Παρασκευή 18 Μαΐου 2007

Ιστορίες από την Σουηδική Αραβία(!)

Αγαπητή συνσερφαδόρισα (Όσο και να χτυπιούνται οι Ισλαμιστές, είμαι πεπεισμένος ότι το μέλλον είναι γυναίκα).

Όπως πλέον γνωρίζουν και οι πέτρες του έθνους των ΕΛ-ληνων, που καταλαμβάνει παρεμπιπτόντως το σύνολο της έκτασης του κυανού ημών πλανήτου, ο σοβαρός και ώριμος κύριος Πολσεμάνογλου βρίσκεται στην βλογόσφαιρα με αποκλειστικό σκοπό την τόνωση του ναρκισισμού του και την δόξα (Όχι της Δράμας την άλλη την σκέτη) ναούμ.

Έτσι παρακουλουθεί μανιωδώς τα νούμερα της επισκεψιμότητας των ιστοσανιδολογίων του με στόχο να δει τι σόι πυροβολημένοι ενδιαφέρονται για τους λεκτικούς του ακροβατισμούς.

Έ λοιπόν προς μεγάλην μου έκπληξη διαπίστωσα ότι εις Κύπριος ορθόδοξος αδελφός έπεσε εδώ μέσα ψάχνοντας για Ιστορίες από την Σουηδική Αραβία(!)
(Ρεσέ τι είπε τώρα ο άθρωπας;)

Προφανώς σημαία της εν λόγω χώρας είναι η παρακάτω, και επίσημη γλώσσα τα Αραβοσουηδικά.



Βλέποντας αυτό το αριστερό μου νεφρό (Σουηδικής κατασκευής) βάρεσε μπιέλα και άρχισε να χορεύει πόλκα. Το δεξί μου νεφρό στα τέτοια του διότι είναι ΕΛ-ληνικής κατασκευής και προελεύσεως.

Ο εκ μαρτυρικής μεγαλονήσου κυβερνοναύτης έψαχνε μάλλον για "Ιστορίες από την Σαουδική Αραβία" τις οποίες προφανώς δεν βρήκε, διότι άλλο η δυναστεία των Σαούντ και άλλο το έθνος των Σουηδών.

Πάντως εγώ ως Κάρολος Πολσεμάνογλου και ως άνθρωψ, απονέμω για τις μοναδικές στιγμές γέλωτος που μου χάρισε ο εν λόγω κυβερνοναύτης την τιμητική πλακέτα του παρόντος βλογ «Κάρολος Πολσεμάνογλου».



(Τσ, τσ, τσ, αυτό το μπλογκ καλά ξεκίνησε αλλά έχει πλέον καταντήσει μία αηδία.)

4 σχόλια:

  1. Φοβερή η σημαία της ...σουηδικής Αραβίας!

    Kolla här:

    http://gravityandthewind.blogspot.com/2007/05/21.html

    doctor

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είστε κακεντρεχής αγαπητέ πολσεμάνιε!

    Επειδή εσείς είσθε πρακτικά αναλφάβητος όσον αφορά τη γεωγραφία, λόγω του ότι δε φοιτήσατε στο παγκοσμίου φήμης ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα(;), δε σας φταίνε τα άξια τέκνα του έθνους δια αυτό!

    Η περίφημη αυτή χώρα είναι καθόλα υπαρκτή και ιδού, σας παρέχω τις αποδείξεις! Για να μαθαίνετε ρίξτε ένα βλέφαρο. Απλά κάντε search τη λέξη:

    1)Η Ευρωπαϊκή Ένωση διδάσκει γεωγραφία μέσα από το διαδίκτυο

    2)Soccerbet: ο αθλητισμός διαπαιδαγωγεί

    3)Γιατί οι πρέσβεις μας ήταν πάντα μορφωμένοι άνθρωποι.

    Δίοτι έχουσι γνώσην οι (Κύπριοι) φύλακες! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ doctor

    Tack, tack, tack för tacket tack!

    Ή έχεις Σουηδική νοοτροπία ή δεν έχεις...

    @ I döda vinkeln

    Ήμαρτον ρε συ! (Γεωργίου speaking)

    Κοίτα, αν η Αραβία ήταν Σουηδική, τότε η Σουηδία θα είχε πετρέλαιο και δεν θα μας την έβγαιναν έτσι αυτοί οι καραβλαχάρες οι Νορβηγοί ναουμ. Αλλά η ζωή είναι άδικη. Το σχέδιο των ΕΛ-ληνων για την Σουηδοποίηση της Αραβίας δεν πέρασε και έτσι οι Νορβηγοί μας κάνουν τους μάγκες (κλαψ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε συ, είσαι εντελώς φεύγα.. Συνέχισε το έτσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...