Κυριακή 15 Ιουλίου 2007

Ρήσεις διασήμων ανθρωπίδων ευφραίνουσι τέκνα (Εάν κάποιος σιάξει και τις ρύσεις του μπαλκονιού μου θα του ήμουν ευγνώμων.)

Πολυαγαπημένη αναγνώστρια του πάνσεπτου τούτου +ΕΥ-λογ+,

Απ’ ότι φαίνεται η μακαρονιότης μας δεν μπορεί ούτε να αράξει εις το μπαλκόνιν της, μονίμως πλημμυρισμένο λόγω των κακοσχεδιασμένων ρύσεων, ίνα απολαύσει ένα ιερόν +Φραπόγαλον+ ΝΙΚΗΣ 2024, χωρίς να πέσει θύμα κακοήθους πυραμιδοειδούς επιθέσεως.

Δια την περίπτωση που στο παρόν βλογ έχει προστεθεί και δεύτερη αναγνώστρια(*) αναφέρω παρενθετικά ότι «Κακοήθης πυραμιδοειδής επίθεση» καλείται κάθε βλογοπαίγνιον που σκοπόν έχει να απομακρύνει την βενσερεμικήν βλογόσφαιραν από τα ακτιβιστικά της καθήκοντα, όπως αυτά περιγράφονται σε ένα έγγραφο που είναι κρυμμένο κάτω από μια κόκκινη κοτρόνα στο Ωραιοχώριον Γρεβενών πρώην Πορδομπουχέσοβο.

(*) Το παρών βλογ ενδιαφέρεται μόνο για την προσέλκυση αναγνωστριών. Τους αναγνώστες τους θεωρεί παρακατιανά υποκείμενα.

Υπεύθυνοι δια αυτήν την παρεκτροπήν εκ του σαλονάτου ακτιβισμού, είναι ο Πρόεδρος και μεγάλος τιμονιέρης / γονδολιέρης του Φλαντζισμού / Ζαβισζμού Δρ Φλάντζας και ο Σκιώδης και εν αναμονή υπουργός ασφαλείας του κινήματος Φ.ΛΑ.Ν.Τ.Ζ.Α.Σ. ο Σπάει με το όνομα.

Το βλογοπάιγνιον σκιαγραφείται υπό το εμπνευστή του, του Ανήσυχου με το όνομα ως εξής:

Εις ΕΥ-λόγερ γράφει και σχολιάζει 4 φρασεις στο ποστ του.

Άλιφ) Μία γνωστή φράση συγγραφέα / βλόγερ / μαστροπού / ΕΛ-ληνος εκ Σειρίου κτλ που του πασάρει ο συνάδελφος του που τον καλεί να παίξει

Μπα) Μία γνωστή φράση συγγραφέα / βλόγερ / μαστροπού / ΕΛ-ληνος εκ Σειρίου κτλ που διαλέγει ο ΕΥ-λογερ

Τα) Μία φράση που φτιάχνει ο συνάδελφος που τον καλεί να παίξει

Θα) Μία φράση που φτιάχνει ο ίδιος ο ΕΥ-λογερ και την πασάρει σε άλλους 5 (Από έναν έως 5 καραευλόγερς)

(Άτσα ο δικός σου με την αραβική αλφαβήτα).

Η αποστολή είναι δύσκολη ένεκα του γεγονότος ότι η γαληνότητά μας έχει βυσματωθεί από 2 συναδέλφους οπότε θα αναγκασθώ να γράψω 4+2 φράσεις.

Λοιπόν φοράμε την επίσημη στολή εργασίας του πεταλωτού –λουκανικοπώλη και ξεκινάμε:



Ρήσις 1 (Προς θεού όχι έμμηνος ρύσις! Αναγνώστριες θέλουμε, όχι τας ρύσεις των).
Ρήσις πασαρεισθείσα υπό συναδέλφου ΕΥ- λόγερ
Α. Δρ Φλάντζας

ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΚΕ ΑΝ ΠΛΕΝΗΣ ΤΟ ΓΚΟΥΖΓΚΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ.

Συμφωνόμεν καθέτως οριζοντίως ΚΑΙ διαγωνίως!
Όσο και να την πλένετε την αγάπην σας το Γκουζγκούνι σας προκοπή δεν πρόκειται να δει κατά την διαδικασίαν, οπότε αφήστε τα μπάνια και κάντε ότι έκανε ο Μέγας Ναπολέων στην Ιωσηφίναν όταν αυτή ήτο άπλυτη.

