Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Καζαμίας 2013 μέρος 1. Η ντοπαρισμένη, κοινωνικώς Δαρβινική, ελευθέρα αγορά, οδηγεί τον λαόν του Ζεράρ του Ντεπαρτιέν και μπράβο της.


Είναι πλέον προφανές ακόμα και στους αδαείς, ότι ο κόσμος (το τριάρι προικώο της θείας Ούρσουλας και το αυθαίρετο εξοχικό στην Λούτσα) δεν τελείωσε την 21-12-2012. Γι αυτό υπάρχουν πολλές εξηγήσεις, που κυμαίνονται από το ότι το προικώο της θείας Ούρσουλας το έσωσαν τα εξωγήινα αδέλφια μας από τον Σείριο, έως το ότι το αυτό προικώο το έσωσε ο Αντώνης ο Σαμαράς αυτοπροσώπως. Τι διάολο, τόσα βραβεία πήρε στας Ευρώπας, δεν μπορεί. Βέβαια κάποιοι άλλοι κακοήθεις λένε ότι η μυθολογία των Μάγια ήταν απλά ένας σωρός από καβαλίνες, όπως και ένα σωρό άλλες μπούρδες που διαδίδουν επί πληρωμή διάφοροι απατεώνες, αλλά τι ξέρουν αυτοί; Λιακό έχουν διαβάσει; Ε;

Αλλά ας δούμε τώρα την αληθινά αληθινή αλήθεια για το τι θα συμβεί το 2013, από τότε που ένας Κινέζος μανδαρίνος έριξε την μεγαλύτερη πορδή δυτικά του Πέκος. (Σπόντα για τα πολλά και διάφορα ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ συστήματα χρονολόγησης, που χρησιμοποιούν οι κυρίαρχοι του σύμπαντος, άνω θρώσκοντες καταναλωτές Αμβούργιων τε και Τσηζβούργιων).

Και όλα αυτά στην συμφέρουσα τιμή των € 9,99 μαζί με εν σακουλίδιον σπόρους για μανιτάρια πλευρώτους για την ώρα που θα έρθει η καταστροφή.

ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ ΓΕΝΑΡΗΣ

Η κυβέρνησις των θρασύδειλων Κουίσλινγκ (Το Τσολάκογλου είναι σκέτη βλαχοντίσκο), πιάνει στον ύπνο τους αδιόρθωτους τεμπελχανάδας Γκιαούρηδας που είχαν βαρυστομαχιάσει από τους 3,27 κουραμπιέδας (μέσος όρος) που είχαν χλαπακιάσει το 12ήμερον και προτείνει τα εξής μέτρα πνοής:

Αύξηση της τιμής των καυσίμων 10 φορές ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους 10 φορές.
Αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών 5 φορές, ώστε να αυξηθούν τα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων 5 φορές.
Αύξηση του ΦΠΑ στα πάντα στο 69% ώστε να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους από τον ΦΠΑ 3 φορές.
«Αυτά είναι τα τελευταία μέτρα» δήλωσε η τριανδρία που εκτελεί ευπειθώς τας εντολάς του κρυμμένου στα παρασκήνια της ΕΕ κατακτητή. (Όχι, η Μέρκελ ΔΕΝ είναι ο κατακτητής. Μπροστινή είναι).

Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand στοίχειωσε των ύπνο του Gerard Depardieu. «Ζεράααααρ!» του φώναξε. «Ζεράααααρ!». Ξύπνησε κάθιδρος στο καλυβάκι του στα Βελγογαλλικά σύνορα. «Μήπως ξέρεις κανένα καλό ανέκδοτο με Βέλγους;» ρώτησε την Σενεγαλέζα καθαρίστρια.

ΞΥΠΟΛΗΤΟΣ ΦΛΕΒΑΡΗΣ

Τα μέτρα πνοής δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα αφού πλέον κανείς δεν αγόραζε τίποτα, οπότε πάρθηκε η μεγάλη απόφαση να περικοπούν και άλλο τα έξοδα του κράτους.

