Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

Ο Βάγγος ο νταλικιέρης και ο Νώντας ο χασάπης πάνε Τήλο παρέα με τον ώριμο υπουργό...

Το μεγαλείο του έθνους των εκ Σειρίου ερχομένων ΕΛ-λήνων κινδυνεύει από τις λούγκραι και τις τζιβητζιλούδαι που επιθυμούν να συνάψουν σύμφωνο συμβίωσης, ή καταχρηστικά σύμφωνα με μέλη της ομοφυλοφιλικής κοινότητας «γάμο».

Μετά από την ενέργεια του δημάρχου Τήλου που άρπαξε την ευκαιρία για να γίνει γνωστό το νησί (και μπράβο του) τελώντας δύο τελετές συμφώνου συμβίωσης, ήρθε ο κύριος υπουργός δικαιοσύνης να δηλώσει ότι η ΕΛ-ληνική κοινωνία δεν είναι «ώριμη» για επισημοποιημένες συμβιώσεις ομόφυλων ζευγαριών (Δέστε και το ποστ του apos εδώ). Πολύ ενδιαφέρουσα διατύπωσις πράγματι, έχουσα όμως μέρος αλήθειας αφού ως γνωστόν η ελληνική κοινωνία είναι συντηρητική όσο δεν πάει.

Εάν τίθονταν το ερώτημα «Να επεκταθεί το σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης και στα ομόφυλα ζευγάρια» σε δημοψήφισμα μάλλον θα είχαμε υπερίσχυση του «ΟΧΙ».

Όμως δεδομένου ότι δεν αναφέρονταν ρητώς ότι το σύμφωνο αφορά αποκλειστικά τα ετερόφυλα ζευγάρια, η εκ των υστέρων ελληνοχριστιανική επέμβασις θα προξενούσε πληθώρα εκ Κομισιόν αεροπλανικών σφαλιαριδίων.

Επόμενο άλλωστε, η Ελλάδα σαν χώρα οικονομικώς εξαρτημένη και μέλος της ΕΕ δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού της και συνεπώς κάνει τουμπεκί και δη ψιλοκομμένο, εάν κάποια νομοθετική μεταρρύθμιση ισχύει στην ΕΕ και όχι στην περήφανη Ελληνική δανειοληπτική υπερδύναμη.

Πέρα όμως από αυτό, που μπορεί να αφήνει μια γεύση του στυλ «Οι κουτόφραγκοι εκμεταλλεύονται την ανάγκη μας για να διαφθείρουν τας αγνάς κορασίδας και τους ευθυτενείς κούρους ημών» υπάρχει και η ανθρωπιστική, κοσμική (μη θρησκευτική) πλευρά του θέματος.

Μα τον Ήφαιστο τον κούτσαβλο και την Αφροδίτη την τσουλάρα(*) πρέπει το κράτος και η θρησκεία (-ες) να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Όποιος ενδιαφέρεται να θρησκεύεται ας πληρώνει και την θρησκεία του μέσω εφορίας όπως κάνουν πλείστοι απόγονοι Γοτθικών φύλων στην Υπερβόρεια Ευρώπη.

(*) Φυσικά και είναι τσουλάρα η Αφροδίτη. Ξέρετε τι κέρατο έχει ρίξει στον καψερό τον Ήφαιστο;

Πάμε λοιπόν να πούμε τα αυτονόητα μπας και ξεστραβωθεί κάνας θρησκειόπληκτος, ή κανένας που έχει τόση φοβία με τα ομοφυλόφιλα άτομα και το παίζει άντρακλας μέχρι παρεξηγήσεως. (Υπάρχει και η παροιμία με τα κεράσια και τα καλάθια αλλά τεσπα, ας μην τους πούμε και κρυφοδιγιδάγες και πάθουν κάνα εγκεφαλικό. Πάντως αν ΕΙΣΑΙ κάτι, ΔΕΝ έχεις την ανάγκη να το ΔΗΛΩΝΕΙΣ).

Αυτονόητες αλήθειες:

1. To τι πράττουν ΣΥΝΑΙΝΟΥΝΤΕΣ ΕΝΗΛΙΚΟΙ σε ιδιωτικό χώρο είναι δική τους δουλειά και όχι κανενός παπά ή μουλά ή αστυνόμου.

