Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2007

Αμάν τα βάλιουμ!

Αγαπητή μου αναγνώστρια,

Έλαβα το παρακάτω ελαφρώς άσχετο σχόλιο στο πόστ περι Εθνοκαθάρσεως του φιλοκενταυρικού ιστοτόπου από τον Αλέξανδρο τον Έλληνα το οποίο παραθέτω:

"Καλή η κριτική και δημοκρατικά αποδεκτή, αλλά εσείς προχράτε σε ειρωνία κατα την ορθόδοξης πίστης μας. Αυτό δεν μας αρέσει. Η δική σας αθεΐα συνυφάζεται σε μια δήθεν προσωπική αρα παραπλανητικήκριτική"

Φαντάζομαι αναφέρεται στον funEL αλλά και στη συμπάθεια που του τρέφουμε εγώ και μερικοί ακόμα φιλοκένταυροι κουλτουριαρέοι. Επισκέφθηκα το ιστολόγιο του Αλέξανδρου,http://alexandergreek.blogspot.com
όπoυ δημοσιεύεται το παρακάτω πόστ:


"Λιακόπουλος και funel
Το γνωστό πιά blog του funel, ειδικεύεται στή σάτιρα κατα του Δ.Λιακόπουλου, ο οποίος αποτελεί πασίγνωστη τηλε-περσόνα των τελευταίων χρόνων. Ξεκίνησε απο Φυσικός, για να καταλήξει εκδότης και τηλε-πωλητής εσχατολογικών, εθνοκεντρικών και βιβλίων με εναλλακτικής επιστημονικές θεωρίες...
Πέρα απο το αυταπόδεικτο της μεγάλης ανεργίας στον κλάδο των Φυσικών (έχει και 5 παιδιά ο άνθρωπος, ας είμαστε επιεικείς...) η "πέραση" του Λιακόπουλου αποδεικνύει:
1) Την ανάγκη του κόσμου για εθνική ανάταση. Ας μήν ξεχνάμε ότι έχουμε πίσω μας μεγάλες ιστορικές δόξες, Βυζάντιο κ.α., και ότι τους τελευταίους αιώνες νιώθαμε κάπως κομπλεξικά... (λόγω τουρκοκρατίας που μας κράτησε πίσω στις εξελίξεις). Αυτό το κόμπλεξ φαίνεται ότι ο κόσμος θέλει να το τινάξει απο πάνω του.
2) Την ανάγκη για εθνικό αυτοπροσδιορισμό. Σε μια εποχή παγκοσμιοποίησης, οι έλληνες θέλουν να επαναπροσδιοριστούν ιστορικά, για να μη χάσουν την ταυτότητά τους και τη μνήμη τους. Αν πάς μια βόλτα στην Ομόνοια, ή πίσω απο το Δημαρχείο, θα αναρωτηθείς σε ποιά χώρα της άπω Ανατολής κατοικείς... Είναι εύλογη η ανάγκη του Έλληνα να θέλει να αυτοπροσδιοριστεί. Αν κάποιος είναι άπατρις, δικαίωμά του, όπως είναι κα ιδικαίωμα του Έλληνα να θέλει να επαναφέρει την ιστορική του μνήμη.
3) Τις εσχατολογικές ανησυχίες των πολιτών. Ζούμε σε καιρούς εσχατολογικούς; (δηλαδή στους χρόνους της Αποκάλυψης;) Ο Γέρων Παΐσιος είπε ότι "άνοιξε η πρώτη σελίδα", δηλαδή "ναι". Φυσικό είναι, όσοι πιστεύουν, να το ψάχνουν το θέμα. Φυσικά όσοι δεν πιστεύουν, δικαίωμά τους.
4) Τη δυσπιστία απέναντι στην επίσημη πληροφόρηση και επιστήμη. Έπεσαν μόνοι τους οι δίδυμοι πύργοι ή τους έριξαν; Η τηλεόραση μας σερβίρει αντικειμενικές ειδήσεις ή είναι κατευθυνόμενη; Υπάρχουν μυστικά που κάποιοι μας κρύβουν; Ο Έλληνας είναι υποψιασμένος λαός. Δε θέλει να τρώει κουτόχορτο... είναι τόσο κακό αυτό;

