Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Utøya και συνωμοσίες

Εικόνα από εδώ.

Τελικά έγινε και αυτό.

Σε μία εποχή, όπου διάφοροι εξουσιομανείς μουλάδες και οι είτε εγκεφαλικά νεκροί, είτε έξω φρενών και γεμάτοι μίσος από τους τσαμπουκάδες των ΗΠΑ στις χώρες τους ακόλουθοί τους, επιδίδονται σε πράξεις τυφλής βίας, ήρθε η απάντηση από το αντίπαλο δέος.

Την ρατσιστική, χριστιανική(;) ακροδεξιά.

Πώς συμβιβάζεται ο χριστιανισμός του «ου φονεύσεις» με φόνους, είναι μία αντίφαση που μόνο με την σχιζοφρενή στάση αρκετών χριστιανών διάφορων δογμάτων μπορεί να συγκριθεί.

Αυτών που ενώ αποδέχονται την Εβραϊκή μυθολογία της Παλαιάς Διαθήκης π.χ. με όλες τις τερατολογίες της, παράλληλα μισούν τους Εβραίους. Λατρεύουν δηλαδή τον θεό τον Εβραίων και παράλληλα τους θεωρούν υπεύθυνους για τα πάντα, από την οικονομική κρίση μέχρι την πιτυρίδα.

(Κακούργα πιτυρίδα, για αυτό μας ψεκάζουν οι Εβραίοι, για να αγοράζουμε Ultrex, γκρρρ…).

Μία προφανώς διαταραγμένη προσωπικότητα, ο ακροδεξιός, ρατσιστής, «χριστιανός» και μασόνος Anders Behring Breivik ομολόγησε τον φόνο 91 ατόμων, αρχικά με έκρηξη βόμβας στο κέντρο σε κυβερνητικό κτήριο στο Όσλο και κατόπιν με πρόσωπο με πρόσωπο εκτέλεση στην κατασκήνωση του εργατικού κόμματος στο νησί Utøya.

Φυσικά, κατόπιν τούτου του περιστατικού, αναμένεται έξαρση της συνωμοσιολογίας, ειδικά από κάτι πυροβολημένους ακροδεξιούς όπως ο Άλεξ Τζόουνς. Διότι όταν κανείς δεν έχει το σύνολο των στοιχείων, μπορεί με σειρά αστήρικτων υποθέσεων επί άλλων αστήρικτων υποθέσεων, να φτιάξει τερατουργήματα σαν αυτά που χτίζουν οι καλεσμένοι του εν λόγω τρομοεμπόρου.

Π,χ. ένα κουλό που εκτοξεύθηκε από Αμερικανούς αδαείς που νομίζουν ότι η χούντα στην Ελλάδα διήρκεσε από το 1974 έως το 1977, ήταν το ότι η Νορβηγία τιμωρήθηκε διότι δεν ενέκρινε το πακέτο στήριξης της Ελλάδας. Η Νορβηγία που είναι εκτός ΕΕ. Ό,τι να ‘ναι.

Είναι γεγονός ότι αν βλέπαμε αυτή την ιστορία σε μία ταινία, μάλλον θα λέγαμε ότι «ούτε στα έργα δεν γίνονται αυτά». Ένας μοναχικός ακροδεξιός καταφέρνει να αποκτήσει πλήρη εξοπλισμό αστυνομικού (στολές & ταυτότητες) και αρκετά αυτόματα πυροβόλα όπλα, ενώ σαν αγρότης απέκτησε αρκετό λίπασμα (τόνους) με την βοήθεια του οποίου ανατίναξε το κτήριο της κυβέρνησης στο Όσλο. Παράλληλα σε διαδικτυακό ημερολόγιο που διατηρούσε, έγραφε χαρτί και καλαμάρι τις κινήσεις του.

Η ιστορία έχει τρύπες συγκρίσιμες με τις επίσημες εκδοχές της δολοφονίας του Κένεντι, ή την 11η Σεπτεμβρίου. Στην πρώτη περίπτωση ένας περιθωριακός τύπος με Ιταλική καραμπίνα του Β’ παγκοσμίου έκανε το κεφάλι του Κένεντι κιμά από του διαόλου τη μάνα. Μετά, πριν προλάβει να απολογηθεί, όλως τυχαίως τον δολοφόνησε ο ιδιοκτήτης ενός στριπτηζάδικου. Στην δεύτερη, κάτι μουσουλμάνοι που ακόμα και ένα μονοκινητήριο Τσέσνα δεν μπορούσαν καλά – καλά να πετάξουν, έκαναν μανούβρα μαχητικού αεροσκάφους με επιβατικό και το κάρφωσαν στο πεντάγωνο, χώρια το πώς στο διάολο βρέθηκαν άθικτα τα διαβατήρια των αεροπειρατών όταν τα αεροπλάνα έγιναν αλοιφή.

