Σάββατο 21 Ιουλίου 2007

Οι Βάζελοι βάζουν τις φωτιές!

Η μεγάλη Αιπσηλωνιακή® πατρίς μας γίνεται στάχτη και μπούρμπερη από άκρη σε άκρη και τα μέτωπα των πυρκαγιών είναι τόσα πολλά, που τα πυροσβεστικά μέσα δείχνουν να μην επαρκούν ένεκα της μεγάλης διασποράς τους ανά την επικράτεια. (Παρενθετικά φαίνεται οι εμπρηστές να έχουν μελετήσει το πόνημα του Σουν Τζου "Η τέχνη του πολέμου". Πάντα φροντίζουν να χτυπούν όταν οι δυνάμεις του εχθρού είναι διεσπαρμένες).

Ο πάντα έγκυρος, καθώς και προικισμένος με λογική και ευαισθησία υπουργός της κυβερνήσεως Γεράσιμος Γιακουμάτος έκανε βαρυσήμαντες δηλώσεις επί του θέματος της ανοιχτής πληγής των πυρκαγιών που κατατρώει άχρηστα κούτσουρα και δημιουργεί χώρους επαγγελματικούς και αναψυχής για τίμιους βιοπαλαιστές σουμοτόρι.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι ο κ. Γεράσιμός εκτός από θαυμαστής της Νικόλ Κίντμαν, είναι και μόλις δεύτερος στην credibility index του ινστιτούτου Σόρος μετά τον υπουργό αναπτύξεως Κο Σιούφα που δήλωσε ότι τα μπούτια edition 2005 της Κας ΠαπαρίΤΣου (Σουηδική προφορά) που χάρισαν το βαρύτιμο μπρίκι της Γιουρο - Βύζιον –05 αποτελούν την κορωνίδα της αναπτυξιακής πολιτικής της κυβερνήσεως.

Οι δηλώσεις που παρεξηγήθηκαν από κάτι αφιονισμένα ΠΑΣΟΚια είναι οι παρακάτω:

«Για τις φωτιές έχω έναν ενδοιασμό.
Γιατί δεν γίνονταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες;
Γιατί δεν γίνονταν πέρσι ή πρόπερσι;
Μήπως τυχόν το πράσινο καίει το πράσινο
δηλαδή Κράμερ εναντίον Κράμερ;
Κάνω κάποιες σκέψεις γιατί έχω ανησυχήσει…»


Αγαπητή ανεξάρτητη και μακριά από πολιτικά πάθη αναγνώστρια, μόνον το ΠΑΣΟΚ είναι πολυπληθής οργάνωσις που φέρει το πράσινον χρώμα;

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος δεν είναι τέτοιος;
Δεν είναι δυνατόν αυτή η υπόπτων συμφερόντων οργάνωσις να βρίσκεται πίσω από τις φωτιές;

Θα εξηγηθώ ευθύς αμέσως.

Οι φανατικοί οπαδοί του ποδοσφαιρικού τριφυλλιού έχουν βαρέσει μπιέλα για τα καλά για τους παρακάτω λόγους:

1. Ο κ. Κόκκαλης και οι Τσουκαλάδες έχουν πάρει τα 10 από τα τελευταία 11 πΩΡταθλήματα ΕΛ-λαδος αφήνοντας στους συμπαθείς τριφυλλοφόρους με την χαρά μόνον ενός.

2. Το επόμενο πΩΡτάθλημα γράφει ΑΕΚ από την χωματερή των Λιοσίων μέχρι την ακριτική Αλεξανδρούπολη, πατρίδα του Ντέμεως (Θεμιστοκλέους) Νικολαΐδεως, ένεκα του Αγίου Ριβάλδου.

3. Η τσέπη του κ. Τζίγκερ δείχνει να έχει "καβούρια" και μεταγραφή ολκής δεν προβλέπεται. Το γεγονός ότι είναι νυμφευμένος με Σουηδή μοντέλα φίλη της κ. Πασχαλίδου κάνει τα πράγματα ακόμα χειρότερα ένεκα της παροιμιώδους τσιφουτιάς των Σουηδών (Είμαι μισός Σουηδός και ξέρω από σουηδικές τσιφουτιές).

4. Παρά το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός της χώρας είναι δηλωμένος Βάζελος ο ΠΑΟ προκοπή δεν βλέπει.

5. Σφίξαν οι ζέστες.

Ε, δεν θέλει πολύ ο μέσος άνθρωπος να πάρει ανάποδες.

Κάθε τι το πράσινο τους θυμίζει την ποδοσφαιρική τους μιζέρια και θέλουν να το καταστρέψουν.

