Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

Καλή χώνευσις. Διατί το γονίδιον Αίπσηλων® επικρατεί πάντα.



Συνεψιλονάδες, συνεψιλονούδες και συνεψιλονόπουλα.

Εμβολίμως θα ασχοληθώ σήμερις με το καυτό θέμα που αποσχολεί κάθε ΕΛ από τον Σείριο, την ήττα της αρμάδος του Όθωνος Ρεχαγγέλεως από τους υπερβόρειους κατασκευαστές φτηνών επίπλων και ασφαλών αυτοκινήτων Σουηδών. Αφορμή εστάθη το σχόλιον που έλαβα στο προηγούμενον πόστ από τον οικολόγο ΕΥ-λόγερ Νεφ-έλικα που δικτυογραφεί ελευθεριαζόντως εδώ π.χ., όπου ανέγραψε δια πρώτην φοράν το ερωτηματολόγιο στο οποίο ως ειδικός στην απόκρυφη γνώση θα αποπειραθώ να απαντήσω. Ενδεχομένως να χρειασθεί και ενισχυτικό τριμερές υπερμπαζοπακέτο απόκρυφης γνώσης τιτλοφορούμενο «Πως και γιατί ζουν ανάμεσά μας ντούε».
Εκεί θα καταδειχθεί πέραν πάσης αμφιβολίας ότι για όλα, από την ακριβή τιμή του γάλακτος μέχρι την εβδομάδα εργασίας των 65 ωρών που έρχεται οσονούπω, φταίνε οι Νεφοχίμ (Νεφελίμ μπασταρδεμένοι με Ελοχίμ) που κατοικοεδρεύουν στην κουφάλα γη. Το ποστ αφιερωμένο στον κουλτουριαραίο Ντάγκλας Άνταμς με τίτλο «6 δισεκατομμύρια άνθρωποι των σπηλαίων» θα ακολουθήσει τούτο δω. Άει πρόμις.

Παραθέτω το σχόλιον, όπου τα ερωτήματα είναι με πλάγια γράμματα, ενώ αι απαντήσεις μου με ευθυτενή και υπερήφανα τοιαύτα.

Αγαπητέ λουκανικοπώλα,

έχω ορισμένες απορίες, οι απαντήσεις των οποίων ευελπιστώ ίνα αναρτηθήσωσι εις νέον πόστιον:


1) Διαθέτουν και οι Σουηδοί γονίδιο Αίπσηλον;


Βεβαίως, διότι οι ΈΛ-ληνες επηδήσασι και κατεκτήσουσι όλον τον κόσμον πλην Ατλαντίδος εδώ και 15.000 έτη. Μολαταύτα είναι κατά τι αραιωμένον, δλδ ο κυρ Μπάμπης ο Καραπέογλου αποφράκτης- οδηγός βυτιοφόρου, είναι πιο Αίπσηλων® από τους Cardigans ας πούμε.

2) Εάν δεν διαθέτουν, πώς γίνεται και μας κέρδισαν;

Διαθέτουν έστω και αραιωμένον και δι’ αυτόν μας πετάξουσι 2 (δύο) τεμάχια.

3) Το Ιμπραήμοβιτς είναι εβραϊκό όνομα;

Όχι, είναι ΕΛ-ληνικόν. Ιμπραχίμ(Αραβικά)=Αβραάμ Ιμπραχίμοβιτς (Σερβοκροατικά)= Ιμπραχιμόπουλος, όπερ Ιμπραχίμοβιτς Αραβοσερβοκροατικά)=Αβραμόπουλος.
Επίσης: Ζλάτο (Σερβοκροατικά)= Χρυσός άρα Ζλάταν = Χρυσούλης.
Δηλαδής, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς= Χρυσούλης Αβραμόπουλος ανιψιός του κ. υπουργού.

4) Ποιός φόραγε κέρατα στους Βίκινγκς αν όχι εμείς που μια ζωή κουτουπώνουμε τας γυναίκας τους;

Πάλι εμείς από το 42.000 π.Χ. Διαβάζετε επιτέλους Λιακό ίνα ξεστραβωθείτε, ιστολόγος άνθρωψ…. Πα, πα, πα… (Εντελώς φιλικά έτσι;)

5) Μήπως τελικά λόγω των θερινών κουτουπωμάτων από απόγονους των ΕΛ, οι νεαροί παίκτες της Σουηδίας είναι δικά μας παιδιά;

Ένεκα των θερινών κουτουπωμάτων είσουσι δικά μας παιδιά περισσότερο από τις Βιετναμέζοι λόγου χάρη, αφού έχουμε τους πάντας κεκουτουπώσει από το 47.000 π.χ. με τηλεκοντρόλ από τον Σείριο.