Έτσι, καταργήθηκαν τελείως τα επιδόματα ανεργίας, η ηλικία συνταξιοδότησης ανέβηκε στα 85 (αναδρομικά), όπερ μεθερμηνευόμενον, όσοι συνταξιούχοι είναι κάτω από 85 θεωρούνται πλέον ενεργό εργατικό δυναμικό και καλούνται να βρουν εργασία. Στα νοσοκομεία, οι ασθενείς καλούνται να φέρουν μαζί τους τα απαραίτητα σύνεργα (φάρμακα, γάζες κλπ,) για την θεραπεία τους. Εάν δεν μπορούν, η Εκκλησία της Ελλάδος σε συμφωνία με την Εθνικήν Κυβέρνησιν θα παρέχει ιερέα για ξεμάτιασμα.

Σε έξαλλη κατάσταση ο φέρελπις Τσίπρας δήλωσε ότι θα διορίσει όλη την Ελλάδα στο δημόσιο της Βενεζουέλας (με απόσπαση) όπως του υποσχέθηκε ο Ουίγος ο Τσάβες και εύγε του. Ο γίγαντας Καμμένας δήλωσε ότι ανακαλύφθηκαν κοιτάσματα Βοθρονίου στο Καρπενήσι αξίας 11 τρις € και δι αυτό όταν εκλεγεί θα κατασκευάσει λιμάνι στο Καρπενήσι. Η ΧΑ μοιράζει σκαλιστήρια ΜΟΝΟ σε Έλληνες για να καλλιεργήσουν την μάνα Ελληνική γη.

Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand στοίχειωσε των ύπνο του Gerard Depardieu. «Ζεράααααρ!» του φώναξε. «Ζεράααααρ! Μην ξεχνάς την ΑΕΚ ντ’ Ατέν!» Ξύπνησε κάθιδρος στο καλυβάκι του στα Βελγογαλλικά σύνορα. «Μήπως έχεις πάει ποτέ να πηδήσει κανένας Έλληνας;» ρώτησε την Σενεγαλέζα καθαρίστρια.

ΓΔΑΡΜΕΝΟΣΚΑΛΠΗΣ ΜΑΡΤΗΣ

Χάρη στα μέτρα της πεφωτισμένης υπό την σοφίαν της τρόικας κυβερνήσεως, η ανεργία στον ιδιωτικό τομέα έχει φτάσει το 65%.Ένα εκατομμύριο Έλληνες έχουν μεταναστεύσει σε Τουρκία (ο Σουλεϊμάν την έκανε την δουλειά του τελικά), Βουλγαρία και Φύρομ. «Βρήκαμε την υγεία μας!» διαμηνύουν στους εν Ελλάδι συγγενείς με την βοήθεια σημάτων καπνού. Που λεφτά πλέον στην Ελλάδα για τηλέφωνο, πόσο μάλλον δε για υπολογιστές και ίντερνετ, ή ίντερνετ καφέ, ή έστω καφέ.

Εννοείται ότι δεν έχει απολυθεί ούτε ΜΙΣΟΣ δημόσιος υπάλληλος, άσχετα εάν ο μέσος μισθός στο δημόσιο (πλην στελεχών – αργομισθιών) είναι € 299. «Εάν απολύσουμε έστω και ΜΙΣΟ δημόσιο υπάλληλο, δεν ξαναβγαίνουμε ούτε με χειροβομβίδες» επιχειρηματολογεί στους άλλους δύο Κουίσλινγκ ο γίγας Σαμαρεύς.

Και φυσικά ούτε μισό Ευρώ από αυτά που έχουν καταχωνιάσει με διάφορους τρόπους οι μεγάλοι φοροφυγάδες δεν έχει εισπραχθεί. «Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει» δήλωσε ο γίγας Βαγγέλας στους άλλους δύο Νορβηγούς (Βαρέθηκα το Κουίσλινγκ).

Η ΧΑ κάνει εφόδους σε στέκια όπου υπάρχουν αναμμένα ρεσώ και ξυρίζει Συριζαραίους γουλί. «Είναι τεντυ- μπόηδες» δηλώνει ο αρχαιοελληνικού κάλλους Κασιδιαρεύς.

Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand στοίχειωσε των ύπνο του Gerard Depardieu. «Ζεράααααρ!» του φώναξε. «Ζεράααααρ! Μην ξεχνάς τον Οβελίξ που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς αγώνες στο Χέλλας!» Ξύπνησε κάθιδρος στο καλυβάκι του στα Βελγογαλλικά σύνορα. «Μήπως βρίσκεις ότι με παχαίνουν τα ριγέ;» ρώτησε την Σενεγαλέζα καθαρίστρια.

ΜΙΣΟΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΑΠΡΙΛΗΣ

Στην Ιταλία ο Μπερλουσκόνι παίρνει τον μπούλο στις εκλογές και εκλέγεται η κεντροαριστερά. Ο Καβαλιέρε δηλώνει: «Κάτσο! Εγώ είμαι ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ! Θα κάνω ότι έκανε ό Αυτοκράτωρ Σύλλας! Πάω Αιδηψό με την γκόμενα!».

Στις ΗΠΑ η οικονομία πάει κατά διαόλου, και οι πολιτείες του νότου υπό τις ιαχές του Αλέξη του Τζώνη, μαζεύουν υπογραφές ώστε να αποσχιστούν. Σε σχολείο της Μασαχουσέτης, 7χρονος οπλισμένος με αντιαρματικούς πυραύλους καθαρίζει 352 συμμαθητές και δασκάλους και γκρεμίζει τα κτίρια στα γύρω οικοδομικά τετράγωνα. Ο Αλέξης ο Τζώνης, μαζί με τον πρόεδρο της NRA ωρύονται: «Κάτω τα χέρια από τα κουμπούρια μας! Αν οι δάσκαλοι είχαν βομβαρδιστικά αεροπλάνα, τίποτα δεν θα συνέβαινε!».

Στην Ελλάδα 1εκ. συνταξιούχοι αποδημούν εις Κύριον. Ο Τσίπρας τρίβει τα χέρια του, διότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα πάει πολύ καλά στους ηλικιωμένους.

Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand στοίχειωσε των ύπνο του Gerard Depardieu. «Ζεράααααρ!» του φώναξε. «Ζεράααααρ! Πρόσεχε το παγωμένο γιαούρτιιιι!» Στο βάθος ο Σταύρος Αδαμίδης της ΑΕΚ έκανε αισθησιακό στριπ τηζ. Ξύπνησε κάθιδρος στο καλυβάκι του στα Βελγογαλλικά σύνορα. «Μήπως το παγωμένο γιαούρτι είναι για αδελφές;» ρώτησε την Σενεγαλέζα καθαρίστρια.

ΠΙΑΣΜΑΝ ΜΑΗΣ

Η ΑΕΚάρα παρά τις προσπάθεις Λίνεν, ΣΔΟΕ που κάνει τα στραβά μάτια, του υπερήλικα Γκέκα που κλωτσάει το τόπι για χάρη της μνήμης του αστεριού της Φενέρ Μπαχτσέ και της ΑΕΚ «Λεφτέρ» Κιουτσούκαντωνιάδη(*) και του δανεικού Φετβατζίδη από το μητρικό πλέον σωματείο της ΑΕΚ, τον Ουωλιεμπιακουώ Μπυραιώς, παραμένει τελευταία μαζί με τους Φαίακες.

Ο Τρικέφαλος Νορβηγικός Κέρβερος της τρόικας μπροστά στις αναπόφευκτες εκλογές του Ιουνίου, αποφασίζει ότι η Σούπερ Λίγδα θα μετονομαστεί σε Premier League και θα έχει 20 ομάδες. Η ΑΕΚ σώνεται ντε φάκτο και ο Σαμαράς ελπίζει στα ψηφαλάκια της Ορίτζιναλ.

Ο Τσίπρας ετοιμάζεται για πρωθυπουργός, ο Καμμένος να φτιάξει μαρίνα για κότερα στο Καρπενήσι και η ΧΑ να μαζέψει τριφύλλια για ζωοτροφή. Το ΚΚΕ ψάχνει τα θερινά ανάκτορα, ο Τζήμερος ψάχνει για πτυχίο και ο Καρατζαφέρης εντάσσεται στο κόμμα του φρεσκοέλληνα Μπερλουσκόνι «Φόρτσα Χέλλας».