Ένας τρόπος να εκτιμήσει κανείς το κατά πόσο υπάρχουν πράγματα που έχουν αποκρυφτεί από το κοινό, είναι να παρατηρήσει τι έγινε αργότερα με αφορμή τα συγκεκριμένα περιστατικά.

Μετά την 11-9-2001 ήλθε η κατάπτυστη Patriot Act, που έλυσε τα χέρια των αρχών στις ΗΠΑ και πλέον μπορούν να αυθαιρετούν σε βάρος της πλέμπας χωρίς έλεγχο. Μετά ήρθαν οι εισβολές στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

Τώρα στο Όσλο βολτάρει ο στρατός.

Φοβάμαι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή για την καταστροφή της ανοικτής μορφής των Σκανδιναβικών κοινωνιών.

30 σχόλια:

  1. A certain crazed alien penguin24 Ιουλίου 2011 στις 6:38 μ.μ.

    Όταν οι σύγχρονες λύσεις δε φτάνουν, γυρίζουμε στις παλιές, καλές, δοκιμασμένες μεθόδους.
    Συνωμοσίες υπάρχουν παντού. Τα κείμενα των αποφάσεων κάθε οργανισμού, από το ΔΣ του Ταμείου Ασφαλίσεως Κλειθροποιίας και Διακορεύσεων μέχρι το ΔΣ της FED δεν έχουν συνήθως ουδεμία σχέση με αυτό που πραγματικά συζητήθηκε στη συνέλευση. Τα πράγματα είναι λιγότερο δραματικά και περισσότερο φριχτά από τις συνωμοσίες που περιγράφουν οι λαλημένοι - πολλοί εκ των οποίων παίζουν διάφορα παιχνίδια και είναι λίγο ώς πολύ μέσα στο κόλπο...
    Τι να πω άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα διαβάσει κάποτε ότι υπήρξε εισήγηση στον Kennedy να βάλουν ελεύθερους σκοπευτές σε αμερικανικές πόλεις που θα πυροβολούσαν ανυποψίαστους πολίτες ώστε να πουν μετά ότι το έκαναν Κουβανοί πράκτορες, για να έχουν αφορμή να επέμβουν στην Κούβα - ο Kennedy βέβαια απέρριψε την εισήγηση. Θέλω να πω ότι υπάρχουν απίθανες θεωρίες συνωμοσίας, αλλά υπάρχει και τόση παράνοια στην εξουσία που μπορεί και να τις ξεπερνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΦΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΣΚΑΝΔΙΝΑΒΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ "ΑΝΟΙΧΤΕΣ"........ ? ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ............ καληνυχτα σας.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν υποστηρίξει τη συνομωσία ο Λιακόπουλος τότε είναι αλήθεια!! :P

    Υ.Γ.: Ζουν ανάμεσά μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Rodia

    Ευχαριστώ!

    @ A certain crazed alien penguin

    Αυτές οι ασφαλίσεις διακορεύσεων είναι πολύ ύποπτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Κωνσταντίνος Καντακουζηνός

    Δεν υπάρχει σωτηρία και η Μπέλλου έφυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ανώνυμος

    Μέσες - άκρες οι άνθρωποι όλων των εθνών και χρωμάτων και θρησκειών είναι τα ίδια σκατά (με έμφαση στα σκατά).

    Οι Σκανδιναβικές κοινωνίες γενικά σαν "επίσημη θέση" έχουν την ανοχή και την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, άσχετα αν τελικά κανείς διαπιστώνει άλλα. (ΤΟ εγγενές σκατό της ανθρώπινης φύσης).

    Μολαταύτα σε σύγκριση με την κοινωνία των ΗΠΑ ή αυτής της φαιδράς πορτοκαλέας είναι καλύτερες σε πάρα πολλά σημεία.

    Τώρα μετά από αυτό, το όποιο "λούστρο" μάλλον θα το φάει η μαρμάγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Πρόεδρος Α.Π.Ι.

