Πέμπτη 14 Ιουνίου 2007

E, άμα είναι έτσι ρε μεγάλε, εντάξει…(Νούμερο ούνο)

Όπως κατά πάση πιθανότητα έχουν παρατηρήσει οι επισκέπτες του παρόντος ιστοσανιδολογίου, που επιπλέει πεισματικά στην τρικυμισμένη ΕΛ-ληνική βλογόσφαιρα, ο ιδιοκτήτης του πρέπει να είναι κάτι σαν αυτό που στις ΗΠΑ θα αποκαλούσαν "Commie tree-huggin’ librul’ ”.

Κάτι σαν σαλονάτος αριστερός δηλαδή, άλλωστε η λέξη "liberal” στις ΗΠΑ μάλλον σαν υποτιμητικός χαρακτηρισμός για αριστερό είναι, παρά αναφορά σε κάποιον οπαδό του φιλελευθερισμού, όπως τα παλικάρια του e-roosters π.χ.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι αντίθετα με ότι πράττω στην Ελλάδα, στη Σουηδία είμαι συμπαθών του Folkpartiet Liberalerna (Τις φιλελεύθεροι δηλαδή) και ο νέρντουλας και καρακονομημένος υπουργός εξωτερικών (Και πρώην πρωθυπουργός την περίοδο 91-94) Carl Bildt είναι το είδωλό μου.


Άσχετα με τις Σουηδικές μας συμπάθειες πάντως, το πρακτέο εδώ μέσα είναι το εξής:

Όπου ψήφισμα, διαμαρτυρία, κλπ. η Βασίλω, συγγνώμη ο Κάρολος Πολσεμάνογλου πρώτος ναουμ. Το ιστολόγιο μιλάμε έχει γίνει καρνάβαλος από τα μπάνερς «για καλό σκοπό» και στο τέλος μου φαίνεται θα καταργήσω τα πόστς σαν χρονοβόρα.

Αντί για ποστς λοιπόν θα ανεβάσω μπάνερ «για καλό σκοπό» π.χ. «Σώστε τον Ισλανδικό καρχαρία» ή «Τα τηγανόλαδα σκοτώνουν τον έρωτα». Παράλληλα θα έχω και σε ένα text box τον κώδικα χουτουμουλου (όχι ΚΚΕ μου-λου ρεσέ, HTML ντε!).
Έτσι για εύκολο κόπυτις-πέηστιτις ακόμα και από αδαείς ΕΥ-λογερς. Προφανώς, προφανέστατα όποιος καταδέχεται να βάλει μπάνερ «για καλό σκοπό» στο ιστοσανιδολόγιο του, για μένα ρε μάΝγκα, είναι ΕΥ-λογερ (καλός μπλόγκερ).

Εκ της ανωτέρω δηλώσεως συνάγεται ότι η Σουηδή επίτροπος της κομισιόν Margot Wallström δεν είναι σε καμιά περίπτωση καλή μπλόγκερ. Και αυτό διότι:

Α. Δεν έχει μπάνερ «για καλό σκοπό» στο μπλογκ της ούτε για δείγμα.
Β. Το θέμα της Αμαλίας την 1η Ιούνη το γείωσε κανονικά παρά τα ένα σκασμό μηνύματα που μπήκαν στη φόρμα επικοινωνίας της.

Καλά έκανα λοιπόν πέρυσι και άφησα ειρωνικό σχόλιο στο μπλογκ της όταν έγραψε ότι ήθελε να βάλει την οικογένεια της να φάει Ινδικό φαγητό χριστουγεννιάτικα και όχι παραδοσιακά Σουηδικά εδέσματα. Ήμαρτον δηλαδής.

Πριν προχωρήσω να επιστήσω την προσοχή σας σε ένα ποστ – ογκόλιθο του Γιώργου Μαργαρίτη αναφορικά με τα μπάνερς και τις διάφορες μπλογκοπρωτοβουλίες. Πολύ θα ήθελα να το έχω γράψει εγώ. Υποκλίνομαι.

Το θέμα που θα ξεσκίσω λοιπόν αναφέρεται στο ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Σχετικά μπάνερ και λινκς έχω δει σε διάφορα ιστολόγια ανάμεσα στα οποία και σε αυτό της μοναδικής μου αναγνώστριας Ροδιάς.

Άποψις μου λοιπόν είναι ότι το τι κάνει κάθε ένας / μία στο κρεβάτι του / ης συναινετικά με άλλον / ους ενήλικα / ες είναι δικιά του / ης δουλειά και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν. Πλην όμως αναφορικά με το θέμα της ανατροφής των παιδιών έχω κάποιους προβληματισμούς και ενδοιασμούς τους οποίους θα εκθέσω στο βου μέρος αυτού το πόστ.

(Συνεχίζεται…)

9 σχόλια:

  1. Ά ρε Κάρολε με τρελαίνει η γραφή σου (το πιασες το υπονοούμενο Τάσο μουυυυυ?).

    Το ινδικό φαγητό χριστουγεννιάτικα με έκανε να πέσω κάτω από την καρέκλα. Στον Ισλανδικό καρχαρία κρατήθηκα γιατί έχω μια υπόνοια ότι όντως μπορεί να πνίγεται ο καημένος και χρειάζεται άμεσο σώσιμο (την Πάμελα γλήγορα).

    Όσο για την τελευταία παράγραφο του κειμένου σου θα περιμένω να διαβάσω το δεύτερο μέρος αν και από ότι κατάλαβα συμφωνούμε. Μεγάλο θέμα πάντως, ίσως το αναπτύξω και εγώ αν μου κάνει κλικ (κλακ) το επόμενο κείμενο σου.

