Πέμπτη 8 Μαρτίου 2007

Στράτευση στα 8! Όχι στα 18!!!

Η κυβέρνηση σκέφτεται τη θεσμοθέτηση της υποχρεωτικής θητείας στα 18 για τα βλαστάρια μας και την κατάργηση όλων των αναβολών σπουδών, με το επιχείρημα της χαμηλής επάνδρωσης των μονάδων λόγω υπογεννητικότητας.

Να με συμπαθάει η δημοσκοπικώς θριαμβεύουσα κυβέρνηση μας, αλλά πιστεύω ότι κάνει ένα μεγάλο σφάλμα:

Η ιδανική ηλικία στράτευσης είναι τα 8, και ο πάντα ρηξικέλευθος, πανσοφολογιότατος και ευσεβής πατριδοκάπηλος pølsemannen θα σας εξηγήσει γιατί.

1. Στην ηλικία των 8 τα παιδιά ακόμα εντυπωσιάζονται από τα όπλα, τα τάνκς, τις παρελάσεις και τις στολές. Οι αμόρφωτοι, απαίδευτοι και κομπλεξικοί καραβανάδες όχι μόνο δεν θα έχουν πρόβλημα επιβολής, αλλά θα φαντάζουν και σαν σούπερμεν στα μάτια των μικρών. Έτσι θα τονώνεται και το φρόνημα των γενναίων ΥΠΑΞ μας.

2. Όλα τα έξοδα σίτισης και ένδυσης, μειώνονται κατακόρυφα αφού ένας 8χρονος έχει λιγότερες θερμιδικές ανάγκες από έναν 18χρονο, άσε που φοράει και κάμποσα νούμερα μικρότερα άρβυλα, σκελέες κλπ.

3. Στην ηλικία των 8 τα παιδιά καταπίνουν αμάσητα ότι τους σερβίρουν στο σχολείο. Έτσι και στο στρατό μπορούμε να πλάσουμε τους πολίτες όπως θέλει η κυβέρνησις νωρίς-νωρίς. Που να τρέχεις μετά να τους μαζεύεις από διαδηλώσεις όταν μεγαλώσουν τα τσογλάνια…

4. Θα μειωθεί το κόστος των μεγάλων συμβολαίων που υπογράφει η ΕΛ-λας για την προμήθεια αρμάτων μάχης. Όλα τα απαρχαιωμένα και ενεργοβόρα Μ-113 μεταφοράς προσωπικού θα αντικατασταθούν με σχολικά λεωφορεία βαμμένα σε χρώματα παραλλαγής. Τα Leopard θα πουληθούν κοψοχρονιά στην Υεμένη και θα διατηρηθούν ελάχιστα που θα τα οδηγούν ΕΠΟΠ, άνεργοι πτυχιούχοι Θεολόγοι Χημικοί Μηχανικοί του Εκκλησιαστικού Πολυτεχνείου της Πρέβεζας.(Ε- ε- έρχεται).

5. Τα αεροπλάνα όπως και τώρα θα τα πιλοτάρουν επαγγελματίες αξιωματικοί. Καθήκοντα αγγαρειομάχων στην αεροπορία θα αναλάβουν τα 8χρονα. Οδηγοί οχημάτων θα αναλάβουν γυναίκες ΕΠΟΠ, άνεργες απόφοιτες του Social Sciances and Communication Pondernig Masterlordship του Petralona School of Technological, Astrological, Social and Theological Studies Inc.

6. Καταργούνται οι αντιρρησίες συνείδησης! Ποια σκατοκουφάλα φτωχομπινές 8χρονος θα κουνηθεί εμπρός στο κράτος το απροσμάχητον; (+ευλόγησον+).
Φυσικά οι 8χρονοι γόνοι πλουσίων τε και βυσματωμένων οικογενειών θα αποφεύγουν την στράτευση όπως και τώρα. Τι δηλαδή; Θα τα διαλύσουμε όλα πια σε αυτή την χώρα;

Και μη βρεθεί κανένας έξυπνος να πει ότι ένας στρατός αποτελούμενος από 8χρονα δεν είναι αξιόμαχος…
Δηλαδή δεν κατάλαβα, έχει κανείς την εντύπωση ότι σε περίπτωση πολέμου με την Τουρκία μπορεί να ισχυριστεί κανείς σοβαρά ότι ο σημερινός στρατός μπορεί να τους αναχαιτίσει; Την ίδια δουλειά θα κάνουν και τα 8χρονα…
Άλλωστε η ΕΛ-λας και άλλες χώρες του ΝΑΤΟ διατηρούν στρατό για δύο λόγους:

Α. Για να αγοράζουν ακριβό πολεμικό εξοπλισμό κατά προτίμηση από τις ΗΠΑ.