    Ο Λιακό είναι ο πολέμαρχος του θεού ινκόγκνιτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΙΛΤΑΤΕ pølsemannen ΑΥΤΟ ΤΟ ... ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ? ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ..... ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? Η ΦΗΜΗ? ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ? Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ? ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΗΠΑ.... ? ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΛΟΣΑΞΩΝΙΑ ..?ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΒΙΝΙΣΜΟΣ..? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΙΚΟΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΙΚΟΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝΙΣΜΟΣ..? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΠΡΗ" ΝΟΩΤΡΟΠΙΑ.... ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΥΝΜΠΕΡΙΦΕΡΩΝΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ "ΑΣΠΡΟΙ"......ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΙΣΩ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ "ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΟΔΙΕΣΤΕΡΑ ΩΝΤΑ... ΣΤΗΝ ΣΚΑΝΔΙΝΑΥΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΧΤΙΣΤΕΙ" ΤΑ ΚΡΙΣΤΙΑΝΦΟΛΚΕ ΠΑΡΤΙΕΝΕ... ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ... ΣΤΟΥΣ ΛΑΠΩΝΕΣ ΚΑΙ ΣΑΜΙΣΚΣ ΕΠΡΟΧΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΝΑΤΩΤΗΤΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ...ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩΤΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΜΙΛΟΥΝ.. ΔΗΛΑΔΗ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΔΡΟΥΣ...ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΤΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ {ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΣ"ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ} ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΞΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ" ...ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ "ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ" ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Ανώνυμος

    Σαν "επίσημη θέση" νοείται αυτό που παρουσιάζεται από τους mainstream πολιτικούς και ΜΜΕ.

    Από κει και πέρα υπάρχει η πραγματική κατάσταση.

    Αυτό που είναι πιθανό να συμβεί τώρα είναι μια σκλήρυνση της κατάστασης. Δεν αποκλείω -στην Νορβηγία τουλάχιστον- να κάνουν ότι στις ΗΠΑ, οπου αστυνομικοί στα αεροδρόμια ψαχουλεύουν ανήλικα κάτω από τα εσώρουχα μπας και κρυβουν καμιά μπόμπα στον πωπό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και αν οι «ανεκτικές» ολλανδικές ή σκανδιναβικές κοινωνίες δεν μπορούν να τελικά να αντέξουν το διαφορετικό, τότε εμείς όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε και πολλές ελπίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενδιαφέρουσα εκδοχή, polse, αλλά θα στην διευρύνω λίγο (αρκετά) περισσότερο με μια ιστορία που ξέρω εδώ και χρόνια εκ των έσω (μεταλάς γαρ). Πριν από πάρα πολλά χρόνια στο Όσλο και για την ακρίβεια το 1984 σχεδόν δημιουργήθηκε από κάτι πιτσιρίκια μια υποτιθέμενη λατρεία του θανάτου που οδήγησε στην δημιουργία κάποιων συγκροτημάτων ακραίου ήχου, προεξέχον των οποίων ήταν κάποιοι Mayhem. Με τον καιρό αυτή η μόδα οδήγησε σε δημιουργία διαφόρων ομάδων (μία εκ των οποίων και η Inner Circle) οι οποίες το έπαιζαν ψιλοσατανιστικές κλπ (οι περισσότεροι μάλλον τα εννιάμερα ήταν αλλά τέλος πάντων). Κάποιοι όμως την είχαν δει ψιλοσοβαρά, εις εκ των οποίων ο κιθαρίστας των Mayhem, Euronymous (ο οποίος κατά τα λεπά ήτο τόσο γκασμάς που μάλλον μεθυσμένος διάβασε λάθος το Eurynomos που ήταν τραγούδι των Ελβετών Hellhammer -και όνομα υποτιθέμενου δαίμονα) και ένας άλλος ήταν ο... Count Grishnackh ητοι το μοναδικό μέλος των Burzum τους οποίους ανέκαθεν αποκαλούσα Burthum. Για να μην τα πολυλογώ, κάποια στιγμή ο "κόμης" έκαψε οκτώ εκκλησίες ενώ καθάρισε με αρκετές μαχαιριές και τον Euronymous λόγω διαφορών. Το ενδιαφέρον εδώ είναι ότι ο μεν δεύτερος ουσιαστικά αντιπροσώπευε κάποιου είδους αντιχριστιανική ακροδεξιά (γενικώς και αορίστως), ενώ ο πρώτος κάποιου είδους.. παγανιστική ακροδεξιά (παρομοίως γενικώς και αορίστως). Ο "κόμης" παράλληλα ήταν μια κατηγορία μόνος του ως ομάδα, ενώ ο άλλος ήταν από τα ηγετικά στελέχη του Inner Circle και ταυτόχρονα διατηρούσε ένα δισκάδικο στο Όσλο -το περιώνυμο Helvete- όπου εκεί είχαν ξεκινήσει να μαζεύονται όλοι αυτοί.
    Γιατί στα λέω όλ'αυτά...

    Σωστά μιλάς για χριστιανική ακροδεξιά στο πρόσωπο του ψυχάκια, όμως το θέμα είναι απείρως πολυπλοκότερο και πάει πίσω στο παρελθόν. Προφανώς πηγαίνει ακόμη πιο πίσω κι από το 1984 αλλά τα σκανδιναυικά δυστυχώς δεν τα πολυκατέχω. Ένα πράγμα όμως που ξέρω είναι ότι ακόμη και σήμερα αρκετοί Νορβηγοί δεν γουστάρουν με την καμία να δίνουν χριστιανικά ονόματα στα παιδιά τους κι επειδή το φαινόμενο ελάμβανε διαστάσεις πριν μερικά χρόνια τα "νορβηγικά" ονόματα είχαν κηρυχθεί παράνομα. Προφανώς αυτό υποδηλώνει ότι κάποια -κάποιου είδους- κόντρα υπάρχει εδώ και καιρό, κάτι σιγοκαίει και ίσως να μην το είχε πάρει κανείς χαμπάρι.