Ο Λιακόπουλος ανταποκρίνεται σε αυτές τις ανάγκες. Αποτελεί μια εναλλακτική πηγή πληροφόρησης, αμφισβητήσιμη κατα πολλούς. Όμως ο funel δεν κριτικάρει μόνο το Λιακόπουλο, αλλά και τον ελληνισμό και την ορθοδοξία. Η κριτική του δεν είναι σάτιρα, είναι άποψη. Είναι ξεκάθαρη αντι-ορθοδοξία και διεθνισμός. Συνυφάζει την αντι-ορθοδοξία (την άποψή του) με την κριτική στο Λιακόπουλο, και τελικά προπαγανδίζει την αντι-ορθοδοξία . Απο τις σελίδες του υβρίζεται η ορθοδοξία. Και αυτό μάς ενοχλεί."


Διαβάζοντας και το ανωτέρω ποστ αγαπητή μου αναγνώστρια, εγώ σαν φιλοκενταυρικός ανήρ απάντησα ως εξής:

Αγαπητέ Αλέξανδρε,

Ήρθα στο ιστολόγιό σου μέσω του συνδέσμου που υπάρχει στο σχόλιο που άφησες στο δικό μου φιλοκενταυρικό ® ιστολόγιο.

Απαντώντας αρχικά στο σχόλιο σου περί προσβολής της ορθόδοξης πίστης την οποία έχεις, θα ήθελα να ήξερα τι σχέση μπορεί να έχει με την ορθοδοξία αυτός ο απίστευτος αχταρμάς μπουρδολογίας που εκτοξεύεται από τον Λ. καθημερινά από πολλά μικρά κανάλια.

Μπορεί στα σοβαρά ένας ορθόδοξος χριστιανός να αποδεχθεί αρλούμπες περί ΕΛ και κενταύρων από το Σείριο, το ότι ο Αλέξανδρος βούλωσε στην Κίνα τις τρύπες από τις οποίες έβγαιναν οι υποχθόνιοι καλικαντζαραίοι, άσε που ήταν λέει και ορθόδοξος χριστιανός 300 χρόνια π.Χ. και μύρια άλλα που αν μη τι άλλο μάλλον θα προσέβαλλαν την νοημοσύνη ενός λογικού ανθρώπου. Ο Λ. ανακατεύει ορθοδοξία, θεωρίες συνωμοσίας παντός είδους, θρησκοληψία, παραϊστορία, και μαγειρεμένη ιστορία με ψήγματα αλήθειας έτσι για αληθοφάνεια, για να έχει όσο το δυνατόν ευρύτερη πελατειακή βάση.
Ένας ορθόδοξος μάλλον θα πρέπει να κατακρίνει τύπους σαν τον Λ. παρά να τον υποστηρίζει.

Αναφορικά τώρα για τους λόγους που ο Λ. "πουλάει", γενικά συμφωνώ.

Πλήν όμως:

1) Εάν οι σημερινοί Έλληνες θέλουν εθνική ανάταση, ας κοιτάξουν να ισχυροποιήσουν την πατρίδα σε όλους τους τομείς. Δηλαδή να την παραδώσουν ενδοξότερη και ισχυρότερη απ΄ ότι την παρέλαβαν, στην επόμενη γενιά.

Αυτή ήταν η νοοτροπία και η πρακτική των αρχαίων προγόνων μας και όχι οι μαγκιές του φραπόγαλου στο στυλ "Προσκυνήστε με γιατί έχω ένδοξους προγόνους".

Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, όπως είπε και ο Κάλβος, και αν κ.κ. Φραπογαλοέλληνες δεν μπορείτε να σταθείτε στο ύψος των προγόνων σας, πρόβλημά σας. Κανένας, ούτε οι Ουζουμπούρου δεν πρόκειται να δώσουν δεκάρα τσακιστή για εσάς εάν είσθε μία μπάμιες γι’ αχνί παρά την ένδοξη κληρονομιά σας.

