Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Άραγε είναι το 5-15% των Ελλήνων φασίστες του κερατά;


Τάγματα ασφαλείας (Γερμανοτσολιάδες) στην διάρκεια της κατοχής.

Είναι λοιπόν φασίστες του κερατά;

Ίσως μια ορθότερη περιγραφή θα ήταν «ακροδεξιοί του κερατά μέχρι σημείου προδοσίας του έθνους», για να παρακάμψουμε κάτι εξυπνάδες που έχει πει παλαιότερα ο Κωνστανδίνος Πλεύρης, ότι δλδ. ο φασισμός είναι Ιταλικό φαινόμενο, ενώ ο ίδιος προφανώς δεν είναι Ιταλός.
(Γέλια κονσέρβα από αμερικάνικη τηλεοπτική κωμωδία).

Και φυσικά το ποσοστό 5-15% που αναφέρω στον τίτλο της ανάρτησης το βάζω σαν τμήμα (33% - 100%) του ποσοστού που βλέπω να παίρνει η ΧΑ στις επόμενες εκλογές (15%). Είναι βέβαια προφανές ότι ένα σημαντικό τμήμα των φρεσκοψηφοφόρων της ΧΑ, δεν έχουν ιδέα ότι ψηφίζουν νοσταλγούς του Χίτλερ, τι ήταν ο Χίτλερ, τι έγινε στα Καλάβρυτα και αλλού, ή πώς ξεπάτωσε την χώρα η τριπλή Γερμανο-Ιταλο-Βουλγαρική κατοχή κατά το διάστημα 1941-44.

Κατά πάση πιθανότητα νομίζουν ότι Χίτλερ είναι μάρκα γερμανικού λουκάνικου από κρέας αλόγου (Pferdewurst), ή ότι τον σκότωσε ο Μπραντ Πιτ μαζί με τους «Άδοξους Μπάσταρδους» μέσα σε ένα Παριζιάνικο κινηματογράφο (Πριν την απόβαση στην Νορμανδία το 1944, χεχ). Αυτοί βλέπουν την κατάρρευση της χώρας καθώς και των προσωπικών τους οικονομικών και νομίζουν ότι τους φταίνε τα Πακιστάνια και όχι η διεθνής χρηματοπιστωτική ελίτ που ξεπατώνει εκατομμύρια ανθρώπους με το πάτημα ορισμένων πλήκτρων και ορισμένους χρηματιστηριακούς αλγόριθμους.

Βλάκες; Ναι βλάκες, αλλά από βλάκες… ουουου με την σέσουλα σε όλο τον πλανήτη. Οι βλάκες είναι η πλειονότητα ανεξαρτήτως γεωγραφικής τοποθεσίας, χρώματος δέρματος, γλώσσας, ή θρησκείας. Δεν υπάρχει σωτηρία.

Ωστόσο, ισχυρίζομαι ότι ένας σκληρός πυρήνας των ψηφοφόρων της ΧΑ (πάνω από 1/3) είναι ακραιφνείς, φασίστες, ναζί, στοκοκέφαλοι ρατσιστές και δε συμμαζεύεται.

Πώς προκύπτει αυτό;

Μετά το τέλος της τριπλής κατοχής της Ελλάδας το 1944, τι απέγιναν οι συνεργάτες των Ναζί και όλοι οι ταγματασφαλίτες της κυβέρνησης των δοσίλογων της «Ελληνικής Πολιτείας»;

Μήπως τιμωρήθηκαν όπως έγινε σε άλλες χώρες που υπέστησαν ναζιστική κατοχή; Όχι βέβαια. Απλά εντάχθηκαν στην ευρύτερη "εθνικόφρονα παράταξη" με τις ευλογίες των Αμερικανών, σαν αμοιβή για την συμμετοχή τους στον εμφύλιο.

