Σάββατο 19 Μαΐου 2007

Γυναίκες Δηλητήριο (Men vad fan är det här för trams med alla dessa bloggspel?)

Άλλο ένα Ευ-λογοπαίγνιον λοιπόν. (Μιλάμε έχει καταντήσει κάθε δεύτερο ποστ αυτού μπλογκ να αφορά κάποιο κουτσομπολίστικο βλογοπαίχνιδο πα, πα πα)

Αυτή τη φορά το σφαιρίδιον εκτόξευσε ο αξιαγάπητος, ταλαντούχος, δίκαιος, ισορροπημένος, ενορατικός, ευγενής και πάνσοφος Τζεντάι, συνιστοσανιδολογιούχος Helix Nebulae. Στόχος της ευγενούς αθλοπαιδιάς είναι να κάνουν μπανιστήρι οι αναγνώστες ίδιου φύλλου με το δικό σου και φαρμακερά σχόλια όπως «Τι χοντροκώλα είναι αυτή» του αντίθετου, στην προκειμένη περίπτωση οι αναγνώστριες. Θα ποστάρει κανείς φωτογραφίες που θα απεικονίζουν διαδραστικά και ενίοτε τρισδιάστατα (Εξαρτάται από τιςμπόμπες που έχει κατεβάσει ο αναγνώστης) τα παρακάτω όντα ή πρότυπα:

Άλιφ) τον πρώτο σου έρωτα

Μπα) την ιδανική σύζυγο σου

Τα) την ερωμένη που πάντα θα ήθελες να έχεις.

Θα) δεν έχει π.χ. την ιδανική κτηματομεσίτη, διότι η Ελληνική μπλογκόσφαιρα πάσχει από τραγική έλλειψη φαντασίας.

(Αν δεν σας ξέρανα με την Αραβική αλφαβήτα πολύ θα στεναχωρηθώ)

Καλά τι αρχιδιές είναι αυτές τώρα που θα έλεγε και η Μ13 με το όνομα, αλλά εγώ επειδή είμαι σθεναρός άνθρωψ θα βουτήξω στον βόθρο του υποσυνείδητου, του κυνικού, φαλλοκράτη και μουρντάρη pølsemannen για να σας προσφέρω θέαμα απερίγραπτης απεριγραπτότητας.

Βάμος κομπανιέρος υ κομπανιέρας λοιπόν.

Άλιφ) Ο πρώτος έρωτας. Όπως έγραψε και ο πάνσοφος Helix Nebulae στις μικρές ηλικίες παίζει άγριο οιδιπόδειο σύνδρομο, οπότε προκύπτουν κάτι χαριτωμενιές σαν την παρακάτω καραλεσβιάρα ειρήσθω εν παρόδω.
Παρ’ όλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε γενικά είμαι της αρχής ότι αν είναι μία γυναίκα να έχει κάτι μεγάλο, καλύτερα να έχει μεγάλα βυζιά παρά μεγάλο κώλο.



Μπα) την ιδανική σύζυγο. Ακούστε την σοφία του φαλλοκράτη pølsemannen. Μία σύζυγος είναι για πολλά πράγματα αλλά όχι για σεξ. Σεξ ο φαλλοκράτης κάνει με τις ερωμένες του. Η ιδανική σύζυγος πρέπει να είναι ανθεκτική σαν ένα Land Rover του 1970 και εξίσου εμφανίσιμη δηλαδή κατά προτίμηση χάλια για να μην μας την πηδήξουν κιόλας. Πρέπει να είναι αντοχής και να μην κλατάρει κουβαλώντας ψώνια, έπιπλα και οργώνοντας τα χωράφια με τον Ντορή το μουλάρι. Επίσης πρέπει να έχει φουσκωμένο τραπεζικό λογαριασμό για να τον φάμε στις γκόμενες. Εάν μας ζητάει σεξ ντε και σώνει, της τα φτιάχνουμε με τον υδραυλικό, τον αιρκοντισιονά και τον συντηρητή πισίνων και καθαρίζουμε. Ιδού λοιπόν η ιδανική σύζυγος Σλαβικής κατασκευής και προελεύσεως με θηριώδη τραπεζικό λογαριασμό, αντοχές Αφρικανικού Ελέφα και εμφάνιση σαν την γκόμενα της καραλεσβιάρας από πάνω.


Τα) Η ερωμένη που πάντα θα ήθελα να έχω.
Την πρώτη θέση καταλαμβάνει χαλαρά και με κάτω τα χέρια η σοκολατένια σοκολάτα Katarina Sandström που λέει τις ειδήσεις στο πρώτο κανάλι της Σουηδικής τηλεόρασης. Καλά ποια περιμένατε δηλαδή; Την Σκάρλετ Γιόχανσον; Ασταδιάλα πια με την Δανοπολωνέζα ξανθόψειρα. Ξανθομπάμπουρας είμαι και μόνος μου και δεν χρειάζεται να είναι έτσι και οι ερωμένες μου.