    Όπως και να'χει, δυστυχώς δεν είναι μόνο ο μεγάλος αριθμός των πτωμάτων που μετράει το κοντέρ. Είναι και τα μεθεόρτια. Σήμερα ας πούμε διάβαζα ότι από τούδε αυτά που γράφονται στο ίντερνετ θα λαμβάνονται πιο σοβαρά υπόψιν. Κατάλαβες που το πάω.

    Α, και μια απορία: αυτή η φωτογραφία του τύπου με την στολή του... μπάτλερ, τι διάολο είναι; Αν ξέρεις... :)

    ΥΓ. Ακολουθεί περιστέριον με το απαιτούμενο υλικόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @ apos

    Δυστυχώς ανοικτές ξεανοικτές κοινωνίες, τα άσχημα της ανθρώπινης φύσης δεν ελέγχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Hades

    Σκέτη κόλαση το δισκάδικο ε; (Helvete).

    Σαν Νορβηγικά ονόματα, γενικά αρχαία Βόρεια ονόματα, (Fornnordiska namn) νοούνται τα ονόματα που υπήρχαν πριν τον εκχριστιανισμό των Βίκινγκς. Π.χ.Balder, Brage, Freja, Loke, Ode(n), Siv, Tor, Ragnar, Helge, Gunnar, Ingegärd, Sigrid, Lisken, Lisbet, Sti(e)g, Sten, Ulv(f), Räv, Björn κ.α. Όχι ότι δεν υπάρχουν ακόμα, όπως ο Björn(αρκούδος) για παράδειγμα.

    Τέτοιου τύπου ακροδεξιά ναζοχεβιμεταλλαδοσατανιστικοπαγανοαντιχριστιανικά στοιχεία που αναφέρεις υπάρχουν αρκετά. Πιθανόν να είχε επιρροές και από εκεί το άτομο. Πάντως το παλικάρι πρώτη μούρη με την μασονική ποδίτσα κλπ. (η στολή του μπάτλερ που λέγαμε). Μέλος της κεντρικής στοάς του Όσλο σύμφωνα με ομολογία του μέγαλου πωστονλέν της στοάς.

    Αυτό που λες με την εντατικότερη παρακουλούθηση των γρφόμενων στο διαδίκτυο είναι γκαραντί.

    Προτείνω να το ρίξουμε στα ποστ για λαγουδάκια, λουλουδάκια, ζουζουνίτσες και γατάκια για λόγους ασφαλείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα ειναι συνομοσια "αλα Κενεντυ" η "αλα 9-11" οπως ψιλιαζεσαι ,η η συνομοσιολαγνια ειναι Λιακοπουλεια, οπως τα τερατουργηματα του τρομολαγνου Αλεξ Τζοουνς;
    Μας μπερδευεις.
    Εαν θεωρισουμε οτι ναι ειναι τετοια και οχι η τρελα ενος παλαβου χριστιανου,τοτε απαραιτητα πρεπει να οδηγηθουμε στο συμπερασμα οτι ηταν προσχεδιασμενη και αποσκοπει σε μια σειρα αλλαγων-μεταστροφων.
    Οπως καθε συνομωσια,δηλαδη.

    Ασφαλως και θα δειξει ο χρονος το ποσο θα επιρεασει τις σκανδιναβικες χωρες αυτο. Ελπιζω τα λογια του πρωθυπουργου "στην τρομοκρατια,απανταμε με περισσοτερη δημοκρατια" να ειναι αληθινα και να μην εχουμε και εκει μια νεα ταξη πραγματων.

    Την ειρωνια σου για την οποσδηποτε μη συμμετοχη των Εβραιων πουθενα δεν την καταλαβαινω.
    Πιθανον ορμομενος πο το γενικο παραδεκτον των τελευταιων δεκαετιων-με την απαραιτητη υπερδοση προπαγανδας- οτι ο ταλαιπωρος λαος ποτε δεν ενεπλακει σε τιποτα αδικα τον κυνηγουν απαντες και καποια στιγμη θα βρει το δικιο του.