Παρένθεση: Ο Στάλιν δεν σκόπευε να υποστηρίξει κάποια κομμουνιστική εξέγερση στην Ελλάδα, σεβόμενος τα συμφωνηθέντα στην Γιάλτα το 1943, όπου ο Τσώρτσιλ μεγάλην πρεμούραν είχεν, ίνα διατηρήσει το προτεκτοράτο «Νεοελλάς» στην Βρετανική σφαίρα επιρροής, πιστός στην κληρονομιά του φιλέλληνος λόρδου Έλγιν. Βρετανική σφαίρα επιρροής νόμίζε ο δόλιος. (Γέλια κονσέρβα από αμερικάνικη τηλεοπτική κωμωδία). Είναι να απορεί κανείς με την αφέλεια(;) του ΕΑΜ που πήγε να κάνει τσαμπουκάδες στους Βρετανούς και τις ΗΠΑ, χωρίς πλάτες από κανέναν. Τέσσερα χρόνια εμφύλιος, γιατί στην κατακρεουργημένη Ελλάδα δεν έφταναν οι θηριωδίες που υπέστη από τον άξονα, έπρεπε να σφαχτούμε και μεταξύ μας.

Έτσι, οι τέως συνεργάτες των Γερμανών (οι «ακροδεξιοί του κερατά μέχρι σημείου προδοσίας του έθνους» που λέγαμε στην αρχή) εντάχθηκαν στην ευρύτερη «εθνικόφρονα παράταξη» (Συναγερμός, ΕΡΕ, χούντα, ΝΔ), διότι ποιος ο λόγος να ενταχθεί κανείς σε κάποιο νεοναζιστικό μόρφωμα, όταν μπορεί να είναι με αυτούς που έχουν την «κουτάλα», που περιλαμβάνει φυσικά και τους διορισμούς στο δημόσιο; Και φυσικά έξω από την κουτάλα, ήταν εκτός από τους κανονικούς και τους «κληρονομικώ δικαιώματι» αριστερούς, (παππούς αριστερός; ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΕΣ) και οι ψηφοφόροι του Κέντρου. Διότι στην εποχή του πατέρα μου ζητούσες από τον περιπτερά να σου τυλίξει όχι μόνο την «Αυγή» μέσα σε μια «Βραδυνή» για να μη σε μαγκώσει ο χωροφύλαξ, αλλά ακόμα και «Τα Νέα».

Έτσι λοιπόν.

Όλα τα φασιστοειδή ψήφιζαν την μεγάλη συντηρητική παράταξη, ή στήριζαν μετά το ’67 την «εθνοσωτήριον επανάστασιν» διότι «κουτάλα» είναι αυτή, όχι αστεία.

Μετά την χούντα, το 7% της χουντικής "Εθνικής Παράταξης" π.χ. το 1977 πώς βγήκε; Από τα σπλάχνα της ΝΔ που το 1974 πήρε 56% βγήκε. Μετά ξαναγύρισαν στο μαντρί, εκτός από τον Βορίδα που ήταν ακτιβιστρώνα της δεξάς. (Γέλια κονσέρβα από αμερικάνικη τηλεοπτική κωμωδία). Οι ακραίοι δεξιοί κατά κανόνα ψήφιζαν ΝΔ (όπως και ο Μπουμπούκος όταν ήταν μικρός). Τώρα, το μαντρί απλά γκρεμίστηκε και τα πρα ψηφίζουν ΧΑ.

Θα μου πεις τώρα:

«Ρε τιτανοτεράστιε, όλοι οι γερμανοτσολιάδες προδότες της πατρίδας ψοφήσανε σαν τα κακά σκυλιά πια, οι απόγονοί τους δεν στρώσανε;». (Γέλια κονσέρβα από αμερικάνικη τηλεοπτική κωμωδία).

