Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

1-6-2010: Ο θρίαμβος του πληκτρολογιακού ακτιβισμού και του Ελληνικού ιστολογείν μετά φιλοκαλίας και μπόλικης μαλακίας.


Όπως αναμενόταν, 100.000 ΕΛ-ληνες ιστολόγοι έστεψαν, δαφνοστεφάνωσαν και τριανταφυλλοφυλλοέραναν την ώρα της μίζας 2010 με απόλυτη επιτυχία. Καμία βλογερίστικη μίζα δεν δούλεψε μεταξύ 10:00 και 10:15 την 1-6-2010, σώζοντας την μάνα γη από τα αέρια του θερμοκηπίου κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Κακοήθειες του τύπου «Σιγά μην κυκλοφορούν οι Έλληνες βλόγερς με δικά τους οχήματα, τώρα που έχουμε την ακριβότερη μπενζίνα στην Ευρώπη» δεν μας αγγίζουν, γιατί είμαστε λαρτζ και στο περίπτερο που απέχει 25μ. πάμε ΠΑΝΤΑ με το αμάξι. Βάζουμε και σούπερ αμόλυβδη γιατί είμαστε ΚΑΙ οικολόγοι ΚΑΙ φραγκάτοι (με 8 πιστωτικές) ΚΑΙ υπεράνω ΚΑΙ έχουμε κάνει την Πεγκάρα την Ζήνα θεά μας.

Όμως το CO2 δεν είναι το μόνο αέριο του θερμοκηπίου. Το μεθάνιο CH4 που εκλύεται από το ένα δισεκατομμύριο βοοειδή του πλανήτη, αποτελεί σοβαρό κίνδυνο.

Μπορώ με ασφάλεια να δηλώσω ότι η πρωτοβουλία για την ώρα της μίζας 2010 είχε εκπληκτικά αποτελέσματα σύμφωνα με ανταπόκριση από τον Δήμο Λαιστρυγονίτσας Φωκίδος ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα. Ακολουθεί εκτενές φωτορεπορτάζ.

Ο Δήμος Λαιστρυγονίτσας αποτελείται από τις κοινότητες Άνω, Κάτω, Μέσα και Έξω Λαιστρυγονίτσας κοντά στους Δελφούς και σύμφωνα με το σχέδιο Καλλικράτης θα συνενωθεί με το Αγρίνιο, την Πτολεμαΐδα και τα Καλύβια Αττικής για να δημιουργηθεί ο Δήμος Νέας Ανδρομεδίτσας, προς τιμή των Ανδρομέδιων προγόνων μας.

Ως γνωστόν οι Ανδρομέδιοι είναι οι πρόγονοί μας και χρησιμοποιούσαν το διαγαλαξιακό διαστημοδρόμιο της Άρα Χώβας(*) το 576.000 π.Χ. όπως έχει πει και γενειοφόρος Αίπσηλων® κ.κ. Πάλμος (Πίνει τον καφέν του συχνά πυκνά στο καφενέ των Αίπσηλων® στην Θεσσαλονίκην, ή Σόλουν κατά τους Νοτιοσλάβους, οι οποίοι έχουν αδειάσει γκουβάδες αγνού Σλαβικού σπέρματος στην οδό Σολούνσκα του Βελιγραδίου, αυνανιζόμενοι και σκεπτόμενοι τα ΜΠΑΟΚΙΑ της θύρας 4).

(*) Άρα Χώβας = Αιολική παραφθορά του καρασλαβικού Αράχωβα. Αυτός ο Στέφανος Δούσαν, ο Κράλης των Σέρβων έκαμε μεγάλην ζημίαν στην ηπειρωτική Ελλάδα.

Και σε όσους λένε ότι λέω βλακείες παίρνοντας σοβαρά τέτοιες αηδίες περί Ανδρομέδιων προγόνων, ή τις άλλες του Λιακόπουλα που λέει ότι ο Αλέξανδρος πήγε στην Κίνα στην κορυφή Κ2 του Έβερεστ με ιπτάμενους δίσκους (ασπίδες), λέω τούτο:

Μπορεί να είμαι παιδί της Αλλαγής και να μην σκαμπάζω πολλά από αρχαία, αλλά ξέρω όλα τα σημαντικά ρητά όπως:

«Αρχηγού παρόντος, πάσα γη τάφος»
«Ανδρών επιφανών, πας ανήρ ξυλεύεται»
και
«Δρυός πεσούσης, πάσα αρχή παυσάτω»

Πιστεύω ότι βρίσκομαι τουλάχιστον στο ίδιο επίπεδο με τους σημερινούς έφηβους που διδάσκονται αρχαία από την Α’ γυμνασίου και θεωρούν ότι το «Μολών Λαβέ» σημαίνει «Τσάκω ρε μάγκα τριακόκια» στα Περσικά, και το είπε ο Λεωνίδας στους Πέρσες και ο Αχμαντινετζάντ στον Χανς Μπλιξ και τους άλλους ΟΗΕδες.

Αλλά αρκετά με την ιστορία. Ας περάσουμε στα βοοειδή του Δήμου Λαιστρυγονίτσας.

