Τρίτη 8 Μαΐου 2007

istories-1001, Ιστορίες από το μέλλον δοσμένες με χιούμορ, δράμα, αγωνία, κοινωνικά μηνύματα και άλλα συγκλονιστικά και απρόβλεπτα.

Αγαπητή αναγνώστρια,

Πρόσφατα ξεκίνησα να συμμετέχω σε ένα καινούργιο ομαδικό blog, το istories-1001, μαζί με την Rodia, τον Helix Nebulae,τον Άμμο και την Queerdom. Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται να δημοσιεύσει τις δικές του ιστορίες από το μέλλον (και όχι μόνον), μπορεί να στείλει mail στην πάντα αεικίνητη και ανήσυχη Ροδιά.

Το πρώτο μέρος της πρώτης ιστορίας μου τιτλοφορούμενο "Η ατίμωσις της Χρυσομαλλούσης" θα το βρείτε εδώ. Έτσι μπορείτε να διαπιστώσετε ιδίοις όμασι, είτε το συγγραφικό μου ταλέντο, είτε την ανάγκη για ψυχανάλυση :-Ρ

17 σχόλια:

  1. ψυχανάλυση με λουκάνικα γίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ μου συγγραφέα, εισήλθεν και ο κ. Αμμος (όχι ο αιγύπτιος Αμμος Ρα, ο δικός μας) και άφησε ένα χειροφίλημα αβρότατον λέμε!:-)
    ενημερώστε πληζζζζζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Βεβαίως, εάν είναι ενισχυμένα με Ιχώρ και γονίδιο Αίπσηλων® (Τι είπε ρεσέ ο άθρωψ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόλις εντόπισα την επανιδρυτική διακήρυξη του έθνους και στην ανακοινώνω με πλάγια γράμματα

    Θεωρώ ότι είναι πολύ πιο εύκολο για έναν άνθρωπο να ιδρύσει μία θρησκεία παρά ένα έθνος- και δεν ξέρω το γιατί. Δε γνωρίζω αν υπάρχουν (ή υπήρξαν) έθνη που οφείλουν την ύπαρξή τους σε ένα και μόνο πρόσωπο – υπάρχουν όμως έθνη προσωποκεντρικά, όπως: Τουρκία, Τουρκμενιστάν, Κίνα κ.α. Κάποια πρόσωπα με υψηλό δείκτη συναισθηματικής ευφυΐας κατάφεραν να προσδώσουν την απαιτούμενη συνοχή που χρειάζεται ένα έθνος για να επιβιώσει σε κάποια κρίσιμη καμπή της Ιστορίας του. Τα πρόσωπα αυτά έγιναν κεντρικές φιγούρες και αναπόσπαστα κομμάτια του έθνους τους, το οποίο ναι μεν δεν δημιούργησαν αλλά του άλλαξαν τα χαρακτηριστικά – άρα το αναδημιούργησαν ή επανίδρυσαν (κάτι σαν τον Καραμανλή δηλαδη).

    Επειδή το Ελληνικό έθνος δε με εκφράζει, πρόσφατα δημιούργησα το δικό μου έθνος: το έθνος των eors με έδρα τη Δυτική Μακεδονία. Όσοι πιστοί προσέλθετε! Κριτήρια προς τα παρόν δεν υπάρχουν. Τα κριτήρια θα τα θέσουμε ΕΜΕΙΣ από κοινού! Σε πρώτη φάση χρειαζόμαστε άλλα 19 άτομα για να ιδρύσουμε σωματείο. Μετά έπεται και συνέχεια. I ΗAVE A DREAM… την ίδρυση κράτους;

    Αν ο Ηubbard σε μισό αιώνα έκανε θρησκεία 10 εκ. ανθρώπων, εγώ γιατί να μην κάνω ένα αντίστοιχο έθνος.


    Ακολούθησαν και άλλα κείμενα που φωτογράφιζαν με έμμεσο τρόπο τον εχθρό, αυτά δυστυχώς ομως έχουν καταστραφεί. Εννοείται πως όλοι είναι δεκτοι να καταθέσουν τις προτάσεις του για τη συνδιαμόρφωση αυτού του επαναστατικού έθνους εκτός από τους you know who.