    ΥΓ Άκου εκεί ινδικό φαγητό χαχα. Ε ρε προβλήματα που έχει κοτζάμ επίτροπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετοιμάζω ένα banner περί της αποκατάστασης της τιμής της μπατονέτας - προσδοκώ συμπαράσταση στον τίμιο αγώνα μου εκ μέρους σου.

    Σοβαρά τώρα, αναμένω το δεύτερο μέρος τρώγοντας τα νύχια μου γιατί κάτι μου λέει πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον μιας και θα συμφωνούμε.
    (Ως γνωστόν, όταν διαφωνώ με κάποιον δεν έχει ενδιαφέρον επειδή ο άλλος δεν ξέρει οπότε χάνω το χρόνο μου!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απαιτω διευκρινησεις για το πως επηρεαζουν τα τηγανολαδα των ερωτα. Δεν μπορειτε κυριε να γνωριζετε τετοιου ειδους πληροφοριες και να μην τις μοιραζεστε με τους συναδελφους αγωνιστες μπλογγερς!

    Δια τα σοβαρα θα επανελθω στο 2ο μερος μολις γινετε πιο σαφης...

    Μεθ'εκτιμησεως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνούμε απολύτως φίλτατε polsemannen. Φασαρία να γίνεται και ποτέ δεν ξέρεις.... Το καλύτερο banner μου είναι για την εκστρατεία απαλλαγής από την συκοφαντία του Αβερελ Ντάλτον... το οποίο και συνελήφθεις να ΜΗΝ έχεις :-Ρ

    Επιμένω πάντως πως σε αυτά είμαι και εγώ σύμφωνος καθώς είναι σαφώς καλύτερο να γίνεται κάτι από το τίποτα. Όχι άλλη αδράνεια... :-)


    Με παραλιακούς χαιρετισμούς,

    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άτιμη σουηδική παιδεία. Ενώ εδώ στην Ελλάδα πρέπει πρώτα να παντρευτείς εφοπλιστή για να ευαισθητοποιηθείς λιγάκι...

    Πέρα από φιλοκένταυρος (ή κενταυρόφιλος - όπως προτιμάτε), είσαστε και φιλάνθρωπος κατά βάθος αγαπητέ Pølse :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ trol

    Αγαπημένη μου trol σας υπόσχομαι να ταβλιαστείτε εντελώς για εντελώς μιλάμε (με την καλή έννοια πάντα) με την συνέχεια!

    @ Greek History X

    Ε, πράγματι αυτό με το Ινδικό φαγητό τα Χριστούγεννα ήταν άνω ΚΑΙ κάτω ποταμών. Άλλωστε στην πλαϊνή μπάρα στο τμήμα "Πρωταθλήματα, κύπελλα, τσάμπιονς λιγκ" το κίτρινο οβάλ βραβείο κάνει λινκ στο σχόλιο μου στο μπλογκ της λεγάμενης.

    @ 2Σx2

    Αγαπητέ 2Σx2 μόλις ετοιμάσετε σχετικό μπάνερ, θα το αναρτήσω πάραυτα και θα προτείνω να ξεκινήσουμε διαδικτυακή κίνηση την 1η Ιουλίου "Για την Μπατονέτα".

    @ void

    Αγαπητέ void. Τα τηγανόλαδα δρουν ως εξής:

    α) Φράσσουν σταδιακά τας αρτηρίας προκαλώντας εν συνεχεία στυτικάς και στητικάς δυσλειτουργίας.

    β) Τα τηγανόλαδα επικάθονται εις το «σωσίβιον» και τα πατσάκια (γνωστά και ως "love handles")

    Δια περισσότεριν πληροφόρησιν θα πρέπει να σας παραπέμψω εις τον ειδικόν επί του θέματος Δόκτοραν Φλάντζαν.

    @ Zaphod

    Έχετε δίκαιον αγαπητέ ζαφ ήτο παράλειψίς μου. Η τιμή του Άβερελεως Νταλτόνεως πρέπει να αποκατασταθεί παραυτέως.

    @ nefelikas

    Αγαπητέ nefelika ευχαριστώ δια τα καλά σας λόγια. Φαντασθείτε μάλιστα να αποκτήσω ίσο ποσό μετοχών σε Ρωσικές εταιρίες πετρελαίου με αυτό που διαθέτει και ο τ. πρωθυπουργός και νυν υπουργός εξωτερικών του Βασιλείου της Σουηδίας Carl Bildt.

    Το αυτόν φυσικά μπορώ να πω και δι εσάς αγαπητέ νεφελίκα αφού φαίνεται να έχετε εμπεδώσει όλα τα σχετικά διδάγματα του διδασκάλου σας αναφορικά με την light side of the force. :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιατί έχεις ενδοιασμούς για την ανατροφή των παιδιών από ομοφυλόφυλα ζευγάρια;

    Δηλαδή με ταρίφα πατέρα είναι καλύτερα;

    Ή με πρεζόνι;

    Ή με μεθύστακα;

    Ή με κουραδόμαγκα που ρίχνει δύο τρεις σφαλιάρες με το που μπαίνει στο σπίτι, έτσι για να υπάρχει πειθαρχία;

    Καλημέρες

    doctor

    P.s. Folkpartiet? Jag hejar på "Miljöpartiet de Gröna".
    Det är alltid inne att rösta miljöpartiet

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ doctor

    Ή να έχεις πατέρα τον Δουρή εαν ενθυμίσθε...

    Μην προτρέχετε!

    Θα δείτε τον συλλογισμόν που τσακίζει κόκαλα και αφυπνίζει συνειδήσεις στο βου μέρος!

    ΥΓ.

    Α, μην το λέτε, η Nyamko Sabuni είναι πιό in! :-D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...