Μετά το μαγικό ακτιβιστικό τέταρτο, αι αγελάδαι σταμάτησαν να πέρδονται βρωμερόν μεθάνιον και απέκτησαν αντ’ αυτού πτερά, καθιστώντας αυτάς ιπταμένους! Η ατμόσφαιρα της περιοχής καθάρισε όπως φαίνεται στις κάτωθι φωτογραφίες:

Άνω Λαιστρυγονίτσα:


Κάτω Λαιστρυγονίτσα:


Μέσα Λαιστρυγονίτσα:


Έξω Λαιστρυγονίτσα:


Προφανώς ο επόμενος στόχος μας πρέπει να είναι η παγκόσμια μέρα της μίζας 2011. Η σωτηρία του πλανήτου βρίσκεται εις τας μίζας μας!

Φυσικά μην λησμονήσετε να διαβάσετε και την Aνδρομέδιον
ανάλυσιν της τιτανοτεράστιας βλογερίστικης επιτυχίας!

18 σχόλια:

  1. πάρε κι αυτό φίλε

    http://www.zabetakis.net/?p=1974


    καλημέρα

    καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χαρά και η έκσταση που αισθάνθηκα σβήνοντας τη μίζα μου αδερφέ, δεν περιγράφονται. Σήμερα, στις 10:10 ο ουρανός της Αττικής, αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας θαρρώ, ευωδίασε από μεταλλαγμένες πέρδες ιπτάμενων αγελάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχω ανατριχιάσει όχι μόνο από την τερατουργώδη επιτυχία του όλου εγχειρήματος, αλλά και από τα συγκλονιστικά πλην αδιασειστότατα στοιχεία που παραθέτετε.

    Νομίζω ότι ο σημερινός ακτιβιζμός μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αναμένω φωτό από την Πέρα Λαιστρυγονίτσα η οποία καταδικάζεται όπως βλέπω στην αφάνεια!!
    ;-ΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ "Δημήτριος ο Ταξιδευτής"

    Σβύσαν οι μίζες, πετάξαν τα γελάδια!

    @ Yannis Zabetakis

    Eυχαριστώ επίσης!

    Mουουουουου!!!! (Iπτάμενη αγελάδα με μειωμένες εκπομπές μεθανίου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ ellinaki

    Σκέτο επτανησιώτικο Bougarini.

    @ Hades

    Tερατουργηματοεπιτυχές και βάλε! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Sophia

    Aυτή αποστάτησε γιατί θα συνενωθεί με την Eκάλη, το Πανόραμα και τα Φιλιατρά (Mικρό Παρίσι) για τον σχηματισμό του δήμου Λιακοπουλιάδας.

    @ ΟΧΙΑ

    Όλη η ομορφία ήταν στον αγνό βλογερίστικο αγώνα, ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. A, θαυμάσια, γιατί, στις τελευταίες περατζάδες από τα Φιλιατρά που κάνω αυτόν τον καιρό, νιώθω ότι κάτι λείπει από τον καρπουζομαχαλά...
    ;-ΡΡΡΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μήπως θα μπορούσατε να δημοσιεύσετε και τας φωτογραφίας πριν την διακοπή των μιζών ώστε δια γυμνού οφθαλμού να διαπιστώσουν και οι πλέον άπιστοι να διαπιστώσουσιν την τεράστιαν βελτίωσιν; Όσο δια τας καταλυτικάς αγελάδας έχετε πατεντάρει την εφεύρεσιν σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπυράζει που εγώ δεν είχα ιδέα γι'αυτόν τον έξοχον ακτιβιζμόν και έτσι κι αλλιώς εκείνη την ώρα ήμανε εν τω σπιτίω μου, συνεπώς δεν άναψα μίζα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πληκτροκοινωνικοι σχολιαστες και Πληκτροκατινες της ΕΛ-λάδος ενωθείτε! Δεν έχετε να χασέτε τίποτα πάρα τις αλυσίδες σας (και την μαλακεία σας, αλλά αυτή είναι λίγο πιο δύσκολη καθώς είναι οξυγονοκολλημένη στο μυαλό σας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Ptomas

    Oι EΛ - βλόγερς έχουν καθαρό κούτελο στην λαχαναγορά και δεν χρειάζονται τέτοια ποταπά πράγματα!

    @ Ο Αιρετικός - The Heretic

    Όχι δεν μπυράζει διότι αποδείξατε ότι είστε αγωνισταράς μεγάλος, αφού ούτε που αγγίξατε την μίζα από την σούρα!

    @ DennisV

    Eμπρός να πάρουμε τα ανάκτορα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μου έφτιαξες την απογευματινή διάθεση!
    ευχαριστώ!

    ταπεινός ελ-βλόγερ υπήκοος Πεγκάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μπορώ τώρα να βάλω μπρος τη μίζα, γιατί είμαι σταματημένη στη μέση του δρόμου από προχθές; (Ουγκ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικά τίποτα δε γίνεται σ' αυτό το σύμπαν χωρίς τα μηρυκαστικά, όσο κι αν λοιδορείτε τα βιοαέριά τους και απειλείτε τις κομψότατες γραμμές τους με χοντροκομμένους συλλέκτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ geokalp

    Πανί με πανί θα μείνουμε για την Πεγκάρα ναούμ!

    @ ESKARINA

    Επειδή έχω καταλάβει ότι είσαι σκληροπυρηνικά, μπορείς να κάτσεις μέχρι την Παγκόσμια μέρα της μίζας 2010! Ουγκ, ουγκ!

    @ Conko

    Ε, τώρα που ‘βγάλαν και φτερά... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...