Το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand στοίχειωσε των ύπνο του Gerard Depardieu. «Ζεράααααρ!» του φώναξε. «Ζεράααααρ! ΑΕΚ - ΜΑΓΕΙΑ – ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ!» Ξύπνησε κάθιδρος στο καλυβάκι του στα Βελγογαλλικά σύνορα. «Ζωρζέτα, ετοίμασε τις βαλίτσες! Φεύγουμε για Αθήνα!» γκάριξε στην Σενεγαλέζα καθαρίστρια.

ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΑΣ ΙΟΥΝΗΣ

Τα τρία κόμματα της συγκυβέρνησης παίρνουν τον μπούλο. ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ –ΚΚΕ εκτός βουλής, ο Τσίπρας πρώτος με 33% (Μασονικός δάκτυλος σύμφωνα με την «Έλεύθερη Ώρα»), η ΧΑ αξιωματική αντιπολίτευση με 20%. Ο Καμμένος πήρε στην Ευρυτανία 97%, ενώ ο Μπερλουσκόνι με υπαρχηγό τον Καρατζαφέρη μπαίνουν στο Ελληνικό κοινοβούλιο με 7%. Σχηματίζεται κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας υπό τον Μπερλουσκόνι που έχει «Ευρωπαϊκό αέρα» και μπορεί να κουνήσει τα καμπανέλια του στην κακογαμημένη Μέρκελ. Ο θάνατος όμως του Ουίγου του Τασάβες ματαιώνει τον διορισμό του συνόλου του ελληνικού πληθυσμού στο δημόσιο της Βενεζουέλας με αποσπασμένη αργομισθία. Η Κριστίνα Κίρχνερ και η Τζιούλμα Ρούσεφ με τον Λούλα κάνουν τα παγώνια και δεν σηκώνουν το τηλέφωνο στον Τσίπρα. Σφίγγουν τα γάλατα.

Στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ, καταφθάνει ο Gerard Depardieu, συνοδευόμενος από την καμαριέρα Ζωρζέτα, το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand και τον σκηνοθέτη Μεγακλή Βιντιάδη, αφού ο άλλος Βιντιάδης ακόμα ποιεί τον Κινέζον αναφορικά με τα της ΑΕΚ. «Από μικρός ήμουν Αεκάρα» δηλώνει ο Ζεράρ. «Ήρθα να πάρω την ομαδάρα και να την οδηγήσω εκεί που της αξίζει». Ο Χατζηχρήστος ποζάρει συγκινημένος με το ημιαποσυντεθειμένο πτώμα της Ayn Rand.

Στις ΗΠΑ, ένας 4χρονος πυροβολεί τον Ομπάμα στον γκώλο με ένα ΑΚ-47. Ο Ομπάμα γλιτώνει, αλλά οι πολιτείες του Νότου, ετοιμάζονται για εμφύλιο πόλεμο με τα μουνιά του Βορρά που «θέλουν τα κουμπούρια μας». Ο Αλέξης ο Τζώνης δίνει το ρυθμό.


Συνεχίζεται ΕΔΩ.

(*) Ο «Λευτέρ» συμμετείχε με την εθνική Τουρκίας στο παγκόσμιο κύπελλο του 1954.

6 σχόλια:

  1. Μαγιας και αηδίες!!!

    Καλοφόρετο το '13!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έπος! κλαίω από τα γέλια (και για τη μελλοντική κατάντια μας σύμφωνα με τον Γκαζαμία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Zaphod

    Καλή χρονιά να έχουμε! (Με εξαιρετικά χαμηλωμένο τον πήχη των προσδοκιών, δεδομένης της καλπάζουσας αναπτύξεως στον γλόμπο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Πρόεδρος Α.Π.Ι.

    Κατάντια; Μα αφού θα έχουμε ανάπτυξη! :-P
    Καλή Χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. έπος πράγματι!
    Αυτός ο Αλέξης ο Τζώνης δεν μπορεί να έρθει και από εδώ μία βόλτα; Αλλά να φέρει και τα κουμπούρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ apos

    Θα τον φέρει ο Κουρής για να τον προστατέψει από το βάρβαρο κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...