2) Τι **** περισσότερο θέλει ο φραπεδόμαγκας για να αυτοπροσδιοριστεί **** την τρέλα μου με όλη την κληρονομιά που έχει;;; Ποιος άλλος έχει τόσα μνημεία πολιτισμού στην πατρίδα του;;;

Όοοοχι του φραπεδόμαγκα δεν του αρκεί η κληρονομιά της Ελλάδας διότι δεν την εκτιμά. Δες μόνο τα χάλια των αρχαιολογικών μας χώρων. Ο φραπόγαλος θέλει κάτι πιο χολιγουντιανό, κάτι πιο πιασάρικο, κάτι σε Σείριο κάτι σε Σταρ Τρεκ κάτι σε Τζωρτζ Λούκας ρε παιδί μου…

Αλλά άμα ο άλλος αισθάνεται τίποτας θέλει ψέματα και μάλιστα μεγάλα για να αισθανθεί καλά….

3) Όποιος ψάχνει τον Θεό ή έχει γενικότερα θεολογικές ανησυχίες πάει εκεί που πρέπει και όχι στο Λ-shop.
Θες ορθοδοξία; Πήγαινε να μιλήσεις με κάνα γέροντα στο Άγιο Όρος.
Θές Ισλάμ; Τράβα στην Μέκκα.
Θές Βούδα; Τράβα στο Θιβέτ, στον Δαλάι Λάμα.
Θες Σαηεντολογία; (αμάν τα βάλιουμ) Τράβα στον Τομ Κρουζ.

Αλλά είπαμε οι σωστές λύσεις είναι οι πιο δύσκολες.

4) Η γνώση είναι δύναμη. Σωστότερα η μόρφωση είναι δύναμη. Και είναι η μόνη άμυνα απέναντι στο κάθε περίεργο που θέλει να σου πουλήσει την πραμάτεια του. (Είτε λέγεται κυβέρνηση των ΗΠΑ, είτε Fox News, είτε Λιακόπουλος).
Πάντως δυσπιστία στην επιστημονική μέθοδο και απροκάλυπτη πίστη σε μαντζούνια μάλλον σε ηλίθιους ταιριάζει παρά ε σκεπτόμενους ανθρώπους.
Το γεγονός είναι ότι όλα όσα σερβίρει ο Λιακό μπορεί να βρεθεί εύκολα και τζάμπα σε διάφορα συνομοσιολογικά σάητ του διαδικτύου.

Τώρα η 11/9 είναι αλήθεια, μυρίζει λίγο περίεργα, αφού αποτέλεσε την αφορμή για την εισβολή στο Αφγανιστάν και το άσχετο με την Αλ Κάιντα Ιράκ του Σαντάμ που όμως έχει ωραιότατα πετρέλαια yeah!!!

Η 11/9 μάλλον θα αποδειχθεί και επισήμως μετά από πολλά χρόνια εξ’ ίσου βρώμικη με την αδράνεια των ΗΠΑ στην εν γνώσει τους σχεδιαζόμενη επίθεση των Ιαπώνων στο Πέρλ Χάρμπορ, που έδωσε την αφορμή για την είσοδό τους στον Β’ Π.Π.

Τώρα εάν θεωρείς ότι ο funnel λοιδορεί την ορθοδοξία και την Ελλάδα, τότε ο Λ. τι κάνει με τον βλάσφημο αχταρμά που παρουσιάζει; Ορθόδοξη κατήχηση;

8 σχόλια:

  1. ... (έχει και 5 παιδιά ο άνθρωπος, ας είμαστε επιεικείς...)

    Α) Διόρθωση. Ο Λιακόπουλος έχει 6 παιδιά, όχι 5.

    Β) Ο Γρ. Γιόζεφ Γκέμπελς είχε και κείνος 6 παιδιά.

    ... ας είμαστε επιεικείς.
    Αν είναι να συγχωρούνται ότι μαλακία κάνεις με τον αριθμό των παιδιών σου, τότε να κάνουμε καμμια εικοσαριά πρώτα και μετά να κάψουμε τον κόσμο.

    Αν θέλει να τα θρέψει σωστά ο πατριδοκάπηλος, να πάει να πουλάει χαλιά και να κάνει φροντιστήριο θρησκευτικών (γιατί φυσικής δεν είναι ικανός)

    pølsemannen, καλά του τα είπες του μαλάκα και λίγα του ειπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ polsemannen σε ευχαριστώ για την αναδημοσίευση, αλλά και για τον κόπο υπο έκανες να απαντήσεις με ενδιαφέρουσα ανάλυση στις ιδέες μου.