    Το οτι εχουν παρει εργολαβια οι "Λιακοπουλοι" η οι "Πλευριδες" τον αντισιωνισμο,αυτο ειναι ενα αλλο κατορθωμα των Εβραιων. Το γνωστο κολπο,που παντα πιανει.
    Δεν πρεπει ομως να μας αποτρεπει η να μας αποθαρινει απο το να παερνουμε θεσεις τετοιες,οταν ειδικα τα ονοματα, οι θεσεις, και τα γεγονοτα "φωναζουν" απο μονα τους.

    Η πλακιτσα δηλαδη " οι Εβραιοι φταινε και για την πυτιριδα" ειναι μια παγιδα. Μια φυλακη. Που πεφτεις μεσα.
    Απ'τον φοβο μη και σε αποκαλεσει κανεις "αντισημιτη", τρεχεις απο πριν να διασκεδασεις τις εντυπωσεις.
    Μη φοβασαι. Ακομα δεν υπαρχει ποινη θανατου για οσους υποπτευονται Εβραικα παγκοσμιοποιημενα συμφεροντα. (σε μερικα χρονια ισως ναι. Μαζι με ολες τις αλλες "δημοκρατικοτατες" απαγορευσεις, να δουμε και αυτο).

    Ας μην τους τα φορτωνουμε ολα αλλα και ας μην τους αντιμετωπιζουμε σαν δαρμενα και κακοποιημενα σκυλια.
    Νισαφι με την βιομηχανια του ολοκαυτομενου λαου.
    Του παντα κυνηγημενου.
    Του παντα κλαμενου και παντα μοιρολαρτη.
    Του αυτοαναφλεγομενου που φωναζει "φωτια".
    Του τεμπελη που οι αλλοι δουλευουν για να καρπωνεται.
    Του εμπολεμου τραπεζιτη που φωναζει για δικαιωσυνη.
    Που μας τα εχουν πρηξει.
    Λες και τα εθνη ειναι ολα ιδια.
    Του επιτειδιου ουδετερου.

    Και τι εγινε επειδη καποιοι παλαβιαριδες οι φαντασμενοι τα λενε πρωτοι; Τα ελεγαν δηλαδη,γιατι ολο και περισσοτεροι μεσαιοι-μισθωτοι και ανεργοι δουλοι,διαπιστωνουν πως εχουν στησει τις τραπουλες και τις μπανκες τους οι αιωνιοι κλαψομουνιδες.

    Αντε πια με το παραμυθι.
    Ο μεγας φταιχτης να παρουσιαζεται με προστατευτικο πλεγμα και κλειδαρια αγνοτητας;

    Οι κωλομπαραδες, οι παιδεραστες, οι κιναιδοι;
    Ας γελασουμε και ας κλασουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ Xρηστος Xοντζεας

    Όπως είπα ο καιρός θα δείξει. Αν προκύψει Σκανδιναβική Patriot Act, παρά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της Νορβηγίας, τότε έχουμε σημαντικές ενδείξεις συνωμοσίας.

    Όσο για το Ούλτρεξ...

    Κοίτα, αναφέρομαι σε όσους (αρκετούς παγκοσμίως) λατρεύουν το θεό των Εβραίων Γιαχβέ και ασπάζονται την εβραϊκή μυθολογία (Παλαιά Διαθήκη) από την μία και από την άλλη μου κλαίγονται για το ότι οι Εβραίοι φταίνε για όλα.

    Όχι στην σχιζοφρένεια.

    Και γενικά είμαι της άποψης ότι αν κανείς θέλει να αλλάξει κάποια πράγματα που τον αφορούν, κάνει τα κουμάντα του με τον τυπά που βλέπει στον καθρέφτη.

    Κλάψες του στυλ, φταίνε οι έτσι και οι γιουβέτσι, αχ και βαχ, είναι αντιπαραγωγικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΩΡΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΑΝΕ" ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΠΟ 93 ΣΕ 76........ ΦΥΛΛΑ ΜΑΡΑΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΣΠΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΡΟΥΣΑΝ ΤΟ ΕΝΑ 2..... ΒΡΑΣΤΑ ΚΟΛΟΚΗΘΑΚΙΑ,,,,, ΟΙ ΜΠΟΝΤΕΝΕ....ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ Η ΜΠΟΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΦΡΙΜΟΥΡΕΝ ...ΑΛΛΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ....Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΙΠΟΛΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ανώνυμος

    Σιγά μην βγει και ανακοίνωση για την στοά καλέ...