Όχι βέβαια. Δεν ήταν τυχαίο που στην μετεμφυλιακή Ελλάδα η εξουσία θεωρούσε ότι η αριστεροσύνη κληρονομείται όπως το χρώμα των ματιών ας πούμε. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό συνέβαινε (μέχρι το 2010) κατά κανόνα στην Ελλάδα για τους περισσότερους πολιτικούς χώρους. Μέχρι που έσκασε η φούσκα της παγκόσμιας οικονομίας καζίνο, βρέθηκε η χώρα κάτω από την κατοχή του Viertes Reich και έτσι πολλοί σκέφτηκαν: «Ρεσέ μήπως το ΝΔΣΟΚ είναι μια παπαριά καμαρωτή;». (Γέλια κονσέρβα από αμερικάνικη τηλεοπτική κωμωδία).

Έτσι λοιπόν η φασιστοσύνη κληρονομήθηκε στους απογόνους των ταγματασφαλιτών και ΣΙΑ. Είναι θέμα παιδείας. Γι αυτό έχει φαγωθεί η ΧΑ να φτιάξει κατηχητικά για την φασιστοσύνη. Να διδάσκονται τα 6χρονα για τον Έλληνα ήρωα Χιτλέριο. (Καταγωγή από την Αμαλιάδα).

Βλέπεις αν δεν πεις στα μικράκια για τον θείο Χιτλέριο, μετά όταν μεγαλώσουν ΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΖΟΥΝ.

Είναι λοιπόν το 5-15% των Ελλήνων φασίστες του κερατά;

Ναι ρε είναι. Και μετά φτύνουν και τα κουκούτσια.

27 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. @ αθεόφοβος

      Εμ, με 30% βασιλόφρωνες το 1974, τι ν απεριμένει κανείς;

      Διαγραφή
  2. Το πιο εμετικό από όλα είναι τα απελπιστικά υψηλά ποσοστά που παίρνει η Χ.Α. στις μικρές ηλικίες.
    Και το χειρότερο είναι ότι δεν βλέπω να υπάρχει τουλάχιστον άμεση βελτίωση των πραγμάτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ tommy stark

      Άσε, για να στρώσουν τα μικρά που εντάχθηκαν στην ΧΑ, χρειάζονται κάποια εμπειρία στυλ Νταχάου, διότι είναι... "μαυροκέφαλοι"....

      Διαγραφή
  3. Oι μικρές ηλικίες είναι τα νέα εύπλαστα πρόβατα. Θα μάθουν ό,τι τους δώσεις να φάνε δογματικά. Η θολοκουλτούρα, η Φιλοσοφία, η Ηθική, η Ιστορια, η Προϊστορία, η Μυθολογία, ο φιρερ, ο αλεξανδρος, ο μεσσίας και ο επόμενος μεσσίας είναι ζητήματα που δεν έχουν μεγάλη περαση. Η εφηβεία και οι προσλαμβάνουσες θα τους ταρακουνήσουν, αλλά η εξέλιξη τους δεν είναι σαφής. Η πείνα, η φτώχεια και ο φόβος δεν ξυπνά μόνο νεκρούς, αλλά και αναλώσιμους στρατιώτες-οπαδούς κάποιου "φωτεινού" φερεφώνου αρχηγού. Αυτές τις κοινωνίες διατηρούμε.

