Τρίτη 15 Μαΐου 2007

Blog tender wanted (Καμένα κυκλώματα από υπερέκθεση στην μπλογκόσφαιρα)

Αγαπητή αναγνώστρια,

Διαπίστωσα με τρόμο ότι τον τελευταίο καιρό έχω βουλιάξει για τα καλά μέσα στην τρικυμισμένη θάλασσα της βλογόσφαιρας ελληνικής και διεθνούς.

Δεν μας φτάνει δηλαδή το παρόν ιστολόγιο, έχουμε και άλλα δύο, ενώ παράλληλα συμμετέχουμε και σε άλλο ένα ομαδικό.

Ένα σουηδόφωνο όπου τα χώνω χοντρά στις τρείς «θείτσες» της Σουηδικής σοσιαλδημοκρατίας, την θεία Μούνα (Mona), την θεία Λάιλα και την θεία Μάργκοτ.

Ένα χανουμόφωνο Ενωσίτικο μπλόγκ το οποίο έστειλα για θερινές διακοπές μέχρι την έναρξη της επόμενης ποδοσφαιρικής σαιζόν, ελπίζοντας ότι ο Ριβάλδος θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Τέλος υπάρχει και το ομαδικό ιστοριες-1001 όπου εγώ με άλλα εκλεκτά μέλη της ελληνικής βλογόσφαιρας γράφουμε ιστορίες για το μέλλον, για να μην αναφέρουμε τις ασέλγειες και τις χειρουργικές επεμβάσεις χωρίς αναισθητικό που γίνονται σε αυτές. (Ρε Queerdom τι θα γίνει; Θα περάσεις για ‘κανα καφέ τουλάχιστον;)

Άσε που στο sync.gr ο αριθμός των αγαπημένων μου ΕΛ-ληνικών ιστολογίων φτάνει τα 50, με αυξητικές τάσεις, άσε πια τα σουηδικά.

Μόνο για την παρακολούθηση των εξελίξεων σε αυτά (Στο ιστοριες-1001 μιλάμε έχω χάσει την μπάλα, πέφτουν τα ποστ σαν το χαλάζι) πρέπει να κόψω χρόνο από άλλες δραστηριότητες.
Π.χ. Αφόδευση, φαγητό, ύπνο, εργασία, - καλά εγώ πίστευα ότι ήμουν επαγγελματίας μπλόγκερ- και άλλες δευτερεύουσες ασχολίες.

Βέβαια τα μπλογκ και οι προσωπικές ιστοσελίδες εν γένει μπορεί να περιλαμβάνουν ξεμπρόστιασμα εσώψυχων, πολιτικές απόψεις, αθλητικές τοιαύτες, χαβαλέ, έκφραση επιδειξιμανίας κ.α. Το σίγουρο πάντως είναι ότι μπορούν να αποβούν απίστευτα χρονοβόρα και ενεργοβόρα.

Πιθανόν να θεωρείτε ότι το παρών μπλογκ το παραξηλώνει με την πλάκα καμιά φορά, αλλα εγκώ αντιαφορώ. Γκούστο μου το τι τα γκράφω εντω μέσα.

Πάντως για να καταλάβετε τι πυροβολημένα γονίδια κυκλοφορούν στην οικογένεια μας, θα αναφέρω ότι μία Σουηδέζα ξαδέλφη μου έχει βγάλει στο κλαρί όλη την οικογένεια της, με φωτογραφίες από όλες μα όλες τις εκδηλώσεις της και στατιστικά (Βάρος, ύψος, περιφέρειες των μελών και διαχρονική εξέλιξη αυτών).
Και όλα αυτά σε σελίδα που φέρει υπερηφάνως το όνομα της οικογένειας. (Κλαψ)

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θεωρώ τέτοια συμπεριφορά ψιλοανεύθυνη.

Τέλος πάντων όπως και να ‘χει αισθάνομαι ψιλοκουρασμένος και γι αυτό αναζητώ άνθρωπα για να ποστάρει όσο εγώ θα ξεκουράζομαι, δηλ. έναν blog tender.

Βιογραφικά και γυμνές φωτογραφίες μπορείτε να στείλετε στο μέηλ vd@vovlvocars.com.
(Εάν σαν απάντηση λάβετε τίποτα γαμοσταυρίδια από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Volvo, μπορείτε να στείλετε τις γυμνές φωτογραφίες σας στο μέηλ που υπάρχει στο προφίλ του μπλόγκ.)

Μέχρι το τέλος της αποχής μου από την βλογόσφαιρα (24 ημέρες ή 24 ώρες ότι έρθει πρώτο) θα βρίσκομαι εδώ. (Εάν θέλετε να δείτε το μέρος που θα βρίσκομαι κάνοντας κλικ, παρακαλείσθε να περπατάτε στις μύτες των ποδιών σας για να μην ενοχλείτε τον συγγραφέα).