Β. Σπάει

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΜΠΕΓΛΕΡΙ

Το κάτωθι εικονιζόμενον μπεγλέριν είναι πραγματικά ένα έργο τέχνης με προτεινόμενην τιμήν 9,99€. Πλην όμως θα θεωρήσομεν τον χαρακτηρισμόν "Φασιστικόν" ως ακατάλληλον ένεκα του μηνύσιμου της υποθέσεως. Προτείνουμε τον εθνικόφρονα όρον «Λαοτιανό Μπεγλέρι» που δείχνει τους δεσμούς φιλίας του ΕΛ-ληνικού λαού με το συμπαθές έθνος της ΝΑ Ασίας.



Ρήσις 2

Ρήσις υπό συγγραφέως / βλόγερ / μαστροπού / ΕΛ-ληνος εκ Σειρίου κτλ που διαλέγει ο ΕΥ-λογερ, ο Πολσεμάννος εν Προκειμένω

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝ. Ο ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.

(Ριχάρδος Νίξον Πρόεδρος ΗΠΑ 1968 – 1974 και Δημοσθένης Λιακόπουλος)
Ένα δέιγμα της αγάστου συνεργασίας του έθνους των ΕΛ-ληνων με την Υπερατλαντικήν Σύμμαχον και πατρώναν. Δυο αληθείς δηλώσεις που συνδυαζόμεναι βγάζουν ένα μοναδικόν αισθητικόν αποτέλεσμα.

Ρήσις 3

Μία ρήση που φτιάχνει ο συνάδελφος που τον καλεί να παίξει!

Έχουμε λοιπόν:

Α. Δρ Φλάντζας

O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ.

Αληθές πέραν πάσης αμφιβολίας. Τόσο αι αριστεραί όσο και αι δεξιαί στροφαί, παίρνονται κανονικώς υπό των Ελ-λήνων οδηγών εις τους ΕΛ-ληνικούς αυτοκινητοδρόμους εις ποσοστόν ανώτερο του 72,45%!
Συνεπώς η μέθοδος ταχείας εκμαθήσεως, σκόρδο - κρεμμύδι κρίνεται άνευ ουσιαστικού πεδίου εφαρμογής.

Β. Σπάει

ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο ΑΧΤΑΡΜΑΣ

Ο αχταρμάς είναι το εθνικόν σπόρ, έδεσμα και τρόπος συμπεριφοράς εν γένει όλων των κατόχων του γονιδίου Αίπσηλων®, ακόμα και από την εποχήν που κατοικούσαμεν όλοι εμείς εις τον Σείριον®. Θεωρώ ότι πρέπει να τοποθετηθεί στον θυρεόν του υπουργείου οικονομικών τουλάχιστον, εάν όχι εις όλους.

Ρήσις 4

Μία ρήση δικής μας εμπνεύσεως που την πασάρουμε σε πέντε εκλεκτούς συναδέλφους προς σχολιασμόν:

ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΗΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΣ ΑΠΑΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΝ, ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ΟΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΠΑΝΤΩΣ ΦΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ.

Το μπαλάκιον με την τελευταίαν φράσιν ογκόλιθον, εκτοξεύεται προς τους θεϊκούς βλόγερς Sailor, Athena, Nefelikas, 2Σχ2 και Aphrodite.

Με τις υγείες σας!

6 σχόλια:

  1. εξαιρετική η συμμετοχή σας αγαπητέ. Δεν πιστεύω να σας δυσκόλεψαν οι οδηγείες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @ Urfurslaag

    Αγαπητέ υπουργέ αμύνης,

    Τέτοιο πρόβλημα δεν παρετηρήθη, αν και απ' ότι φαίνεται ο αρχηγός του Λάος (Όχι του κράτους της ΝΑ Ασίας του ΕΛ-ληνικού κόμματος), αποτελέι εξαιρετικά δημοφιλή μορφή διανοουμένου στην ΕΛ-ληνική βλογόσφαιρα.

    @ Αθηνα

    Θα αφήσω τον φίλο μου Zlatan Ibrhimovic να αποφανθεί επ' αυτού:

    "Ääähhh, det var en grym prestation typ asså, ääähhh det var grymt typ."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας ευχαριστήσω και από εδώ δια την τιμήν να με προσκαλέσετε στο ιερόν βλογο-παίγνιον, και να σας πληροφορήσω πως αυτό περατώθηκε προ ολίγων λεπτών...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο 9,99€ το συλλεκτικό φασιστομπέγλερό μας που που είναι από το 1700, κοστίζει χιλιάδες ευρώ και το βρίσκει κανείς μόνο σε δημοπρασίες;;
    Μα ποίος είσθε τελοσπάντων κ. Υπουργέ; Ο Κυριάκος Βελόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ tHe_sAiLoR

    Περάσαμεν από το μαγαζί σας αγαπητέ θαλασσόλυκε απολαύσαμε τας δέουσας Coronas...

    @ Σπάει

    Όχι αγαπητέ αλλά φιλοδοξώ να αγγίξω το μεγαλείο του επιχειρηματικού του δαιμονίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...