    Πράγματι, οι ιδέες του Λιακόπουλου δέν είναι ίσως οι καλύτεροι τρόποι να καλυφθούν οι ανάγκες αυτές του σημερινού Έλληνα. Που όμως συμφωνούμε ότι είναι υπαρκτές. Εμμένω σε αυτό, οτι και οι δυό συμφωνούμε στις ανάγκες του Έλληνα για εθνική αυτοσυνειδησία κ.α.

    Εάν ο Λιακόπουλος είναι ένας ακόμα Χριστέμπορος, δέν έχω καταλήξει. Αλλά Και να είναι, δεν ανατρέπει την αντι-ορθόδοξη και χλευαστική ως προς την Πίστη μας στάση του funel. Αν είμασταν μουσουλμάνοι, θα μας κορόΐδευε? όχι, θα τον βρίσκανε σε κανένα χαντάκι... ενώ ο Χριστούλης μας, λέει αγαπάτε αλλήλους, οπότε κάποιοι τον χλευάζουν ελεύθερα... Ε, δε μου αρέσει αυτό. Πίσω απο τη σάτιρα, ο funel πουλάει χλευασμό της Ορθοδοξίας και αντιορθόδοξη προπαγάνδα.

    Όσο για τον "πολυτεκνος εγκληματιας", μάλλον δεν κατάλαβε το αστείο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. K. πεταλωτα κενταύρων. βλέπουμε οτι φιλοξενείτε τον ορθόδοξο μεγαλέξανδρο. Μάλλον εκστρατεία εκχριστιανισμού και βουλώματος των μιαρών στη κουφάλα της γης φαίνεται ότι κάνει.
    Κ. Ορθόδοξε. κατ αρχάς θα βρεις πολλά αιρετικά του Προφήτα στο μπλογκ μας. Δεύτερον
    κανένας λαός δεν επιβιώνει πολύ με σκοταδισμό δεισιδαιμονίες και φανταστικούς εχθρούς. Θα αναλλωθεί ούτως ή άλλως απο αυτούς που ζουνε στη πραγματικότητα σ αυτούς που δέχονται τον ηλεκτρισμό σαν το κύριο φυσικό φαινόμενο στο κεραυνό και όχι φανταστικούς θεούς σημεία και τέρατα.
    Επίσης αν θεωρείτε το παραμύθιασμα και την αυταπάτη, εθνική ανάταση,
    πιστεύετε σε περιούσιους λαούς, προφητείες συνωμοσίες των κακών παγκοσμιοποιητών υποχθόνιων, και θαύματα, κλπ τότε πράγματι πρέπει να ξαναδείτε το θέμα σας με περισσότερο ειδικούς.
    όσον αφορά με τους άλλους ισλαμοφανατικούς για ρίχτε καμμια ματία στο ανάλογο ποστ μας όταν όλοι χεζόντουσαν να δημοσιεύσουν σκίτσα του μωχαμέτη, να καταλάβετε πως εχέσθημεν από το φόβο μας και με δαυτους.

    Μη περιμένετε να έρθουμε στο μπλοκάκιόν σας διότι δεν θέλουμε να σας το λερώσουμε και κανετε μετά τρισάγια να διώξετε τα κακά δαιμόνια του ιντερνετ.
    Αλήθεια σαν πιστός χριστιανός αντιδυτικός κλπ πως και βρίσκεστε στο ιντερνετ του διαβόλου, γιατί χρησιμοποιείτε ηλεκτρισμό, τεχνολογία κλπ κλπ των άθεων ορθολογιστών επιστημόνων, γιατί δεν κάνετε ευχέλαιο όπως λένε οι γεροντάδες και τρέχετε στον αιρετικό γιατρό, κλπ κλπ πολλά άλλα ?

    Δεν θα επεκταθούμε άλλο, υπάρχουν πάρα πολλά μπλογκ που εξειδικεύονται σε θέματα μεταφυσικής προκαταλήψεων θρησκειών σατανισμών αστρολογιών κλπ άλλων της ίδιας συνομοταξίας.

    +σκοτάδισον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αγαπητέ funel,
    σε ευχαριστώ για την απάντηση. Θα υπερασπιστώ το δικαίωμά σου να έχεις γνώμη, ακόμα και αν διαφωνώ!