6) Κι αν ισχύει το παραπάνω, οι Έλληνες παίκτες ποιανών παιδιά είναι;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες οι Έλληνες είσουσι παιδία του Ζεβεδαίου με γονίδια του γαλατά, του υδραυλικού, του ηλεκτρολόγου και του αλουμινά. (Σειριανοί όλοι τους).

Ελπίζω να σας ικανοποίησαν αι απαντήσεις και για να σας δώσω ένα τελευταίο άπερκατ γνώσης, δέστε και το παρακάτω βίδεον, όπου ο Ζλάταν (Χρυσούλης) δίδει μάθημα δεοντολογίας εις αδιάκριτον δημοσιογράφον!

18 σχόλια:

  1. Α-ΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΟΣ είσαι Κάρολε!!! Πολύ Αίπσηλον© θα κυκλοφορεί εντός των αρτηριών υμών :)))
    (κόντεψα να πνιγώ από τα γέλια λέμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. che polse, αυτά μου κάνεις και μετανιώνω πικρά που δεν πετάχτηκα από καρέκλα (ΙΚΕΑ), πολυθρόνα (ΙΚΕΑ), ντιβάνι (ΙΚΕΑ) να αγοράσω την προσφορά του Λιακό με 29 ευρώ μόνον. Τέτοιο άτιμο περονιστικό κομμάτι είμαι (της αριστεράς φράξιας).
    tack και πάλι tack που με ενημέρωσες.
    (αμάν πια και αυτός ο «παρίσταμαι και χαιρετίζω» Αβραμόπουλος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε τον Αβραμόπουλο τι μας έκανε!!!

    Το DVD του ματς δίνεται σε ασθενείς που πάσχουν από αυπνία και έπειτα από εργαστηριακές αναλύσεις, αποδείχθηκε ότι είναι ισοδύναμο με 5 υπνωτικά χάπια...

    Läkaren som är inte besviken

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντε ρε παιδια! Ποδσφαιρο λέγεται; εγώ νόμιζα ότι παιζουμε άμυνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aν ο Ζλάνταν είναι απόγονος των ΕΛ, τότε θα πω πως μια τέτοια ήττα δεν μας πειράζει καθόλου, είναι σαν να παίζαμε με την Κύπρο και να χάναμε :)

    Πολύ καλό το +πόστιον+!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Rodia

    Αίπσηλον© και το λουρί της μάνας αγαπητή εν θολοκουλτούρα αδελφή!

    @ apos

    Ναι μωρέ και αυτός ο ανιψιός του ο Χρυσούλης μόνο γκολ να μας βάζει ξέρει και να κάνει τσαμβουκάδες σε δημοσιογράφους του αθλητικού με φιλολογικές ανησυχίες..

    @ geokalp

    Αμ' πως; (Που θα έλεγε και ο αείμνηστος ΑΕΚάρας Χατζηχρήστος)

    @ doctor

    Αβλεπάουα, γιατρέ μου, με είχε πιάσει μια υπνηλία εκεί γύρω στο 37', άλλο πράμα...

    @ πετρούλα

    Εναλλακτικά ονομάζεται "Θερμοπύλαι" ή "Χάνι της Γραβιάς"!

    @ Zaphod

    Όλοι απόγονοι των ΑΙΛ είναι, (με διαφορετικό ποσοστό γονιδίου Αίπσηλον©) και όταν ξυπνήσει το +Ιχώρ+, οι ΕΛληνες θα γίνουν 2 δισεκατομμύρια μέσα σε μια νύχτα ΚΑΙ με πτυχίο ελληνικής φιλολογίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νιώθω ήδη ωσάν η θεία Φώτησις (ή αλλιώς θεία Φωτούλα) εισέβαλε βιαίως εις την κράναν μου. Απαντήσατε εμπεριστατωμένως στας απορίας ημών και εύγε. Η ελευθεριώτης σας ευγνωμονεί.

    Τώρα που θα αγωνιστούμε εναντίον των ομόθρησκων κοσμοσφαιριστών του Πούτινος, έχετε κάνα σίγουρο να μας προτείνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ nefelikas

    Εννοείται ότι το ΞανΦόν ΓΚένος θα μας το δώσει το ματσάκι. Εδώ ολόκληρη ΜΠόλη θα μας δώσουν το 2024 γιατί έχουμε ωραία μάτια και σέξυ ζυγωμτικά, στο τόπι θα κωλώσουνε;

    Αν γίνει καμιά στραβή όμως, όλοι εμείς οι ψαγμένοι λόγω απόκρυφης ΓΝΩΣΗΣ, θα ξέρουμε ότι θα είναι έργο των Νεφοχίμ που ζουν στην κουφάλα γη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δλδ και στα 2 τεμάχια υπάρχει εδικόν μας sex πάλι ή λάθος κατάλαβα το θαλάσσιον πλάζμα;;;
    ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε πεταλωτά, διαφωνώ με την ανάλυσή σας σχετικά με το επώνυμο "Ιμπραχίμοβιτς".
    Προέρχεται εκ του "ιερός βράχος".
    Ιερός Βράχος->Ιεροβραχίδης->
    Ιεροβραχίμοβιτς->Ιβραχίμοβιτς
    ->Ιμπραχίμοβιτς.