2. Εάν δύο άτομα ιδίου φύλου επιθυμούν να ζήσουν μαζί, φαντάζομαι θα θέλουν να ρυθμίσουν μερικά ζητήματα οικονομικής φύσεως, κληρονομικά, ποιος θα πάρει τα Κόστα Μπόντα σε περίπτωση διαζυγίου κλπ. Φυσικά κληρονομιά της σύνταξης του συντρόφου αποκλείεται διότι οι συντάξεις θα καταργηθούν οσονούπω. (χα, χα)

3. Η ομοφυλοφιλία, υπήρχε υπάρχει και θα υπάρχει διότι ένα ποσοστό των ανθρώπων βγαίνει έτσι εξ αρχής ούτως ή άλλως. Δεν είναι επιλογή σαν την ποδοσφαιρική ομάδα ή το πολιτικό κόμμα. Ένα κλικ πάνω ή κάτω να είναι η τεστοστερόνη και τα οιστρογόνα σε άντρες και γυναίκες έχουμε μεταβολές. (βλ. Βίδεο κάτω)

4. Χίλιες φορές οι ομοφυλόφιλοι να είναι ανοικτά ομοφυλόφιλοι από το να αναγκάζονται να κάνουν γάμους για να κρυφτούν ή να στελεχώνουν την ένδοξον εκκλησίαν με τραγικά αποτελέσματα. Δηλαδή τώρα τι να πει η άλλη όταν βρίσκει τον άντρα της στο κρεβάτι με τον ΓΚΟΜΕΝΟ;

Τώρα θα πουν μερικοί μα γιατί να υπάρχει η ομοφυλοφιλία στη φύση;

Και εγώ θα πω γιατί να υπάρχουν οι μεγάλες μύτες, ή τα μεγάλα αυτιά, ή η μυωπία, ή τα αυτοάνοσα νοσήματα, ή τα γαλανά μάτια;

Όλα αυτά υπάρχουν γιατί οι άνθρωποι και οι άλλες μορφές ζωής αποτελούμε προϊόντα εξέλιξης με την διαδικασία των τυχηματικών δράσεων, των τυχαίων μεταλλάξεων, της προσαρμογής στο περιβάλλον και της φυσικής επιλογής. Η οποία φυσική επιλογή δεν είναι παρά μια διαδικασία trial and error και καθόλου ανθρωπιστική, αφού τα άτομα που δεν μπορούν να προσαρμοστούν δεν επιβιώνουν και / ή δεν αναπαράγονται.

Τέσπα καλύτερα από μένα τα λέει ο γιατρός στον “Ζούγκλα” από κάτω και ο Ντάγκλας Άνταμς στο επόμενο μου ποστ “6 δισεκατομμύρια άνθρωποι των σπηλαίων”. Βίδεο από τον γίγαντα Σπάει του Jungle Report.

16 σχόλια:

  1. Πάντως εγώ προσωπικώς, πολύ γουσταρίζω τη φράση "Η ελληνική κοινωνία δεν είναι ακόμα ώριμη για τέτοια"...
    Πρόκειται περί γουστοζίκου φράσεως, που -άθελά της ή σκόπιμα- αναγάγει τα "τέτοια" σε άκρον άωτον της ωριμότητος.

    Μιλάμε, δεν θα αργήσει η μέρα όπου κάποιος παπάς θα συνειδητοποιήσει το νόημα της φράσεως (την οποία ίσως να έχει πει και ο ίδιος χιλιάδες φορές) και θα γίνει το έλα να δεις, με μετάνοιες, αφορισμούς και τέτοια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γαμώ τα ποστ!

    Ευγε εν θολοκουλτούρα και Σουβλακισμώ αδερφέ!!!

    Περί αυτονοήτων αληθειών και "ώριμης κοινωνίας" θα πω πως σιγά σιγά ανακαλύπτουμε την ....Αμερική....

    τα ρέστα πακοτίνια

    love&kisses
    zaphod

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τελώντας δύο τελετές συμφώνου συμβίωσης,

    Από ότι ξέρω΄ο δημαρχος έκανε πολιτικό γάμο και όχι σύμφωνο συμβίωσης.
    Αλλά εσύ από που είχες μάθει για τον γάμο και έστειλες στα δύο ζεύγη δύο κούτες λουκάνικα εκ Σουηδίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ πρκλς

    Όποιος έχει το "τέτοια" έχει και την ωριμότητα!