    Ποιος ξέρει πόσοι μεγαλόσχημοι είναι δικοί τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είναι περίεργο αλλά πάντα οι τρομοκρατικές επιθέσεις ακόμα και αν προέρχονται από παρανοϊκούς ακροδεξιούς ξυπνάνε τα συντηρητικά αισθητήρια των πολιτών-ψηφοφόρων. Να δεις που η ακροδεξιά θα ενισχυθεί, ο κόσμος θα ζητήσει την αστυνόμευση της ζωής του. Θα μάθουμε να ζούμε στον τρόμο και ο τρόμος θα μας τρέφει. Η κρίση που μοιραία θα επηρρεάσει όλους θα φέρει την φτώχεια, την πτώση του μορφωτικού επιπέδου και την ακόμα μεγαλύτερη συντηρητική στροφή. Η επιστροφή στο παρελθόν είναι γεγονός, τραγωδίες όπως αυτή της Νορβηγίας θα κλείσουν τον κόσμο ακόμα περισσότερο στο καβούκι του.
    Άσχετο αλλά νομίζω πως στις Σκανδιναβικές χώρες υπάρχει μια μεγαλύτερη ευκολία στην απόκτηση πυροβόλων όπλων από την υπόλοιπη Ευρώπη (εξαιρείτα φυσικά η Κρήτη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ Ptomas

    ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΖΩΝΙΑΝΑ. :-P

    Στην Φινλανδία μπορεί(-ούσε;) και 16χρονος να έχει ένα Γκλοκ για να το δείχνει στις γκόμινις. Αν θυμάσαι πριν 1-2 χρόνια είχαμε το περιστατικό με τον Φινλανδό που του την βάρεσε και άρχισε να καθαρίζει συμμαθητές του.

    Όπως ακριβώς λες. Τρόμος, παράλογη αστυνόμευση, παραπληροφόρηση, αμορφωσιά. Ο ασφαλέστερος τρόπος ελέγχου της πλέμπας από τους ολίγους.

    Δεν ξέρω που θα καταλήξει αυτή η τάση, σε αποκεφαλισμό της ελίτ ή το 1984 του Όργουελ, αλλά ο δρόμος θα είναι στρωμένος με δυστυχία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΛΕΝΕ .....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΗΜΕΡΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΚΩΤΩΜΕΝΩΝ .....ΜΕΤΑ ΑΠΟ 4 ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.. {ΜΠΟΡΕΙ..}ΚΑΙ ΜΕΤΑΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΠΕΘΑΜΕΝΩΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ..... ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ .....+ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ.... ΕΙΝΑΙ "ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ" ΑΣΠΡΟΣ ΝΟΡΒΗΓΟΣ ΕΙΝΑΙ καραΓΙΑΠΗΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΚΕΙ...ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗΣ ΝΟΩΤΡΟΠΙΑΣ ΑΤΟΜΟ..ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ 10ΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΗΧΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ νορβηγος.... ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ... ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΥΛΛΑΔΑΣ...{ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ Η ΕΚΣΤΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΣΡΑΙΛΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΒΥΡΗΤΟ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΑΓΑΝ ΤΗΝ P.L.O.}NA "ΠΕΤΑΞΟΥΝ" ΟΙ ΙΣΡΑΙΛΗΝΟΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΕΣΤΗΝΙΟΥΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΑ..... ΚΑΙ ΣΕ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟ 80% ΗΤΑΝ ΣΥΝΦΩΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ..... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΔΕΞΙΑ ΠΤΕΡΙΓΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ κομματος >>>ΗΤΑΝ ΗΠΕΡ ΤΗΣ "ΘΕΣΗΣ ΑΥΤΗΣ"... ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗS ΔΕΚΑΕΤΙES ΤΟΥ 70 ΚΑΙ 80 Η ΜΟΣΑΝΤ ΑΛΩΝΙΖΕ ΕΚΕΙ ...ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛEΕΣΕΙ ΚΑΙ "μελος" ΤΗΣ P.L.O. .... ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΩΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ ΤΟΥΣ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΩΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ.. ΤΟΤΕ....ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Οι διάφορες κονσπιραχούντεουρίερ πάντα με συνήρπαζαν και ναι δυστυχώς οι πολιτικοστρατιωτικοσυμπλεγματικές ελίτ διακατέχονται από τέτοια παράνοια/πλεονεξία που δεν υπολογίζουν τεχνικές λεπτομέρειες όπως 'ανθρώπινες ζωές', 'δημοκρατικές κοινωνίες' κτλπ. Αυτό όμως που δεν μπορώ να καταλάβω είναι οτι οκ, πες οτι μπηκε μπρος το σχέδιο για να μετατρέψουν την ένδοξη σΧανδιναβία σε οργουελική 'Oceania'. Πως σκ#%$# βρίσκουν τον κατάλληλο καήκουλα και τον 'προγραμματίζουν' να δουλέψει για τη μπάρτη τους οεο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. EINAI ΑΠΛΟ ΧΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΤΣΙ.... ΚΑΙ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ... ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΣΟ "ΤΡΕΛΟΣ" ΗΤΑΝ ΔΗΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΠΑΛΙΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΜΑΘΗΤΗΣ .. { ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΝΟΡΒΗΓΙΚΗ ΝΟΩΤΡΟΠΟΙΑ].ΑΚΟΜΑ "ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΑΔΕΞΙΑ ... ΒΕΓΚΕ...............http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7726002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΣΠΑΡΤΑΡΙΣΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Ευρωπαίοι αξιωματούχοι υπηρεσιών ασφαλείας, σύμφωνα με το Associated Press, επιβεβαιώνουν ότι ήταν ενήμεροι για την αυξημένη δραστηριότητα στις συνομιλίες μέσω ίντερνετ (chat) φερόμενων μελών της νέας οργάνωσης, η οποία, όπως όλα δείχνουν, συνδέεται με τις επιθέσεις του Νορβηγού.