Επόμενο είναι λοιπόν να ξεσπούν στα δάση. (Περιστατικά ξεσπάσματος στα περιέχοντα πράσινο χρώμα λεωφορεία μάρκας Renault του ΟΑΣΑ δεν έχουν αναφερθεί ακόμα, αλλά θεωρώ ότι είναι η εξαίρεσις που επιβεβαιώνει τον κανόνα.)

Παρακαλούνται λοιπόν οι κύριοι ΠΑΣΟΚΟΙ να αράξουν στα κυβικά τους και να κοιτάξουν να μαζέψουν ότι φίλους συγγενείς και γνωστούς Βάζελους έχουν για να σωθούν τα δάση μας.

Αμάν με την έλλειψη υπευθυνότητας που δέρνει αυτόν τον τόπον.

12 σχόλια:

  1. Φίλε polsemannen, για την ιστορία οφείλω να σου πω ότι μετά από εντολή του Παπανδρέου, την ίδια μέρα που έπαιρνε τεράστιες διαστάσεις η πυρκαγιά στην Πάρνηθα, ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ν. Αθανασάκης, απέστειλε σε όλες τις οργανώσεις εγκύκλιο με την οποία καλούσε τα μέλη και τα στελέχη να βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν στις πυρκαγιές, με τις γνώσεις τους, την εμπειρία τους, ακόμη και με τα μπράτσα τους.
    Το γνωρίζω αυτό γιατί έλαβα κι εγώ την εγκύκλιο.
    Αν ενεργοποιήθηκαν και βοήθησαν, αυτό δεν το γνωρίζω, γιατί ευτυχώς στην Ξάνθη δεν είχαμε πυρκαγιές και ελπίζω να μην σώσουμε να δούμε ποτέ!
    Στον Ίασμο Ροδόπης όμως, που συνορεύει με το ν. Ξάνθης, σπεύσαμε αρκετοί, αλλά ήταν υπό έλεγχο η φωτιά.
    Οπότε η προτελευταία σου παράγραφος είναι κάπως παραπλανητική. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι οι Βάζελοι! Οι Slytherins είναι!


    --enraged Hufflepuff penguin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα γιατί τα βάζουμε με το πολύπαθο ποδοσφαιρικό σωματείο;

    Αφού είναι φανερό πως η φράση "το πράσινο καίει πράσινο" σημαίνει πως το πράσινο, όπως συνηθίζουν να διαμαρτύρονται οι Κούρδοι έτσι και αυτό, απλά... αυτοπυρπολείται. Με τον τρόπο αυτό ίσως θέλει να δηλώσει την αντίθεσή του προς την φύση, που τόσο... επιπόλαια στηρίζει το φαινόμενο του θερμοκηπίου...

    Και λίγο σοβαρά τώρα...
    Μου φαίνεται πως εκτός από το πράσινο, καίγεται τελικά και όση λογική έχει απομείνει σ' αυτόν τον περίεργο τόπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε κ. Υπουργέ Τριών Έργων Σαικς (να τα χιλιάσετε), ξεχάσατε πως και ο Εδεσσαϊκος είναι χρώματος πρασίνου.

    Για την ακρίβεια, η μυστικοκατασκοπική μας Αgency μετά από επίπονες και μακροχρόνιες έρευνες έχει την τιμή να ανακοινώσει, ότι ο νούμερο 1 πράσινος ύποπτος δια την καύση του ΕΛληνικού πρασίνου είναι ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκου Θωμάς Μάτσιος, τον οποίο βιντεοσκοπήσαμε μέσω δορυφόρου με διακτηριακές ακτίνες Röntgen την ώρα που μιλούσε κωδικοποιημένα για τις εμπρηστικές του ενέργειες.

    Όσο για τον κ. Γιακουμάτο (τέντωστοκαιφάτο), στη ΝΔ χαραμίζεται. Η θέση του είναι στον ΛΑϊκιστικο Οπισθοδρομικό Συντηρητισμό, όπου η συνωμοσιολογία είναι στα φόρτε της.
    Για να μη πούμε ότι και ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκου θα έδενε μια χαρά εκεί αποκτώντας πολλούς φίλους και συναγωνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συναγωνιστά, σύν-τροφε και συνυπουργέ του φλαντζείου κάμπινετ ομολογώ ότι εγώ το έκανα.Ευθύνομαι για ΟΛΕΣ τις φωτιές στην Ελλάδα συμπεριλαμβανομένης και ενός τηγανιού με λάδι που ξέχασα στο μάτι.
    Επίσης είμαι Βάζελος αλλά όχι Πασόκος.Πράσσειν, πράσο ,πράσινα,πράσινο εναντίον πράσινου και πρασιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεχάσατε τους εξωγήινους. Είναι σαφές ότι ο μύστης και γνώστης Τζέρι Γιακουμάτος (δόκτωρ συνωμοσιολογίας) υπαινισσόταν πως τα μικρά πράσινα ανθρωπάκια (προαιώνιοι εχθροί των εκ Σειρίου Αίπσηλων) βάζουν φωτιές στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και τον ωχαδερφισμό. Άλλωστε, έχουν ιπτάμενους δίσκους τα σκατόψυχα και για να αναχαιτιστούν χρειάζεται να αγοράσει το ελληνικό δημόσιο ολόκληρο σμήνος από κοσμοσφαίρες Πούτιν (βγαίνουν και σε κίτρινο χρώμα για να θυμίζουν canadair και ΑΕΚ).

