Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2007

Αρλούμπες Indigo γι' αχνί

Φαίνεται ο κόσμος είναι τόσο λαλημένος από την καθημερινότητά του που θέλει δράκους, εξωγήινους, λυκανθρώπους, φαντάσματα, Orcs, Undead και Night Elfs(χμμμ...) για να ξεφύγει λίγο...

Βέβαια αυτό ανοίγει πεδίον δόξης λαμπρόν για διάφορους που θέλουν να βγάλουν τα μπικικίνια της Άρκτου στην πλάτη των αφελών... ΕΛ, Σείριος, Αλντεμπαράν, Έψιλον, Τεριρέμ Κοσμογκαζές, κουφάλα γή και υποχθόνοιοι βρυλ (από τα Βριλήσια), Ξανθόν γένος και 6η κοσμοκρατορία των ΕΛ-λήνων σερβιρισμένη στα πόδια της ανώτερης φυλής μαζί με ΕΛ-ληνικόν φραπόγαλον...

Την περασμένη εβδομάδα όπως γράφει ο μονίμως εντός ζουρλομανδύα και τρέλα πωλών Θανάσης
έσκασε η φάση με τα indigo children...
Η ανεκδιήγητη εκπομπή του Χαρδαβέλλα "Οι πύλες του ανεξήγητου" αυτή την φορά αναφερόταν στα "indigo children" που υποτίθεται ότι έχουν σκάσει μύτη τελευταία και πρόκειται να σώσουν τον κόσμο όταν πάρουν τα ηνία της διακυβέρνησης του πλανήτη. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των παιδιών υποτίθεται ότι είναι η λουλακί (indigo) χρώματος αύρα που έχουν, καθώς και ορισμένα ειδικά χαρίσματα, επιπλέον αισθήσεις, θεάσεις οραμάτων (βλέπουν τον δεσπότη Παναγιώτη και τον Χριστό φαντάρο).

Πέρα από τα περίεργα που μπορούν να δημιουργηθούν από αφελείς, βλαμμένους γονείς που μπορεί να φορτωθούν στα παιδιά τους "Γιατί τα μούλικα δεν βγήκαν ίντιγκο αφού εγώ είμαι μπλε μαρέν"(Από τόσο δα παιδάκι στη τοπική της ΝΔ), υπάρχουν και άλλα:

Εάν κάποιος είναι φαν των θεωριών συνωμοσίας, μπορεί να δει πίσω από αυτές τις μπούρδες παιχνίδια εξουσιαστικά δηλ. την δικαιολόγηση κάποιας αυταρχικής διακυβέρνησης διότι οι κυβερνήτες θα είναι και πολύ indigo και δια το καλόν της κορωνίδος της δημιουργίας του άνθρωπος, πρέπει να κάνουν ότι γουστάρουν ναούμε.


Στη δεκαετία του ‘30 έπαιζε η θεωρία του “ισχυρού ανδρός” π.χ. Χίτλερ, Μουσολίνι, Μεταξάς(!), που θα έσωζαν την πατρίδα και θα οδηγούσαν την φυλή, ή το έθνος, ή την ράτσα, στον ήλιο, στην κόκκινη μηλιά, τη Βαλχαάλα, ή στο διάολο.

Φαίνεται τώρα ότι η New age βερσιόν για να δικαιολογηθούν διάφορες εξουσιαστικές κινήσεις είναι τα παιδιά “λουλάκι ντεστρέ” (indigo).

ΜάΝγκες ακόύστε: Εγώ και το υπουργικό μου συμβούλιο είμαστε ingigo ic öglan, και συνεπώς απαιτούμε έναν νόμο “Περί εξουσιοδοτήσεως” που θα μας δίνει εν λευκώ ελευθερία κινήσεων διότι εμείς θα σας οδηγήσουμε στον Νιρβάνα της εποχής του Υδροχόου.

Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι εγώ και το υπουργικό μου συμβούλιο είμαστε όμορφοι και ξανθοί (αλλά βάφουμε τα μαλλιά μας κομοδινί), κατεβήκαμε στις κοιλιές των μανάδων μας μέσα σε φυσαλίδες από το διάστημα, ενώ όταν ήμασταν μικροί είχαμε δει τον Χριστό φαντάρο αφού κάναμε την μ@λ@κία να καταπιούμε ένα κιλό λουλάκι ντεστρέ (και τη σκαπουλάραμε παρ’ όλα αυτά).

Συμπεπυκνωμένη μπάμια γι’ αχνί περί λουλακί πιτσιρικάδων υπάρχει εδώ: http://www.indigochild.com/ (Καλέ αλήθεια σας λέω ήρθε ο Kryon από το υπερπέραν και τα ‘ξήγησε όλα σε μένα και στην μάη ντήαρ γουάηφ).

Μέσα στα άλλα ο χρήζων ομάδας ψυχιάτρων - ψυχαναλυτών Φουράκης (βλ. φωτό) δήλωσε ότι τσογλάνια Ίντιγκο είναι η Μαρία Χούκλη, η Διαμαντοπούλου του ΠΑΣΟΚ και η υπουργάρα κονόμας Αλογοσκούφης! (Γρήγορα τα βάλιουμ!) Αμάν Βαγγελίστρα'μ αδέσποτα πυρότουβλα εκτοξεύονται...

Τώρα για την Διαμαντοπούλου έχω την υποψία ότι μάλλον είναι ψιλοίντιγκο…
Από το μέγεθος του μετώπου της μπορεί κανείς να υποθέσει ότι έχει ΔΙΟΡΟΦΟ εγκέφαλο…Τυχαίο ότι πρότεινε την ανάδειξη της Αγγλικής ως ισότιμης με την Ελληνική επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα;

Αφερμ τζάνε 'μ

+Αποβλάκωσον+

2 σχόλια:

  1. Καλά αυτός ο Φουράκης αφησε απ' έξω από αυτά τα παιδιά τον Χαρδαβέλλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αθεόφοβε,

    Φυσικά και ο κ. Φουράκης γνωρίζει ότι ο κ. Χαρδαβέλλας είναι καραίντιγκο, αλλά δεν του το είπε δημόσια γιατί απεχθάνεται το "γλείψιμο".

    Όμως θα επανορθώσει στο νέο του βιβλίο "Ίντιγκο, λουλάκι ντεστρέ, εποχή του Υδροχόου και το λουρί της μάνας" όπου εκτός από τον Χαρδαβέλλα περιλαμβάνεται στην λίστα "λουλάκι αγάπη μου" και μέγας
    διανοητής pølsemannen!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...