Δευτέρα 12 Μαρτίου 2007

Ask2use...

Αγαπητή αναγνώστρια,

Βάλαμε και εμείς το μπανέριον Ask2use, ώστε να είναι ξεκάθαρα τα πράγματα αναφορικά με τα πανσοφολογιότατα που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσανίδα σωτηρίας στον τρικυμισμένο ωκεανό του διαδικτύου.

Μία μικρή διαφοροποίηση υπάρχει από τα διατιθέμενα εικονίδια στο http://www.ask2use.com/
Εάν κάποιος επιθυμεί να χρησιμοποιήσει το περιεχόμενο κερδοσκοπικά μπορεί να το πράξει αρκεί να κάνει μία δωρεά (Με ύψος όσο κρίνει ο ίδιος) σε φιλανθρωπική οργάνωση της αρεσκείας του. Ενδεικτικά αναφέρω, Unicef, Γιατρούς χωρίς σύνορα, WWF, χαμόγελο του παιδιού, ΑΕΚ (Καλά ντε μη βαράτε!).

Ευχαριστώ.

9 σχόλια:

  1. Αφού ευχαριστήσω για την αναφορά στο ask2use, να σημειώσω οτι η ιδέα σου είναι η καλύτερη που άκουσα απο κατασκευής του.

    Το συντομότερο δυνατόν θα σχεδιάσω νέο εικονίδιο για να δωσουμε την ευκαιρία και σε άλλους χρήστες να κάνουν το ίδιο.

    Nice thought! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και μένα μου άρεσε η ιδέα:-)
    η φιλανθρωπική Οργάνωση όμως θα ήθελα να είναι της αρεσκείας μου.. ξέρεις δα τι κυκλοφορεί από ιδρύματα και οργανωσεις συγγενικες με κομματα, κλπ κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η σχεδίαση είναι έτοιμη, και στην διάθεσή σας. Να ευχαριστήσω άλλη μία φορά, για την ιδέα...

    @Rodia: Το σκέφτηκα και εγώ, αλλά αυτό θα οδηγούσε σε ένα άνευ προηγουμένου μπέρδεμα, καθώς ο καθένας θα ήθελε μία διαφορετική οργάνωση, θα έπρεπε να την ενσωματώσω για να είναι εύκολο για τους πολλούς να την βάζουν... έχεις δίκιο πάντως, και είναι υπο μελέτη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λοιπόν επειδή εγώ είμαι από την επαρχία, δεν τα ξέρω αυτά που λέτε καθόλου. Πέρα από μια σαφή δήλωση του τι θα ήθελα να γίνεται με τα κείμενα, αυτό λειτουργεί δεσμευτικά για τον άλλο με οποιοδήποτε τρόπο;

    [Αν αφαιρέσουμε το κομμάτι με την επαρχία, είναι τελίως σοβαρή ερώτηση.]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και αφού πάτησα το publish σκέφτηκα: «Μήπως να έκανα κλικ πάνω στο εικονίδιο; Μπορεί να με πηγαίνει σε κάποια ενημερωτική σελίδα.»
    Άκυρη η ερώτηση φίλε Polsemannen, ενημερώθηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ αρκούδος,

    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, άριστη η προσαρμογή της νέας επιλογής στο νέο μπάνερ.

    @ Ροδιά,

    Σίγουρα υπάρχουν οργανώσεις και οργανώσεις, και καλό θα ήταν εάν ο μπλόγκερ έχει κάποια (-ες) ιδιαίτερη (-ες) προτίμηση (-σεις) πέρα από την unicef που εικονίζει ενδεικτικά το νέο μπάνερ να το δηλώνει. Ενδεχομένως θα μπορούσε το εικονίδιο να είναι υπερσύνδεσμος για την ιστοσελίδα της προτιμητέας οργάνωσης...

    @ άμμος

    Το μπάνερ προφανώς υποδηλώνει την επιθυμία του μπλόγκερ αναφορικά με την χρήση του υλικού που ανεβάζει στο διαδίκτυο. Εάν κάποιος νταηλίκι κάνει ότι του γουστάρει δεν υπάρχει κάτι που να μπορεί να τον εμποδίσει, εάν αυτό εννοείς. Το μπάνερ και το λογότυπο ask2use είναι κάτι σαν τυποποιημένη σήμανση για τις επιθυμίες του ιστολόγου (τουλάχιστον έτσι το αντιλαμβάνομαι εγώ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε πολισμάνε μου έγραψες ένα σχόλιο και ο akismet(spamkiller)το κράτησε μαζί με ένα σωρό άλλα από πορνό και βιάγκρες πάτησα το κουμπί να τα ρίξω όλα στον καιάδα και την τελευταία στιγμή το μάτι μου πήρε και το όνομά σου, ήταν πολύ αργά και...Καπούτ!

    μήπως θυμάσαι ποιο περίπου ήταν το σχόλιο σου;

    με συγχωρείς, σόρρυ. ειλικρινά. τα μηχανήματα αυτά ορισμένες φορές δεν τα προλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ pølsemannen πολύ σωστή η περιγραφή σου, ακριβώς αυτό πρεσβευει το ask2use: τις προθέσεις του δημιουργού (του blogger, εν προκειμένω) για την χρήση των κειμένων του.

    Το αν ο ενδιαφερόμενος θα σεβαστεί τις προθέσεις είναι άλλο θέμα - η φιλοσοφία του ask2use βασίζεται στο να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις (του τύπου "αφού το ποστάρει, δεν τον πειράζει να το δει παντού τυπωμένο.." )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητέ Polsemannen, σου έκανα μια πρόσκληση στο μπλογκ μου. Ελπίζω να την αποδεχτείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...