Τετάρτη 28 Μαρτίου 2007

Ναι! Η Παλιννόστισις των Κενταύρων ετοιμάζεται!

Μετά μεγάλης οδύνης , κλαυθμού, σπαραγμού και οδυρμού δηλώνω απροθύμως μεν, ευθαρσώς δε, (Καλά πώς στον Ήφαιστο γίνεται αυτό;) ότι το παρόν ιστοσανιδολόγιο έπεσε ξανά θύμα πυραμιδωτής προκλήσεως. Επρόκειτο περί μίας αιφνιδιαστικής και ανάνδρου επιθέσεως με αποτέλεσμα να δεχθούμε μίαν ΠΙΣΩΠΛΑΤΗΝ μαχαιριάν στο ΣΤΗΘΟΣ. (Μεταφορικά μιλώντας πάντα).

Ο γνωστός αναρχοαυτόνομος οπαδός του δικεφάλου Ραχμάνινωφ, απείλησε την ημετέραν μακαρονιότηταν ότι θα σφυρίξει στην Ορθόδοξον Κενταυρικήν πελατείαν μου ότι είμαι Ροϊδικός ως το κόκαλο και ότι δια την Ορθοδοξίαν και δεν σκιάζομαι και τόσο…

Κάτι τέτοιο θα είχε φυσικά ολέθριες συνέπειες για το Κενταυρορθόξο πεταλωτήριό μου και συνεπώς αναγκάστηκα να υποκύψω. (Ξέρετε οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι Κένταυροι εκ Σειρίου είναι πολύ θρήσκοι…)

Ο αδίστακτος Ραχμάνινωφ απαίτησε λοιπόν ένα κείμενον πουν εμπεριέχει τις μαγικές ΕΛ-ληνορθόδοξες λέξεις "μυστικό, φως, γαλαξίας, βέλος και... εκπαίδευση"...

Αναγκαστικά και εγώ λοιπόν θα αναγκαστώ να αποκαλύψω μερικά στοιχεία από το τρομερό μυστικό, το οποίο μόνο ο θεόπνευστος +Τηλεπροφήτης+ έχει τολμήσει να αποκαλύψει.

Ναι, αγαπητή μου αναγνώστρια, πρόκειται για την παλιννόστηση των Κεντάυρων (Πολλοί εκ των οποίων είναι ΑΕΚτζήδες) από τον πατρογνικόν Σείριον®



Ως γνωστόν είχα πάει πέρισυ στον Χείρωνα, τον τρίτο πλανήτη του πλανητικού συστήματος του δίδυμου αστέρα του Σείριου® για να παραλάβω την τιμητική διάκριση του «Αργυρού βραβείου της επικαλαμίδος» (Ρεπορτάζ εδώ, εδώ και εδώ). Το διαστρικό ταξίδι έγινε με κοσμοσφαίρα® τεχνολογίας τεριρέμ της Ξανθής® και Ορθοδόξου® εταιρίας Αεροφλότ ™. Τέτοια σκάφη τεχνολογίας τεριρέμ χρησιμοποιούνται από πολλούς πολιτισμούς του γαλαξία μας.




Αυτά τα σκάφη καταφέρνουν να έχουν φαινόμενη ταχύτητα μεγαλύτερη από το φως καθ’ ότι καταφέρνουν να δημιουργούν συνθήκες μαύρης τρυπός έμπροσθεν του σκάφους μέσω αντιδραστήρων ύλης – αντιύλης τύπου Αίπσηλων®.

Έτσι λοιπόν έκανα πάλι το καθιερωμένο ανά τετράμηνο μυστικό (δυστυχώς όχι πια) ταξίδι μου, για την συντήρηση των πετάλων των VIP Κενταύρων και για να αναφέρω δια ζώσης την εξέλιξη των προετοιμασιών στον Πλανήτη των ΕΛ-λήνων® για την μεγάλη επιστροφή των τετράποδων και δίψωλων® αδελφών μας.

Πάντα μου αρέσει αργά το βράδυ μετά την δουλειά να συχνάζω στο κωλόμπαρον το «Πορφυρούν σωληνάριον» όπου συχνά πυκνά συναντώ των μειονοτικό (Κατάγεται από το Άλφα του Ωρίωνος) ερπετόμορφο ελέφαντα δημοσιογράφο Μπαρούφ.
Ειρήσθω εν παρόδω ο Μπαρούφ αρέσκεται να χρησιμοποιεί μια πειραματική συσκευή εκπαίδευσης δι’ διαστρικής αποστάσεως, η οποία εκπέμπει εκπαιδευτικές υποβολές συνήθως μέσω ονείρων, στοχεύοντας συνήθως άτομα που αντιτίθενται στην 6ην γαλακτοκρατορίαν, δηλ. νεοτάξ, ιλουμινάτι, καλιλαντζαραίους –ες. Στόχος είναι ο προσηλυτισμός των ατόμων αυτών στον Κενταυρισμόν.