    Μάλλον αστοχείς όταν πιστεύεις ότι ταυτίζομαι με το Λιακόπουλο. Σου ζητώ όμως να μή βάζεις στο ίδιο τσουβάλι και την ορθοδοξία μας, και να μη τη θεωρείς σκοταδισμό, να μη δημοσιεύεις κόμιξ με τον εσταυρωμένο, να μη χλευάζεις τα μυστήριά μας.

    Ο Λιακόπουλος ανταποκρίνεται σε κάποιες ανάγκες του λαού, δε λέμε όμως ότι τις καλύπτει κατ ανάγκην αυθεντικά. Μπορεί κάλλιστα να κάνει καπηλεία των αναγκών αυτών. Εδώ είναι το χρήσιμο έργο της κριτικής σου, αν είναι καλόπιστη, αντικειμενική και περιοριζόμενη στο Λιακόπουλο. Όχι να γίνεται ένας χλευασμός της ορθοδοξίας, επειδή ο liako δηλώνει ότι ειναι ορθόδοξος.

    Αν πιστεύω στα θαύματα; Δεν πιστεύω, ΒΑΣΙΖΟΜΑΙ σε αυτά. Αλλίμονο αν δεν πίστευα. Ποιός δεν έχει παραδείγματα Θείας παρέμβασης στη ζωή του;

    Όσο για το ιντερνετ, σε όλα συμμετέχουμε εκτός απο την αμαρτία. Ο Χριστιανός δεν είναι σκοταδιστής. Αρνείται τα σκοτάδια της αμαρτίας. Βέβαια, με τη λογική της αθεΐας, αν δεν υπάρχει Θεός, δεν υπάρχει διάβολος, αμαρτία κλπ. Οπότε σε τελική ανάλυση είναι δογματική η διαφωνία μας. Αλλη αφετηρία εσύ, αλλη εμείς. Είσαι ευτυχισμένος όμως με την απουσία του Θεού απο τη ζωή σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα σας κ. ορθόδοξε μεγαλέξανδρε. Δεν θα επεκταθούμε.
    Μέσα στο κείμενό σας υπάρχουν αντιφάσεις, πρωτογενή και δευτερογενή λογικά σφάλματα που θα ήταν μεγάλο χάσιμο χρόνο να γράφουμεγια πράγματα που αιώνες τώρα έχουν απαντηθεί εξηγηθεί και ξεπεραστεί.
    Σεβόμαστε το δέος των ανθρώπων στο μυστήριο του αγνώστου και την αδυναμία τους. Το να κατασκευάζονται πλασματικοί θεοί θαύματα σατανάδες πνεύματα κλπ, δεν είναι προνόμιο μόνο των χριστιανών. Χιλιάδες χρόνια, εκατοντάδες χιλιάδες θρησκείες κάνουν ακριβώς το ίδιο με δικά τους δόγματα και θεούς.
    Δυστυχώς θεωρούμε την αλήθεια ταυτόσημη με τη πραγματικότητα και προτιμότερη για πολλούς λόγους από οποιοδήποτε εσχατολογικό παραμύθι.

    Δεν είμαστε το κατάλληλο μπλογκ.
    Πηγαίνετε σε άλλα μπλογκ και πάρτε μια ελαχιστότατη μικρή γεύση. ψάξτε παλαιότερα ποστ:


    εδώ
    εδώ
    εδώ


    Ο Λιακόπουλος κόβει και ράβει την ορθόδοξη πίστη κατα το δοκούν. Εκμεταλεύεται την δεδομένη ευπιστία και αδυναμία των πιστών για κριτική σκέψη. Τα κόμιξ και οποιοδήποτε σατιρικό που έχουμε κάνει έχουν απόλυτη σχέση με αυτόν και ότι παρανοϊκό υποστηρίζει. Aν προπαγάνδιζε σατανισμούς να είστε σίγουροι ότι θα γεμίζαμε το μπλογκ πεντάλφες σαγανάκια. Αν θέλαμε να "χλευάσουμε" τα μυστήρια κλπ, νάστε σίγουρος ότι τα πράγματα θα ήταν εντελώς διαφορετικά.
    Αλήθεια τι γνώμη έχετε για το τελευταίο dvd που πουλάει φωνάζοντας ότι το θαύμα-προφητεία με τα ψάρια στο Βόσπορο πραγματοποιήθηκε ??!!! (το δείχνει λέι ο γέροντας στο dvd), άρα οσονούπω θα πάρουμε τη Πόλη ???!!!