    Ακούγεται αρκούντως φαλλοκρατικό για να γίνει αποδεκτό από την εκκλησία μας... :-P

    @ Zaphod

    Ω ευχαρισθώ εν σουβλακισμώ αδελφέ!

    Πακοτίιιιινιααααα....αααχχχχχχχ......
    (Homer Simpson)

    @ αθεόφοβος

    Έχω ένα γνωστό από Τήλο και μου ζήτησε να βοηθήσω την δημαρχάρα να κάνει το νησί την νέα Μύκονο! Έτσι έσειλα ένα σκασμό λουκάνικα μπαξίς!

    (Γάμο; Ρύζι είχε; Κλαμένες πεθερές; Αν όχι τότε δεν ήτο γάμος, ήτο παρωδία!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ, querido, με τα λεγόμενά σου και tack που με ανέφερες. Πρέπει πάντως, να γίνει ιδιαίτερη αναφορά εις το Σύμφωνον Συμβίωσης για τα Kosta Boda: να καταστρέφονται, γιατί είναι κακόγουστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είχε χαρόσημα του Δημοσίου και Δήμαρχο, άρα ήτο γάμος...άσε που κλάψανε πολλοί, όχι μόνο οι πεθερές...ΜΕΤΑ!!!!
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ και επαυξάνω με το φιλελεύθερο και προοδευτικό ποστ του korvsäljare!

    Σήμερα φίλε Πόλσε παίζει το ένα σου μισό με το άλλο σου μισό. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος (γνωστή τετριμμένη ατάκα). Προσωπικά αδιαφορώ για το ματς (it's a game man!) και θα το δω μόνο και μόνο για τα κοντινά ζουμ στις σουηδέζες φιλάθλους!

    Heja på fittorna!!!

    läkaren

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τριανταφυλλόπουλο δε βλέπω, με εξοργίζει, οπότε είδα το βιντεάκι σε σένα πρώτη φορά. Η μόνη μου διαφωνία με το συμπαθή ψυχίατρο, αλλά και με ένα μέρος του ποστ σου, είναι η αναγωγή στη φύση. Η συγκεκριμένη κουβέντα περί φύσεως δεν πρόκειται να βγάλει άκρη, γνωρίζουμε πολύ λίγα για το ανθρώπινο γονιδίωμα ώστε να έχει επαρκή επιχειρήματα είτε η μία, είτε η άλλη πλευρά. Προσωπικά επιμένω στο κομμάτι του πολιτισμού και των πολιτικών δικαιωμάτων: Γενικά μια ανθρώπινη συμπεριφορά, είτε είναι φυσική, είτε όχι, εφόσον δε βλάπτει το κοινωνικό σύνολο και γίνεται ανάμεσα σε συναινούντες ενήλικους, ΟΠΟΙΑ και να είναι αυτή, δε μπορεί να αντιμετωπίζεται ρατσιστικά και να στερείται από βασικά δικαιώματα.
    Αυτά, πολυ καλογραμμένο ποστ κατά τα άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένα μικρό βήμα του δημάρχου Τήλου, ένα άλμα για την Ελλάδα (που δείχνει πως ξυπνάει).
    Ενώ πρόκειται για ένα βήμα πολύ σοβαρό για τον εκσυγχρονισμό των υποκριτικά πεπαλαιωμένων ηθών της πάντα "ανώριμης" κοινωνίας μας, δεν έτυχε της αντίστοιχης αντιμετώπισης. Αντ' αυτής ακούγονται θέσεις όπως η λινκαρισμένη και η θυμηδία που προκαλούν καλύπτει την πραγματική ουσία του θέματος.

    Άλλη πάλαι ποτέ αρχιεπισκοπική θέση (αρνηθείσα από τους νεοέλληνες, υπό το φως δεκτή όμως υπό το εκκλησιαστικό σκοτάδι) είναι και εκείνη η σχετική με "κουσούρια" η οποία μέσα στον παραλογισμό της εκφράζει όπως προείπα μεγάλο ποσοστό συνΕΛλήνων (που όμως δεν το ομολογούν αν τύχουν σε συναναστροφή προοδευτική)

    Για να γίνει κάποτε ώριμη η κοινωνία μας (και όχι η "κοινή γνώμη" μια κοινή μια πόρνη) προϋπόθεση είναι να ενδοσκοπήσει ο καθένας στον εαυτό του, να αλλάξει ο ίδιος και κατόπιν θα αλλάξει και όλη η κοινωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ apos

    !Gracias! Συμφωνούμε σε όλα εκτός από τα Κόστα Μπόντα που αποτελούν σημαντικό τμήμα της οικονομίας της Småland και τρώει ο γκοζμάκης μπζωμάκι!