ΥΓ.

Συντρόφισσα και συναγωνίστρια unlearn, μην ανησυχείτε δια την πρόκλησιν –πρόσκλησίν σας. Θα επιληφθώ του θέματος με κατάλληλο ποστ που αναμένεται να προξενήσει γδούπους λιποθυμούντων αναγνωστών μέχρι το ηρωικό Los Angeles, από όπου έχουμε την τιμή και την χαρά να δεχόμεθα πλείστες επισκέψεις.

12 σχόλια:

  1. Επειδή είμαστε και νέα παιντιά και έχομε και έξοδα, και ως ΕΛ-ληνες είμαστε και κομματάκι καπάτσοι και καραμπουζουκλήδες και επιχεριματεκά μυαλά (και κερίως φαλλοκράτες), έχω κουβαλήσε εξ' ανατολής κάτι τρομερά τεκνά-δίμετρες Ρωσίδες, τις οποίες προτίθεμαι να προωθήσω στο αριστοκρατικό κωλόμπαρο που εγκατικοεδρεύει στο ισόγειο της πολυκατοικίας μου.

    Έχω το λεπόν, μιαν πρότασις επιχεριματεκή να σε κάνω:

    θέλεις να σε τισε στείλω πακέτο, ή έστω να ρίξω ένα δείγμα για να δοκιμάσεις; Εντάξει, ελληνικά δε ξέρουν, και από υπολογιστές λίγο χλωμό, αλλά κατά τα άλλα είναι καλή περίπτωση σε λέω...

    Δεχόμαστε πιστωτικές και κάνομεν και δόσεις!

    Ανα μύτη άλλο(πως τηνε κατέχω την ελληνική, ε;) και στο blog να μη βοηθήσουν, τουλάχιστον τις κουβαλάς εις το εξωτικό τοπίο και τας έχεις και παρέα ανάμεσα στας κοκοφοίνικας.

    Άντε τζους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φίλτατε Πόλσεμάννεν, νομίζω ότι παίρνεις αποφάσεις εν θερμώ και θα τις μετανιώσεις. Σκέψου κάποιον που καπνίζει τέσσερα πακέτα τσιγάρα την ημέρα (ή τρώει είκοσι λουκάνικα ημερησίως αν δεν είσαι καπνιστής). Πόσο εύκολο θα του είναι πιστεύεις να κατεβάσει αυτόν τον αριθμό στο μηδέν; Τα σύνδρομα στέρησης τα σκέφτηκες; Τους πιστούς σου επισκέπτες που συνεχώς αυξάνονται; Το χρέος σου στον αγώνα εναντίον του νεοελληνικού ανορθολογισμού; Ας μη συνεχίσω, άι θινκ άι μέιντ μάι πόιντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ Αξιότιμε εν τη νεκρή γωνία,

    Βρίσκω την πρότασιν σας εξόχως ενδιαφέρουσα, ιδιαιτέρως εάν υπάρχει δυνατότης ποσταρίσματος από άτομο αλλοδαπής καταγωγής με μεγάλα βυζιά.

    Κάτι τέτοιο θα αύξανε κατακορύφως την επισκεψιμότητα του παρόντος ιστοσανιδολογίου, ιδιαίτερα εάν μοστράραμε τα εν λόγω βυζιά σαν μπάνερ (3 λεπτά από την Olympus στο Photoshop και την κατανάλωση).

    Παράλληλα θα μου έδινε πολύτιμες ανάσες διότι έχω να χέσω 7 ημέρες αφού είμαι κολλημένος 24/7 στην παγκόσμια βλογόσφαιρα...

    Βέβαια μου λες ότι δύσκολο να πετύχουμε καμία που να ξέρει από υπολογιστές, αλλά ποντάρω ότι όλο και κάποια μανιακή του chatting που ψάχνει για γκόμενους θύματα θα βρούμε στο στοκ...

    @ άμμος

    Ο στόχος του παρόντος ποστ είναι πολλαπλός:

    1) Να πάρουμε μία ανάσα από το απρόσκοπτο ευ-λόγιν έστω και 24ωρη.