    Κύριε polsemanen σας ορίζω πρέσβη στις σκανδιναβικές χώρες, εδάφη που φιλοδοξούμενα εντάξουμε στην αντεπιτιθέμενη αυτοκρατορία μας ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βλέπω η επίθεση οργανώνεται
    σιγά σιγά αλλά σταθερά

    οξαποδώ στο ένα βλογ, you know who στο άλλο

    και εδώ μην φανταστείς, δεν ήρθα για να σε κυνηγήσω, απελπισμένη και κατατρεγμένη ήρθα ακούγοντας τη συμβουλή σου, αν και οχθρού όντως, ότι ο κύριος εδώ είναι εκ Σκανδιναβίας και μπορεί να βοηθήσει με σχετικά hangover

    τι να κάνεις, η ελπίδα τελευταία πεθαίνει κτλ κτλ

    αλλά φευ
    και στην σκανδιναβία να μετοικήσω, το προξενείο σας θα βάλει κόκκινη σφραγίδα πάνω στο διαβατήριο ότι είμαι μια από τους you know who

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ bidibis (aka g.a.n.g)

    Ευχαριστώ δα την μεγάλην τιμήν που μου κάνετε. Από την στιγμή που βρέθηκαν 10 εκ. "στούκας" να δώσουν τα ωραία τους λεφτά (κυρίως) για τις παπαριές του κ. Ηubbard περί Xemu και δεν συμμαζεύεται, δεν βλέπω τον λόγο να μην μαζευτούν άλλοι τόσο στο νέο έθνος. (Ιδιαίτερα εάν η υπηκοότητα γίνει υπηκοότητα ευκαιρίας , σαν τις Λιβεριανές σημαίες στα πλοία).

    @ τρολ

    Αχέμ, έχω την εντύπωσιν ότι έχουμε μία κλασσική περίπτωσιν grubbel.(Σκανδιναβική λέξη που δεν έχει ακριβή μετάφραση. Σχετίζεται με την κατάθλιψη που πιάνει τους υπερβόρειους, συνήθως λόγω της έλλειψης ηλίοφάνειας).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παντού με κυνηγάνε οι Ερινύες μου...


    grubbel!!!

    χωχωχωχωχωχω

    όπως λέμε κουρούμπελ ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά και εσύ polsemannen τώρα μας έφτιαξες

    :)

    όχι τίποτα άλλο αλλά βρήκε και ο άλλος να μου κοπανάει τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παρένθεση...(η αντίστοιχη λέξη εις την δανικήν πάντως έχει την έννοια του στοχαστή και δε βρίσκω καμία συσχέτιση της με την κατάθλιψη)...τέλος παρένθεσης...συνεχίστε συνεχίστε μη σας διακόπτω...λαλαλααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ντήαρ unlearn, βασικά η έννοια του "att grubbla" μπορεί να προσεγγιστεί με την έννοια "στοχάζομαι δυσάρεστα πράγματα" (Την κακούργα την κενωνία, την εφορία, την γκόμενα που με έφτυσε παρ' όλο που είμαι ένας αξιαγάπητος άνθρωψ, τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε που με τον ήλιο τα βγάζω, με τον ήλιο τα βάζω κλπ.). Το αποτέλεσμα αυτών των στοχασμών μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρό νταούνιασμα hangover κλπ.

    Πάντως απ' ότι φαίνεται ο bidibis (aka g.a.n.g) και η trol έχουν κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς (τραπεζικούς;;) σχετικά με κάτι που δεν γνωρίζω αφού έχω χάσει επεισόδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φυσικά έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς
    είμαστε από δυό χωριά χωριάτες κυριολεκτικά,
    και φυσικά κοντινά χωριά, μην φανταστείς :)
    έχουμε βάλει και σύνορα ανάμεσα

    τώρα είμαστε στη φάση που επεκτείνουμε τα έθνη μας, και έχουμε επικεντρωθεί και οι 2 στη σκανδιναβία

    εγώ έπιασα δανιμαρκία μεριά, αυτός χτύπησε την δικιά σου πόρτα

    φιλανδία και νορβηγία παίζουν ακόμα, αλλά γίνονται κινήσεις και εκεί

    πάντως καλά έκανα και έπιασα δανιμαρκία, το 'στοχάζομαι' just sounds better

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. (Μάλιστα...så grubblar jag alltså inte!Absolut inte!Nä nä aldrig...

    χεχε...τραπεζικούς ναι...το τρολίδιο χρωστάει κάτι λεφτά και κάτι οικόπεδα στον μπιριμπιρι και δε βρίσκουν άκρη...)

    Το έβαλα κι αυτό σε παρένθεση...

    Καλημεεεεραα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωπ!Λαλαλαααα...καλημέρα τρολίδιο ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρεσέ polsemannen
    αυτόν τον biribiri ;)
    σπρώξτονα ρε
    έλα με μας
    the you know whos
    :)

    καλημέρες σ όλους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...