    @ An-Lu

    Αυτό με τα "ΧΑΡΟΣΗΜΑ" ήταν το καλύτερο που άκουσα εδώ και καιρό!

    @ doctor

    Είναι μία ώρα δύσκολη και τρισκαταραμένη. Γι αυτό έχω πρόχειρες τις φανέλες και των δυο εθνικών ομάδων για παν ενδεχόμενο!

    Α! Δέστε και αυτό στον iPodcrates έχει και κάτι με fittor μέσα...

    @ αμμος

    H αρχή "των συναινούντων ενηλίκων" πρέπει να διέπει τέτοια θέματα σε κάθε κοινωνία.

    Από κει και πέρα ομοφυλόφιλες συμπεριφορές έχουν παρατηρηθεί και σε άλλα είδη εκτός του ανθρώπεως που νομίζει ότι είναι κυρίαρχος του σύμπαντος τρομάρα του...

    @ SKY

    Αυτό το λίνκιο δεν είναι +Ευλόγησον+, είναι +Υπερευλόγησοντούρμπο+!

    Όπως είπε και σε ένα σημείο ο Ζάφοντ, "Όταν μια κοινωνία είναι ώριμη για μία αλλαγή συνήθως αυτή έχει ήδη συμβεί"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Polse, αν είναι για το ψωμάκι του κοσμάκη, πάω πάσο. Αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί στους ελληνικούς Kosta Bodes, o κοσμάκης που δουλεύει έχει ύφος, από Σίλβια βασίλισσα των Σουηδών και άνω;
    Αντε καλή επιτυχία απόψε.
    (εγώ το υπαρξιακό το έλυσα, γιατί και οι δύο πατρίδες είναι albiceleste...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ apos

    Είναι οδηγία από τα κεντρικά. Επίσης τους υποχρεώνουν να τρώνε surströmming (Κατεργασμένη ρέγγα Βαλτικής) για κολατσό :D

    Τελικά μα έτσι μα γιουβέτσι κερδίσαμε χθες.
    Αν και φοβούμαι ότι υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μείνουν έξω και Ελάδα και Σουηδία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ λουκανικοπώλα,

    έχω ορισμένες απορίες, οι απαντήσεις των οποίων ευελπιστώ ίνα αναρτηθήσωσι εις νέον πόστιον:

    1) Διαθέτουν και οι Σουηδοί γονίδιο Αίπσηλον;

    2) Εάν δεν διαθέτουν, πώς γίνεται και μας κέρδισαν;

    3) Το Ιμπραήμοβιτς είναι εβραϊκό όνομα;

    4) Ποιός φόραγε κέρατα στους Βίκινγκς αν όχι εμείς που μια ζωή κουτουπώνουμε τας γυναίκας τους;

    5) Μήπως τελικά λόγω των θερινών κουτουπωμάτων από απόγονους των ΕΛ, οι νεαροί παίκτες της Σουηδίας είναι δικά μας παιδιά;

    6) Κι αν ισχύει το παραπάνω, οι Έλληνες παίκτες ποιανών παιδιά είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αγαπητέ (Νεφ)έλικα (μας έχετε μβερδεύσει μεταξύ Wordpress και blogspot...),

    Τα υπαρξιακά ερωτήματα που θέτετε απαιτούν νέον πόστιον, πιθανώς και νέο Σαβουρομπαζοπακέτο απόκρυφης γνώσης υπό του Καρόλου Πολσεμάνογλου, όπου θα αποκαλυφθεί αποκαλυπτικά εξ αποκαλύψεως όλη η αλήθεια για το ΞανΦό ΓΚένος, τα Νεφοχίμ και τον εκ Σειρίου Ζλατανίτσιο Ιμπραημοβίτσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ ATHENA

    Φακ γέα, αβλεπάουα σε λέω! :):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...