    Οι δύο αξιωματούχοι, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις υπό το καθεστώς της ανωνυμίας, καθώς δεν ήταν εξουσιοδοτημένοι να μιλήσουν για τις υπό εξέλιξη έρευνες, δήλωσαν ότι ο Μπρέιβικ δεν είχε εμφανιστεί στο ραντάρ τους ως "πιθανή απειλή".

    Οι Έλληνες αξιωματούχοι βρίσκονται σε επικοινωνία με την Ιντερπόλ για να ξεκινήσουν οι έρευνες μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με την Ιντερπόλ να έχει στη διάθεσή της στοιχεία για την υπόθεση, τα οποία θα γνωστοποιήσει και στις ελληνικές Αρχές.

    Από αυτά που γράφει ο ψυχρός εκτελεστής στο μανιφέστου του με τίτλο "2083 Μια ευρωπαϊκή διακήρυξη ανεξαρτησίας", προκύπτει ότι ανάμεσα στα ιδρυτικά στελέχη της αντιισλαμικής οργάνωσης PCCTS Ναΐτες Ιππότες υπήρχε και ένας Έλληνας.Σύμφωνα με τον Μπρέιβικ, εκπρόσωποι από 8 ευρωπαϊκές χώρες συμμετείχαν σε "ιδρυτική συνεδρίαση (δύο μίτινγκ στα οποία συμμετείχαν από τέσσερα ιδρυτικά μέλη και ένας οικοδεσπότης ως μέτρο ασφάλειας) που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο τον Απρίλιο του 2002".

    Συγκεκριμένα ήταν δύο Άγγλοι και από ένας Γάλλος, Γερμανός, Ολλανδός, Ρώσος, Νορβηγός, Σέρβος και Έλληνας. Τα ονόματά τους δεν αναγράφονται για να αποφευχθούν οι "εκπολιτιστικές μαρξιστικές/πολυπολιτισμικές διώξεις".

    Το 2002 θεωρείται έτος - σταθμός για την επανεμφάνιση της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη, μετά το προοίμιο Χάιντερ το 2000 στην Αυστρία. Τον ίδιο μήνα με τη συνεδρίαση του Λονδίνου, όπως επισημαίνουν τα "Νέα", ο Λεπέν ήρθε δεύτερος στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία.



    Παρά τις προηγούμενες αναφορές του, σε άλλο σημείο του μανιφέστου ο Μπρέιβικ "ανασκευάζει", σημειώνοντας ότι υπήρχαν μόνο πέντε μέλη και ένας πληρεξούσιος στη συνεδρίαση του Λονδίνου, ενώ σε δύο συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν κάπου στη Βαλτική, συμμετείχαν περίπου 25-30 άτομα.

    Σε αυτές, όπως γράφει, τα μέλη προέρχονταν "από όλη την Ευρώπη" και όχι μόνο. Γερμανία, Γαλλία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Χώρες της Βαλτικής, Βέλγιο, Ισπανία, Ιταλία, Ουγγαρία, Αυστρία, Αρμενία, Λίβανο, Ρωσία και Ελλάδα.

    "Οι ηλεκτρονικές και τηλεφωνικές επικοινωνίες απαγορεύονταν ρητώς πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις συναντήσεις. Στην τελευταία συνάντηση ξεκαθαρίστηκε με έμφαση ότι διακόπτουμε την επαφή επ' αόριστον", έγραφε ο Νορβηγός.



    Στο μανιφέστο του έκτασης άνω των 1.500 σελίδων, ο νορβηγός εκτελεστής αναφέρει τη λέξη "Ελλάδα" σχεδόν 90 φορές και τις λέξεις "Έλληνες", "Έλληνας" και "ελληνικό" περίπου 270. Ανάμεσα σε άλλα, στο κείμενό του περιλαμβάνει τα κόμματα και τις οργανώσεις των ευρωπαϊκών χωρών που τάσσονται κατά της μετανάστευσης.