    Είναι σάπιο, που οι μικρές ηλικίες ακούνε μόνο και οι μέγαλες ηλικίες μιλάνε μόνο. Αλλά ποιός έχει τα κότσια, να δεχτεί, να ακούσει. Και το ακόμα πιο σάπιο είναι, να βλέπουν αποκρουστικό οι μέγάλες ηλικίες αυτό, που οι ίδιες πέρασαν στις μικρές ηλικίες. Πόσο πιο fail?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναί ίσως τα πραγματικά ποστοστά φασιστών στην Νεο-Ελληναράδικη κοινωνία είναι πολύ μεγαλύτερα καθώς δεν είναι απαραίτητο να ψηφίζει κανείς Χρυσά Αυγά για να είναι φασίστας. Δηλαδή οι συνειδητοί ψηφοφόροι του Βενιζέλου και του Λοβέρδου τι ακριβώς είναι αρνάκια; Ή του Μπουμπούκου και του Βορίδη στην ΝουΔία; Ή αν θέλεις ακόμα και της φοβερής ΛιάνΚανέλης που παριστάνει την Συνεργάτιδα του ΚΚΕ, αν είναι δυνατόν! Βάλε και τα μικροκόμματα που δεν εκλέγονται, φασίστες (όχι όμως νεο-Ναζί) είναι δυστυχώς πολύ περισσότεροι. Όσο για τα σταγονίδια της ΝουΔίας θυμάται κανείς την "γιορτή" στο σύνταγμα χωροφυλακής του Μακρυγιάννη; Δεν χρειάζεται να ψηφίζεις τον γνήσιο φασισμό για να είσαι φασίστας και δυστυχώς φασίστες υπάρχουν παντού ακόμα και στον Ξύριζα έστω και αν αποτελούν μειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ptomas

      Οριζοντίως (με διακυμάνσεις) τέμνει η φασιστοσύνη το πολιτικό φάσμα. Κάτω τα χέρια από τον Κύριο Πουμβούκο Μανωλίδη, είναι δημοκράτης.

      Διαγραφή
  5. Σαφως και ειναι!

    Και ίσως να λες και λιγους. Καλο και το παλαιοτερο σχετικο (και ποσοτικο) ποστ του Αθεοφοβου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Zaphod

      Φαίνεται ότι οι six-pack κοιλιακοί του ευγενεούς ιππότου Κασιδιάρεως έχουν πέραση. :-P

      Διαγραφή
    2. Ναι, αλλα τα αναβολικα μικραινουν την τσουτσου.. Απο την αλλη αμα εισαι gay και...χαρμανης μια χαρα σου φαινονται

      http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/576377_360282760754619_651548870_n.jpg

      Διαγραφή
    3. @ Zaphod

      Ωι, μανόλα μ' γκέη όργια... :D

      Διαγραφή
    4. Μάλλον ζηλέψαν την δόξα του Ερνέστου Ρόμ αρχηγού των SA γνωστού δια τα γκέη όργια αλλά και για κάποιο απίθανο λόγο ιδιέταιρα δημοφιλη στους νεο-ναζι-άρηδες ΑΧρηστΑυγίτες

      Διαγραφή
  6. Καργα. Και λιγους λες (αυτο ειναι η απαντηση μου στον τιτλο του ποστ).

    Ενα σοβαρο ερωτημα ειναι, το αν τα ποσοστα των ναζιστων αυξηθηκαν τον τελευταιο καιρο λογω μνημονιου / κρισης, ή αν ηταν παντα τοσο μεγαλα και απλά δεν εκδηλωνονταν.

    Πιστευω το δευτερο. Οι ναζιστες, οι φασιστες και τα λοιπά κατακαθια αποτελουσαν εξαπανεκαθεν σημαντικο ποσοστο της ελληνικης κοινωνιας. Αλλά θρασυδειλοι και ανανδροι καθως ειναι, δεν εκδηλωνονταν ανοιχτα οπως σημερα.

    Και φυσικα ενα γενικοτερο κυμα μισαλλοδοξιας, στενομυαλιας και εθνικισμου - κυριαρχο στο 90% - 95% των ελληνων - εκτρεφει τους φασιστες / ναζιστες και φουντωνει τα ποσοστα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Jolly Roger

