Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2007

Σώστε τα πέη του Δυτικού κόσμου!

Διαβασα στο μπλογκ του πάντα πολύ καλού Γκαζμέντ Καπλάνι το παρακάτω απόσπασμα από το πόστ με τίτλο "Οικολογία και σεξουαλική τρομοκρατία"

"Το ιταλικό περιοδικό «L'Espresso», στην τελευταία του έκδοση του 2006, ζήτησε από τον γνωστό μας Ουμπέρτο Έκο, να βρει ένα θέμα ικανό να ταρακουνήσει τις συνειδήσεις των αναγνωστών. Και αυτός επέλεξε την κατανάλωση και την οικολογία. Όταν καταναλώνεις με τους ρυθμούς που καταναλώνουν οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί, λέει ο Έκο, τότε ισχύει το: «Καταναλώνω άρα καταστρέφω τον κόσμο».
Και, σας παρακαλώ, μη νομίζετε πως μια τέτοια διαπίστωση αποτελεί ρομαντική ανοησία. Στηρίζεται σε εγκυρότατες επιστημονικές έρευνες. Για να μη χάσουμε χρόνο, σκεφτείτε μόνο το εξής: εάν οι Κινέζοι κατανάλωναν χαρτί υγείας όπως εμείς, στην Ευρώπη και την Αμερική, τότε θα έπρεπε να καταστραφεί όλος ο Αμαζόνιος. Σας αρέσει αυτή η προοπτική; Και τι θα κάνουμε για να τους εμποδίσουμε να το κάνουν; Εμπάργκο στα φθηνά κινέζικα προϊόντα; Ή θα τους πείσουμε να σκουπιστούν με φύλλα σκανδαλοθηρικών εφημερίδων που διαφημίζουν τη ζωή πλουσίων και νεόπλουτων;...
...Τι μπορεί να γίνει; Ο Έκο είναι απαισιόδοξος. Για να γίνει κάτι, πρέπει να θυσιάσουμε γερά κομμάτια της ευημερίας μας. Κανείς όμως δεν είναι διατεθειμένος να θυσιάσει το shopping therapy, το τελευταίο μοντέλο του Ι.Χ., το SUV, το DVD, το Big Mac του. Ξαφνικά ο καθηγητής διαβλέπει μια λύση. Κάπου άκουσε, λέει, ότι σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες,
η ατμοσφαιρική ρύπανση «υπονομεύει» το μέγεθος... του πέους. Εκτός του μεγέθους όμως, που αποτελεί μεγάλο πρόβλημα για την ανδρική αξιοπρέπεια, το φαινόμενο αφορά άμεσα την υγεία και την αναπαραγωγή του είδους, αφού η ρύπανση ευνοεί την ανάπτυξη καρκινογόνων νοσημάτων, εκεί στην σφόδρα ευαίσθητη ζώνη του κορμιού μας. Ο Έκο λοιπόν προτείνει να διαδοθούν όσο γίνεται περισσότερο τα ευρήματα αυτής της έρευνας. Ακόμα και ο Μπους (σημ .pølsemannen γνωστός "μυώδης χριστιανιστής" - "muscular christian") ίσως ξανασκεφτεί το Πρωτόκολλο του Κιότο, εάν μάθει ότι κινδυνεύει ο ανδρισμός του."

Πάνω στην πρόταση του Ουμπέρτο Έκο, ο υψιπετής διαλογιστής,, σαλονάτος αριστερός και μεγαλύτερος καταναλωτής λουκάνικων βορείως του Keflavik,  pølsemannen με τ' όνομα, έχει να δηλώσει τα παρακάτω μυωδώς χριστινιστικά, yeah!

H λύση στο πρόβλημα της μείωσης του μεγέθους του ανθρώπινου πέους λόγω της ρύπανσης είναι απλή, καθαρή και αμερικάνικη:

Θα εκτραφούν γενετικά τροποποιημένα, κλωνοποιημένα βοοειδή με μεταλλαγμένη σόγια και τα γενετήσια μέλη αυτών θα τεμαχισθούν σε ισομήκη μέρη και θα πωλούνται σαν προσθετικά επιμήκυνσης πέους από τα
Wall Mart (και από τα Lidl στις χώρες όπου η εν λόγω αλυσίδα δεν έχει παρουσία).

Θα υπάρχει και πακέτο
Golden Superdooperstud όπου στην τιμή θα περιλαμβάνεται η μόνιμη εγκατάσταση του προσθετικού από εγκεκριμένο από την αλυσίδα πλαστικό χειρούργο.

Αυτό που απομένει είναι να σταλούν όλες οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες Ευρώπης και Βορείου Αμερικής σε Κίνα και Ινδία για χρήση στις δημόσιες τουαλέτες. Επίσης θα ληφθεί μέριμνα ώστε η απαιτούμενη μεταλλαγμένη σόγια να καλλιεργείται στην Ινδία και τα βοοειδή να εκτρέφονται στην Κίνα.(Εκεί δεν έχουν αναστολές με τις σφαγές βοοειδών).

Έτσι σώζεται το τροπικό δάσος του Αμαζόνιου, που αλλιώς θα γινόταν στο εγγύς μέλλον χαρτί τουαλέτας για τους νεόπλουτους Ινδούς και Κινέζους. Παράλληλα το κόστος των επιμηκυντικών πρόσθετων πέους θα διατηρείται χαμηλό σύμφωνα με τις προδιαγραφές των αλυσίδων τύπου Wall Mart.

Καλή χρονιά σε όλους!

2 σχόλια:

  1. Τι λες βρε θεοπάλαβε! Θα τα κατάσχουν τα εξαρτήματα οι Κινέζοι που ως γνωστόν την έχουνε μικρή και θα γίνει ο Τρίτος Παγκόσμιος!!!!

    Η ιδέα για τα σκανδαλοθηρικά πολύ με άρεσε. Άντε και τα φαλαινοθηρικά να τα κάνουμε κονσερβοκούτια Σ:)))))))))))

    +ας είναι ευλογημένο+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντήαρ Μαύρε Γάτε,

    Είναι γεγονός ότι η μογγολοειδής φυλή έχει κατά μέσο όρο μικρότερα πέη από την καυκάσια, και ακόμα μικρότερα από τις φυλετικές ομάδες που κατάγονται από την υποσαχάρια Αφρική.

    Παρ' όλα αυτά πιστεύω ότι όντας γνώστες του γεγονότος, από κόμπλεξ μειονεξίας και μόνο θα φτιάχνουν πρόσθετα με μεγάλο μήκος έτσι για το γαμώτο καιι για ίδια χρήση. Όλοι οι μικροτσούτσουνοι του πλανήτη που έγιναν έτσι είτε λογω κληρονομικότητς, είτε λόγω μόλυνσης του περιβάλλοντος, οφείλουν να πανηγυρίζουν!

    +Τσουτσουνομάκρυνον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...