    2) Αφορμή να μοστράρω την σελιδάρα των Ελβετών σπουδαστών που μου έριξε μία φλασιά από τις λίγες. (Παραδέξου το, δεν σου κάτσε κάπως η σελίδα;)

    3) Να βρεθεί καμία πυροβολημένη που θέλει να γίνει γνωστή μέσω αυτού του διαγαλαξιακού μπλογκ και να αναλάβει τα κάτωθι:
    α) Πόστινγκ και πληκτρολόγηση 24/7

    β) Επιλογή των καλύτερων πόστ της βλογόσφαιρας και απαγγελία τους σε δεκαπεντασύλλαβο για να μην φάω τα νιάτα μου μπροστά σε μία οθόνη.
    (Νιάτα; Λέμε τώρα. Κάτι τέτοια θα ακούει η μαθητιώσα νεολαία unlearn και θα σκάει στα γέλια…)

    γ) Αποστολή γυμνής φωτογραφίας της σε εμένα και στον πρόεδρα της Volvo, για να διαμαρτυρηθώ με αυτό τον τρόπο για το γεγονός ότι δεν έχουν ξαναβγάλει ένα αυτοκίνητο σκυλί σαν το Volvo Amazon από το 1975.

    Εννοείται ότι δεν θα αφήσουμε την βλογόσφαιραν. Απλά χρειάζομαι μερικούς φοίνικες, ηλιοβασιλέματα, καρύδες, μία αιώρα και μερικά σετ μεγάλα βυζιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλτατε λουκανικάνθρωπε,

    Προσέτρεξα χθες το βράδυ για έκτακτο έλεγχο του εμπορεύματος στην αποθήκη...Η αλήθεια είναι ότι ρίχνοντας μια πρώτη ματιά στα φυλλάδια οδηγιών που συνοδεύουν τα νεαράς, ανακάλυψα ότι οι περισσότερες δεν ξέρουν γρι από κομπιούτερς και τα λοιπά. Κανένα καφεδάκι το ψήνουν, αλλά κι εκεί, για καϊμάκι δεν σου υπόσχομαι, μη ζητάμε και πολλά!

    Πάντως παίζει μία νεαρά να έχει καποιες γνώσεις, οπότε την ξεδιάλεξα κι εφόσον συμφωνείς την αποστέλω πακέτο εις βορράν πάραυτα, με τον φίλο μου Vladimir, το Σέρβο μαυραγορίτη που μου της προμυθεύει.

    Πρόκειται μάλλον περί αυθεντικού προγραμματιστικού ταλέντου και εμφυούς τεχνολογικής ευφυίας, καθώς κατάφερε να κάνει τέτοιο editing στις φωτογραφίες που είχει ρίξει στο Russianchicksonlinetomarry.com, με συνέπεια να το χάψει ο πανηλίθιος Vladimir ότι είναι μοντέλα με περγαμηνές και διαστάσεις 90-60-90 και να την αγοράσει...

    Το μόνο κομματάκι πρόβλημα είναι τελικά όταν την παραλάβαμε με το κοντέινερ, είδαμε ότι πρόκειται περί τοφάλου 103κ., ύψους 1,55μ. με ολίγη μυωπία (όχι τόσο άσχημα. Στα 2μ. βλέπει...) και ότι οι διαστάσεις αφορούσαν μάλλον τις περιμέτρους του τριπτύχου μπράτσο-αγκώνας-καρπός. Αλλά έτσι είναι: όταν ψωνίζεις εμπόρευμα στο διαδίκτυο έχεις και φύρα!

    Οπότε είναι δική σου επιλογή...Πάντως πρόκειται για μοναδικό προγραμματιστικό ταλέντο και απ' ότι είδα είναι και τα μάλλα πρόθυμη να βελτιωθεί και στους λοιπούν τομείς:

    από τη στιγμή που τη ρίξαμε στο μπουντρούμι χωρίς νερό και φαγητό (ο λογιστής μας έχει βάλει σε εντατικό πρόγραμμα μείωσης κόστους λειτουργίας) έχει χάσει ήδη 5.
    Είναι πρόθυμο κορίτσι...

    Λοιπόν τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πεταλωτά αφήστε τα αυτά.
    Κάνετε το παν για να κατοχυρωθεί το λειτούργημά σας στα βαριά και ανθυγιεινά επαγγέλματα ώστε να πάρετε πρόωρα σύνταξη.

    Τώρα που σιγά σιγά επιστρέφω εγώ, εσείς δεν έχετε να πάτε πουθενά. Ειδάλλως θα στείλω επιστολή διαμαρτυρίας εις τον ανώτατον Άρχοντα και τότε είναι που τη βάψατε για τα καλά.

