Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2007

H αποτρεπτική ικανότης των καμερών (το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;)

Τελευταία με αφορμή την τζούφια* ρουκέτα που έσκασε σε μία από τις τουαλέτες της πρεσβείας των ΗΠΑ από άγνώστους** γίνεται λόγος για την πλήρη επαναλειτουργία όλων των καμερών του συστήματος που προοριζόταν για την ολυμπιάδα του ‘04, αλλά και την προσθήκη νέων.

Αναρωτιέται κανείς σε αυτό το σημείο:

Μα εάν υπάρχουν κάμερες προλαμβάνονται οι εγκληματικές ενέργειες;

Εάν ήταν έτσι στις οι ληστείες στις τράπεζες θα είχαν σταματήσει προ πολλού.

Η αλήθεια είναι ότι οι κάμερες δεν μπορούν να σταματήσουν ούτε τους πορτοφολάδες. Όποιος θέλει να κάνει κάποια παρανομία παίρνει τα μέτρα του (κουκούλες, αλλαγή τρόπου βαδίσματος για τα εξελιγμένα συστήματα που αναλύουν αυτό το χαρακτηριστικό κλπ.) και προχωράει σε αυτήν.

Η μόνη χρησιμότητά τους είναι κατόπιν εορτής για την ανάλυση των αιτίων της παρανομίας του ατυχήματος κλπ.

(Χαρακτηριστικά ο πάντα γάτος Μαύρος Γάτος παραθέτει κάποια σοκαριστικά βίντεο με ατυχήματα δικυκλιστών από την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων, παρμένα από τις κάμερες της τροχαίας).

Γιατί λοιπόν τόση λύσσα για την παρακολούθηση των πολιτών και γιατί αυτή η τρομοϋστερία με μπαμπούλες τύπου Μπιν Λάντεν, κουκουλοφόρων εκ Σεξαρχείων ελευθέρως αλωνιζόντων (λες και εάν ήθελε η αστυνομία δεν μπορούσε να μπουζουριάσει τους 30 κουραδόμαγκες σε χρόνο dt);

Μα φυσικά για να απεμπολήσουν οικειοθελώς οι πολίτες ορισμένα δικαιώματά τους προς όφελος ορισμένων εξουσιαστών της πλάκας, οι οποίοι θα μας σώζουν από την Ισλαμική Τζιχάντ, τους ρουκετοβόλους, ή ακόμα και τον Μητσοτάκη (που δεν είναι απαραίτητα κακό – περαστικά σας).

Για να μπορεί μία ομάδα εξουσιαστών να παραμένει στην εξουσία θεωρητικά επ’ άπειρον, πρέπει να μπορεί να αποβλακώνει τους ψηφοφόρους. (Δώσε trash tv, γραβαταρισμένους τρομολάγνους άνκορμεν, ριάλιτι και σήριαλ με στριγγλίζουσες υστερικές και κάντους το κεφάλι χωματερή).

Επίσης πρέπει να ελέγχει κάθε κίνησή τους κάθε μορφής και σε αυτό εντάσσεται η de facto παρακολούθηση των πάντων από οικονομικές συναλλαγές μέχρι η αφόδευση σε δημόσιες τουαλέτες (Σε λίγο και στο σπίτι σας).

Ως γνωστόν, ένα άτομο ή κράτος οικονομικά εξαρτημένο δεν μπορεί να είναι πραγματικά ελεύθερο. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και αφόρητη πίεση για την σύναψη ασύμφορων καταναλωτικών δανείων από όλους ει δυνατόν.

Το όραμα είναι μία μικρή πάμπλουτη και παντοδύναμη ελίτ που θα κυβερνά εσαεί μία ομογενοποιημένη, απληροφόρητη, απαίδευτη, χρεωμένη, υδαροπολτώδη μάζα που θα αποκαλείται «κυρίαρχος λαός» και θα ψηφίζει ότι του υποδεικνύει η ελεγχόμενη τηλεόραση.

Φυσικά ότι περιουσιακό στοιχείο έχει στην κατοχή της αυτή μάζα, (σπιτάκι, οικοπεδάκια στο χωριό, Μatsatsutsu Banzai 1,6 GLX - Bushido Edition) θα έχει υποθηκευτεί ή κατασχεθεί από τις παντοδύναμες τράπεζες.