    Συγκεκριμένα για την Ελλάδα αναφέρει το Ελληνικό Μέτωπο (σήμερα Ελληνικές Γραμμές, www. metopo.gr), τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό (σημειώνοντας ότι είχε ποσοστό 3,7% στις εκλογές του 2007), την Πατριωτική Συμμαχία (η οποία, όπως γράφει ο Μπρέιβικ, διαλύθηκε το 2007 αλλά η εφημερίδα της "Ελεύθερος Κόσμος" συνεχίζει να υφίσταται).

    Ακόμα περιλαμβάνει τη Χρυσή Αυγή και την ηλεκτρονική διεύθυνση του περιοδικού "Αντεπίθεση", αλλά και στοιχεία για τον πληθυσμό των μουσουλμάνων στην Ελλάδα. Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός ότι στο κείμενο καταγράφονται πληροφορίες για την παραγωγή πετρελαίου και τα διυλιστήρια που λειτουργούν στη χώρα, καθώς και για τους πυρηνικούς σταθμούς σε όλη την Ευρώπη - στην Ελλάδα αναφέρεται ο ερευνητικός σταθμός του "Δημόκριτου". ΑΠΟ ... h p://news247.gr/kosmos/news/o_ellhnikos_syndesmos_toy_makelarh.1200306.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ.... ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ αληθινοι ?,,,,,? ? οι μυστικές υπηρεσίες της Νορβηγίας ήξεραν τον Breivik, και μάλιστα είχαν συμπεριλάβει το όνομά του σε μια λίστα υπόπτων για ενδεχόμενες τρομοκρατικές επιθέσεις από τον περασμένο Μάρτιο, όταν αγόρασε μεγάλες ποσότητες λιπάσματος από ένα online κατάστημα στη Πολωνία. Αυτή η λίστα δεν περιείχε χιλιάδες ονόματα υπόπτων, μεταξύ των οποίων θα μπορούσε να παραπέσει αυτό του Breivik, αλλά αποτελούνταν από μόλις 60 ονόματα.

    Ο κατάλογος των ονομάτων παραδόθηκε στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία από το νορβηγικό τελωνείο, κάτι που εξηγεί το γεγονός ότι οι αρχές γνώριζαν το όνομά του δράστη πριν καν τον συλλάβουν στο νησί Utoeya, και ενώ τα παγκόσμια ΜΜΕ θεωρούσαν ακόμη ως δεδομένο, ότι η επίθεση έγινε από εξτρεμιστές της Αλ Κάιντα.

    Η οικονομική κατάσταση του δράστη βελτιώθηκε σημαντικά το 2006. Σύμφωνα με τις φορολογικές του δηλώσεις, που είναι προσβάσιμες σε όλους μέσα από το διαδίκτυο (αν και αφαιρέθηκαν χθες), από εκεί που δεν είχε σχεδόν καθόλου εισόδημα, παρουσιάζεται ξαφνικά να δηλώνει περίπου $115.000 τη περίοδο 2006-2007.

    Όσο έρχονται στο φως περισσότερες λεπτομέρειες για τη δράση του και τη ζωή του, για τις σχέσεις του με το Λονδίνο, και για τον ισχυρισμό του ότι υπάρχουν άλλοι δυο ενεργοί πυρήνες, τόσο γίνεται πιο εμφανές, ότι σίγουρα η αιματηρή αυτή επιχείρηση θα πρέπει να αφορούσε περισσότερα από ένα άτομα.

    Αυτό ταιριάζει και με κάποιες μαρτυρίες που μιλάνε για πυροβολισμούς από δυο διαφορετικά σημεία του νησιού, και για έναν δεύτερο οπλοφόρο με μαύρα μαλλιά. Μάλιστα, το Σάββατο το βράδυ, στη νοτιοδυτική Νορβηγία, ένας άνδρας πυροβολήθηκε στο κεφάλι, από δυο άνδρες με στρατιωτικές στολές. Το αν αυτό το περιστατικό έχει κάποια σχέση με την επίθεση του Breivik, δεν είναι ακόμη γνωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ fileasphogg

    Αν θέλει κανείς βρίσκει. Πάντως μένει να δούμε αν θα διατηρηθεί το τρέχων κοινωνικό στάτους ή όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ Ανώνυμος

    Να δεις που θα βρεθεί εμπλεκόμενος και ο Μπουμπούκος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ρε σε, δεν έχω παρακολουθήσει λεπτομέρειες, αλλά αν έχω δίκιο, ο ακροδεξιός, υπερχριστιανός κλπ κλπ κλπ σαλεμένος, εφόνευσε μόνο λευκούς,ψηλούς, ξανφούς συμπατριώτες του και όχι μετανάστας. Αν ισχύει αυτό, δεν είναι λίγο παράλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @ Prophet Estarian

    Μα... ήτο κομμουνισταί!

    Και ως εκ τούτου, ισλαμόφιλοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...