Μετά από αυτή τη συγλονιστική απόδοση, νιώθω εξαντλημένος και μόλις με κρατάνε τα πόδια μου για να κάνω πάσα στον I döda vinkeln, στο ηρωικό Troll και τον Μίμη Ανδρουλάκη.

Εάν ο Μίμης με ξαναγράψει όπως στο παρελθόν θα τον θεωρήσω πολύ σνομπ.

(Τσ, τσ, τσ, αυτό το μπλογκ καλά ξεκίνησε αλλά έχει πλέον καταντήσει μία αηδία.)

10 σχόλια:

  1. Η σύζυγος είναι όλα τα λεφτά (στην κυριολεξία).

    Η ερωμένη μου φαίνεται λίγο ξενέρωτη, στο στυλ "καλό κορίτσι για σπίτι" (το οποίο ΔΕΝ πρέπει να είναι ποτέ μια ερωμένη γιατί μια μέρα δαγκώνεις τη λαμαρίνα και σε πετάει η χοντρή από το σπίτι).

    Ο πρώτος σου έρωτας είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά για λάθος ερώτηση. Δεν εννοούσα "η πρώτη φορά που καταλάβατε τι πάει να πει στύση", αλλά κάτι στο πιο συναισθηματικό.

    Κοινώς, σκέψου το ενδεχόμενο να έκανες τούμπα το α) με το γ).

    Υ.Γ. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιστεύω πως όσο προχωράει από blog σε blog θα βλέπουμε απίστευτα πράγματα! Ήσουν καταπληκτικός!

    Ζητώ ταπεινά συγνώμη που στάθηκα αφορμή να πέσει το επίπεδο στο blog σου αλλά μου την έδωσε με τα μπλοκοπαίχνιδα και είπα να αρχίσω κι εγώ ένα πιο γρήγορο και πιο interactive! :)

    Συμφωνώ πως θα έπρεπε ενδεχομένως να το έιχα ψάξει καλύτερα. Θα μπορούσαμε να θεωρούσαμε τον εαυτό μας ιδιοκτήτη επαυλης με πλήθος υπηρετικού προσωπικού και θα λέγαμε ποια θα μας κάνει τα ψώνια, ποια θα μαγειρεύει, ποια θα καθαρίζει κτλ κτλ. Εννοείται πως όλες θα ήταν καταλλήλως ενδεδυμένες και θα ήθελαν πολύ και κάθε στιγμή να γίνουν βορά στις σεξουαλικές ορέξεις μας.

    Πάντως με την επιλογή εκ Σερβίας για γυναίκα χτύπησες φλέβα χρυσού.
    Δε θα σου την πηδούσε κανείς. Το πολύ πολύ να έφερνε και τίποτα φίλες της - σαν τις χορεύτριες που τη συνοδεύουν - να έπαιρνες και μάτι! :) Άσε που μεγαλώνοντας κι αφού της πέσουν τα μυαλά θα μοιάζει σαν καπουτσίνος μοναχός και θα σε φέρνει πιο κοντά στο Θεό!

    Καλό απόγευμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...κι αφού της πέσουν τα μαλλιά (όχι τα μυαλά) θα μοιάζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντήαρ Χέλιξ,

    Ενδιαφέρουσα η πρότασή σας για εναλλαγή του (α) με το (γ).

    Βέβαια θα μπορούσα να σας αντιτείνω κάτι του στυλ "Ξέρετε τι κουφάλα είναι η Katarina? Τρώει παιδάκια στη σχάρα με μουστάρδα και κέτσαπ".

    Πλην όμως ένεκα του γεγονότος ότι έτρεφα μεγάλη εκτίμηση σε ορισμένες γυναίκες σοκολατί χρώματος από τα σχολικά μου χρόνια ήδη, θεωρώ ότι μπορώ να την υιοθετήσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 2Σx2

    Καλά φαντάζεσαι να της πέφταν τα μυαλά; Χάλια το χαλί από την Γκαλερί Μιραράκη... Ορίντζιναλ κεραμυδοκοραλοβορδοκόκκινο θα γίνονταν από κρεμομπεζοκαφεαμμώδες…

    Φυσικά η φάση θα καθόταν ω ς εξής: Η Marija με την Samantha Fox και εγώ με τα κορίτσια της χορωδίας ! ;-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σύντροφε Πολσεμάνιε,

    Με μεγάλη μου χαρά και τιμή, προθυμοποιούμαι να συμμετέχω κι εγώ σ' αυτό το φεμινιστικής χροιάς και εμπνεύσεως εγχείρημα που εσείς, οι εδώ Σοσιαλμπλόγκες, έχετε ξεκινήσει.

