Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2007

Τώρα τι του λες του καραμαλάκα;;;;;;;

Χαζεύοντας τα στατιστικά του παρόντος μπλογκ διαπίστωσα ότι ένας καραμαλάκας ψυχανώμαλος έπεσε στο ποστ μου περί λογοκρισίας του ίντερνετ στην Νορβηγία, μέσω του Google έχοντας γράψει ο στόκος ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ (ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚA) στο πεδίο της γενικής αναζήτησης.

Φταίω τώρα να βγάλω στη φόρα ένα screenshot από το extreme tracking με τα στοιχεία του μαλάκα παιδόφιλου (IP κλπ) και άλλο ένα με την σελίδα των αποτελεσμάτων του Google από όπου ήρθε στο ιστολόγιο μου;

Όχι σας ρωτώ. (Τα screenshots τα τράβηξα ήδη, το θέμα είναι να τα βγάλω στη φόρα ή όχι;)

Όπως και να 'χει, είτα τα ανεβάσω είτε όχι, ένα έχω να του πω:
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΕ ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΑ!!!!

Ζητώ συγνώμη από την μοναδική αναγνώστριά μου για τα καντήλια και την απομάκρυνση από το κατά βάση χαβαλεδιάρικο στυλ μου, αλλά οι παιδόφιλοι μου την δίνουν άσχημα στα νεύρα...

9 σχόλια:

  1. Το καλύτερο που έχω να σου προτείνω , είναι η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ (που ξέρεις ,ίσος τους ενδιαφέρει ), προσωπικά θα δεχόμουν το επίθετο «καρφί» με πολύ μεγάλη ικανοποίηση για αυτό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα να δεις, δίκιο έχεις και φωνάζεις και φωνάζω και εγώ μαζί σου. Αλλά (εμ χωρίς αλλά θα σε άφηνα;), αλλά λέω δεν ξέρεις τις προθέσεις του. Μπορεί να έκανε έρευνα, να είναι μπάτσος, να είναι δημοσιογράφος (ισχύει ο χαρακτηρισμός σου τότε χαχα), να είναι χίλια δύο πράγματα. Οπότε μπορεί να βρίζεις άδικα.

    Για τον ανώνυμο στο πάνω σχόλιο. Έλεος βρε φιλαράκο να θεωρείτε καρφί (με εισαγωγικά ή χωρίς) όποιος δίνει στοιχεία για παιδεραστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κι εγω δεν θα κακοχαρακτήριζα κάποιον που θα έστελνε το IP για τα περαιτέρω στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και μένα μου τη δίνουν (δεν είναι απλοί ψυχανώμαλοι) και καλά θα κάνεις να πράξεις, όπως λέν, κατά συνείδηση...

    Ασε, σήμερα πέρασα μια φάση... Είχα λινκάρει ένα μπλογκ που μου φάνηκε ενδιαφέρον, αλλά, ανοίγοντας να δω και άλλα ποστ εκτός από το πρώτο, έπεσα σε ένα όργιο -χωρίς εισαγωγικά. Το ξελίνκαρα αμέσως, μη πέσουν μέσα τπτ παιδάκια και κάνουν πειράματα στα διαλλείμματα.
    :-((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες, ένα forward των ip δε νομίζω να βλάψει κανένα, αν ασχοληθεί η δίωξη είτε θα αποδειχθεί η ενοχή του είτε ότι είναι αθώος. Δε πρόκειται να κάψεις κάποιον άσχετο.

    Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δε θεωρείσαι καρφί.

    Εγώ πάντως θα τις είχα στείλει ήδη. Τους αξίζουν τα χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δωσ' τον στην Δίωξη και αυτή θα αναλάβει τα περαιτέρω.
    Σε καμμία περίπτωση δεν γίνεσαι καρφί.
    Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς. Τους αξίζει η χειρότερη τιμωρία που μπορεί να υπάρξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντήαρ Γκάηζ,

    Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας.
    Πράγματι εδώ είτε έχουμε να κάνουμε όντως με έναν παιδέρα ή με κάποιον άλλο άσχετο με αυτή την φάρα (τριμοσιογράφο;) όπως λέει ο gh-x.

    To σίγουρο είναι πάντως ότι δεν γκουγκλάρει πολύ αποτελεσματικά, αφού βάζει χύμα τις λέξεις που τον ενδιαφέρουν και μετά πέφτει σαν λέμινγκ σε ότι σάιτ βγάλουν τα αποτελέσματα, χωρίς κάν να μπει στον κόπο να διαβάσει τις 2-3 αράδες της περίληψης.

    Ακριβώς για την περίπτωση που ο τύπος είναι απλώς ένας άσχετος στόκος και όχι παιδέρας, δεν θα βγάλω στον αέρα τα screenshots που έχω με τα στοιχεία του και την σελίδα του Google με τα αποτελέσματα της αναζήτησής του.

    Θα ρωτήσω όμως την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος εάν το εν λόγω περιστατικό την ενδιαφέρει και εάν θα ήθελε τα στοιχεία.

    Γενικά άπαξ και τολμήσετε να βάλετε την λέξη "τσόντες" στο βλογ σας θα διαπιστώσετε μία κατακόρυφη αύξηση στους ποιοτικούς επισκέπτες που γκουγκλάρουν ψάχνοντας για τσόντες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ η λογική σας δεν είναι πολύ ψύχραιμη. Το θέμα δεν είναι να καταδώσεις αυτόν που ψάχνει για παιδάκια - εξάλλου, την αναζήτηση την έγραψε στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ - αλλά αυτούς που έχουν τους ανάλογους ιστοτόπους. Με το να παραδώσετε την ΙΡ του τύπου, δεν θα καταφέρετε απολύτως τίποτα διότι, νομικά, η επιθυμία ΔΕΝ ποινικοποιείται. Το ζητούμενο είναι η πράξη δηλαδή η αναζήτηση σχετικών ιστοτόπων και η προώθησή τους στη Δίωξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ντήαρ JustAnotherGoneOff,

    Σίγουρα η επιθυμία δεν ποινικοποιείται και το να εντοπίζεις και να βγάζεις από τον αέρα ιστοσελίδες με παιδοφιλκό περιεχόμενο, είναι η σωστή ακολουθητέα οδός.
    Η αλήθεια είναι ότι μία ΙΡ κάποιου που ψάχνει "ΤΣΟΝΤΕΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ" δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο για οτιδήποτε.
    Θα μπορούσε να προκύψει κάτι εάν κάποιος παρακολουθούσε τις κινήσεις της συγκεκριμένης ΙΡ, οπότε θα έπεφτε σε τίποτα "κρυφά" παιδεραστικά σάιτ. Βέβαια κρίνοντας από το πως κινείται ο εν λόγω στην γουγλόσφαιρα μάλλον πιο πιθανό θα ήταν να πέσει στο papimi παρά στο πιπίνι.

    Όπως και να' χει πάντως ένα τέτοιο περιστατικό σε κάνει να παίρνεις ανάποδες και μάλιστα άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...