως και τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο, μπας και ανοίξουν οι δουλειές.
Η ΧΑ πήρε 7% και με δεδομένη την επερχόμενη κατάρρευση, στις επόμενες εκλογές θα πάρει 15-20% και ο Τσίπρας θα είναι πρώτο κόμμα. Να τον ακούτε το Γέροντα Κάρολο. Προέβλεψε και το Γερμανία – Σουηδία 4-4. Όταν έπαιζαν τις καθυστερήσεις ένας καλικάντζαρος ντυμένος τσολιάς στον ώμο μου, μου ψιθύρισε:

«Μη μασάς, η Σουηδία θα ισοφαρίσει».

Περαστικά μας.

(Στο επόμενο, μα τον Θωρ, την Άρτεμη και τον Τουτάτη, το Γ' μέρος περί παγκοσμιοποίησης. Στην προσκοπική μου τιμή).

10 σχόλια:

  1. Αν ρωτήσεις κάποιον ψηφοφόρο της ΧΑ για την 28η Οκτωβρίου, το πιο πιθανό είναι σου πει:

    «Την 28η Οκτωβρίου ο Καραϊσκάκης σήκωσε το Γιούρο στις Θερμοπύλες φωνάζοντας ΑΕΕΕΕΡΑΑΑ!!! Πράσινοι και Βένετοι εν τούτω ΝΙΚΑ!».


    Αντε ρε... προκατειλημμένε! Τα παιδιά έχουν λόγο και σκέψη!!

    http://www.youtube.com/watch?v=fYGNYaILE8I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον χρειάζονται κάποιο reality check από τίποτα υπερβόρειους γαλανομάτηδες νεοναζί…

    Σκέψου να πέσει στα χέρια τους ο Μιχαλολιάκος και να θέλει να τους πείσει πως είναι Άρειος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ αθεόφοβος

      Ίσως ένα κασκώλ του Άρεως Θεσ/νίκης να βοηθούσε... :D

      Διαγραφή
  3. Πέφτω από τα σύννεφα τώρα (πάντα ήταν πολύ in να πέφτεις από τα σύννεφα). Δηλαδή θες να πεις ότι αυτό το εθνικιστικό-φασιστικό γκρουπ είναι λαϊκιστές και λένε ότι θέλουν να ακούσουν οι νοητικά ασθενέστερες μάζες; Μου φαίνεται τόσο απίστευτο όσο στους ΧΟ ότι υπήρχε ο Τ-rex.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Neropistolero

      Tι; Δεν ήξερες ότι ο Τ-rex ήταν ΧΟ; Να διαβάζεις Λαικόπουλο να μορφώνεσαι! :D

      Διαγραφή
  4. Ορθότατος. Η ΧΑ θα πρέπει να πλαφονάρει στα ποσοστά της Γαλλίας που εδίδαξε εξ άλλου τον κόσμο με τα συνθήματα της επανάστασης της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γονιδιακά η Χρυσή Αυγή είναι δίπλα στους θρησκόληπτους. Το μίσος για το διαφορετικό τους ενώνει, η λογοκρισία και η απαγόρευση (ως επιθυμία) για τον άλλο λόγο τους συνταυτίζει. Εξάλλου, οι περισσότεροι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι ακροδεξιών γενικώς αντιλήψεων (με τον ένα ή άλλο τρόπο) και υπερβολικά θρήσκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ο δείμος του πολίτη

      Σωστό.

      Πιθανολογώ ότι οι θρήσκοι θα καταλάβουν ότι κακώς ψήφισαν παγανιστές - σατανιστές ναζί, μόνον εάν αυτοί (μπρρρρ...) γίνουν εξουσία!

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...