    Αυτή είναι η θέση κάθε γνήσιου γλωσσολόγου! Αντιθέτως, αυτά που διαδίδετε, είναι θολοκουλτούρες της Νέας Τάξης (και σας φέρνω προ των ευθυνών σας)
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εξ-αιρετική ανάλυσι, απολύτως αναμενώμενη ένεκα του δυσθεοράτου επιπέδου σας αγαπητέ συμμαχητά polse. Ιδίως στην περί Αβραμόλουλου ανάλυσι, δεν το κρύβω ότι δεν μου'μεινε άντερον... :):):):)
    Αν μου επιτρέπεται πάντως μία διευκρίνιση, διότι έχω μίαν υπόνοιαν: εκτιμώ ότι η ορθογραφία αίπσηλον είναι εσφαλμένη και αυτό διότι ετυμολογικώς η λέξι προέρχεται από τη συγχώνευση των:
    εεεεεε (επιφώνημα προσοχής ή εκπλήξεως)
    ψωλ (γνωστό μακρύ και σκληρό αντικείμενον)
    όλον (επίθετο ποιοτικόν και ποσοτικόν συνάμα)
    Εν ολίγοις, η αρχική ορθογραφία ήτο έψωλον, γραφή που με την πάροδο των αιώνες μετεξελίχθη εις έψιλον και υποδηλώνει την έκπληξι που εκφράζει το επιφώνημα εεεεεεε όταν μας τονε φορέσουν. Συναφής λέξι, το έψαλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ώστε το ματσάκι (κατά το "πιάσε ένα ματσάκι μαϊνδανό") ήταν φιλικό! Ήταν Ελ-λας εναντίον Ελ-λάς, κάτι σαν την κάτωθεν φωτογραφίαν:
    http://tinyurl.com/6rnun7
    οπότε στο τέλος νίκησε πάλι ο Ελ-ληνισμός.

    Όσον αφορά στην ετοιμολογία της λέξεως "Ιμπραιμοβιτς", δια να κάνετε την σωστή ανάλυσι πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως η λέξις αρχικώς εγράφετο με λατινικούς χαρακτήρας. Έχοντας λοιπόν σαν δεδομένο πως το Ιμπραιμοβιτς γράφετε με λατινικούς χαρακτήρας, η ανάλυσις εστί ταμάλα ευκολότερη και κατανοητότερη (και γαμώ τις λέξεις?):
    Imbraimovits = "I'm bra, I'm o' Vits"
    και αναφέρεται σε έναν αρχαίο Έλληνα ο οποίος ήτο πολύ βιτσιόζος και είχε την όχι και τόσο συνηθισμένη συνήθεια να ντύνετε σαν στηθόδεσμος και να κυκλοφορεί έτσι στους δρόμους, αναφωνόντας (κάμω την μετάφρασις εις την μία και μοναδικήν παγκόσμια γλώσσα που καταλαβαίνουν οι υπολογισταί, για να καταλάβουν και τόσο οι υπόλοιποι έχοντες Αιπσηλων, όσο και ο υπολογιστής μου):
    "Ειμί στηθόδεσμός, ειμί Ο Βιτσιόζος"
    Οπότε, κατά την Άποψιν μου, αν θα θέλαμε να είμαστε ακριβοδίκαιοι, δεν θα έπρεπε να μετράει το γκολ κάποιου που αναφωνεί πως είναι βιτσιόζος και στηθόδεσμος, και άρα το ματσάκι βγήκε ισόπαλο.