    Οι ναζιστές, οι φασίστες και τα λοιπά κατακάθια, είναι γνωστοί χέστηδες. 20 πάνε για να την πέσουν σε έναν, τύφλα να έχουν οι Σπαρτιάτες του Λεωνίδα. Οπότε από χέστηδες και παλικάρια της φακής, αναμένεις και ανάλογες συμπεριφορές... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και λίγα είπες! Απλά λύσε μου μια απορία: Ο Τράγκας που εξήρε τον Hugo Rafael Chávez Frías, αλλά δηλώνει δεξιός και Κευνσιανιστής, τι είναι?
    Επίσης, ποιος θα μας έλεγε ότι θα έφτανε η εποχή που θα αγοράζαμε την Ελεύθερη Ώρα (με τα θεϊκά εξώφυλλα) για να τυλίξουμε μέσα Τα Νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ apos

      Ψεκασμένος λαϊκός διασκεδαστής. Το έγραψε και η "Ελεύθερη Ώρα", μέσα στην οποία τύλιξα την "Κατακίτρινη", την εγκυρότερη αθλητική εφημερίδα ανατολικά του Πέκος.

      Διαγραφή
  9. Kι ομως ΕΙΝΑΙ ! Και μην ειναι και παραπανω ! ΕΙΝΑΙ ολοι αυτοι οι τραμπουκοι του πασοκονουδουλικου σημαιπαρτρεχαμενου πρασινομπλεφουρουρου , ειναι οι παλιοι εκοφιτες οι παπουδες που ηταν τεα και τα παιδια και εγκονια, οι πρασινοφρουροι που εκβιαζαν να πας να γινης ποασοκοκαρτελακιας και ψηφοφορος , οι φωστηρεσ τις εποχης του πολυτεχνειου που ηταν κλεισμενοι μεσα και εδιναν στους φανταρους που εψαχναν τους 'φυγαδες' απο το πολυτεχνειο το βραδυ εκεινο... ειναι οι πρωην ειδημωνες της 'σοσιαλοδημοκρατιας' τους και της χουντοδεξιας καιτων αλκυμων και προσκωπων και ολοι αυτη οι σταρωσυστεμες των πρωηναδικων οπως και κεινοι με τα κερακια στο αττικον και τις τραπεζες ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος8 Μαρτίου 2013 - 3:03 μ.μ.

      Πέρα από τους ακραιφνείς ναζί, οι φασιστικές συμπεριφορές τέμνουν το πολιτικό φάσμα οριζόντια, δυστυχώς.

      Διαγραφή
  10. Επιμένεις να παραλογίζεσαι Pølsemannen. Δηλαδή θέλεις να πεις ότι κάποιοι άλλοι επινόησαν τον Ξαίνοιο Ζέφς; Ξεχνάς ότι είμαστε απόγονοι του Σωκράτη, για να μην πω απευθείας απόγονοι του Απόλλωνα και του Ποσειδώνα, και ως εκ' τούτου πολύ λογικά υπολείπονται οι άλλοι σε σύγκριση μαζί μας;

    Τέλος, να πω ότι όλοι όσοι έχουν κατηγορήσει την Κανέλλη που αποκαλεί τους διαφωνούντες Γερμανοτσολιάδες, ελπίζω να καταπιούν επιτέλους την γλώσσα των.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ batcic

      ΒΡΑΙ ΩΛΛΑ ΕΜΗΣ ΤΑ ΕΠΗΝΩΗΣΑΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΙΝΑΙ ΤΑ ΤΣΗΡΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΙΒΡΕΩΝ ΚΕ ΑΦΤΟ ΗΝΕ ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟ.

      ΤΗΣ ΛΗΑΝΑΣ ΤΟΙΣ ΑΙΧΗ ΜΗΝΗ ΑΠΟ ΤΩΤΕ ΠΟΥ ΕΙΤΑΝ ΣΗΝ ΩΝΝΑΙΔ.