    Εδώ και χρόνια, άλλωστε, εργάζομαι προς την κατεύθυνση της πνευματικής, σεξουαλικής και καταναλωτικής(πρέπει να πουλήσουμε και κανένα βιβλίο) χειραφέτησης των απανταχού γυναικών, με τα φιλοσοφικού περιεχομένου, αριστουργηματικά συγγράματά μου, όπως:

    -"ΜΟΥ εις την ΝΙ", και
    -"Θηλυκό Κόκερ (Σπανιέλ)"

    Τον τελευταίο καιρό δε, μετά την πρόσκληση του Μεγάλου Χατμάνου Γκεοργκάκι, και την από κοινού προσπάθεια σωτηρίας του εν ΕΛ-λαδι σοσιαλ-λιμού με την Σύντροφο Μαλία Δαμανάκη, το ενδιαφέρον μου για την ανάδειξη των (σε περίμετρο-) χαρισμάτων του γυναικείου φύλου έχει αναζοπυρωθεί.

    Επειδή εμείς οι Σοσιαλιστές, εκτός από το Aids και το Φαινόμενο του Θερμοκηπίου(που λέει και ο Γιωργος), μπορούμε να λύσουμε και τις στητικές δυσλειτουργίες του ενδόξου διαδικτυακού έθνους των ΕΛ-ληνων!

    Με αγωνιστικούς, σταλινικ... -ουπς, sorry!- σοσιαλιστικούς χαιρετισμούς,

    Μίμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. (Τσ, τσ, τσ, αυτό το μπλογκ καλά ξεκίνησε αλλά έχει πλέον καταντήσει μία αηδία.)

    LOL
    ρεσε...έχει γέλιο όμως

    ωχ,
    πάντως δύσκολα μας έβαλες

    /trol is sweating

    όχι τίποτα άλλο, ίσα που προλαβαίνω να ποστάρω να βγω από την υποχρέωση και να το ξανακατεβάσω πριν έρθει ο μπιριμπιρις και ρίξει το κασμέρι της ζωής του ;)

    τεσπα
    ας έχει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Μίμη

    Σύντροφε και συναγωνιστή Μίμιε Ανδρουλάκιε,

    Λυπάμαι για τις σκληρές εκφράσεις που χρησιμοποίησα όταν εσύ, ο Νίκος Δήμου, ο Carl Bildt και η Μargot Wallström με συνδέσατε με Κάιρο όταν ζήτησα να αποκαλύψετε 5 σκοτεινά μυστικά σας.
    (Η συγγνώμη αφορά μόνο εσένα αξιολάτρευτε Μίμιε αφού οι άλλες τρεις κουφάλες απαξίωσαν και μόνο η Margot έκανε λόγο για κάτι αποτυχημένα μπότοξ. Δήλωση που όμως δεν αρκεί αφού υπολείπονται άλλα 4 σκοτεινά μυστικά).

    Είμαι τεσυγκλονισμένος από το γεγονός ότι παλεύεις έναν παθιασμένο ταξικό αγώνα για την εξάλειψη των στητικών δυσλειτουργιών, αφού αυτό αφορά κα εμένα άμεσα, αφού ακόμα δεν έχω καταφέρει να στήσω το αντίσκηνο που αγόρασα εδώ και δύο χρόνια κοψοχρονιά στο Βαρδάρη.

    Πραγματικά ποτέ μου δεν περίμενα ότι πέρα από το επώνυμο ΕΥ-λογ σου θα διατηρούσες και ένα με το ψευδώνυμο "Στην ταβλιασμένη γωνία" και έτσι να καταφέρω με δύο σμπάρους να πιάσω ΕΝΑ τρυγόνι.

    Με αγωνιστικά κουνήματα ισλαμικής μαντήλας,

    Κάρολος Πολσεμάνογλου.

    @ trol

    Ευχαριστώ δια τα ανεβαστικά σας λόγια που κάνουν το ηθικό του παρόντος σεμνού και ταπεινού ξυγγραφέως, να αιωρείται σε αξιοπρεπές ύψος σαν το νέφος του κλεινού άστεως των Αθηνών.

    Ειλικρινώς δεν κατανοώ τον λόγον δια τον οποίον ο κ. μιριμπίρις θα σας ποιήσει καζούραν. Μπορείτε κάλλιστα να εκτοξεύσετε επί της κεφαλής του το σφαιρίδιον ίνα δείτε ιδιοίς όμασι τας τρείς ιεράς αιθέριας υπάρξεις της προτιμήσεως του κ. Εθνάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και εγώ εν αρχήν απορούσα για την καζούραν μέχρι που αποκαλύφθηκεν ως οχθρός

    ο Α' πόλεμος έληξεν
    τότε εσύ δεν είχες σκάσει μύτη
    ο υποχθόνιος είχε εξαφανιστεί
    και μαζί και το βλογ του

    ανησυχήσαμεν λίγο
    αλλά

    επανεμφανίστηκεν το δόλιον υποκείμενον

    τώρα κάπου εκρύβεται
    κάτι θα ετοιμάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...