Β. Για να στέλνουν στρατεύματα σε διάφορα Αφγανιστάν, Κόσοβα, Ιρακ κλπ. ως σύμμαχοι των ΗΠΑ για να συμμαζεύουν το μπάχαλο που άνοιξαν αυτές για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα…

Μωρέ κάτι χώρες σαν τη Ισλανδία την έχουν βρει ωραία… Ποιος να έρθει εδώ στον βράχο μας στον Βόρειο Ατλαντικό… Κάνας θυμωμένος βακαλάος;; Δεν έχουμε στρατό δίνουμε και μία βάση στο Κέφλαβικ στην σύμμαχο ΗΠΑ και καθαρίσαμε…
Και τσουπ, 4η πλουσιότερη χώρα στον κόσμο κατά κεφαλήν η Ισλανδία…
Ωραίες δουλειές ψαράδικες…

8 σχόλια:

  1. Συμφωνώ και επαυξάνω πολισμάνε!

    Άλλωστε, μη ξεχνάμε πως και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι Σπαρτιάτες, που προσφάτως γύρισαν και ταινία στο Χόλιγουντ, έστελναν τα παιδιά για στρατιωτική εκπαίδευση από τα 7.
    Και μάλιστα είχαν και τον καλύτερο στρατό στο κόσμο ε, μη ξεχνιόμαστε. Άρα ένας λόγος παραπάνω για να στείλουμε τα 8χρονα στο στρατό: θα δημιουργήσουμε τον καλύτερο στρατό του κόσμου.

    Go Kostas, Go!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στράτευση από τα 3.
    Διότι να τη φας και νάναι κρύα είπε ο γέροντας. (έτσι κι αλλιώς βαπτιζόμαστε πριν).
    Εμπρός για την 6η κοσμοκρατορία.

    +χλιμίντρισον+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μην το ακούς τον γέροντα φανΕΛ είναι νεοτάξ.
    εμένα άκου που θέλω να δηλώνεται ο φαντάρος από από την κοιλιά της μάνας του.

    ανεύθυνοι, ε ανεύθυνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητοί εν Χριστώ ΕΛ-ληνόψυχοι πατριώτες,

    Η αφοσίωση σας στα μεγάλα ιδανικά του Έθνους μας είναι πράγματι συγκινητική.

    Οφείλω να πω ότι:

    Πρώτος ΕΛ-ληναράς μεταξύ ίσων, είναι ο πάντα ευλαβής Ροΐδης!

    Αναφωνήσατε λοιπόν μεθ' εμού:

    ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!

    ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΕΥΣ!

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΥΓΕΝΕΣ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με πρόλαβε ο Ροΐδης, ό,τι έλεγα να γράψω απ' το υπερηχογράφημα να πηγαίνουνε φαντάροι τ' αγοράκια! Να κάνει και οικονομία στους μισθούς το κράτος, μια και θα απαλλάσσονται οι γονείς από τα τροφεία των βλαστών τους για καναδυό χρόνια.. και τα κορίτσια τρώνε λίγο ένεκα οι δίαιτες...

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
    ΖΗΤΩ Η ΜΑΣΑ
    ΖΗΤΩ Η ΕΥΛΑΜΠΙΑ
    (ή ευλάβια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιγά Νεοέλληνες
    σας έπιασε ο Εθνικοπατριωτικός οίστρος και μου μειώνετε τις ηλικίες.
    Δεν θα κάνουμε το στρατό νηπιαγωγείο!
    Στράτευση μετά την εφηβεία τοτε που τα αγοράκια γίνονται τρυφερά αντράκια τα χρυσά μου και μπορείς να τους μάθεις εκτός από τα στρατιωτικά και ζουμερα πράγματα της ζωής.

    Ο ταξίαρχος με το στρίγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ιδανική ηλικία είναι τα 10, όπως άλλωστε είχε προτείνει και ο αείμνηστος Reiser (του οποίου το κόμικ στάθηκε έμπνευση για το ωραιότατο post σας).

    Όσο για τους Ισλανδούς, αφού έχουν τόσα φράγκα καλά θα κάνουν να αγοράσουν κανένα εξοχικό στην (προσεχώς) παραθαλάσσια Δημητσάνα, αφού ακούγεται πως οι κλιματικές αλλαγές θα έχουν ως αποτέλεσμα να τους εγκαταλείψει όπου να 'ναι το Gulf Stream και να το δαγκώσουν αγρίως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ helix nebulae

    Ώντως Reiser o καλύτερος!

    Δυστυχώς έφυγε νωρίς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...