      Διαγραφή
  11. Αγαπητέ, αν στους φασίστες συμπεριλάβουμε και τους κομουνιστάς, τότε φτάνουμε στο 60%. Αν συμπεριλάβουμε και τους διευθυντάς τομέων, επιχειρηματίες αλλά και οικογενειάρχες ( αφού δεν νομίζω να άρχουν όλοι αυτοί με κάλπες ), φτάνουμε στο 95%. Δηλαδή εύκολα προκύπτει το 5% των αρίστων, των σκεπτόμενων εν άλλοις, σε κάθε κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ steven

      Ευτυχώς που περνάνε το όριο του 3% για είσοδο στην βολή. :D

      Διαγραφή
  12. κατα τη γνωμη μου η ακροδεξια ανεβηκα απο τα τραγικα λαθη των υπολοιπων κομματων και ειδικα του Συριζα που απαξιωνει το μεσο ελληνα,-οταν δεν εχει εκλογες-
    ζωντας στο κεντρο της αθηνας εχω δει απειρες φορες συριζαια μικρα κια σχετα να εχουν πανω με συνθηματα χαζα κι ανοητα κια να ειρωνευονται τα ελληνακια που απλα ζητουν καποιον να τους καταλαβει τι ζουν εγκλωβισμενοι στα σπιτια τους
    Ειμαι εναντιον της χα αλλα και του φασισμου αλλα ρε παιδια οταν σκοτωνεται ενας ελληνας απο την εγκληματικοτητα των παρανομων , δε μιλαει κανεις ειναι πια συνηθισμενο
    οταν σκοτωθει ενας πακιστανος απο χρυσαυγιτη γινονται πορειες στη πολη\
    αν γινει πορεια για το καθε παππου που τον τσακιζουν γιανα του παρουν συνταξη , θα χαρακτηρισουν αμεσως τους ελληνες φασιστες
    και μενα τωρα που γραφω απλα τη γνωμη φασιστα θα με πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος

      Σαφώς και έχουν ευθύνη τα υπόλοιπα κόμματα για το ότι οι νοσταλγοί του Χίτλερ θα πάρουν (πιθανότατα) 15% στις επόμενες εκλογές! Τους άφησαν άδειο γήπεδο...

      Διαγραφή
  13. Δεν ξέρω αν μπορώ να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω, αν και η όλη προσέγγιση μου άρεσε. Πχ, διότι μπορούμε να το πάμε ακόμη πιο πίσω (ένα βήμα) και να διερωτηθούμε "άραγε είναι το 35-45% των Ελλήνων εντελώς ηλίθιοι;" και να αποφανθούμε με αποδείξεις κι ουχί απλές υποθέσεις ότι όντως είναι. Δεν ξέρω αν θα μας αρέσει όμως ένα τέτοιο συμπέρασμα, διότι το σκληρός πυρήνας της ΧΑ δεν είναι και ακριβώς βλάκες, υπό την έννοια ότι και κρύβουν αυτά που πρέπει να κρυφτούν και λένε αυτά που θέλουν οι άλλοι ν'ακούσουν. Οπότε η εκλογική βάση του "έως 45%" είναι πιθανοί ψηφοφόροι της ακριβώς είναι εντελώς ζα για να κρίνουν.

    Τελικώς δεν ξέρω τι είναι χειρότερο: παλιά τουλάχιστον ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε. Όλοι έπαιρναν μια θέση, ακόμη κι αν είχαμε χιλιάδες χαμαιλέοντες. Πλέον που έχουμε να κάνουμε με απλούς ανεγκέφαλους που δεν ξέρουν καν τι είναι η θέση, ε, αυτό πολύ με προβληματίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Hades

      Κομπανιέρο, έχω την αίσθηση ότι στην Χελλάς του δυό χιλιάδες και δεκατρία, έχουμε το υψηλότερο ποσοστό πτυχιούχων της Γιατονμπουτσικής με μεταπτυχιακό στην Εντελώς! Και το γεγονός ότι ο εχθρός δεν κυκλοφορεί με τανκς και ναζιστικά κράνη στην Πανεπιστημίου, δυσκολεύει την κατάσταση...

      Διαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...