    ΥΓ
    Μπείτε προσεκτικά εις τον οίκο του ανωτάτου Άρχοντος.
    Να είστε προετοιμασμένοι για όλα.
    Έχετε καλού κακού και ένα μπουκάλι βότκα δίπλα σας.
    Το καλύτερο θα ήταν βέβαια να μη μπείτε καθόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπόρα είναι, θα περάσει:-)
    ..αν ήξερες πόόόσες φορές έχω διαλαλήσει ότι θα τα κλείσω τα ρημάδια τα μπλόγκια μου..
    (να προτείνω στάση εργασίας στις ιστορίες, μέχρι να προλάβεις το βηματισμό?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...πάντως, δύσκολη εποχή βρήκατε να κάνετε περισυλλογή και κατάνυξη κ. Λουκανικοφάγε μας.. Πλακώσαν κάτι εμπόροι και θα μας πάρουν και τις σωβρακοφανέλες... παπαπαπαπα τι γίνεται εκεί μέσα.. ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΡΑ λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Εν τη νεκρά γωνία,

    Θεωρώ ότι ο ορθόδοξος αβερφός (Οι Σλάβοι έχουν χοντρό πρόβλημα με τα δ, θ, γ, στα Ελληνικά) ημών Βλαδίμηρος πάντα φέρνει ποιοτικό σταφ και πότε δεν μας πάσαρε σκάρτο πράγμα εν γνώσει του ναούμ. Έχουμε λοιπόν:

    Μέχρι να αδυνατίσει η Ljuba η περιπτερού στο κλουβί με την τρελή (δεν χωράνε άλλες), θα πάρω μία ακαμάτισσα Σλάβα που ούτε καϊμάκι στον καφέ δεν μπορεί να φτιάξει, για να κάνει επισκευές στα υδραυλικά μου, όσο θα πληκτρολογώ σαν Νέγρος της Αφρικής καθισμένος στην διευθυντική μου πολυθρόνα, ποστάροντας κατά ριπάς.

    Προφανώς, δεδομένου του γεγονότος ότι μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει (Ούτε και ο πρόεδρας της Volvo βέβαια) ούτε μία αξιοπρεπή γυμνή φωτογραφία, η επιστροφή μου από το "Τέλος του Ίντερνετ" θα γίνει εντός 24 ωρών.

    @ Σπάει

    Αααααααααα!!!!!

    (Τουλάχιστον ο τύπος διαθέτει χιούμορ. Ενδιαφέροντα λίνκια για ονλάϊν δημοσκοπήσεις)

    Επιστρέφω σε 24 ώρες.

    @ Ροδιά

    Όπως διαβάσατε ανωτέρω λόγω έλλειψης βυζαρούδων που θα μου απαγγέλλουν εις δεκαπεντασύλλαβον ιαμβικόν το ροδόσταγμα της ελληνοσουηδικής βλογόσφαιρας, επιστρέφω εντός 24 ωρών δυναμικά από το "Τέλος του Ίντερνετ".

    Liako TV στο Υou Tube ε;

    O Δήμος το 'χει πιάσει το νόημα. Μπορεί να είναι πολλά πράγματα, αλλά σαν έμπορας δε μασάει.
    Είναι ικανός να πουλήσει πάγο στους Γροιλανδούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και χρονοβόρα είναι, και ενεργοβόρα είναι, και το παραξήλωμα με την πλάκα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα, και η αποτοξίνωση ενίοτε απαραίτητη.

    Να κάνω και μια ερώτηση - άσχετη: ο Ολυμπιακός αγοράζει τα ληγμένα του Παναθηναϊκού, εσείς αγοράζετε τα ληγμένα του Ολυμπιακού, τι τα κάνετε μετά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγαπητέ Χρήστο,

    Ευχαριστώ για το μήνυμα συμπαράστασης. Μόλις συμπληρωθεί 24ωρο από την απόσυρση μου στο 'Τέλος του ίντερνετ" Θα ποστάρω ξανά με πάθος και αναπτερωμένο αγωνιστικό φρόνημα.

    Τώρα αναφορικά με το ερώτημα σου τι κάνει η Ένωσις το ληγμένα ΠΑΟ - ΟΣΦΠ όταν μετά και από την κιτρινόμαυρη θητεία τους έχουν πια λήξει εντελώς.

    Μα πολύ απλά χρησιμοποιούνται για την εξυγίανση του εδάφους της χωματερής των Άνω Λιοσίων, εκεί που θα χτισθεί το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Σκοπός είναι να αποφευχθούν ατυχή περιστατικά όπως αυτά που περιγράφονται στην παρακάτω ιστορία φαντασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι όπως καθόμουν και κωλοβάραγα μέχρι να περάσει το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο στη δουλειά, μια σκέψη έσκισε σαν αστραπή το μυαλό μου: ποια εικοσιτετράωρη απόσυρση, αυτό είναι μεταπόστ! Γράφεις ότι δε θα γράψεις, αλλά με το γνωστό σου απολαυστικό ύφος και με τα σχόλια να λειτουργούν κανονικότατα. Εύγε νέε μου, που θα έλεγε και ο Χέλιξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...