Αγαπητή μου αναγνώστρια, όπως καταλαβαίνεις για να σε κυβερνήσει ένας τύπος σαν τον G Dubya Bush, πρέπει να έχεις πέσει διανοητικά στο επίπεδο της μολόχας, να γουστάρεις να σε παίρνουν μάτι στην τουαλέτα και να χρεώνεσαι με Χριστουγεννοδάνειο για να κάνεις joulu (Χριστούγεννα στα φινλανδικά) στο χωριό του Jultomten (Άγιος Μπιλ στα Σουηδικά) στο Ροβανιέμι, ενώ δεν έχεις ακόμα ξεχρεώσει το προηγούμενο επιπλοδάνειο π.χ.

Κάνε τα κουμάντα σου.

Ή δες πως θα μπεις στην φιλοδοξούσα να κυβερνήσει τον κόσμο ελίτ, ή αντιστάσου. (Εναλλακτικά μπορείς να πας στο Θιβέτ στον Δαλάι Λάμα).


(Παρένθεση για θεωρίες συνωμοσίας:
τζούφια*
Η ρουκέτα ως Κινεζικό προϊόν ήταν ψιλομπάζο οπότε αναμενόμενο το πενιχρό αποτέλεσμα της επίθεσης.

αγνώστους**
Οι κάμερες της πρεσβείας είναι της πλάκας κινεζικής κατασκευής και προελεύσεως -κακούργα παγκοσμιοποίηση- και δεν μπόρεσαν να δουν τίποτις παρά μόνον το εάν οι εν λόγω είχαν πυρετό η όχι)
 

5 σχόλια:

  1. Σχολιάζω έτσι, επειδή μου αρέσουν αυτά που γράφεις. Δεν σχολιάζω κάθε φορά που περνώ από εδώ... Σήμερα αφήνω ένα σχόλιο να είσαι σίγουρος πως σε διάβασα. Μάλλον και πολλοί άλλοι κάνουν το ίδιο...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπορείς να μας εξηγήσεις σε τί βλάπτουν οι κάμερες όλους εμάς τους μη παρανομούντες; Μήπως οι εκτός νόμου μόνο δεν τις θέλουν; Οι ληστές, οι εμπρηστές κ.λ.π.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @Rodia

    Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.
    Την έκφραση "αγαπητή μου αναγνώστρια" την ξεσήκωσα από τον πάντα έγκυρο Σάκη Φώλιο;-)

    @ Rick

    Οι κάμερες όπως έγραψα, πολύ απλά ΔΕΝ έχουν αποτρεπτική ικανότητα.
    Απλώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν κατόπιν εορτής, με την προϋποθεση ότι οι παράνομοι ΔΕΝ έχουν πάρει τα δέοντα μέτρα. Αντίθετα μπορόυν να χρησιμοποιηθούν από την τροχαία σε σημεία καρμανιόλες για να διευκολύνουν το έργο του ανακριτικού της τροχαίας. Κατόπιν εορτής και εδώ αλλά τέλος πάντων.(Βλ. παραπομπή στον Μαύρο Γάτο στο ποστ).

    Απλά το ζήτημα είναι ότι η τοποθέτηση καμερών ΠΑΝΤΟΥ είναι ένα από τα πρώτα βήματα για την φακέλωση
    όλων των ατόμων και δραστηριοτήτων φυσικών και ηλεκτρονικών νομίμων και παρανόμων. Αυτά τα δεδομένα που θα συλλέγονται θα μπορούν να χρησιμοποιούνται από διαφόρους σε υψηλά πόστα κατά το δοκούν για το προσωπικό τους όφελος και ο νοών νοείτω. Εάν γνωρίζεις Σουηδικά, μία ενδιαφέρουσα σελίδα είναι η www.stoppa- storebror.se

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κάτσε βρε συ.
    Αν σου πάρει κάποιος το πορτοφόλι, πας στην αστυνομία, βλέπει την κάμερα και παίρνεις το πορτοφόλι πίσω.

    τέλειο δεν είναι βρε κολασμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναζιστική Γερμανία.

    "Κάποιοι" καίνε το Γερμανικό κοινοβούλιο.
    Την επόμενη μέρα η Βουλή συνεδριάζει εκτάκτως, όπου ο Adolph απαιτεί 1) Στρατιωτικό νόμο με μείωση ελευθεριών των πολιτών (τάχα λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης) 2) Υπερεξουσίες για τον εαυτό του, ο οποίος αν και Καγγελάριος αποκτά πλέον και εξουσίες Προέδρου.
    Η Βουλή συναινεί στα αιτήματα του Hitler, υπό την "πίεση" των γεγονότων.

    Τα υπόλοιπα είναι μια αιματοβαμμένη ιστορία...

    Ομοιότητες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...