Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2007

Σώστε τον πλανήτη μας από το μεθάνιο!

Όπως έγραψα και σε προηγούμενο ποστ αγαπητή αναγνώστρια, το μεθάνιο μαζί με τα υπόλοιπα αέρια του θερμοκηπίου όπως το διοξείδιο του άνθρακα, αποτελούν τον βασικό παράγοντα σταδιακής αύξησης της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας, μία διαδικασία που μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα. (Λιώσιμο των πολικών πάγων, άνοδο της στάθμης της θάλασσας και μετατροπή των Τουρκοβουνίων σε παραθαλάσσιο θέρετρο).

Μεγάλες ποσότητες του δύσοσμου αυτού αερίου μπορούν να εκλυθούν πέρα από τα μεγαλόσωμα θηλαστικά όπως οι αγελάδες, ελέφαντες κλπ, και από τους ανθρώπους (περδόμενους), ιδιαίτερα τους παχύσαρκους.

Συγκλονιστικά βίδεα όμως αποκαλύπτουν και την συμβολή στην υπερθέρμανση της γης και μιάς κοινωνικής ομάδας που δεν φανταζόμασταν. Πρόκειται για τους Αμερικάνους τηλέ-ευαγγελιστές! Τι πρέπει να πράξει η μυωδώς χριστιανιστική κυβέρνησις των ΗΠΑ επί του θέματος;
Αφού δεν μπορεί να μειώσει τις εκπομπές των αερίων του θερμοκηπίου που προέρχονται από καύση υδρογονανθράκων ας πράξει τούτο:
Να φροντίσει ώστε η EPA (Environmental Protection Agency) να τοποθετήσει τριοδικούς καταλύτες σε κυρίους σαν τον παρακάτω!

Γνώση της αγγλικής διαλέκτου που ομιλείται στις βαθειές ΗΠΑ (Bible Zone) βοηθά σημαντικά στην παρακολούθησιν του ιερού βιδέου.

4 σχόλια:

  1. Να τα πούμε?

    Λολ μέχρι αηδίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. A, κύριε αντισυνταγματάρχα, λίγο ακόμα και θα ΑΡΧΙΣΩ να υποψιάζομαι ότι έχετε ορισμένες μικροαμφιβολίες ως προς την αξιοπιστίαν του +Προφήτου+ συναρτήσει των εκπομπών μεθανίου κατά τον τεριρέμ +εξορκισμόν+.

    Μα επιτέλους δεν γνωρίζετε ότι ο +Πάτος+ είναι βασικό συστατικόν της διδικασίας;
    (Βλ. σχετική βιβλιογραφίαν Τραχωνίου Λαμεσού).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...