    Όσο για το "Ζλαταν", εστί ελληνικότατη λέξις και συγκαταλέγετε στην ίδια οικογένεια λέξεων με τις λέξεις:
    Ζγκαταψυξ, Ζμπούτσαμ

    Όσον αφορά την ετυμολογία του "Αιπσηλον", λυπούμε αφαντάστως που θα σας ξανα-απογοητεύσω, αλλά η σωστή ερμηνεία είναι πως οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έπιναν ένα είδους αναψυκτικού παρομοίου με την ΕΨΑ, μόνο που ήτο άυλο, πνευματικόν, και τους έδινε την πνευματική διαύγεια και ευεξία να οικοδομήσουν τον μεγαλείο αυτό του ελληνισμού που παρήγαγαν. Έτσι, το αναψυκτικό τοιούτο ονομάζετο:
    ΕΨΑ-άυλον = (σύντμησις) = Εψυλον.
    Και επειδή το έπιναν όλοι οι Έλληνες, πόσοτης του υπήρχε μέσα σε κάθε Έλληνα, δι αυτό και αργότερα εισχώρησε μέσα στο ντιενέι μας και αποτελεί μέχρι και σήμερον αναπόσπαστο κομμάτι μας (το οποίο εβραιομασώνοι άτλαντες προσπαθούν να καταστρέψουν με το υποχθόνιο νεφελιμωκατασκεύασμα της κοκα-κόλαc).

    Και θα με ρωτήσετε, και με το δίκιο σας, "και διατί ρε φίλε μου να πιστέψωμε τα δικά σου λεγόμενα και όχι τον προ-ομιλούντων γλωσσολόγων?". Και θα σας απαντήσω πως εγώ σε αντίθεσι με τους προ-ομιλούντας κατάγομαι ειλικρινώς από την Επανομή Θεσσαλονίκης, ήτοι από ένα μέρος όπου ομιλούμε έτσι, και άρα καταλαβαίνετε πως οι γλωσσικές μου γνώσεις υπερέχουν των ανωτέρω αναφερθέντων γλωσσολόγων.

    Είθε η δύναμη του Μαίου να βρίσκετε μαζί σας (May the force be with you)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΤ ΕΙΝΑΙ ALL STAR GAME!


    ΠΟΛΣΕ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΚΑΣΣΕΤΩΝ ΠΕΡΑΣΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΟΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΑΔΕΩΣ
    ΤΟΝ ΠΕΡΙΚΑΛΛΟ ΔΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΩ ΓΙΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

    ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ An-Lu

    Ακριβώς! Θα μπορούσε κανείς ακόμα - ακόμα , να το παραλληλίσει με αιμομιξία, ή αυνανισμόν!

    @ πρκλς

    Η ανάλυσή σας αγαπητέ συντρόφιμε είναι αρκούντως πρωτοποριακή και ρηξικέλευθος και θεωρώ ότι χρήζει τουλάχιστον της προσοχής ενός εκδότου του διαμετρήματος του κ. Βελοπουλίδος!

    @ Hades

    Μήπως όμως αγαπητέ συμβολίζει και την έκπληξιν των οχτρών μας όταν βλέπουσι την βαριάν του τσολέως;
    :):):) (Άσχετα αν στο τέλος μας την φοράνε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Γιώργος Μαργαρίτης

    Αγαπητέ εκ Επανωμής συνΣειριανέ και Αιπσηλωνούχε ΕΛ,

    Η ανάλυσις σας είναι πρωτοποριακή και χρήζει της προσοχής ενός επιφανούς εκδότου, του διαμετρήματος του Λιακοπουλίδος τουλάχιστον.

    Το Ζλάταν έχει καμιά σχέση με την Σαλάταν;

    Η ΕΨΑ είναι φτηνιάρικη βερσιόν του θεϊκού Νέκταρ;

    Θεωρείτε ότι το δεύτερο τέρμα που μπήκε με συνεργασία Χανσόνεως και Νικοπλίδεως πρέπει να κατακυρωθεί κατά το ήμισυ στις δύο ομάδας, οπότε το ματσάκιον του μαϊδανού έπρεπε να λήξει με 0,5-0,5; (Ούτε σκάκι να ήτουνα).

    Τι θέλουν οι Βούργαροι στην Επανωμή;

    @ ATHENΑ

    ΕυχαρισΘώ δια τα καλά σας λόγια!

    Έχουμε μείνει πίσω στα βλογοπαίγνια ένεκα Αμαλίας και Καλομοίρας, θα πρέπει να καλύψουμε το έδαφος...

    Ασπάζομαι την κενδροαριστεράν σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. δυστυχως, μερικα απο τα βιδεο σας ειναι no longer available, ετσι, εμεις που σας ανακαλυψαμε οψιμα δεν μπορουμε να τα χαρουμε

    συγχαρητηρια για το "ποστιον"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ Ανώνυμος

    Ευχαριστώ!

    Αν κάνετε refresh αποκαθίσταται η τάξις!

    Όλα τα βίδεά μας στην παρακάτω διεύθυνση:

    http://www.youtube.com/profile_videos?user=mwakangu

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...