    Τέλος η διαφωνία μας δεν είναι δογματικού χαρακτήρα. Για τον απλό λόγο ότι εσείς χρειάζεστε το δόγμα την αποδοχή και τη πίστη σε μιά ατέλειωτη σειρά ιδεολογημάτων κατασκευών, για να πιστέψετε τελικά σε μια αδύνατη ουτοπία. Εμείς δεν χρειαζόμαστε δόγματα, ζούμε στην (αποδεδειγμένη) πραγματικότητα.
    Είμαστε απαλλαγμένοι από νοσηρές θεοκρατικές συμπεριφορές, υπερφυσικούς φόβους σε ανύπαρκτα μεταφυσικά μαρτύρια, ενοχικές κατασκευές από τις θρησκευτικές εξουσίες, άρρωστες προκαταλήψεις κλπ κλπ...
    αγαπάμε τη ζωή, το σώμα μας, την ελευθερία (χωρίς να χρησιμοποιούμε το σόφισμα-λέξη ασυδοσία για να τη περιορίσουμ, θεωρούμε το σέξ απόλυτα υγειές και φυσικό (χωρίς τις ανούσιες προδιαγραφές που του βάζετε), αφήνουμε την σκέψη να ανακαλύψει το καινούργιο (χωρίς τους πολλαπλούς περιορισμούς που θέτετε), και πολλά άλλα που δυστυχώς μάλλον δεν κατανοείτε. ... και ναι είμαστε ευτυχισμένοι (τι ερώτηση κι αυτή...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αφήστε ρε τον άνθρωπα ήσυχο.
    Την γνώμη του λέει ,και την λέει μάλιστα όμορφα χωρίς ύβρεις και υστερίες.Αν θέλει να πιστεύει είναι δικαίωμά του ,όλοι πιστεύουμε κάπου ,εσείς ,αυτοί ,όλοι μας ,ακόμα και εγώ.
    Αλλού θα πρέπει να ισιωθούν τα στραβά και επικίνδυνα ,εκεί που θέλει αρετή και τόλμη ,εκεί που θέλει αρχ@δια ,εκεί που θα καεί ο κώλος μας και πιστέψτε με δεν είναι εύκολο!
    Και μήν ξεχνάμε ,η βλακεία απο μόνη της βλάπτει μόνον έναν ,η επιτιδευμένη βλακεία όμως ,όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Flash! τι είναι ο Λιακό..? ενορχηστρωτής βλακών.
    μπονζούρ :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά μιλάμε American Bar έγινε εδώ μέσα...

    Λοιπόν κάθε ένας έχει δικαίωμα να έχει την πίστη του και έχει φυσικά και το δικαίωμα να διαμαρτύρεται εάν θεωρεί ότι αυτή προσβάλλεται από κάτι.

    Πλην όμως από που και ως που ο Λιακό έγινε μέντωρ της Ορθοδοξίας αδυνατώ να το καταλάβω. Σίγουρα μία σάτιρα κατά του Λιακό θα περιλαμβάνει και εξαπτέρυγα και σταυρούς και τον Απόλλωνα (όχι της Καλαμαριάς τον άλλο του Ολύμπου) ντυμένο σαν τον Γρηγόριο τον Νανζιανζινό (Άν ενθυμούμαι καλώς).
    Και αυτό διότι αυτά περιλαμβάνονται στον τσοκ γκιουζέλ αχταρμά που σερβίρει στους ανυποψίαστους τηλεορασόπληκτους φραπόγαλους. Δεν νομίζω ότι αυτό γίνεται με πρόθεση προσβολής των θρησκευτικών συμβόλων ή της θρησκευτικής πίστης.

    @ Ροδιά

    Μπατ οφ κορς, τέτοια εξόχως μανικιουραρισμένα δάκτυλα ταιριάζουν μόνο σε έναν ενορχηστρωτή επιπέδου Χέρμπερτ Φον Κάραγιαν. (Ναι ρε! το ομολογώ! Ζηλεύω που έχει καλύτερο μανικιούρ από 'μένα! Μπου-χου-χου!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...