    Οι βάζελοι είναι αθώοι και δεν είναι σωστό να τους εμπαίζετε για την κατάντια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ krogias

    Αγαπητέ Γιώργο,

    Καλά και αξιέπαινα όλα αυτά, αλλά τους ΒΑΖΕΛΟΥΣ τους παρακολουθείτε;

    Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε πιστεύω. Ο Τζέρρυ κάτι ξέρει όταν μιλάει για πράσινο. Εάν τελικά δεν είναι οι Βάζελοι, μπορεί να είναι οι Ισλαμιστές ξέρω γω...

    @ penguin_witch

    Αγαπητή πιγκουίνα, τίποτε δεν μπορεί να αποκλεισθεί. Θεωρούμε πάντως ότι πρώτα πρέπει να ελεγχθεί ο κ. Σρεκ.

    @ tHe_sAiLoR

    Ναι, μπορεί να είναι αυτοπυρπολούμενοι Ισλαμιστές με πράσινα Κοράνια! (Αυτοί που αυτοπυρπολήθηκαν μαζί με την λογική)

    @ SPY

    Ο κ. αντιπρόεδρος είναι δεινός ρήτωρ όπως και ο κ. πρόεδρος ,αλλά θεωρώ ότι λόγω των υψηλών νοημάτων που εκφράζουν οι οδηγίες των δεν θα έγιναν καταληπτές από τα εμπρηστικά εκτελεστικά όργανα (Εντουράδες με 3 κιλά ζελέ στο μαλλί και φωτοβολίδες), άρα πιθανώς να μην ευθύνονται δια τας φωτιάς.

    @ BioLogos

    Η εξομολόγησίς σας, σας τιμά πλην όμως πρέπει να αναμορφωθείτε.

    Περάστε από το γραφείον του κ. προέδρου δια εξέτασιν με το Πρωκτολογάσκλειον.

    @ nefelikas

    Δυστυχώς αγαπητέ συναγωνιστή, λόγω τις καθυστέρησης στην παράδοσιν των ξανΦών (Κίτρινων) Τεριρέμ Κοσμοσφαιρών απο το ξανΦόν ΓΚένος, η ΕΛ-ληνική αεροπορία αδυνατεί να προσάγει τα βδελυρά πράσινα ανθρωπάρια προς ανάκρισιν.

    Θεωρώ ότι ο εν Χριστώ αΒερφός Βλαδίμηρος θα φροντίσει δια την επίσπευσιν της παραδόσεως.
    @ Σπύρος Σεραφείμ
    Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτις.

    Είσθε ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ειναι οι βαζελοι!!!
    11 χρονια ο Θρυλος, περνει πρωταθληματα, δεν ειναι και λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μα είναι δυνατόν elafini βαζελικόν να βάζει φωτιές; δεν στέκει ο ισχυρισμός...κι αν το πάμε χρωματικά, μήπως είναι οι γαύροι που γουστάρουν να βλέπουν παντού το κόκκινο της φωτιάς;άσε που έτσι εξηγείται και το μίσος προς κάθε τι πράσινο :PPP

    όπως και να έχει πάντως με όλες αυτές τις π@π@ρολογίες (πιπέρι σήμερα!) που ακούω δεξιά, αριστερά και κεντρώα έχω φρίξει πλήρως..άντε καλό απόγευμα
    (πάω να ελέγχω τα φυτά στο μπαλκόνι..έχω κάτι γείτονες γαύρους..χαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ N.Ago

    Πιθανόν, αλλά εσείς πράττετε το καθήκον σας παρακολουθώντας τους Βάζελους της γειτονιάς σας; (Μετά θα παρακολουθείτε τους εξωγήινους που είναι και αυτοί πράσινοι)

    @ elafini

    Με γείτονες γάυρους δεν μπορείτε να είσθε ποτέ σίγουρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...