Μάλιστα πιθανολογείται ότι η νεοταξ μπλόγκερ Ροδιά έχει πέσει θύμα του Μπαρούφ, αφού τον έχει αναφέρει εις ποστίδιόν της. Όμως, απ’ ότι φαίνεται η συσκευή υπήρξε άκρως αναποτελεσματική αφού τα ποστίδιά της είναι πιο νεοτάξ από ποτέ…

Κάθισα στην μπάρα δίπλα στον Μπαρούφ προσέχοντας να μην σκοντάψω στην προβοσκίδα του.

- Ω, κύριε πεταλωτά τι να σας κεράσουμε; Κονόμησα σήμερα στον ιππόδρομο και τα τσούζω…
- Α, καλέ μου Μπαρούφ, το κλασσικό, ένα «Εκτόρειον Βέλος» (Κοκτέηλ με 3 μέρη οινόπνευμα εντριβής, ένα μέρος Βυζαντινό Νάμα, ένα μέρος χυμό μήλων Πηλίου, 2 φύλλα κόκας και μία πρέζα βανίλια, πολύ καλό)
- «Ένα «Εκτόρειον Βέλος» για τον φίλο μου τον πεταλωτή» είπε στην ξεφωνημένη τζιβιτζιλού Κενταυρίνα που φορούσε ένα τη-σέρτ που έγραφε «Δεν θα γεννήσω ποτέ ένα ξανθό αρσενικό σωβινιστικό κενταυρικό γουρούνι"
(συνεχίζεται)…

Έτσι λοιπόν, έσωσα την υπόληψη μου και την πελατεία του πεταλωτηρίου μου…
Δεν θα κάνω όμως πάσα διότι το έχω κάνει ήδη μία φορά, αλλά αν θεωρείτε αγαπητή μου αναγνώστρια ότι η ιστορία χρήζει συνεχείας, ευχαρίστως να το πράξω…

8 σχόλια:

  1. Εγώ λεω να τη συνεχίσεις την ιστορία κα να την κανεις πιο πασχαλινη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε polse τι παίρνεις και δεν μας δίνει και εμάς λιγουλάκι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Polsemannen εσκισες!!! Έκανα ένα special edit στο post με τις 7 ταινίες μου για να βάλω το ονοματάκι σου :).Τσίμπα και ένα mission possible με τις δικές σου 7 ταινίες, έτσι για αλλαγή!!! (Αν μεταξύ του 1 και του 7 πεταχτεί κανας Λιακό δεν πειράζει :P)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι έγινε ωρέ παίδες ΕΛλήνων;

    Ψιλοζαλίστηκα θα έλεγα...

    Τούτες τις μέρες δε μέτεχομε πολύ στον μπλογκόκοσμον διότι ετοιμάζομε εθνικιστικό και υπερπατριωτικό βιδεάκι. Με το που είπαμε να ρίξομε μίαν οφθαλμίαν αρχίσαμε να μην καταλαβαίνομε ουδένα σύμπαν...



    Πεταλωτά είσαι καλά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λαμπρό και εξοχότατο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ντήαρ Γκάηζ,

    Αισθάνομαι πραγματικά συγκλονισμένος από την μαζικήν ανταπόκρισιν του χριστεπώνυμου πληρώματος της Ελ-ληνικής ημών αυταρχοκρατορίας. Θα εκλάβω τα σχόλια σας σαν προτροπή να συνεχίσω το αυτοβιογραφικόν μου μυθιστόρημα που είναι κυριολεκτικά παρμένο μέσα από την ζωή! (Ε;)

    Αγαπητέ αθεόφοβε, ο funEL είναι αιρετικός αντικενταυριστής και τα μιαρά του ποδάρια δεν θα πατήσουν ποτέ την σεπτή γλίτσα του Σείριου.

    Αγαπητέ Χ, όπως έχετε καταλάβει το ποτό μου είναι το «Εκτόρειον Βέλος». Πιες το και θα με θυμηθείς! (Στα έκτακτα περιστατικά του πλησιέστερου νοσοκομείου).

    Ταβάριτς Ραχμάνινωφ, προφανώς και θα σας εκπλήξω με το γούστο μου στην έβδομην τέχνην. Ετοιμασθείτε δια μίαν ισχυρότατην δόσιν σοσιαλιστικού ρεαλισμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαντάζομαι 22 τετράδες πόδια να οργώνουν τα γήπεδα της χώρας και παθαίνω κάτι λέμε.. Πάει το γρασίδι, πάει το ταρτάν.. πάνε οι εγκαταστάσεις... Σκόνη και μπούρμπερη θα γίνουν.
    Αλλά.. εσάς τι σας νοιάζει; Η δουλειά σας θα ανθίσει με τόόόόόσα πέταλα φθαρμένα.

    ..αλήθεια, τι χρώμα φανελίτσες και καλτσάκια φορούν οι ποδοσφαιροκένταυροι..?

    (κίτρινο-μαύρο υποθέτω)

    Υ.Γ. στείλτε κανα πέταλο για γούρι, ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...